• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah: (08:00)
-sekersız cay
-1 haslanmıs yumurta
-ıkı dılım cavdae e.
- yarım domates, yarım salatalık, yesıllık
-5 zeytın, kk peynır

ara:6 badem

öglen: (14:00)
-semızotu yemegı
-yogurt
-1 dılım cavdar e.
-havuc salatası

ara: 1 elma

aksam: (18:00)
-bır kase nesfıt
-meyve tabagı

-yesılcay
-bugun spor yapamadım :50: ama gun boyu temızlık yaptım :37:
-3 lt su

Bugunku ogunlerim

Sabah : 1 kk peynir
4 dilim domates
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi

Ogle : Ceyrek kepek ekmeginde sandvic ( 1 kk peynir 3 dilim domates )

Aksam : 4 Kasik dun yedigim aslikli fasulye
3 kasik turlu
Yarim domates ve 2 biberden sogus
2 dilim kepek ekmegi

Turlu yemegini yemeseydim keske :(
cnm bence menun guzel olmus ama dedıgın gıbı turlu sankı fazla olmus bıde aksam 2 yerıne 1 dılım ekmek olabılırdı :16:

merhaba kızlar.. bugünkü menüm:

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,
2 kk beyaz peynir; 4 tane zeytin
domates, biber, salatalık, maydanoz
2 dilim tam b. ekmeği

ara öğün; 4 tane mürdüm eriği

bugün öğlen yemekdi işdi bişey yiyemedim 2 tane kuru kayısı yedim.

ara öğün; 1 kase yoğurda doğranmış 3 mürdüm eriği

akşam; 1 kepçe çorba
5 yk kıymalı ıspanak yemeği(üzerine sarımsaklı yoğurt)
yağsız salata
yarım dilim kepekli ekmek

2 lt. su
7 km. yürüyüş ve 25 tane mekik çektim..

bu akşam bir yeşilçay (şekersiz) içmedim onu içerim 1 2 fincan, birde birazdan gene yürüyüşe çıkıcaz eşimle beraber..

akşam yemeğinde baya acıkmıştım ama gün içinde hiç atıştırmadım ehh iyi gidiyorum sanki :8::8: :1::1:
cnm menun cok guzel ama öğlen yeseydın keske :40:
selam kizlar cooook yogun bir dönemden sonra tekrar sizlerleyim.
bugün tekrar diyetime geri döndüm, aldigim 3kgyu geri verip tekrar araniza dönemk istiyorum?

kimler kaldi grupta cikanlar oldumu yeni gelenler var hepiniz hosgeldiniz.
ben nur 22 yasinda ögrenciyim.
grupla birlikte cok güzel kilo veriyordum taaki tatil, ramazan ve sinavlara kadar. o dönem uzak durdum ve bu sürede verdigim 3 kiloyu geri aldim.
tekrardan kilo vermek istiyorummm özellikle 11.aya kadar kilo vermem cok önemli :52::52:

3 kg az gibi gelsede bende cok farketti, az deyip gecistirmeyin 1 beden oynadi resmen. bol olan giysilerim dar olmaya basladi :5:
hosgeldın nurcum.. ben aysenur yenı katıldım yanı gecen hafta 19 yasıma gırdım 1 yıllık evlıyım ögrencıyım inş. hep bırlıkte veda etcez kılolara :79:

bugün yediklerimm :42:
Sabah:
mısır gevreği
1 kaşık elma sirkesi
yeşil çay

Öğle:
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 tabak kuru fasulye
yeşil çay

Akşam:
1 tabak bulgur pilavı
yanında bikaç parça tavuk eti
limonlu soda

ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yedim ve 3 lt su içtim :)) şimdi de leslie ile yürüyüş yapıcam bugün daha iyi oldu menüm dünküne göre :9:
bi de bişey sorcam duyduğuma göre yatmadan önce 1 kaşık bal yenirse yağ yakıyomuş doğrumu? yani pek inandırıcı gelmedi çünkü 1 kaşık balda 60 kalori varmış :26:

cnm menun cok guzel olmus bu arada bal meselesınıde ılk defa duydum hıc sevmem ama eger oyleyse yerım zorla :9: ama bı arastırmak gerek ben sımdı bakayım ona :40:

kızlar bal kılo yakıyomu dıye baktım kk de bır yazı buldum sızınle paylasmak istedım;

"Arkadaşlar henüz kendim denemediğim bir yöntemi paylaşacağım. Benim Sırp bir arkadaşım var ve onun Sırbistan'daki bir arkadaşı bal konusunda araştırmalar yapıyormuş. Bu konuda ciddi uzmanlığı varmış. Arkadaşım doğumdan dolayı kilo alınca ona bu yöntemi önermiş. Arkadaşım bana bu yöntemin işe yarayacağı konusunda %100 garanti verdi.

1) Bal kesinlikle gerçek bal olmalı. Eğer şeker katkılı olursa asla işe yaramıyormuş.
2) Akşam yatmadan önce bir kaşık bal yenecek.
3) Yenilen bu bir kaşık baldan sonra asla hiçbirşey yenmeyecek. Üstüne uyunacak.

Eğer bunu hergün tekrar ederseniz uykuda vücut yağları yakıyormuş ve ertesi gün idrarla bu yağı atıyormuşsunuz. Arkadaşım yemeğinde bir değişiklik yapmayıp akşam bu kürü uygularsan kilo vereceğin garanti dedi."

kızlar bal kılo yakıyomu dıye baktım kk de bır yazı buldum sızınle paylasmak istedım;

"Arkadaşlar henüz kendim denemediğim bir yöntemi paylaşacağım. Benim Sırp bir arkadaşım var ve onun Sırbistan'daki bir arkadaşı bal konusunda araştırmalar yapıyormuş. Bu konuda ciddi uzmanlığı varmış. Arkadaşım doğumdan dolayı kilo alınca ona bu yöntemi önermiş. Arkadaşım bana bu yöntemin işe yarayacağı konusunda %100 garanti verdi.

1) Bal kesinlikle gerçek bal olmalı. Eğer şeker katkılı olursa asla işe yaramıyormuş.
2) Akşam yatmadan önce bir kaşık bal yenecek.
3) Yenilen bu bir kaşık baldan sonra asla hiçbirşey yenmeyecek. Üstüne uyunacak.

Eğer bunu hergün tekrar ederseniz uykuda vücut yağları yakıyormuş ve ertesi gün idrarla bu yağı atıyormuşsunuz. Arkadaşım yemeğinde bir değişiklik yapmayıp akşam bu kürü uygularsan kilo vereceğin garanti dedi."

Doğal bal bulmak çok zor zaten...

Bugunku ogunlerim

Sabah : 1 kk peynir
4 dilim domates
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi

Ogle : Ceyrek kepek ekmeginde sandvic ( 1 kk peynir 3 dilim domates )

Aksam : 4 Kasik dun yedigim aslikli fasulye
3 kasik turlu
Yarim domates ve 2 biberden sogus
2 dilim kepek ekmegi

Turlu yemegini yemeseydim keske :(

ekmekler biraz fazla olmuş canım :50:

merhaba kızlar.. bugünkü menüm:

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,
2 kk beyaz peynir; 4 tane zeytin
domates, biber, salatalık, maydanoz
2 dilim tam b. ekmeği

ara öğün; 4 tane mürdüm eriği

bugün öğlen yemekdi işdi bişey yiyemedim 2 tane kuru kayısı yedim.

ara öğün; 1 kase yoğurda doğranmış 3 mürdüm eriği

akşam; 1 kepçe çorba
5 yk kıymalı ıspanak yemeği(üzerine sarımsaklı yoğurt)
yağsız salata
yarım dilim kepekli ekmek

2 lt. su
7 km. yürüyüş ve 25 tane mekik çektim..

bu akşam bir yeşilçay (şekersiz) içmedim onu içerim 1 2 fincan, birde birazdan gene yürüyüşe çıkıcaz eşimle beraber..

akşam yemeğinde baya acıkmıştım ama gün içinde hiç atıştırmadım ehh iyi gidiyorum sanki :8::8: :1::1:

biraz meyveli bi menü olmuş ama kaçamaksız güzel olmuş :54:

selam kizlar cooook yogun bir dönemden sonra tekrar sizlerleyim.
bugün tekrar diyetime geri döndüm, aldigim 3kgyu geri verip tekrar araniza dönemk istiyorum?

kimler kaldi grupta cikanlar oldumu yeni gelenler var hepiniz hosgeldiniz.
ben nur 22 yasinda ögrenciyim.
grupla birlikte cok güzel kilo veriyordum taaki tatil, ramazan ve sinavlara kadar. o dönem uzak durdum ve bu sürede verdigim 3 kiloyu geri aldim.
tekrardan kilo vermek istiyorummm özellikle 11.aya kadar kilo vermem cok önemli :52::52:

3 kg az gibi gelsede bende cok farketti, az deyip gecistirmeyin 1 beden oynadi resmen. bol olan giysilerim dar olmaya basladi :5:

nurcum tatlım hoşgeldin ben burdayım eskilerden ebru venüs var başkada kimse yok sanırım :50: hayırdır kasımda ne var yoksa düğün nişan filan mı?

bugün yediklerimm :42:
Sabah:
mısır gevreği
1 kaşık elma sirkesi
yeşil çay

Öğle:
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 tabak kuru fasulye
yeşil çay

Akşam:
1 tabak bulgur pilavı
yanında bikaç parça tavuk eti
limonlu soda

ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yedim ve 3 lt su içtim :)) şimdi de leslie ile yürüyüş yapıcam bugün daha iyi oldu menüm dünküne göre :9:
bi de bişey sorcam duyduğuma göre yatmadan önce 1 kaşık bal yenirse yağ yakıyomuş doğrumu? yani pek inandırıcı gelmedi çünkü 1 kaşık balda 60 kalori varmış :26:

canım yarın mümkünse tartıya çıkma şok geçirirsin kuru ve bulgur seni öle bi şişirmiştir ki. gerçek bal olursa doğru canım çünkü şeker yok gerçek balda yani glikoz yok ama gerçek bal bulmak zor ama ben şanslıyım babamın amcası arıcılık yapıyor ama ben sabah suya karıştırıp içiyorum genelde

Kızlar kendi kendime düşünüyordum neden kimse benim menüme yorum yapmamış diye meğerse dün paylaşmamışım..:1::1::1::1::1:

Dün

Sabah
2 tam buğday arası beyaz peynirli tost, 4-5 dilim sucuk (kocam yerken canım çekti)

Öğlen
5 tane nugget, 1 kase yoğurt

Ara
1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi, bir avuç iç badem

Akşam
Az tavuk sote, 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday

2,5 lt su, 2 bardak yeşil çay

Bugün

Sabah
2 dilim tam buğday arası beyaz peynirli tost

Öğlen
Az mantar çorbası içtim :( Haşlanmış tavuk ve yoğurtlı semizotu salatası yedim..

Ara
1kutu süt, bir avuç iç badem

Akşam
Ton balıklı salata

2 bardak yeşil çay, 1 sade soda, 2 lt su (Daha içerim). 1 saat yürüdüm eve gelirken

tatlım menülerini beğendim :54:

sabah: (08:00)
-sekersız cay
-1 haslanmıs yumurta
-ıkı dılım cavdae e.
- yarım domates, yarım salatalık, yesıllık
-5 zeytın, kk peynır

ara:6 badem

öglen: (14:00)
-semızotu yemegı
-yogurt
-1 dılım cavdar e.
-havuc salatası

ara: 1 elma

aksam: (18:00)
-bır kase nesfıt
-meyve tabagı

-yesılcay
-bugun spor yapamadım :50: ama gun boyu temızlık yaptım :37:
-3 lt su

güzel olmuş :52:

bugün moralim çok bozuk :( kendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...

bugünkü menü

sabah(11:00)
1 tereyağlı yumurta
4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay
domates salatalık

ara(14:00)
1 sade türk kahve
1 avuç kabuklu fındık(10 tane filan)

öğle(16:00)
1 kaseden az mercimek çorba
salata

akşam(19:30)
ızgara but gögüs
közlenmiş sebze
1 dilim ekmek

2.3 litre su
spor yok
:50:

kahvaltı
eti form

öğle
yemeyecektim ama arkadaşların zoruyla
1 tabak saç kavurma(okulda veliler için yapıldı)

akşam
2 kaşık makarna
onu da zoraki yedim.

ebrucum inan az yemek için yapmıyorum içim almıyor. güçlü olmaktan güçlü görünmekten ailenin reisi olmaktan stresli işimden bıktım.

bugün moralim çok bozuk :( kendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...

başka okul yok muydu tatlım ya üzüme herşey düzelir herşeyin bi yolu bulunur ağlama ki güçlü ol :50:

canım yarın mümkünse tartıya çıkma şok geçirirsin kuru ve bulgur seni öle bi şişirmiştir ki. gerçek bal olursa doğru canım çünkü şeker yok gerçek balda yani glikoz yok ama gerçek bal bulmak zor ama ben şanslıyım babamın amcası arıcılık yapıyor ama ben sabah suya karıştırıp içiyorum genelde

ben kalorisi az diye yemiştim oysaki :26:

Kızlar kendi kendime düşünüyordum neden kimse benim menüme yorum yapmamış diye meğerse dün paylaşmamışım..:1::1::1::1::1:

Dün

Sabah
2 tam buğday arası beyaz peynirli tost, 4-5 dilim sucuk (kocam yerken canım çekti)

Öğlen
5 tane nugget, 1 kase yoğurt

Ara
1 bardak sütlü şekersiz türk kahvesi, bir avuç iç badem

Akşam
Az tavuk sote, 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday

2,5 lt su, 2 bardak yeşil çay

Bugün

Sabah
2 dilim tam buğday arası beyaz peynirli tost

Öğlen
Az mantar çorbası içtim :( Haşlanmış tavuk ve yoğurtlı semizotu salatası yedim..

Ara
1kutu süt, bir avuç iç badem

Akşam
Ton balıklı salata

2 bardak yeşil çay, 1 sade soda, 2 lt su (Daha içerim). 1 saat yürüdüm eve gelirken

tam bir örnek menü harika..

çekmeyen yaşamayan bilmez anlamaz , kızımı 3 yaşında kreşe verdim , o kapıda ağlardı ben işyerinde , okula başlarken yanında olamadım yoktum , çalışmak zorundaydım , şimdi 2.sınıfa geçti , o günler geçiyor ama cok zor yaşamayan bilmez , her işte bir hayır vardır diyeceksin , bazen bizim istememizle olmuyor hersey...vardır bir çaresi Rabbimden hayırlısını dileyin..

Sabah 9 bir dilim ekmek peynir çay

öglen yürüyüşle birlikte spor ve su , börülce yemeği , ekmek yok

ara 1 - 2 tane karpuz

aksam tarhana çorbası ve barbunya yemeği 2 kasık pilav ekmek yemediğim için

saat 9 türk kahvesi

bol su içtim , şu an canım tatlı istiyor eskiden olsa saldırırdım kendimi tutuyorum..

herkese iyigeceler dilerim...

Kızlar bebişimle ilgilenmek zorundayim ama yazmak istedim
TRT okulda Ayça Kaya var müsaitseniz bi bakın
Ben cok severim bu doktoru

Back