Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun canım acele etme iyice iyileş

Burcu the revenger :52: Benim ünide biri oldu sadece o da 9 ay filan sürdü 1. sınıftaydım. şimdi ne yapıyor ne ediyor en ufak fikrim yok. :37:

tarhananın yanında ekmek olmasaymış kuzum tabi kuru pastalar da :50: ama su çok iyi :34:

benm eski mahallemde oturuo ortak arkadaşta olunca yada duyan filan haber uçuo canım yapcak bişi yok gencay var ya adını andırmaz yani o kadar agzımdan çıksa kavga ediyo benle hani onu anlatma değilde başkası olduğu zaman filan hiç tahammülü yok enkazımı topladı çünkü gitti bide dövdü çocuğu içim rahatladı :52:

benm eski mahallemde oturuo ortak arkadaşta olunca yada duyan filan haber uçuo canım yapcak bişi yok gencay var ya adını andırmaz yani o kadar agzımdan çıksa kavga ediyo benle hani onu anlatma değilde başkası olduğu zaman filan hiç tahammülü yok enkazımı topladı çünkü gitti bide dövdü çocuğu içim rahatladı :52:

o kadar mı üzdü seni kuzum çocuğu dövünce rahatladın :26:

Çok geçmiş olsun canım acele etme iyice iyileş

Burcu the revenger :52: Benim ünide biri oldu sadece o da 9 ay filan sürdü 1. sınıftaydım. şimdi ne yapıyor ne ediyor en ufak fikrim yok. :37:

tarhananın yanında ekmek olmasaymış kuzum tabi kuru pastalar da :50: ama su çok iyi :34:

Ekmek dedigim canim kizim 1 dilimin icini yedi ziyan olmadin diye kabuklarini yedim
Tabi kurupastalar faciia zaten

o kadar mı üzdü seni kuzum çocuğu dövünce rahatladın :26:

canım ben buna köpek gibi aşık oldum ailemi karşıma aldım filan ama bu mal beni kankam dedği kızla aldattı sonra askere gitti bana geri döndü bende onu askerde kendime bağlayıp bıraktım sonra sınavı kazandım işte askerden geldi sen bnmsin okumıcan filan ayak yapıo bana rahatsız edio o ara gencayla arkadaşız bigün beni eve bırakırken denk geldi bu bize gencayda ağzını burnunu kırdı sonrada zaten çık benle dedi aşığım sana dedi yok dedim sonra evlenme teklif etti aradan biiraz geçti ee hadi bari dedim yüzüğü taktı :52:

Son düzenleme:
Vuu maşallah ne cevherler varmış takımda sen ve kaptan Nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz? Ben en son ilkokulda yapboz bitirmiştim o da artık 30luk mudur nedir

teşekkür ederim canım :)) insan başına oturdumu kalkamıyor ki hele parçaları bulmaya başlayınca şurayı da yapıyım burayı da derken başına çöküp kalıyor..

canım menülerin güzel kmseye laf anlatamazsın aman ne gerek var derler o nedenle laf etceklerse gizli tut
teşekkür ederim canım.. ben de öyle yapıyorum artık:))

mantar çorbasını tutturmak zor canım bende denemiştim ama yapamamıştım bnce hiç yorma kendini mis gibi tarhana yayla dururken mantar çorbası neymiş mantar garnitürdür bnm için ama çok severim

tutsa bile güzel olur mu bilmiyorum... benim tercihim olmaz sanırım:))

Uyarım canım :) Bu yıl üniversiteye başlıyorum, vize haftam falan filan dışında sürekli yazarım zaten o haftaları da haber veririm

Umarım beraberce kilolarımızdan kurtuluruuzz

Kendimi tanıtayım, 18 yaşındayım, ytü endüstri mühendlisliğini kazandım bu sene; hatta evime de bugün yerleştiiim :)
Şu an 65 kiloyum, boyun 168. Kilo hikayem ise şöyle; çocukluğum aşırı zayıf geçmiş, ergenlkte ise tam bir şişkoydum boyum kısayken falan 70 kilonun üstündeydim, bakımsızdım sonradan lisede kendime geldim 16 yaşımdayken kendime akmaya başldım 17 yaşımda da ani bir kilo verdim 57 kiloya kadar düştüm. Çatlaklarım dışında her şey güzeldi. Ayva göbeğim falan vardı. Sonra bu yıl üniversiteye hazırlanırken hemencecik verdiğim kiloları aldım ve 65 olduum. Çatlaklarımdan bahsetmiyorum bile Yani bünyem kilo alıp vermeye alışık. Ama bu sefer sağlıklı bir şekilde 55 kiloya kadar inip, sonra da kilomu korumak istiyorum
merhaba canım gruba hoş geldin.. umarım sen de en kısa süre de istediğin kiloya kavuşursun:34::34:

İsmin Rabia' mıydı canım? Kaçırdım sanırım senin ismini. Menülerin çok güzel maşallahın var. Bir dilim sucuktan bişey olmaz ama börek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Damlaya damlaya kilo oluyor onların hepsi bize.

evet ebrucum adım rabia... çok teşekkür ederim bunu senden duymak beni çok mutlu etdi doğru söylüyosun.. daha dikkatli olurum.. zaten canım bişey çekse direk grup geliyo aklıma tek başıma olsam bu kadar yapamazdım:))

Önce orjinalini seyretmek lazım galiba. Bakalım önce hangisi denk gelirse. İkisini de izlemek şart oldu.

:1::1:

Tebrik ederim sende çok yapmışsın. Hatta bu yapacağında çok güzel. Bende mutfak için yapmayı istiyorum şuan. Salon ve koridorda var. Bu bitirdiğim benim daha 3. puzzlem. Daha önce ben bitirdiklerimin fotosunu eklemiştim. Bir ara eklerim yine. Hatta var sanırım ekliyorum hemen.

teşekkür ederim canım ben de buna bayıldım sana puzzledepo.com u tavsiye ederim çok çeşit var mutfak için falan :40: ben de bulursam eklerim inşallah bir tanesi pembe çicek açmış erik ağacıydı önceden benim odamda duruyodu evlenirken annem bana vermeye kıyamadı:1::1: yaptığım puzzleların 2 sini anneme 1 ini dedeme 1 ini kuzenime verdim. kuzenime doğum gününden 20 gün önce başladım başına 3 4 kez oturabildiğim için doğum gününden sekiz ay sonra verdim hediyeyi :9::1::52: bu arada yapıştırıcı ne kullanıyorsun??

Ben diyetteyken nesfitin yararlı olduğunu düşünenlerdenim. Özellikle işten eve geldiğimde bir gün öncesinden dolapta yemek yoksa eğer ve pratik olarak yapacağım bir yemek bulamadıysam saçma sapan şeyler yiyeceğime nesfit kurtarıcı oluyor bana. Hatta çokta doyurucu oluyor. Şu sıralar çok pahalı geliyor bana o nedenle fazla tüketmiyorum.

anlıyorum ben evde olunca rahat oluyor tabii..:))

Ekmek dedigim canim kizim 1 dilimin icini yedi ziyan olmadin diye kabuklarini yedim
Tabi kurupastalar faciia zaten
anladım canım :34:

canım ben buna köpek gibi aşık oldum ailemi karşıma aldım filan ama bu mal beni kankam dedği kızla aldattı sonra askere gitti bana geri döndü bende onu askerde kendime bağlayıp bıraktım sonra sınavı kazandım işte askerden geldi sen bnmsin okumıcan filan ayak yapıo bana rahatsız edio o ara gencayla arkadaşız bigün beni eve bırakırken denk geldi bu bize gencayda ağzını burnunu kırdı sonrada zaten çık benle dedi aşığım sana dedi yok dedim sonra evlenme teklif etti aradan biiraz geçti ee hadi bari dedim yüzüğü taktı :52:
eh hayırlısı buymuş o çocukla evlenseydin evlendikten sonra da aldatabilirdi. Bak ne güzel gencay var. Maşallah. Ablamın eşi de çat diye evlenme teklifi etmişti. Sınıf arkadaşıydı onlar ablam da kabul etmemişti ama sonra gönlünü almayı başardı eniştem :1:

teşekkür ederim canım :)) insan başına oturdumu kalkamıyor ki hele parçaları bulmaya başlayınca şurayı da yapıyım burayı da derken başına çöküp kalıyor..

teşekkür ederim canım.. ben de öyle yapıyorum artık:))

tutsa bile güzel olur mu bilmiyorum... benim tercihim olmaz sanırım:))

merhaba canım gruba hoş geldin.. umarım sen de en kısa süre de istediğin kiloya kavuşursun:34::34:

evet ebrucum adım rabia... çok teşekkür ederim bunu senden duymak beni çok mutlu etdi doğru söylüyosun.. daha dikkatli olurum.. zaten canım bişey çekse direk grup geliyo aklıma tek başıma olsam bu kadar yapamazdım:))

:1::1:

teşekkür ederim canım ben de buna bayıldım sana puzzledepo.com u tavsiye ederim çok çeşit var mutfak için falan :40: ben de bulursam eklerim inşallah bir tanesi pembe çicek açmış erik ağacıydı önceden benim odamda duruyodu evlenirken annem bana vermeye kıyamadı:1::1: yaptığım puzzleların 2 sini anneme 1 ini dedeme 1 ini kuzenime verdim. kuzenime doğum gününden 20 gün önce başladım başına 3 4 kez oturabildiğim için doğum gününden sekiz ay sonra verdim hediyeyi :9::1::52: bu arada yapıştırıcı ne kullanıyorsun??

anlıyorum ben evde olunca rahat oluyor tabii..:))
Ay yok ben bitiremem onları :1:

anladım canım :34:

eh hayırlısı buymuş o çocukla evlenseydin evlendikten sonra da aldatabilirdi. Bak ne güzel gencay var. Maşallah. Ablamın eşi de çat diye evlenme teklifi etmişti. Sınıf arkadaşıydı onlar ablam da kabul etmemişti ama sonra gönlünü almayı başardı eniştem :1:

Ay yok ben bitiremem onları :1:

adamın dibidir kendileri severimde yani :52:

Kizlar disardaydim yeni geldim
Menum
Sabah
4 zeytin
Yarim domates peynir ve bir dalitam bugdag unu ekmegi

Ara da soda

Oglen
1 dilim ekek
1 kase tarhaa
4 yemek kasigi taze faslye
Salata

Arada turk kahvesi
Aksamoturadaydi maalesef
3 tane mini minacik kuru pasta ve3 tane cih kofte

3, 5 litre su

Birde su ana kadar 12 mesajim var
Beğen

iyi gidiyormuşsun canım ama akşam bozmuş menünün güzelliğini:50::50:

ramazanda bile bu kadar yazışmıoduk gece haaaa :52:

Ay Burcum ben bu gece sapıttım. Rapor hazırlamam lazım saatlerdir bilg başındayım hiç bir şey yapmadım. Geçen yıl 2. stajımı yapmamıştım bu yıl yaptım ama aylardır raporu hazırlamadım önümüzdeki hafta içi teslim etmem lazım. Kargolayacağım için pzt bitmiş olmalı yarın da işim var arkadaşımla buluşacağım. Bu gece yazmam lazım. Ama anca çay içiyorum. Bir demlik çay içtim ikinci demliğe geçtim :37: Anlayacağın hakikaten The Legend is Back :27:

bazen bu olabiliyor.
ama sonraki hafta birden 1-2 kilo birden düşüyor.
sıkma canını sen dikkatli bir şekilde devam et bak bir anda düşüveriyosun

canım çok az bir yer kızardı ve hafif sulandı.
önce yanık kremi sürdük
sonra kayınvalidem domuz yağı daha iyi geliyo dedi.
onu sürdük bakalım
inşallah iz falan kalmaz

ebrucum emzirirken diyet zor ama bakalım inşallah bebişim etkilenmez.
günde en az 3 litre su içmeye çalışıyorum birde bol bol çorba içmeye çalışıcam.
bakalım sizde bana arada tüyolar verin
senin kızın emiyo mu
canım kızlarımın ismi
zeynep ceren ve elif beren

tebrikler çok da zormuş

hoşbulduk canım.ne kadar güzel kilo vermişsin nihal.
tebrik ederim darısı benim başıma.
ne kadar sürede verdin bu kiloyu.
temmuz 1 den eylul 1 e kadar verdım canm.dıyet ve sporla.sen de yapabılırsın sana ınanıyorum.

arkadaslar yenı gırebılıyorum nete.
bugun yedıklerım:
sabah 10.30 bır dılım cavdar ekmegı 6 zeytın bır kk beyaz peynır,bir domates
ara bır salatalık
oğlen 13.30 bır kase corba
aksam 19.00 bır kase corba bır dılım ekmek yarım porsıyon borulce yemegı
3 lt su
bugun spor yok :(
cok yoğn bır gundu ayrıntıları yarın konusuruz
mesaj sayım 5 :(

arkadaslar yenı gırebılıyorum nete.
bugun yedıklerım:
sabah 10.30 bır dılım cavdar ekmegı 6 zeytın bır kk beyaz peynır,bir domates
ara bır salatalık
oğlen 13.30 bır kase corba
aksam 19.00 bır kase corba bır dılım ekmek yarım porsıyon borulce yemegı
3 lt su
bugun spor yok :(
cok yoğn bır gundu ayrıntıları yarın konusuruz
mesaj sayım 5 :(

menün iyi olmuş canım
öğlenle akşam arasına araöğün koysaydın daha güzel olurdu bence

Anlatma sakın ben izlemedim henüz :9:

İyi etmişsin canım. :16:Bende saçta katı seviyorum.

O konuda haklısın canım. Daha dinamik, daha dinç oluyorsun. Zayıflayınca hayatın değişiyor kısacası. Bizimle ya da bizsiz mutlaka kurtul bu kilolardan ve şunu asla unutma. Eğer istersen başaramayacağın hiç bir şey yok. :34:

evet ben zaten hayatım boyu çok hırslıyım.
oyun kaybetmeye tahammül edemem ki diyorum diyete mi yenik düşücam
azimliyim ebrucum bu sefer vericam

sabah(11:15)
1 yumurta ile lor peynirli yumurta
5 zeytin
domates salatalık biber
1 dilim tam bugday
şekersiz çay

akşam(18:15)
fırında karışık sebze yemeği 6 yk
salata
cin biber 3 tane

2.5 litre su
3 fincan yeşilçay
1 saat leslie

bugün spor duş kuaför derken öğle menümü atlamış bulundum
:50:

:42::42:

geç kahvaltı ettiğin için sorun olmaz ama araya araöğün ekleseydin en azından akşam yediklerin depolanmazdı.
onuda dememin sebebi ben bir zamanlar diyetisyene gitmiştim o zaman bana demişti 3 saati geçen aralardan sonra
vücüt ilk aldığı besini korumaya geçermiş
yoksa sık yediğin zaman vücut bu düzene alışırmış sürekli sindirim yaparmış

iyiyim canımm keyfim yerinde tek sorun yetiştirmem gereken çoook ders var ve ben hala matematikteyim geometriyi ve sözeli daha hiiiç açmadım cuma günü de dershanede sınıf yerleştirme sınavı var ve ben en iyi sınıfta olmak istiyorum :43:

ben kaçırmışım neyin vardı :26:

kolay gelsin canım sana
çalış gir iyi sınıfa
güveniyoruz sana biz

Bu kadar stres yapma canım inşallah iyi bir sınıfa düşersin. Olumlu düşün olumlu olsun.

Bu arada Burcu sen çok kasma canım KPSS yi. Her halükarda atanırsın. :34: Sen kariyer yapmaya bak. Hatta yüksek lisansa felan odaklan.

cok calisiyorum insallah emegimin karsiligini alirim ya :((

bnce mezun diye salma kendini sıkı bi program yap tatlım bn çok pişmanım oturupda bi saat fazla çalışmadığıma mesleğimi seviyorum ama kapasitem bu değildi diye yanıyorum

tamam kaptancım öle not aldım

yok sallamiyorum zaten suan toplamda 5 saat felan calisiyorum cumadan sonra bu 12 saat felan olucak :))

Benim de aynı Burcu. Farklı bir bölüm okumazdım ama farklı bir üniversitede olurdum. O günlerde çalışmıyordum ünide de çok farklı değildim hep son anşarda geçmeye yetecek kadar çalışmayla geçti 4 yıl sonuç ne uzadı tabi az dersle. Ama hala çalışma olayını oturtamadım. Kendime kızıyorum ama hala bir şey yapıyor değilim. hiç mi başlamadım? Başladım aslında matematik geometri ve türkçeye başladım ama çok az çalıştım. Ben de senin gibi önce iyi olduklarımı bitireyim de diğerlerini rahat rahat çalışırım diyorum ama çok yavaş gidiyorum. :14:

Hoşgeldin tatlım. Okulun, evin ve yaşamındaki diğer değişiklikler hayırlı olsun. Her şey gönlünce olur inşallah. :34: Ben Ayşenur bu arada :34:

Vuuu kaptan. Yapboz, oyunculuk sürekli yeni şeyler öğreniyoruz hakkında :34:

Memnun oldum Ezgi :34:

İzle tatlım :34: Bu arada ben kaçırmış olabilirim hangi bölüme girmek istiyorsun ünide?

Geçen ayki gibi değil çok şükür kaptan erken geliyorum beş buçuk gibi çıkıyorum ama evden beş dakikalığına bile çıksam yorgunluktan ölüyorum. :37:

Avukatlik yada adalet okuyup ordan yukselmek :))ama ilk hedefim istanbul hukuk

kolay gelsin canım sana
çalış gir iyi sınıfa
güveniyoruz sana biz

Tesekkur ederim caniim insallah iyi sinifta olurum :))

Matematik ygs konularini bitiricem bu hafta iste gerisi Allah kerim :) hafta ici aksamlarida sozele bakarim artik :))

günaydın kızlar...:3:
dün kitap okurken uyuya kalmıştım.. akşam 70 dk. yürüyüş yaptım dün toplamda 6-7 km oldu ayrıca haftalık egzersizlere başladım 20 dk. falan da onu yaptım.. daha yeni olduğum için hareketleri çok beceremedim ama yavaş yavaş artık..:1::8::9:
ayrıca 2 lt kadar su içtim dün

Back