• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))

cnm menun guzel ama makarnayı yememelıydın :50: ama daha yenısın zamanla duzelır umarım :40:

Bugun yediklerim

Sabah: 1 kk peynir
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
1 yumuta (yagdaydi ama bundan sonra haslama yicem )
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)

Ögle : 2 kepce yayla corbasi
1 tane kepek ekmegi
1 tane kucuk boy haslama mısır
( evde yemek olmadigi icin corbayi boyle ictim)

Aksam : 1 kepce yayla corbasi
4 kasik fasulye asliklisi ( bizim memlekette yenir baya bende severim )
Yarim domates ve 1 biberden sogus yaptim yagsiz
1 dilim kepek ekmegi

Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
2.5 litrede su ictim :)
cnm ya bıldıgım kadarıyla mısır kılo aldırıyor yalnıs bılmıyorsam bıde yayla corbası pirinçli buda zararlı :50: dıyetteyken pirinç ve pirinçli seyler tuketmemelıyız.. bıde caylarını sekersız ıcmeye calıs bırden kes bende oyle yaptım azaltarak olmuyor cunku ama daha yenısın duzelır umarım :40:

bende bugun hata yaptım ama ceza olsun dıye yemek yemedım ve pişman oldum yedıgım pişmanlıkla gerı dondu :43: sende boyle dusun cnm cok işe yarıyor :40:

aaa evet gördüm canım ya gözleme yemişsin :) ama evet bundan sonra o şekilde düşünerek kaçamak yaptığım an kendime ceza vericem çok mantıklı ya çok iyi bi fikir teşekkür ettim bunu kesin uygulıycam artıkk :1:

kızlar ya off su kıloları vermek ıstıyorum eskıde esım benı kucagına alıyordu sımdı en fazla 5 6 sanıye cok zoruma gıdıyor :14: eskısı gıbı olucagıımmmm :41:

seni tebrik ediyorum canım çünkü toplamda sadece 532 kalori oluyomuş bu şekilde devam edersen yakında hedefine ulaşırsın bence :))

Ayy insallah :) Bu gruba katilmasaydim bugun ketcapli makarna yerdim kesin :D ama yemiyorum yemicem :) Bu hafta kilo vermem gerekiyor.

cnm ya bıldıgım kadarıyla mısır kılo aldırıyor yalnıs bılmıyorsam bıde yayla corbası pirinçli buda zararlı :50: dıyetteyken pirinç ve pirinçli seyler tuketmemelıyız.. bıde caylarını sekersız ıcmeye calıs bırden kes bende oyle yaptım azaltarak olmuyor cunku ama daha yenısın duzelır umarım :40:

Misir zaten yilda 1 defa yiyorum :) Seneye kadar dahada yemem :D
ama bu bilgi iyi oldu bilmiyordum. Ve cyayla corbasinin biu yonunude bilmiyordum :( Yarin icmim bari . Tesekkur edrim kizlar tavsiyeleriniz icin :)
Aslinda cayi sekersizde icebiliyorum alistim ama bugun nedense kattim :)

Kızlar su cabuk corbalar varya onlar zararli mi ? Bardak corbalari kastediyorum. Sandvic goturmedogim zamanlar acaba o olabilir mi diye dusundum .

Bide hergun sandvic kilo yapar mi ki o_O onu yedikten sonra aksama kadar ara ogun disinda bisey yemem grrci.

Bide ben sabahki ata ogunumu yapmamaya karar verdim. Zaten aklima gelmez o an da

Ayy insallah :) Bu gruba katilmasaydim bugun ketcapli makarna yerdim kesin :D ama yemiyorum yemicem :) Bu hafta kilo vermem gerekiyor.

Misir zaten yilda 1 defa yiyorum :) Seneye kadar dahada yemem :D
ama bu bilgi iyi oldu bilmiyordum. Ve cyayla corbasinin biu yonunude bilmiyordum :( Yarin icmim bari . Tesekkur edrim kizlar tavsiyeleriniz icin :)
Aslinda cayi sekersizde icebiliyorum alistim ama bugun nedense kattim :)

Kızlar su cabuk corbalar varya onlar zararli mi ? Bardak corbalari kastediyorum. Sandvic goturmedogim zamanlar acaba o olabilir mi diye dusundum .

Bide hergun sandvic kilo yapar mi ki o_O onu yedikten sonra aksama kadar ara ogun disinda bisey yemem grrci.

Bide ben sabahki ata ogunumu yapmamaya karar verdim. Zaten aklima gelmez o an da

cnm bence hazır corba oldugu için yapar içinde birsuru koruyucu madde var :40: her gun sandıvıc bence cok ekmek yememize neden oluyor normalde öglen 1 dılım ekmek yememız lazım sandıvıc için en az ceyrek ekmek kullanıyoruz dusuncem boyle cnm eger oylede yıyorsan ara ogunu azaltmalısın :40:

cnm bence hazır corba oldugu için yapar içinde birsuru koruyucu madde var :40: her gun sandıvıc bence cok ekmek yememize neden oluyor normalde öglen 1 dılım ekmek yememız lazım sandıvıc için en az ceyrek ekmek kullanıyoruz dusuncem boyle cnm eger oylede yıyorsan ara ogunu azaltmalısın :40:

O zaman ceyrek kepek ekmegine yapip arayi kaldirim.
Sabahlari 8.30 da kahvalti ediyorum
1de ohle yemegi ve 5 6 gibi de aksam yemegi yiyorum ara ogun yapmim o zaman bi sure . Alternatif dusunim bunun yerine.

O zaman ceyrek kepek ekmegine yapip arayi kaldirim.
Sabahlari 8.30 da kahvalti ediyorum
1de ohle yemegi ve 5 6 gibi de aksam yemegi yiyorum ara ogun yapmim o zaman bi sure . Alternatif dusunim bunun yerine.

tabı cnm acıkırsanda aksama kadar kayısı falan yıyebılırsın ara olarak aksamda yemek yerıne nesfıt yada specal k yıyebılırsın boylesı daha ıyı olacak emınımm :40: :16:

bugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))

Canim oncelikle hosgeldin ....menun hic olmamis bir cay kasigi kadar mayanezde kac kalorji var biliyormusun ....oncelikle kedine bir liste yapmalisin eger gercekten zayiflamak istiyorsa hayatindan cikarman gerekenler ve yemen gerekenler olarak ben oyle yaptim ....ben hayatimdam pirinc,makarna,hamurisi,,gazli icecekler beyaz ekmek hamurlu tatlilar patates bunun gibi seyleri cikardim ve sevgili takim kaptanimiz ve diger arkadaslarimin destegi ilede yaklasik 10 kilo verdim ....ayrica baslarda bende boyle hatalar yyapiyordum ama hep arkadaslarimin tavsiyesinine uydum

Benim gibi birinin daha olmasına çok şaşırdım.. Ben de geçen sene bu aralar ayrılıp +10 kilo ile geri döndüm de..

Hoşgeldinnn
Ay ben de sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu duruma. Hoşbulduk canım
:29:
Kızlar alkali suyu detaylı araştırdım ve bu su vücuttaki asit değerini en aza indiriyormuş.

Alkali su hasta olmayıda önlüyormuş ve bu suyla kanseri yenenler bile olmuş :53: Üstelik kısa bir süre zarfında.

Zayıflayanlarda olmuş tabiki ama en önemlisi sağlıklıymış. İçtiğimizi su yerine karbonatlı su içip ph değerini yükseltirsek çok daha sağlıklı olurmuş.

Hatta ben anlatmim siz dinleyin :34:

1.5 litre suya 1 yada 1.5 çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz

[video=youtube;JA1-D4-EFYQ]https://www.youtube.com/watch?v=JA1-D4-EFYQ[/video]
Paylaşım için teşekkürleeer
:23:
Menum
Sabah
Domates
Az peynir
2 zeytin
2 etimek
Yesil cay
Ogle
Yarim kase domates çorbasi
1 tane biber dolmasi etli (pirincli degil)
Aksam
Bol salata tamamen yesillik dolu
Bugun su icemedim anca bir lt:(
Spor ev temizligi +1500adim

Msj sayim 6
Afiyet olsun canım
Bugun yediklerim

Sabah: 1 kk peynir
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
1 yumuta (yagdaydi ama bundan sonra haslama yicem )
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)

Ögle : 2 kepce yayla corbasi
1 tane kepek ekmegi
1 tane kucuk boy haslama mısır
( evde yemek olmadigi icin corbayi boyle ictim)

Aksam : 1 kepce yayla corbasi
4 kasik fasulye asliklisi ( bizim memlekette yenir baya bende severim )
Yarim domates ve 1 biberden sogus yaptim yagsiz
1 dilim kepek ekmegi

Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
2.5 litrede su ictim :)
Canım menün çok iyi. Mısırlı olan öğün mükemmel olmasını engellemiş sadece. Mısırda früktoz var, bu madde kilo almana ve acıkmana yol açıyor. Tüketmesen daha iyi olur :23:
Canım Leslie ile makarnanın kalorisini yakmışsındır fakat bol mayonezin kalorisini ve bünyende biriktirdiği yağı yakmış olamazsın. Mayonezi hayatımızdan çıkarıyoruz, gerçekten çok zararlı bir besin. :29:
sabah: (10:30)
4 zeytın
yarım domates
yarım salatalık
kk peynır
cok az mantar sote
sekersız cay, 2 dılım cavdar e.

ara:1 elma

öğlen: (15:00)
yarım kase nohut (dunden kalmıstı)
mantar sote yıne :)
ayran

esıme saat 5 gıbı gozleme yapmıstım ondan cok cok az yedım :) onun için aksamı yemek ıstemedım acıktım ama yedıgım için ceza verdım kendıme :47:

-yeşilcay
-şimdıye kadar 2 lt falan su ıctım yatana kadar 3 lt olur
-bırazdan leslıe yapmayı dusunuyorum yada yuruyuse cıkacagız esımle yaklasık 45 dk- 1 saat kadar
Canım çok çok az dediğin bir ısırıksa moralini bozma sakın :8:
kızlar ya off su kıloları vermek ıstıyorum eskıde esım benı kucagına alıyordu sımdı en fazla 5 6 sanıye cok zoruma gıdıyor :14: eskısı gıbı olucagıımmmm :41:
Canım benim kötü bir durum. Fakat bunu motivasyon aracı olarak kullanıyorsun, akıllıca davranıyorsun. Sabırla yolumuza devam edip, hayallerimize kavuşacağııız
:8:

:1::1::1:

8.9.13
Sabah (11:30)
1 pors. yeşillik
1 kk. peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
Ara (13:30)
5 mürdüm eriği
Ara (17:00)
1 kk. beyaz peynir