• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(10:30)
1 tereyağlı yumurta
7 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
2 dilim tam bugday
şekersiz çay

öğle(15:00)
1 porsiyon sebzeli fırında tavuk
salata

ara(17:00)
1 sade t.kahvesi
6 kabuklu fındık

akşam(19:30)
1 kase tarhana çorba
salata

2.5 litre su
2 saat aralıksız yürüme

:42::42:

bnm hiç borcum kalmıo canım çünkü herşeyi aldılar annem biraz kirli çıkıdır erkek tarafı borç düşünüyo su an :9:

aynen canım

şişkinliğiniz vardır akşam yatmadan 1 bardak yeşilçay veya bi bardak ılık su içip yatın :32: su içmeden yattığımda bende şiş kalkıyorum bide akşam yemeğinde şişircek şeyler yemeyin :32:

tatlının tadına bakınca kendini durdurman güzel ama şu an kilo verme hırsın var o hırsı yitirince amannn nası olsa verdim kiloları diyip tatlının tadına bakcam diye hepsini yiyebilirsin o nedenle uzak dur :52:

Dun aksam aynen oyle yaptim burcucugum once su ictim sonra yesil cay yediklerimde ortada hic kacamak yapmiyorum bu sabah tartida 79 .6 ciktim 3 saat sonra 79 ciktim ben hic bir anlam veremiyorum bu duruma cok yavasladi kilo vermem

Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14.00
1 buyuk kase cacik
2 yemek kasigi acili ezme

Aksam 18.00
1 kase nesfit
3 litre su spor yapmadim ama sabah 7 den aksam 6 ya kadar hep ayaktaydim kosturdum surekli

Afiyet olsun canım
çeyizime yatak örtüsü ve kare borcam aldım bugünnnn :52:

Çok güzeller canım, Allah mutlu mesut günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini

kızzlar eve sımdı geldım bı aksılık oldu ya halk egıtıme gıtmıstım kaydımı yenılemek ıcın ayın 16 sına alınmıs :14:
ama yarın bir işe baslıyorum bır tesettur magazasında bılırsınız belkı tekbır de 1 hafta boyunca deneme surecı olacak sonrasındada eger basarırsam tamamen kalıcam inş. basarırım... :18: cunku evde cok sıkılıyorum hemde esıme destek olurum :)

Çok iyi yapmışsın, hem kendini geliştirirsin, hem canın sıkılmaz hem de eşine destek olursun.. İlk başlarda zorlansan da pes etme sakın canım

Menüm
Sabah
3 yumurtadan yapilmis omlet
Az peynir
3 etimek (çok kucuk oldugu icin normal bir dilim ekmege anca denk geliyo )
Yesil cay
Ogle
Az findik yesil çay
ArA
Kahve
Aksam
Evde pilav kizarmis tavuk oldugu icin yemedim az peynir 2 etimek yedim
Su 10 bardak

Oglumla elma ve armutu boluserek yedik tabi aksam yemegim saat 16.00'da oldu
Spor
55 squat

Öğünlerini ayıramadım pek, az yemişsin gibi geldi canım

Bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir
1 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım domates
2 kaşık süzme yoğurdu

ara: 3 tane sebzeli bisküvi ( kalorisi baya düşük )

öğle : patates yemeği olduğu için yiyebileceğim bişey yoktu bende 1 tane çeyrek sandviç yedim ( 1 kk peynir ve yarım domatesten yaptım )

ara : tam meyve yicektim bi baktım annem kadayıf tatlısı getirmiş ama sakin olun ucundan minnacık bişey aldım daha fazla yemedim

akşam : 1 kase sade nesfit
( akşam yemeğindede patatesli şeyler olduğu için nesfiti tercih ettim )

kötü bişey yaptım demiştim ya oda tatlının tadına bakmaktı :1:

ama sanırım bu menünün bi zararı yok :26:

Sandviç ekmeğin ve bisküvi göze batabilir belki ama daha kötülerinden kaçmak için yemişsin, tebrikler

sabah(10:30)
1 tereyağlı yumurta
7 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
2 dilim tam bugday
şekersiz çay

öğle(15:00)
1 porsiyon sebzeli fırında tavuk
salata

ara(17:00)
1 sade t.kahvesi
6 kabuklu fındık

akşam(19:30)
1 kase tarhana çorba
salata

2.5 litre su
2 saat aralıksız yürüme

:42::42:

Afiyet olsun canım

Ben bu akşam kendime nesfit aldım. Babam gittikten sonra akşamları yemeyi düşünüyorum... İnşallah faydasını görürüm ve inşallah tok tutar beni.

Dun aksam aynen oyle yaptim burcucugum once su ictim sonra yesil cay yediklerimde ortada hic kacamak yapmiyorum bu sabah tartida 79 .6 ciktim 3 saat sonra 79 ciktim ben hic bir anlam veremiyorum bu duruma cok yavasladi kilo vermem

o zaman dengen bozulmuştur canım bi şokla kendini 3 gün protein diyeti yap
Ben bu akşam kendime nesfit aldım. Babam gittikten sonra akşamları yemeyi düşünüyorum... İnşallah faydasını görürüm ve inşallah tok tutar beni.

ya nesfit almayı bende çok istiyorum ama annem bana yedirmiyo onu ya adam gibi yemek ye diyo :50:

kızlar mesaj sayılarını bana özelden atın lutfen cunk esım evde ya takıp edemıyorum :17: evde olmasaydı sorun olmazdı cunku kalkmıyorum bılgısayarın basındfan :126:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar...
bugünkü manüm

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta (aslında bugün yumurta yemiyim diyodum ama unutdum kendime de haşladım o yüzden ben de yedim)
2 kk beyaz peynir
domates, salatalık, biberi maydanoz
5-6 zeytin
2 dilim çavdar ekmek

ara; yarım muz

öğlen 5 tane köfte, yarım dilim ekmek

ara; 1 incir

akşam yemeğim biraz geç vakte kaldı. öğün atlamak istemedim güçsüz hissetdim kendimi. o yüzden ben de hafif tutmaya çalıştım

akşam; 2 kepçe domates çorbası
2 köfte
1 közlenmiş kırmızı biber, 1 közlenmiş patlıcan (kızlar közlenmiş sebzeyi salata gibi falan tavsiye ederim çok güzel oluyor)
az yağsız salata
1 dilim çavdarın 4/1 ( onu da yemiyim dedim ama çorba ile ufak bir parça yedim)

2.5 lt. su (bugün baya iyi su içtim yatana kadar belki biraz daha içerim)
2 fincan yeşil çay
3 km. yürüyüş
benim şimdi çıkmam lazım biraz daha yürüyüş yapalım dedik gelince geçmişi bakıcam en son mesaj sayımı bildiririm..

kızlar bugün de hiç kaçamak yapmadım:21::21::

merhaba kızlar...
bugünkü manüm

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta (aslında bugün yumurta yemiyim diyodum ama unutdum kendime de haşladım o yüzden ben de yedim)
2 kk beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim çavdar ekmek

ara; yarım muz

ara; 1 incir

akşam yemeğim biraz geç vakte kaldı. öğün atlamak istemedim güçsüz hissetdim kendimi. o yüzden ben de hafif tutmaya çalıştım

2 köfte
1 közlenmiş kırmızı biber, 1 közlenmiş patlıcan (kızlar közlenmiş sebzeyi salata gibi falan tavsiye ederim çok güzel oluyor)
az yağsız salata

2 fincan yeşil çay
3 km. yürüyüş
benim şimdi çıkmam lazım biraz daha yürüyüş yapalım dedik gelince geçmişi bakıcam en son mesaj sayımı bildiririm..

canım diyette muza pek yer verme kabız yapar 2 gündür muz görüyorum sende akşam hafif demişsin ama ne kadar hafif olursa olsun geç olması iyi değil ama kaçamaksız olduğu ve yürüyüş olduğu için güzel bi menü :52:

bnm hiç borcum kalmıo canım çünkü herşeyi aldılar annem biraz kirli çıkıdır erkek tarafı borç düşünüyo su an :9:

aynen canım

şişkinliğiniz vardır akşam yatmadan 1 bardak yeşilçay veya bi bardak ılık su içip yatın :32: su içmeden yattığımda bende şiş kalkıyorum bide akşam yemeğinde şişircek şeyler yemeyin :32:

tatlının tadına bakınca kendini durdurman güzel ama şu an kilo verme hırsın var o hırsı yitirince amannn nası olsa verdim kiloları diyip tatlının tadına bakcam diye hepsini yiyebilirsin o nedenle uzak dur :52:

ay bi zayiflasam zaten yemem ne zorluklarla veriyorum ben bu kilolari :D

Afiyet olsun canım

Çok güzeller canım, Allah mutlu mesut günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini

Çok iyi yapmışsın, hem kendini geliştirirsin, hem canın sıkılmaz hem de eşine destek olursun.. İlk başlarda zorlansan da pes etme sakın canım

Öğünlerini ayıramadım pek, az yemişsin gibi geldi canım

Sandviç ekmeğin ve bisküvi göze batabilir belki ama daha kötülerinden kaçmak için yemişsin, tebrikler

Afiyet olsun canım

Evet digerrlerini yemektense sandvic yiyim dedim :))

kızlar mesaj sayılarını bana özelden atın lutfen cunk esım evde ya takıp edemıyorum :17: evde olmasaydı sorun olmazdı cunku kalkmıyorum bılgısayarın basındfan :126:

canim telefondayim bende suan o zaman yarin atim mi sana bugun 12 etti mesaj sayim :))

ay bi zayiflasam zaten yemem ne zorluklarla veriyorum ben bu kilolari :D

Evet digerrlerini yemektense sandvic yiyim dedim :))

canim telefondayim bende suan o zaman yarin atim mi sana bugun 12 etti mesaj sayim :))

gitcek gitcek kilolar benm ve kaptanın resimlerine bakarak feyz alın ben kaptanın ve o zamnlarda olanların resimlerine bakardım :52:

merhaba kızlar...
bugünkü manüm

2 kk beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim çavdar ekmek

ara; yarım muz

ara; 1 incir

2 köfte
az yağsız salata

2 fincan yeşil çay
3 km. yürüyüş

Afiyet olsun canım, yürüyüşün de var

sabah: (08:00)
1 kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
sekersiz cay
3 zeytın
1 dılım cavdar e.

öğlen: (12:45)
2 kasık bulgur pılavı
2 3 kasık turlu
salata bıraz yogurt corbası

ara:1 elma

akşam: (19:30)
haslanmıs tavuk
cacık
salata

-yaklasık 40 dk bacak egzersizleri
-3 lt su
-yesılcay
-bıraz yuruyus

sabah: (08:00)
1 kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
sekersiz cay
3 zeytın
1 dılım cavdar e.

öğlen: (12:45)
2 kasık bulgur pılavı
2 3 kasık turlu
salata bıraz yogurt corbası

ara:1 elma

akşam: (19:30)
haslanmıs tavuk
cacık
salata

-yaklasık 40 dk bacak egzersizleri
-3 lt su
-yesılcay
-bıraz yuruyus

cumaya az kaldı bulgur yemiyoruzzzzzzzzz gerisi güzel canım :52:

Nihayet bitirdim geçmiş okumayı. Sohbete katılamıyorum ona üzülüyorum. Sonrasında geçmiş çok birikiyor. Hepsine bir cevabım var o nedenle cevap yazmakta uzun sürüyor. iş yerinde kendi bilgisayarımda internet olmaması çok kötü bir durum. Eğer olsaydı sizi hiç yalnız bırakmazdım. Eve geldiğimiz zamanda minik cadı hiç rahat bırakmıyor. Arkasından akşam yemeği derken ancak bu saatlerde gelebiliyorum. Bi süre böyle idare edelim bakalım olursa devam olmazsa da bir çaresine bakacağız artık.

nkızlar şimdi eğer derseniz ki spor yapalım seçenekler uzun olarak zumba ve leslie bölgesel olrak squats mekik öneriyorum ama ip atlama da favorilerim arasında 1 ana spor geriside bölgesel olsun ben oyumu leslieden yana kullanıyorum çünkü zumba çok kıvrak ben yapamıyorum ama beğendiğim bi video olursa olabilir yada değişimli yapabilirz ben bağlı kalamam derseniz günlük 1 saat ana spor 30 dk bölgesel spor şeklindede bizzat kendim tarafından mezun olana kadar takip edebilirm benden şimdilik bu kadar iyi gecelerrrrr :52:
Ben ana spor olarak yürüyüş diyorum ama zaten herkes kendine göre bir plan çizmiş. Sonuçta yapılanların hepsi spor. :46:

İsim listesi hazırlamak beni çok yordu, baya kalabalıkmışız :1::1:

Herkese iyi geceler
Ellerine sağlık canım. Evet oldukça kalabalığız. Birde başlayıp bırakanlar var. Listede görürsün bugün.

kahvaltımı yaptım ve kendı kendıme soz verdım bugun kacamksız gun olacak ve sızede soz verıyorum olsabıle lısteye yazacagım ve daha az yıyecegımm :41: siz ne yaptınız kızlar nasılsınız? :16:
Olsa bile listeye yazacağım derken? Sanki daha önce olmuşta yazmamışsın gibi hissettim:47:Bunu herkes için söylüyorum kızlar. Eğer yediklerinizi aynen yazmıyorsanız sadece kendinizi kandırırsınız. Bizim için hiç bir şey farketmiyor çünkü kilo veremeyen sizler oluyorsunuz ve eminim komik bir durumdur kendini kandırmak.

valla cnm bende almıyorum kaslarımı esım ıstemıyor tabı esnı ıstıyorsa aldır ama ıstemıyorsa tabı dogallık daha guzel uzayınca kotu oluyor bende saclarımı boyamak istıyorum ama hangı renge boyuyacagıma karar veremedımm bıde boyaların su gecırıp gecırmedıgını merak edıyorum :44: bende bugun carsıya inicem maltepe merkeze acıkögretım kayıtları basladı kaydımı yenılıycem halk egıtımde yorulacak gıbıyım bugunn :37:
Boyalar su geçiriyor diye biliyorum canım çünkü geçirmeyecek olsa eğer yıkanınca akmazlar diye düşünüyorum. Mesela oje suyla çıkmıyor. Eğer boyada öyle olsaydı yıkanınca dediğim gibi akmazdı. Ben en çok kızıl kullandım. Hem de bomba gibi bir kızıl :9: $SL270009.jpg$SL270006.jpg$SL270016.jpg En son cumartesi çikolata kahveye boyadım. Oda güzel oldu. Ama önemli olan tenine yakışması.

çeyizime yatak örtüsü ve kare borcam aldım bugünnnn :52:
Çeyizlerinin hepsi çok güzel burcu. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. İnşallah Gencay kıymetini bilir senin. Böyle kızı bulamaz bir daha. :16:

kızzlar eve sımdı geldım bı aksılık oldu ya halk egıtıme gıtmıstım kaydımı yenılemek ıcın ayın 16 sına alınmıs :14:
ama yarın bir işe baslıyorum bır tesettur magazasında bılırsınız belkı tekbır de 1 hafta boyunca deneme surecı olacak sonrasındada eger basarırsam tamamen kalıcam inş. basarırım... :18: cunku evde cok sıkılıyorum hemde esıme destek olurum :)
Hadi bakalım hayırlı olsun. Tam gün mü çalışacaksın? Ben direkt takımı düşünüyorum. Çünkü işin ağır olacak gibi. Hayırlısı olsun hakkında. :16:

bunlarda annemin el emekleri
Eki Görüntüle 800460 bu vitrin ve salon takımı
Eki Görüntüle 800461 buda yatak odası için

mutfak için hazır aldım oda pembeli grili 130 liraya almıştım fon perdesine kdar tam takım ama çok diplerde şimdi bulu foto çekemem dicektim ki bilgisayarda varmış :52:
Eki Görüntüle 800462

bide pikem var Eki Görüntüle 800464
buda nevresim takımı bide bunun pudra pembesi var ama onun resmi yokmuş :52:Eki Görüntüle 800465
Güle güle kullan canım.

Nihayet bitirdim geçmiş okumayı. Sohbete katılamıyorum ona üzülüyorum. Sonrasında geçmiş çok birikiyor. Hepsine bir cevabım var o nedenle cevap yazmakta uzun sürüyor. iş yerinde kendi bilgisayarımda internet olmaması çok kötü bir durum. Eğer olsaydı sizi hiç yalnız bırakmazdım. Eve geldiğimiz zamanda minik cadı hiç rahat bırakmıyor. Arkasından akşam yemeği derken ancak bu saatlerde gelebiliyorum. Bi süre böyle idare edelim bakalım olursa devam olmazsa da bir çaresine bakacağız artık.

Ben ana spor olarak yürüyüş diyorum ama zaten herkes kendine göre bir plan çizmiş. Sonuçta yapılanların hepsi spor. :46:

Ellerine sağlık canım. Evet oldukça kalabalığız. Birde başlayıp bırakanlar var. Listede görürsün bugün.

Olsa bile listeye yazacağım derken? Sanki daha önce olmuşta yazmamışsın gibi hissettim:47:Bunu herkes için söylüyorum kızlar. Eğer yediklerinizi aynen yazmıyorsanız sadece kendinizi kandırırsınız. Bizim için hiç bir şey farketmiyor çünkü kilo veremeyen sizler oluyorsunuz ve eminim komik bir durumdur kendini kandırmak.

Boyalar su geçiriyor diye biliyorum canım çünkü geçirmeyecek olsa eğer yıkanınca akmazlar diye düşünüyorum. Mesela oje suyla çıkmıyor. Eğer boyada öyle olsaydı yıkanınca dediğim gibi akmazdı. Ben en çok kızıl kullandım. Hem de bomba gibi bir kızıl :9:Eki Görüntüle 800725 Eki Görüntüle 800726 Eki Görüntüle 800727 En son cumartesi çikolata kahveye boyadım. Oda güzel oldu. Ama önemli olan tenine yakışması.

Çeyizlerinin hepsi çok güzel burcu. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. İnşallah Gencay kıymetini bilir senin. Böyle kızı bulamaz bir daha. :16:

Hadi bakalım hayırlı olsun. Tam gün mü çalışacaksın? Ben direkt takımı düşünüyorum. Çünkü işin ağır olacak gibi. Hayırlısı olsun hakkında. :16:

Güle güle kullan canım.

sağol kaptişim özel mesajımı aldın mı kaptancım :44:

Menüm
Sabah
3 yumurtadan yapilmis omlet
Az peynir
3 etimek (çok kucuk oldugu icin normal bir dilim ekmege anca denk geliyo )
Yesil cay
Ogle
Az findik yesil çay
ArA
Kahve
Aksam
Evde pilav kizarmis tavuk oldugu icin yemedim az peynir 2 etimek yedim
Su 10 bardak

Oglumla elma ve armutu boluserek yedik tabi aksam yemegim saat 16.00'da oldu
Spor
55 squat
3 yumurtadan omletin hepsini sen mi yedin? Çok olmuş canım. Etimekler küçük demişsin gözümde canlandıramadım. Benim bildiğim etimekler büyük. Onun haricinde menün sağlıksız görünüyor. Elmayla armutu ne zaman yedin? Birde akşamı çok erken yemişsin. squat neydi?

Ya bendede ayni sorun var sabah ac karnina tartiliyorum fazla cikiyorum aradan 3 saat sonra tartildigimda daha azcikiyorum
Ödem vardır canım. Bende de aynen durum böyle. Geçen yıl yoktu böyle bişey. Bu yıl farkkettim. Hatırlarsan geçen cuma bildirim için saat 11:00 i bekledim.

Bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir
1 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım domates
2 kaşık süzme yoğurdu

ara: 3 tane sebzeli bisküvi ( kalorisi baya düşük )

öğle : patates yemeği olduğu için yiyebileceğim bişey yoktu bende 1 tane çeyrek sandviç yedim ( 1 kk peynir ve yarım domatesten yaptım )

ara : tam meyve yicektim bi baktım annem kadayıf tatlısı getirmiş ama sakin olun ucundan minnacık bişey aldım daha fazla yemedim

akşam : 1 kase sade nesfit
( akşam yemeğindede patatesli şeyler olduğu için nesfiti tercih ettim )

kötü bişey yaptım demiştim ya oda tatlının tadına bakmaktı :1:

ama sanırım bu menünün bi zararı yok :26:
Bisküvi ve tatlı haricinde güzel bir menü. Tatlı ucundan diyorsun ama bu ufak kaçamaklar damlaya damlaya yağ oluyor. :9:O yüzden çok dikkat etmek gerekiyor.

mesaj sayım bunla 11

spor:45 dk

su : 2.5 litre yatana kadar 3 olur
Sporun ve suyun güzel. Tebrik ederim. Mesaj sayını özelden göndermen gerekiyor canım. Bugünün mesajları Ayşenur'a gidiyor.

Bazen oluyor böyle şeyler Sevgi' cim sen sıkma canını. Bir süre sonra eski haline yeniden dönersin. Ama stres yaparsan takılır kalırsın ona göre. Baksana 600 gr ödem atmışsın. Çok fazla. Eminim daha çok ödem vardır sende.

merhaba kızlar...
bugünkü manüm

2 kk beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dilim çavdar ekmek

ara; yarım muz

ara; 1 incir

2 köfte
az yağsız salata

2 fincan yeşil çay
3 km. yürüyüş

Canım sen kilona göre oldukça fazla tüketiyorsun. Mesela kahvaltıda 2 kk peynir demişsin. Bence çok fazla. 1 kk yeter. 2 dilim ekmek yerine 1 dilim yemen lazım. Muzdan diyet boyunca uzak duruyoruz. Bol kaloriden başka hiç bir faydası yok. Su ve spor güzel.

Back