Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar yenı gırebılıyorum nete.
bugun yedıklerım:
sabah 10.30 bır dılım cavdar ekmegı 6 zeytın bır kk beyaz peynır,bir domates
ara bır salatalık
oğlen 13.30 bır kase corba
aksam 19.00 bır kase corba bır dılım ekmek yarım porsıyon borulce yemegı
3 lt su
bugun spor yok
cok yoğn bır gundu ayrıntıları yarın konusuruz
mesaj sayım 5![]()
menün iyi olmuş canım
öğlenle akşam arasına araöğün koysaydın daha güzel olurdu bence
evet ben zaten hayatım boyu çok hırslıyım.
oyun kaybetmeye tahammül edemem ki diyorum diyete mi yenik düşücam
azimliyim ebrucum bu sefer vericam
geç kahvaltı ettiğin için sorun olmaz ama araya araöğün ekleseydin en azından akşam yediklerin depolanmazdı.
onuda dememin sebebi ben bir zamanlar diyetisyene gitmiştim o zaman bana demişti 3 saati geçen aralardan sonra
vücüt ilk aldığı besini korumaya geçermiş
yoksa sık yediğin zaman vücut bu düzene alışırmış sürekli sindirim yaparmış
canım akşam ki ekmeği öğlen yeseydin sıkıntı olmazdı yada akşam ekmeğin yerine bötülceyi fazla yiyebilirsin ama güzel bi menü bnm ki sadece bi öneri çabucak istediğin kiloya inebilirsin bide sabah mümkünse bi protein olsun menünde yumurta yoğurt yada süt
tatlım ben canan karatay diyetini takip ediyorum canan karatay dio ki kan şekerinizi yükseltip durmayın zayıflamanız için leptin hormonu var ve yemek yedikten 4 saat içinde aktif olur dio siz ara öğün yaparsanız hormon aktif olmaz ve yağ erimesi gecikir diyo ben her konuda canan karatay a katılıyorum o nedenle pek ara öğün yapmam ara ögün yapsamda meyve filan çok nadirdir kahve filan içiyorum
canım takip ettiğin bir diyet varsa olabilir
ama ben bu gittiğim diyetisyene 2,5 ayda 16 kilo vermiştim ve de hepsi yağdan o yüzden öyle dedim.
[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]13.09.2013
[/TD]
[TD]14.09.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belmonte[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy [/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cementa [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glmscs [/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm [/TD]
[TD][/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikkelebk[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naeviaa[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabiaaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cementa[/TD]
[TD]yeni[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cerenberen16[/TD]
[TD]yeni[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbmonti[/TD]
[TD]yeni[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evamaria[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar mesaj listesi bu şekilde atmayanlar lütfen bu listenin üzerinden alıntılayıp paylaşarak düzenleme yaparlarsa sevinirim alıntılayın ama son gördüğünüz tabloya yani bu tabloya değil kendi mesaj sayınızı yazıp başındaki bunları silin ve paylaşın herkes bu şekilde yaparsa en son kaptan düzenleyecektir
cok calisiyorum insallah emegimin karsiligini alirim ya(
yok sallamiyorum zaten suan toplamda 5 saat felan calisiyorum cumadan sonra bu 12 saat felan olucak :))
Avukatlik yada adalet okuyup ordan yukselmek :))ama ilk hedefim istanbul hukuk
Tesekkur ederim caniim insallah iyi sinifta olurum :))
Matematik ygs konularini bitiricem bu hafta iste gerisi Allah kerim :) hafta ici aksamlarida sozele bakarim artik :))
Kızlaar gece yorgunluktan erkenden uyuyakalmışım yaa siz de iyi döktürmüşsünüz, hepsini okuduumHepinize teşekkür ederim bu arada hoşbulduuk
![]()
Bi ara çıkıp baskül alacağım kilomuzu kontrol edellimm. Bu arada sabah yediklerimi de yazayım;
İlk kalktım çok acıkmıştım kahvaltıyada vardı 3 kaşık light yoğurt yedim
Kahvaltıda: Annem döktürmüş ilk günümüz diye yine tutabildiğim kadar tuttum kendimi
2 domates, yarım dilim peynir, iki dilim kepekli ekmek, birazcık sucuk, çok az minci ve asıl kaçamak geliyooor incir recelincen kocaman bir incir
O son kaçamak hep babam yüzünden oldu çok ısrar etti dayanamadımmm ama gün içinde dengelemeye çalışacağım.
Bu sırada mısır çorbası çok kalorili mi yoksa sağlıklı mı arkadaşlarr?
Sanırım daha önce bahsetmiştim ama sen buralarda yoktun sanırım. Sana kısaca YAY burcuyum diyeyim gerisini sen anla. Her işe el atmışımdır mutlaka ama oyunculuk bambaşka. İmkanım olsa eğer şimdi bile yaparım bu kadar yoğunluğa rağmen. Yorgunluğunun sebebi kilo ve vitaminsizlik olabilir. Ben hamileyken farkettim bunu. Daha önce bende senin gibiydim. Hamileyken kan hapı ve vitamin kullandım. Çok dinçtim. Hamilelikten sonra yine eskiye döndüm bende ilaçlara aynen devam ediyorum şuan. Bir ara bir doktora git istersen kan değerlerine baktır.Vuuu kaptan. Yapboz, oyunculuk sürekli yeni şeyler öğreniyoruz hakkında
Geçen ayki gibi değil çok şükür kaptan erken geliyorum beş buçuk gibi çıkıyorum ama evden beş dakikalığına bile çıksam yorgunluktan ölüyorum.![]()
ALES ten 80 almak her babayiğidin harcı değil canım hem de çalışmadan maşallah sana.Benim de böyle canım zaten össde de mat ve türkçeyle yerleşmistim ikisinde de problemim yok ama her gün çalışamıyorum bildik hikayem yani. Hoş össde 4 gün çalıştıysam ancak çalışmışımdır. Alese girmiştim bu yıl ona hiç çalışmadım mesela tabi hız kaybetmişim yetişmedi ona rağmen 80 aldım çok şükür. ama bol soru meselesi sıkıntı işe
Sende aynen kendimi gördüm AyşenurMaşallah kuzum. Ben olamadım, iyice son an insanı oldum çıktım en azından yapmak zorunda olduğum şeyleri yapıyorum
Lisede onu da yapmazdım sınavdan önceki on onbeş dakika şöyle bir arkadaşların notlarına bakıp sınava giriyordum ya da bir arkadaş beş dk anlatıyordu zaten dersleri dinlediğim not tuttuğum yoktu elimi kolumu sallaya sallaya okula gidiyordum dershane desen onun denemelerine bile doğru dürüst girmedim. Annemleri aslında bu konuda üzdüm sanırım
Üniversiteye gelince tabi bu seviyeden indim yoksa olmuyor üniversite sonuçtaMühendislikte en çok lab dersleri olan bölüm bizim sanırım en azından bizim ünide öyle. Hazırlamam gereken raporları bile derse gitmeden önce yarım saat bir saat erken kalkıp hazırlayan biriyim. Vize final desen taş çatlasın üç gün önceden az biraz çalışırdım onlar da elektromanyetik alan teorisi gibi baba derslere. Ay aslında yine iyi gitmiş. Allah'ın yardımı resmen
Eh kpssde de bir derece tembelliğim azalır sanırım ama yine de çok farklı gitmem. Kısacası The Legend is Back![]()
Geçmiş olsun kuzucum. Ben sana defalarca söyledim böyle beslenirsen hasta olursun diye. Bak işte gördün ne hallere düştüğünü. Lütfen biran önce toparlan sağlık herşeyden önemli. Burayı düşünme. Sen ne zaman istersen biz burdayız.ebrucum bir kaç gündür giremiyorum. Rahatsızlandım hastaneye kaldırıldım. Stres ve yorgunluk nedeniyle bütün değerlerim dibe vurmuş. 5 serumdan sonra gözümü açabildim. 2 gün hastanede yattım bugün taburcu oldum ve ancak yazabiliyorumben bir kaç gün izin istiyeceğim. Şu anki kilom 96. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. BEsleyici sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye başlıyorum. Bir kaç gün sonra sürekli yazmaya başlayacağım. Sizleri çok özledim
![]()
Zeynep' cim çok az yemişsin. Senin kilonda ve emziren bir anne için çok ama çok sağlıksız bir menü. Akşam düzgünce yemek yeseydin yaaaaa. Olmamış hiç beğenmedim.Kizlar disardaydim yeni geldim
Menum
Sabah
4 zeytin
Yarim domates peynir ve bir dalitam bugdag unu ekmegi
Ara da soda
Oglen
1 dilim ekek
1 kase tarhaa
4 yemek kasigi taze faslye
Salata
Arada turk kahvesi
Aksamoturadaydi maalesef
3 tane mini minacik kuru pasta ve3 tane cih kofte
3, 5 litre su
Birde su ana kadar 12 mesajim var
Ben genelde görerek almayı tercih edenlerdenim canım. İnternetten beğenip gidip D&R dan felan alıyorum. Fiyatlar aşağı yukarı aynı ama indirimleri internetten takip edince sanırım daha ucuza geliyor. Mutfak için bi kaç tane beğendim ama sanırım tercihim bu olacak.evet ebrucum adım rabia... çok teşekkür ederim bunu senden duymak beni çok mutlu etdi doğru söylüyosun.. daha dikkatli olurum.. zaten canım bişey çekse direk grup geliyo aklıma tek başıma olsam bu kadar yapamazdım:))
teşekkür ederim canım ben de buna bayıldım sana puzzledepo.com u tavsiye ederim çok çeşit var mutfak için falanben de bulursam eklerim inşallah bir tanesi pembe çicek açmış erik ağacıydı önceden benim odamda duruyodu evlenirken annem bana vermeye kıyamadı
yaptığım puzzleların 2 sini anneme 1 ini dedeme 1 ini kuzenime verdim. kuzenime doğum gününden 20 gün önce başladım başına 3 4 kez oturabildiğim için doğum gününden sekiz ay sonra verdim hediyeyi
bu arada yapıştırıcı ne kullanıyorsun??
anlıyorum ben evde olunca rahat oluyor tabii..:))
tamamdır ebrucum doğru dusunmussun.hem dogm yapmıs bırı olarak senn tavsıyelerın daha yerınde olacaktırKızlar bu mesajı özellikle tek olarak yazmak istedim. Zeynep' in (cerenberen16) menülerini yorumlarken lütfen dikkatli olun. 90 kilo üzeri ve emziren bir anne olduğunu unutmayın. Hatta mümkün olduğunca yorumları bana bırakın. Çünkü şuan o hepimizden çok farklı beslenmesi gereken bir kişi. İnşallah burda hem bebeğini emzirmeye devam edecek, hem de kilo verecek.![]()
cnm 70 dk super bı sure.gunluk egzersızlere ben de yenı basladım mekık cekıyorum evde.daha doğrusu cekmeye calısıyorumgünaydın kızlar...![]()
dün kitap okurken uyuya kalmıştım.. akşam 70 dk. yürüyüş yaptım dün toplamda 6-7 km oldu ayrıca haftalık egzersizlere başladım 20 dk. falan da onu yaptım.. daha yeni olduğum için hareketleri çok beceremedim ama yavaş yavaş artık..
ayrıca 2 lt kadar su içtim dün
doğru soyluyosun burcucum.süt ıcebılırım sabahları soguk pastorıze sut severım.tavsıyene uyucamcanım akşam ki ekmeği öğlen yeseydin sıkıntı olmazdı yada akşam ekmeğin yerine bötülceyi fazla yiyebilirsin ama güzel bi menü bnm ki sadece bi öneri çabucak istediğin kiloya inebilirsin bide sabah mümkünse bi protein olsun menünde yumurta yoğurt yada süt
tatlım ben canan karatay diyetini takip ediyorum canan karatay dio ki kan şekerinizi yükseltip durmayın zayıflamanız için leptin hormonu var ve yemek yedikten 4 saat içinde aktif olur dio siz ara öğün yaparsanız hormon aktif olmaz ve yağ erimesi gecikir diyo ben her konuda canan karatay a katılıyorum o nedenle pek ara öğün yapmam ara ögün yapsamda meyve filan çok nadirdir kahve filan içiyorum
Canım ben de bu sene hazırlandım, ya sana bir kaç şey tavsie edeceğim yanlış anlamazsaan; bence ygs mat önce bitirmen çok iyi olmuş çünkü ygs mat konu bilmekle ile ilgili değil bi kaç yeri bilince yeter, bol soru çöz, asıl önemli olan lys mat; sen tmsin sanırım hukuk istediğine göre?
Canım bak lys konularını bence önceden gitme tamamen bilgiyle alakalı çünkü dershaneyle birlkte git böle hoca anlatır anlatmaz eve gel tekrar yap sorularını çöz, haftalık genel tekrarlar yap. Ama baştan aşırı sıkma 12 saat falan çünkü daha çok var sonlara doğru aşırı bunalırsın, bıkarsın. Baştan sadece dershaneyle irlkte git zamanla tempo artır ki sonlara doğru yorgunluğun çok olmasın.
Umarım istediğin yeri kazanırsın canıım![]()
Tavsiyene uyucam canim ygs mati bi tek basima tamamen halledim de slysyi dershaneyle gotururum.
Dershaneden geldim hizli okuma teknigini ogretiyolar gozlerim cok yoruldu yaaaa oluyorum resmen ama cidden faydasi var bu teknigin insallah dk da 500-600 arasi kelime okuyabilirim hatta daha fazla :))
Bir insan dk da 700 kelime okuyabilme kapasitesi varmis.
Suleyman demirel dk da 1000 kusurlerde kelime okuyomus adamin biride 4300lerde bisey![]()