• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok iyi düşünüyorsun canım. Alkali suyunu ilk defa senden duyuyorum ne işe yarıyormuş?

Kolay gelsin canım. Bizler buralardayız

PH degerini yukselttigi icin daha saglikli oluyor.
İdrariniz koyu renkse ve buyuk tuvaletiniz parca parca cikiyorsa vucudunuzda asit var demejtir.
Aslinda alkali bi yasam bicimi.
Bende tam bi bilgiye sahip degilim ama alkali su icip zayiflayanlarda varmis.

1.5 litreye 1.5 cay kasigi karbonat katiliyormus sanirim

1 Ocak'a kadar gidecekler inşallah bebeğim. Azimlenince nasıl kilo verdiğimi biliyorsun, bu kış bu iş bitecek :)

Sosisli ve hamburger ekmekleri oluyor. Senin baktıklarında yoktu belki de görmedin herhalde canım. Bir araştırırsın, iyi oluyor o ekmekler.

biiyorum kuzucummmmm gidecek o kilolar o kadar :52::kkk:

benim adım nuray tanıştığıma çok memnun oldum :16: evet çok kilom yok ama o da olmasa daha iyi olcak gerçekten takılmıyacak gibi değil çünkü hep alay konusu oluyorum :14:
Kaç kilosun canım, yaşın ve boyun kaç?
merhaba kızlarr... geçmiş sayfaları okudum şimdi. bugün sabahtan beri dışardaydık bittim yorgunluktan.. sabah eşimin arkadaşı mesaj atmış hep beraber kahvaltıya gidelim diye. sabahın sekizinde yola düştük.. ben sadece kahvaltı tabağı aldım. salamı, kaymağı, kaşarı, balı eşime vardim.. gayet güzel bir kahvaltı oldu. sonra bu feshane de fuar varmış oraya gitdik kendimi epey tutdum. meyve yiyemedim onun yerine 1 top vanilyalı dondurma aldım.. tek fazlalığım bu oldu.. ama çok çok fazla yürüdüğümüz için telafi eder diye düşünüyorum... alış varişe falan gittik öğlen yemeği olarak 1 porsiyon köfte alıp eşimle beraber yedik ortaya da epey karışık bir salata tabağı yaptık.. ufak bir parça ekmek yedim yanında epey de su içtim.. bugün dışarıda olmamız iyi bir imtihan oldu benim için çünki evdeyken diyet yapmak daha kolay oluyor.. yemekleri görüpte hayır diyebildimm:21::21: sizler napıyorsunuz... bu arada tost konusunu okudum diyet yaparken bazen acelem olduğunda ben de tost yapardım arasına beyaz peynir bir de domates (diyet haricinde salam) çok güzel oluyor..:1::1:
Bravo canım sana. Beni gördün mü biliyor musun bilmem. Ben de eski üyeyim sahalara geri döndüm
:12:
PH degerini yukselttigi icin daha saglikli oluyor.
İdrariniz koyu renkse ve buyuk tuvaletiniz parca parca cikiyorsa vucudunuzda asit var demejtir.
Aslinda alkali bi yasam bicimi.
Bende tam bi bilgiye sahip degilim ama alkali su icip zayiflayanlarda varmis.

1.5 litreye 1.5 cay kasigi karbonat katiliyormus sanirim
Hıımm iyiymiş. Karbonatlı suyu benim iş yerimden bir bayan sürekli söylerdi sanırım baya sağlıklı bir şeymiş. Bir de ben yurtdışındayken marketlerdeki sular ya karbonatlı yada minarelli satılıyordu hep. Herhalde bir yararı var
:31:

kızlar cicilerimi giydim beyaz atlı prens gencay efendiyi bekliyorm gelsin gidicez daha ayakkabı altı yazıcam çok işim var :52:

Kaç kilosun canım, yaşın ve boyun kaç?

Bravo canım sana. Beni gördün mü biliyor musun bilmem. Ben de eski üyeyim sahalara geri döndüm
:12:
Hıımm iyiymiş. Karbonatlı suyu benim iş yerimden bir bayan sürekli söylerdi sanırım baya sağlıklı bir şeymiş. Bir de ben yurtdışındayken marketlerdeki sular ya karbonatlı yada minarelli satılıyordu hep. Herhalde bir yararı var
:31:

heralde sağlıklı bişey ki heryerde alkali diye söylenip duruyor hatta daha geniş bi araştırma yapim sizlere :31:

biiyorum kuzucummmmm gidecek o kilolar o kadar :52::kkk:
:52: ivit:10:
kızlar cicilerimi giydim beyaz atlı prens gencay efendiyi bekliyorm gelsin gidicez daha ayakkabı altı yazıcam çok işim var :52:
Yavrum hayırdır kimin düğünü oooo?
63 kiloyum şuan boyum 167 ve 17 yaşındayım 55 kilo fln olmak istiyorum şuan :31: umarım sizinle birlikte yapabilirim bunu çünkü 1 senedir sözde diyetimde sadece 2 kilo verdim sonra onu da geri aldım bu bikaç hafta içinde :17:
Kolaylıkla verebilirsin. Uyarıları dikkate alıp vazgeçmezsen gider bütün hepsi canım benim:12:

teşekkür ederimm :16: inşallah ya çok istiyorum kilo verip kız arkadaşlarıma zayıf bi şekilde görünmeyi onlara böyle bi cevabı vermeyi :))
Benim de hayalim bu. Ben biraz daha bekleyeceğim, sen dsiplinli olursan çok kısa sürede halledersin. Hadi bakalım görelim önümüzdeki aylarda neler olacak
kuzenimin düğünü canım
Ay ben de heyecanlandım, senin sandım

Günaydıın :)
Bende artık burdayim :)
Oncelikle kendimi tanitayim.
Ben hanife 159 boyunda 57.5 kiloyum mart ayindan bu yana 16 kilo verdim aslinda yazin 3 ay boyunca hic kilo veremedim sporu birakinca kilo veremedim suan evde kendi cabalarimla spor yapiyorum ekim ayinda haftada iki gun aerobik-platese gidicem. Bir gun aerobik bir gun plates. Evde yaptigim listemde var her gun vucudumun farkli yerini calistiran videolar yapiyorum.

Universiteye hazirlaniyorum gun icinde dershanede olucam haftaici ama kilo bildirimlerimi sabah gitmeden yaparim. vermem gereken 7.5 kilo var ve bunu da sizinle basarmak istiyorum.

Bor sorum olicak kilo bildirimlerimiz nasil olucak ? yani direk kilomuzu mu yazicaz cuma gunleri yoksa baska sekilde mi yapicaz. Bi grupta baktim % lik biseyler yaziuolar kilo bildirim gunlerinde bunu aciklarsaniz nasil yapilacagini benim ocin vok iyi olur yanlis kilo tespiti vermim size :)

Sormak istedigim baska bisey yok sanirim :)

Birde ben ara ogunumde sabahlari dershanede olicam o sirada ne yememi onerirsiniz :)

Hoşgeldin canım, seda ben.. Ara öğün için meyve, kuru meyve, badem/ceviz ya da süt falan tavsiye ederim ben.. Ama herkesin fikrini al bu konuda

Canımm, inan ki hamaratlık doğuştan gelen bir şey değil. Sadece sevmek, istemek ve uğraşmak önemli olan. 3 sene kadar önce makarna bile yapamıyordum ben. Şaka değil, gerçekten nasıl yapılır bilmiyordum. Anneciğim her zaman sen yapma git ders çalış, sen yapma otur dinlen, oyun oyna, kitap oku , yorulma vs vs dediğinden öğrenememiştim ben de. Sonra baktım öğrenmek gerekiyor. Bir de o dönemdeki çok yakın bir arkadaşım cesaretlendirmişti beni, hatta zorlamıştı biraz öğren de öğren diye :) Sonra ben hazır çorbalar ve lapa gibi pilavlarla başladım bu işe:) Ama yılmadım:) Denedim, okudum, araştırdım, yaptım güzel olmadı, yaptım eksik oldu, istediğim tat olmadı. Ama ben denedim uğraştım hep. Sanırım şimdi hemen her yemeği, pastayı filan yapıyorum. Üstelik yiyenler de hep çok beğenir, hatta bir arkadaşım ben evlerine gittiğimde özellikle bana yemek yaptırır:) Övünmek gibi oldu ama burada bir aile sayılırız. Ben sadece herkes herşeyi öğrenebilir demeye çalışıyorum. Benim için bu hikaye adeta küçük bir başarı hikayesidir:) Denersen, uğraşırsan ve seversen mutlaka çooook güzel yaparsın herşeyi canım :)

Canım aynen bende öyle büyüdüm.. Yemek yapmayı seviyorum aslında, bakalım ben ne durumda olurum 3 sene sonra :)

günaydın :) bende artık sizinle birlikteyim :) 167 boyunda 63 kilodayım.. bundan önce çok zayıf bi kızdım ve imrenilecek bir fiziğe sahiptim ama son bikaç yılda öyle bi kilo aldım ki 48lerden 65-66lara kadar çıktım bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum ama ancak 61 olabildim daha sonra 2 kilo daha aldım :14: geçenlerde kız arkadaşlarımla buluştum hepsi gayet zayıftılar ve ben tüm gün boyunca alay konusu oldum yok oran çıkmış bak buran da çıkmış bilmem ne :2: o an gülerek karşılık versem de aslında içim kan ağlıyordu :43: artık bi diyet programı hazırladım kendime daha başlamadım gerçi ama başlarsam etkisini görebileceğime inanıyorum :) çok yemek yerim öyle çok yerim ki o an gözüm hiçbişeyi görmez hatta :1: spor yapmaya başladım bu aralar leslie ile ve callanetics diye bi spor daha var henüz tam yapamasam da onu da yapmaya çalışıyorum -çok zor bi spor :1: - 17 yaşıma yeni girdim ayrıca yaşın küçük diceksinizdir belki ama işte sorun da orda yaşıtlarım çok ince ve zarif dururken benim her yerim çıktı tabiri caizse :17: sizinle birlikte sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum ben de :) herkese bu yolda başarılar diliyorum :16:

Hoşgeldin canım, önemli olan kendini iyi hissettiğin kilona dönmenn.. Umarım başarırsınn

Buarada seninle alay eden arkadaşlarını sakın kafana takma ve çok değer verme tamam mı?

Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 has. Yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik biber yesillik
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane armut

Ogle 14.00
Haslanmis tavuk gosu brokoli domates

Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutle

3 litre su 30 dakika leslie 15 dakika bacak ve karin egzersizi

Afiyet olsun canımm, süper

Kızlaaar! Ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır takım ile bağlantım kopmuştu. 1,5 aydır yazlıktaydım. Yaklaşık 3 senedir tatile çıkmıyordum. Yazlıktaki eski arkadaşlarımla uzun uzun zaman geçirdim. İşi bıraktım, bu seneyi kendimle ilgili sorunlarımı çözmeye adadım. Ve aklıma gelmişken hemen size dönmek istedim.
Artık her şey için vaktim var..
Takımdan koptuğum 2,5 - 3 aylık dönemde bazen kilo verdim, bazen durdu. Fakat tatile çıkmamla birlikte diyet miyet hepten gitti.
Akşam üstü 16:00 gibi uyanıp, sabaha karşı 05:00 gibi yatağa girdim. Her gün alkol, alkolün yanında aburcubur...
Artık her şey bitti ve tartıya çıktım. Gördüklerim gerçekten korkunçtu. Diyetisyene gidecektim, tartıyı görünce utandım. Diyetisyenimle en son tartıda kaç kilo çıktıysam o kiloya düşmeden tekrar kontrole gidemem.
Daha fazla uzatmadan söyleyeyim tartıda 77.8 kg çıktım, tokat gibi geldi inanın. Sizlere, motivasyona ve geri dönmeye ihtiyacım var...

Benim gibi birinin daha olmasına çok şaşırdım.. Ben de geçen sene bu aralar ayrılıp +10 kilo ile geri döndüm de..

Hoşgeldinnn

Son düzenleme:
Kızlar alkali suyu detaylı araştırdım ve bu su vücuttaki asit değerini en aza indiriyormuş.

Alkali su hasta olmayıda önlüyormuş ve bu suyla kanseri yenenler bile olmuş :53: Üstelik kısa bir süre zarfında.

Zayıflayanlarda olmuş tabiki ama en önemlisi sağlıklıymış. İçtiğimizi su yerine karbonatlı su içip ph değerini yükseltirsek çok daha sağlıklı olurmuş.

Hatta ben anlatmim siz dinleyin :34:

1.5 litre suya 1 yada 1.5 çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz

[video=youtube;JA1-D4-EFYQ]https://www.youtube.com/watch?v=JA1-D4-EFYQ[/video]

Hoşgeldin canım, seda ben.. Ara öğün için meyve, kuru meyve, badem/ceviz ya da süt falan tavsiye ederim ben.. Ama herkesin fikrini al bu konuda

Canım aynen bende öyle büyüdüm.. Yemek yapmayı seviyorum aslında, bakalım ben ne durumda olurum 3 sene sonra :)

Hoşgeldin canım, önemli olan kendini iyi hissettiğin kilona dönmenn.. Umarım başarırsınn

Buarada seninle alay eden arkadaşlarını sakın kafana takma ve çok değer verme tamam mı?

Afiyet olsun canımm, süper

Benim gibi birinin daha olmasına çok şaşırdım.. Ben de geçen sene bu aralar ayrılıp +10 kilo ile geri döndüm de..

Hoşgeldinnn

anladım canım öğün olarak sandviç götürücem. Ara öğün için daha karar veremedim :26:

Menum
Sabah
Domates
Az peynir
2 zeytin
2 etimek
Yesil cay
Ogle
Yarim kase domates çorbasi
1 tane biber dolmasi etli (pirincli degil)
Aksam
Bol salata tamamen yesillik dolu
Bugun su icemedim anca bir lt:(
Spor ev temizligi +1500adim

Msj sayim 6

Bugun yediklerim

Sabah: 1 kk peynir
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
1 yumuta (yagdaydi ama bundan sonra haslama yicem )
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)

Ögle : 2 kepce yayla corbasi
1 tane kepek ekmegi
1 tane kucuk boy haslama mısır
( evde yemek olmadigi icin corbayi boyle ictim)

Aksam : 1 kepce yayla corbasi
4 kasik fasulye asliklisi ( bizim memlekette yenir baya bende severim )
Yarim domates ve 1 biberden sogus yaptim yagsiz
1 dilim kepek ekmegi

Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
2.5 litrede su ictim :)

bugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))

Bugun yediklerim

Sabah: 1 kk peynir
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
1 yumuta (yagdaydi ama bundan sonra haslama yicem )
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)

Ögle : 2 kepce yayla corbasi
1 tane kepek ekmegi
1 tane kucuk boy haslama mısır
( evde yemek olmadigi icin corbayi boyle ictim)

Aksam : 1 kepce yayla corbasi
4 kasik fasulye asliklisi ( bizim memlekette yenir baya bende severim )
Yarim domates ve 1 biberden sogus yaptim yagsiz
1 dilim kepek ekmegi

Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
2.5 litrede su ictim :)

seni tebrik ediyorum canım çünkü toplamda sadece 532 kalori oluyomuş bu şekilde devam edersen yakında hedefine ulaşırsın bence :))

sabah: (10:30)
4 zeytın
yarım domates
yarım salatalık
kk peynır
cok az mantar sote
sekersız cay, 2 dılım cavdar e.

ara:1 elma

öğlen: (15:00)
yarım kase nohut (dunden kalmıstı)
mantar sote yıne :)
ayran

esıme saat 5 gıbı gozleme yapmıstım ondan cok cok az yedım :) onun için aksamı yemek ıstemedım acıktım ama yedıgım için ceza verdım kendıme :47:

-yeşilcay
-şimdıye kadar 2 lt falan su ıctım yatana kadar 3 lt olur
-bırazdan leslıe yapmayı dusunuyorum yada yuruyuse cıkacagız esımle yaklasık 45 dk- 1 saat kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Back