Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benm eski mahallemde oturuo ortak arkadaşta olunca yada duyan filan haber uçuo canım yapcak bişi yok gencay var ya adını andırmaz yani o kadar agzımdan çıksa kavga ediyo benle hani onu anlatma değilde başkası olduğu zaman filan hiç tahammülü yok enkazımı topladı çünkü gitti bide dövdü çocuğu içim rahatladı

o kadar mı üzdü seni kuzum çocuğu dövünce rahatladın :26:

Ekmek dedigim canim kizim 1 dilimin icini yedi ziyan olmadin diye kabuklarini yedim
Tabi kurupastalar faciia zaten

o kadar mı üzdü seni kuzum çocuğu dövünce rahatladın :26:

canım ben buna köpek gibi aşık oldum ailemi karşıma aldım filan ama bu mal beni kankam dedği kızla aldattı sonra askere gitti bana geri döndü bende onu askerde kendime bağlayıp bıraktım sonra sınavı kazandım işte askerden geldi sen bnmsin okumıcan filan ayak yapıo bana rahatsız edio o ara gencayla arkadaşız bigün beni eve bırakırken denk geldi bu bize gencayda ağzını burnunu kırdı sonrada zaten çık benle dedi aşığım sana dedi yok dedim sonra evlenme teklif etti aradan biiraz geçti ee hadi bari dedim yüzüğü taktı

Son düzenleme:
Vuu maşallah ne cevherler varmış takımda sen ve kaptan Nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz? Ben en son ilkokulda yapboz bitirmiştim o da artık 30luk mudur nedir

teşekkür ederim canım :)) insan başına oturdumu kalkamıyor ki hele parçaları bulmaya başlayınca şurayı da yapıyım burayı da derken başına çöküp kalıyor..

canım menülerin güzel kmseye laf anlatamazsın aman ne gerek var derler o nedenle laf etceklerse gizli tut
teşekkür ederim canım.. ben de öyle yapıyorum artık:))

mantar çorbasını tutturmak zor canım bende denemiştim ama yapamamıştım bnce hiç yorma kendini mis gibi tarhana yayla dururken mantar çorbası neymiş mantar garnitürdür bnm için ama çok severim

tutsa bile güzel olur mu bilmiyorum... benim tercihim olmaz sanırım:))

merhaba canım gruba hoş geldin.. umarım sen de en kısa süre de istediğin kiloya kavuşursun

evet ebrucum adım rabia... çok teşekkür ederim bunu senden duymak beni çok mutlu etdi doğru söylüyosun.. daha dikkatli olurum.. zaten canım bişey çekse direk grup geliyo aklıma tek başıma olsam bu kadar yapamazdım:))

Önce orjinalini seyretmek lazım galiba. Bakalım önce hangisi denk gelirse. İkisini de izlemek şart oldu.

teşekkür ederim canım ben de buna bayıldım sana puzzledepo.com u tavsiye ederim çok çeşit var mutfak için falan ben de bulursam eklerim inşallah bir tanesi pembe çicek açmış erik ağacıydı önceden benim odamda duruyodu evlenirken annem bana vermeye kıyamadı yaptığım puzzleların 2 sini anneme 1 ini dedeme 1 ini kuzenime verdim. kuzenime doğum gününden 20 gün önce başladım başına 3 4 kez oturabildiğim için doğum gününden sekiz ay sonra verdim hediyeyi bu arada yapıştırıcı ne kullanıyorsun??

anlıyorum ben evde olunca rahat oluyor tabii..:))

Ekmek dedigim canim kizim 1 dilimin icini yedi ziyan olmadin diye kabuklarini yedim
Tabi kurupastalar faciia zaten
anladım canım

eh hayırlısı buymuş o çocukla evlenseydin evlendikten sonra da aldatabilirdi. Bak ne güzel gencay var. Maşallah. Ablamın eşi de çat diye evlenme teklifi etmişti. Sınıf arkadaşıydı onlar ablam da kabul etmemişti ama sonra gönlünü almayı başardı eniştem

Ay yok ben bitiremem onları

adamın dibidir kendileri severimde yani

iyi gidiyormuşsun canım ama akşam bozmuş menünün güzelliğini

ramazanda bile bu kadar yazışmıoduk gece haaaa

Ay Burcum ben bu gece sapıttım. Rapor hazırlamam lazım saatlerdir bilg başındayım hiç bir şey yapmadım. Geçen yıl 2. stajımı yapmamıştım bu yıl yaptım ama aylardır raporu hazırlamadım önümüzdeki hafta içi teslim etmem lazım. Kargolayacağım için pzt bitmiş olmalı yarın da işim var arkadaşımla buluşacağım. Bu gece yazmam lazım. Ama anca çay içiyorum. Bir demlik çay içtim ikinci demliğe geçtim Anlayacağın hakikaten The Legend is Back

temmuz 1 den eylul 1 e kadar verdım canm.dıyet ve sporla.sen de yapabılırsın sana ınanıyorum.

arkadaslar yenı gırebılıyorum nete.
bugun yedıklerım:
sabah 10.30 bır dılım cavdar ekmegı 6 zeytın bır kk beyaz peynır,bir domates
ara bır salatalık
oğlen 13.30 bır kase corba
aksam 19.00 bır kase corba bır dılım ekmek yarım porsıyon borulce yemegı
3 lt su
bugun spor yok
cok yoğn bır gundu ayrıntıları yarın konusuruz
mesaj sayım 5

menün iyi olmuş canım
öğlenle akşam arasına araöğün koysaydın daha güzel olurdu bence

evet ben zaten hayatım boyu çok hırslıyım.
oyun kaybetmeye tahammül edemem ki diyorum diyete mi yenik düşücam
azimliyim ebrucum bu sefer vericam

geç kahvaltı ettiğin için sorun olmaz ama araya araöğün ekleseydin en azından akşam yediklerin depolanmazdı.
onuda dememin sebebi ben bir zamanlar diyetisyene gitmiştim o zaman bana demişti 3 saati geçen aralardan sonra
vücüt ilk aldığı besini korumaya geçermiş
yoksa sık yediğin zaman vücut bu düzene alışırmış sürekli sindirim yaparmış

kolay gelsin canım sana
çalış gir iyi sınıfa
güveniyoruz sana biz

cok calisiyorum insallah emegimin karsiligini alirim ya (

yok sallamiyorum zaten suan toplamda 5 saat felan calisiyorum cumadan sonra bu 12 saat felan olucak :))

Avukatlik yada adalet okuyup ordan yukselmek :))ama ilk hedefim istanbul hukuk

kolay gelsin canım sana
çalış gir iyi sınıfa
güveniyoruz sana biz

Tesekkur ederim caniim insallah iyi sinifta olurum :))

Matematik ygs konularini bitiricem bu hafta iste gerisi Allah kerim :) hafta ici aksamlarida sozele bakarim artik :))

günaydın kızlar...
dün kitap okurken uyuya kalmıştım.. akşam 70 dk. yürüyüş yaptım dün toplamda 6-7 km oldu ayrıca haftalık egzersizlere başladım 20 dk. falan da onu yaptım.. daha yeni olduğum için hareketleri çok beceremedim ama yavaş yavaş artık..
ayrıca 2 lt kadar su içtim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…