günaydın :) bende artık sizinle birlikteyim :) 167 boyunda 63 kilodayım.. bundan önce çok zayıf bi kızdım ve imrenilecek bir fiziğe sahiptim ama son bikaç yılda öyle bi kilo aldım ki 48lerden 65-66lara kadar çıktım bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum ama ancak 61 olabildim daha sonra 2 kilo daha aldım

geçenlerde kız arkadaşlarımla buluştum hepsi gayet zayıftılar ve ben tüm gün boyunca alay konusu oldum yok oran çıkmış bak buran da çıkmış bilmem ne :2: o an gülerek karşılık versem de aslında içim kan ağlıyordu

artık bi diyet programı hazırladım kendime daha başlamadım gerçi ama başlarsam etkisini görebileceğime inanıyorum :) çok yemek yerim öyle çok yerim ki o an gözüm hiçbişeyi görmez hatta

spor yapmaya başladım bu aralar leslie ile ve callanetics diye bi spor daha var henüz tam yapamasam da onu da yapmaya çalışıyorum -çok zor bi spor

- 17 yaşıma yeni girdim ayrıca yaşın küçük diceksinizdir belki ama işte sorun da orda yaşıtlarım çok ince ve zarif dururken benim her yerim çıktı tabiri caizse

sizinle birlikte sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum ben de :) herkese bu yolda başarılar diliyorum