Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mrb kizlar annemdeyim ama annem işe gitti malesef kardesim esim p.c basinda bense temizlik sbhtan beri çamasir ütü yemk derken giremedim oglum simdi uyandi karnini doyurim paşamin..

ne guzel cnm annenlerdesın bende cok ozledım annemlerı ama cok uzaklar bana taa kayserı deler bende istanbul da

Ben de kışlıkdomateslerimi hzırladım, toplam 330 kg domatesten yaptık annemle:) butun kış salça yerine onları kullanıcaz insallah:)

330 kg degil tabiki:) 30 kg

B en domatesleri 4 e bolup kaynatıyorum suyunu cektiriyorum, sonra blendirdan gecirip kavanoza koyuyorumm, kavanozun kapagını kaynar suyla yıkayıp hemen kapatıyorum ve ters ceviriyorum, konserve domates hazır:)

ayy cnm bende nasıl sasırdım

merhaba kızlar.. ben de laydline tarıfından takıma yeni kabul edildim. 21 yaşındayım adım rabia...

Öncelikle Ebrucum çook teşekkür ederim. Sen böyle menün güzel olmuş dedikçe hiç düzenimi bozasım gelmiyor, canım da bir şey çekmiyor :) Hatta şunu fark ettim ben. Dışarı çıkacağımızda toplum içinde bulunacağımız için ister istemez daha güzel giyiniyoruz, yani en azından rahat olduğumuz şeylerden ziyade yakışanları giyiyoruz ya ben de buraya menülerimi yazmaya başladığımdan beri başka şeyleri canım istese ya da kolayıma gelse dahi mümkün olduğunca menüme yakışacak şeyler yemeye başladığımı fark ettim :)

Küçük almalısın bence

Hoş bulduk canım. Pardesü olayında kesinlikle katılıyorum sana ben de oyumu küçük bedene verdim:)

Eki Görüntüle 796634

Çooook güzel oluyor canım, e tabi bu ilerlemesinden dolayı da sevgili Ebru'yu alkışlıyoruuuuuuuzz:)) Ne renk bir çerçeve düşünüyorsun?

Söze gerek var mı

Yok cidden:)))

günaydın kızar birazdan çıkcam evden gelinin yanına gitcez offf çok iş var akşama kına amannnnn ya ne zor işler bunlar yafff

Şikayet ok, tatlı telaşlar bunlar :)

en son eşyaları adım kaptiş işte daha sonra bişi almadım alırsam eğer paylaşırım zaten 2. ailem olan sizle

Bekliyoruz canım, paylaşmak mutluluktur :) Elbisenin tamamı ışıktan dolayı sanırım çıkmamış ama böyle efil efil tiril tiril çok güzel görünüyor:))

Benimki biraz geç olacak ama günaydın kızlarrr

Geç olsun, güç olmasın Sedacım:) hehe:)) Bu arada Sedacım benim son derece problemli bir cildim var.Sivilceler, siyah noktalar, leke ton farklılıkları ne ararsan var işte yani:) O yüzden hangi serisini alacağıma karar verememiştim ama vazgeçtim zaten geri bildirimlerde çok yüksek puan almamış. Tekrar alma oranı yüzde otuzlarda ancak...Öyle olunca vazgeçtim ben de..

merhaba kızlar.. cok yorgunum pazara gıttım bol sebze aldımm

Şimdiden hepsi için afiyet olsun diyorum canım:))

hikayemi katılmak isteyenler bölümünde anlatmışdım. aşağı yazıyorum gene..

merhaba arkadaşlar.. ben de kilo vermek istiyorum.. boyum 1.70 68.5 kiloyum.. çocukluğumdan beri hiç zayıf olamadım maalesef hep balık etliydim ama bundan bir kaç sene önce stresden dolayı ve tamamen yanlış beslenmeden dolayı 82-83 ü gördüm o zaman ki psikolojimi umarım az çok tahmin edersiniz. ara ara uğraşdım 76 dan aşağı inemedim diyete başlıyordum sonra gene salıyordum.. 1-2 sene önce epey bir gayrete geldim 73 e falan düşdüm o ara sözlendim dedim ben böyle evlenmek istemiyorum ve büyük gayretle yeme düzenimi değiştirdim. sağlıklı beslenmeye o kadar alışdım ki kendimi çok mutlu hissediyordum. o ara bir arkadaşla hergün en az 5 kg. yürüyorduk bazen 6-7 de oluyordu. bir de malum evlilik hazırlığı ikimizde de epey hızlı geçiyordu hayatımız. o dönem kilo verirken vücudum sarkmadı bu arada ciddi bir şekilde başladığımda ekim ayıydı sanırım yavaş yavaş verdim kilolarımı. o ara 2-3 ay spora gitdim birde. düğünümüz olduğunda 64.4 gibi bir kilodaydım. aslında boyuma göre fena bir kilo değil ama benim vücudum sıkı değildi hani eti sıkı derler ya.. göbekden bir türlü kurtulamadım meselaa az da olsa hep kaldı. kasım gibi düğünümüz oldu. evlendikden sonra da eşimle beraber hep olabildiğince dikkat ettik. hala daha beyaz ekmek yemeyiz. yemeyi 6 dan sonra yemeyiz. aburcubur olabildiğince eve sokmayız mesela. kışın miden rahatsızlandı. 62.8 düşdüm epey incelmişdim. bu ara da en kilolu zamanımdan beri 20 kilo vermişdim resmen kendi kendime inanamıyordum her gören ne kadar zayıflamışsın diyordu. 38 beden giyiyordum bazen 36 da oluyordu gerçi hala 38 giyiyorum ama eskisi gibi rahat olmuyor. şu an dediğim gibi 68 civarıyım. ramazandan beri düzenimiz bozuldu kalabalık aileyiz. gelenim gidenim çok oldu. onlara yaptığım pasta börek çörekden dolayı almaya başladım. bir kaç kez eşimle beraber diyete başladık ama annemin taşınma işi falan oldu yarım kaldı hep. artık bana destek olursanız kilo vermek istiyorum kendime üç hedef koydum ilk olarak eski kiloma dönüp 64 olmak. ikincisi 58 olmak son olarak 55 e düşmek. ekim ayında 1 haftalık bir tatilimiz var. sonra hafta da 1 sa. fitness 1 sa. plates olmak üzere spora gidicez spor salonu evime 2 km. mesafede yürüyerek gidip gelelim diyoruz. ayrıca 1 sa. yürüyüş yapmayı düşünüyorum. bunların beni zorlayacağını sanmıyorum. benim sorunum devamlılık. bana destek olun lütfen.. beni de gruba alırsanız beslenme şeklimi de açıklarım.. biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler

bu gün tam anlamı ile menüme başlayamadım ama akşam yemeğinden itibaren dikkat etmeye başlıyorum.. akşam 1 sa. kadar yürüyüş yapıcaz. zaten dişim ağrımaya başladı hepten soğudum yemekten.

Bu arada Ebru'nun birkaç sayfa önce verdiği linkte birisi pirinç lapasının zayıflamasına çok yardımcı olduğunu söylemiş ama ben hiç duymamıştım bunu daha önce aslı astarı nedir bilen duyan ?? :)

ne guzel cnm annenlerdesın bende cok ozledım annemlerı ama cok uzaklar bana taa kayserı deler bende istanbul da

Üzülme cnm ben okadar uzak degilim ama ayda yilda bi gelebiliyorum annem iste oluyo esim mesaide oluyo ikisininde isi bitmez gidelim en sonunda dedim annem gene iste ama en azindan aksamlari goruyorum ozlemisim annemle dertlesmeyi aile baskaa

hoşbulduk ayşenur ben de neredeyse 10 aylık evliyim..

Hosgeldincanim bende sevgi bende gruba katilali 1 ay 22 gun oldu bu surecte 9,8 kg verdim....kilo vermek devamlilik ve disiplin isi canim benburda anladim hepimiz sana destek olucagiz tabi ama olay sende bitiyor kararlive iradeli olmalisin

Bende cok duydum pirinc lapasiyla zayiflayan ama bana cok sagliksiz geliyor sadece karbonhidratla beslenmek yanlis daha sonra ayni hizla geri alirsin diye dusunuyorum

merhaba sevgi.. bu sefer çok kararlıyım daha önce başarmışdım gene yapabilirim.. burası da beni çok motive ediyor daha önce de başarı hikayelerini falan okuyup kendimi gayrete getiriyordum. hem eşimde bana destek oluyor.. maşallah ne güzel kilo vermişsin darısı başıma :))

Merhaba Rabia, ben de Buse, 23 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…