- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ben de bu akşam 70 dakika walk at home, üstüne squat ve mekik yapıcam. Bakalım hihihi![]()
Birden bire fazla gelmesin canım? Dikkat et yavaştan başla spora.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu akşam 70 dakika walk at home, üstüne squat ve mekik yapıcam. Bakalım hihihi![]()
Kızlar kaptan yok Ebru lütfen![]()
Benim de normal. Şu düzenimi kurunca çok mutlu olucam. Allah sağlık versin çocuklarına kaptancığım.İyiyiz Venüs' cüm sende keyifler nasıl? Bebiş kreşte. Az önce yanındaydım.
Çok sevindim canım oğlunun iyileşmesine. Allah başka hastalık göstermesin cümlemizin çocuğuna. Benim ki henüz tam iyileşmedi ama eskisine göre şuan daha iyi durumda. İnşallah düzelir en kısa zamanda. Çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca.
Amin canım cümlemizin evlatlarınıAynen canım benim büyükte okula gitti bugün. Onları hazırlamak yedirmek içirmek evle ve kendinle ilgilenmek gerçekten yorucu oluyor.
![]()
Nancy genel olarak karın, kalça ve baseni inceltmeye yönelik hareketleri düzenlemiş, toplamış canım.Günaydın
Nancy marmorat nasıl canım?
Spor salonuna yazılmayı düşünüyordum kaptancığım. Salona gitsem de yine denk bir egzersiz yapacaktım. Zaten Squatın ilk gününde 20 kez çömeliyorsun. 20'şer tane de düz ve ters mekik çekeceğim. 70 dakika walk at home biraz ağır gelecek ama kampa girmem gerekiyor. Yoksa kilo almaya devam edeceğim..Birden bire fazla gelmesin canım? Dikkat et yavaştan başla spora.
Kaptan demek benim hoşuma gidiyor![]()
![]()
![]()
Anladım canım
Benim de normal. Şu düzenimi kurunca çok mutlu olucam. Allah sağlık versin çocuklarına kaptancığım.
Nancy genel olarak karın, kalça ve baseni inceltmeye yönelik hareketleri düzenlemiş, toplamış canım.
Spor salonuna yazılmayı düşünüyordum kaptancığım. Salona gitsem de yine denk bir egzersiz yapacaktım. Zaten Squatın ilk gününde 20 kez çömeliyorsun. 20'şer tane de düz ve ters mekik çekeceğim. 70 dakika walk at home biraz ağır gelecek ama kampa girmem gerekiyor. Yoksa kilo almaya devam edeceğim..
Ama o zaman ben kendimi sizden farklıymışım gibi hissediyorum. Ebru demeniz daha çok hoşuma gidiyor benim :2:![]()
Yani ben simdiden faydasini gordum kilo kaybi yok sikilasma ve toparlanma var ozellikle genelde popo nacagin ustune biner ama squat yapinca ortalama 1 ve 2ay da gooogleye squat yaz gorsellerde popo seklini gorursun :)))belki geçer o sinir canım sonraki aylarda. Sıkma canını.
İyice dinlen canım. Tekrar geçmiş olsun.:26:
Günaydın
Günaydın
Merhaba Kaptan.
Squat o kadar etkili mi canım?
kızlar şu squat nasıl birşey yaa
nereden takip edebilirim ben bunu
internet adresi verebilirmisiniz.
benim üst bacaklarım kalın
ve tabiiki kalçam var çok.
üst bedenim zayıftır benim
bir fikir verin bana hangi spor bana daha faydalı olur.
yürüyüş bandında yürüşe başlıycam bugün
eşim gelsin bebeği ona bırakıcam öyle yürüycam
Yani ben simdiden faydasini gordum kilo kaybi yok sikilasma ve toparlanma var ozellikle genelde popo nacagin ustune biner ama squat yapinca ortalama 1 ve 2ay da gooogleye squat yaz gorsellerde popo seklini gorursun :)))
Biraz once anlattim cnm üstte okursun :)
Kızlar bugün 1 aylık kamp programına başladım.
- Diyetisyen listeme uymaya çalışacağım.
- 1 aylık squat çizelgesi
- 1 aylık mekik çizelgesi
- 2 gün 70 dakika walk at home
- 1 gün Nancy Marmorat karın ve kalça inceltme CD'si
Canım google'a squat yaz program falan yazıyorkızlar şu squat nasıl birşey yaa
Google'da her şey var valla canımBen de araştırayım bunları :44:
Menümü söylemesem iyi tam dayaklık
Kahvaltı: biberli yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Öğle: Dondurma
Akşam: yok
Hala bir şey yemedim :44:
Menümü söylemesem iyi tam dayaklık
Kahvaltı: biberli yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Öğle: Dondurma
Akşam: yok
Hala bir şey yemedim :44:
belki geçer o sinir canım sonraki aylarda. Sıkma canını.
İyice dinlen canım. Tekrar geçmiş olsun.:26:
Günaydın
Günaydın
Merhaba Kaptan.
Squat o kadar etkili mi canım?
kızlar şu squat nasıl birşey yaa
Hastalık yetmezmiş gibi bir de regl oldumNe şanssız bir hafta benim içinn
kızlar ben geldim çok yorucu bigündü hca kılı kılına ders işledi son dakikaya kadar yol zaten uzun yorldum yanibu arada venüscüm spor programın çok güzelll
![]()