Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam cnm ben oyle yapıyım en iyisi zayıflıycam baska yolu yok en iyisi bu

canım elbısen cok guzel ve yakşmıs ya boyle zayıflayıp kucuk beden elbıse gıyme duygusunu bende ve arkadaslarımda yasarız inş.... sanada tebrıkler burcucumm

sağol tatım benim darısı herkesin başına

kızlar nasılsınız bugunun ilk mesajını ben yazayım ben de kahvaltımı yaptım evin işini yapacagımmm

günaydın canım

Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta
sonu diliyorum hepinize

günaydın kaptişşşşşş

Günaydın arkadaşlarrrr :) Ebrucum nasıl bir diyet yapmamı önerirsin? Karatay diyeti nasıl sence?

canım kaptan ve ben karatay a bayılıyoruz ama körü körüne karatay yapmıyoruz ama ben canan karatayı çok seviyorum

süpperrrrr

kaptiş normalde çok güzel duruyo orada iç çamaşırı kaynakı bi potluğum var korseli çamaşırımı giyersem öle durmuo bide o elbiseli resimde ayakkabı yok ayagımda ayakkabıyı sonra giydim etimek ve ayran şöle oldu kaptan kuzen belki yemek fırsatı bulamayız diye yanına etimek almış bende içim ferahlasın diye büfeden bi ayran almıştım çıkardı etimek verdi öle oldu yani

günaydın kızar birazdan çıkcam evden gelinin yanına gitcez offf çok iş var akşama kına amannnnn ya ne zor işler bunlar yafff

Kizma kaptisim isteyerk yapmadim anneme gelicem diye alis veris yapmadim bi gunluk ole oldu oglumlada disari cikamadim hava soguktu oyuzden yani yoksa saglikli beslenirim okadar az seyle duramAm normalde ztn bidaha dikkat edicem söz

cnm ya puzzlende harıka gorunuyor sımdıden valla bende heveslendım sımdı bende mı alsam yoksa :44:
Teşekkürler canım. Ben bayılıyorum puzzle yapmaya. Çocuklar olmasaydı eğer bu çoktan bitmişti de hem ev işi, hem çocuklar hem diyet ancak bu kadar oldu. Ben senin yerine olsam her gün bir tane bitirirdim herhalde Ama evde canın sıkılıyorsa eğer birebir can sıkıntısına. Sabırlıyımdır dersen eğer al bence.

Dedim yaaa canım resimdendir diye. Eminim normalde güzeldir. Etimek yerine sadece ayranı içsen daha iyi olurdu. Ama olmuş artık.

günaydın kızar birazdan çıkcam evden gelinin yanına gitcez offf çok iş var akşama kına amannnnn ya ne zor işler bunlar yafff
Seneye bu zamanlar sende böyle olacaksın Naptın bakim sen çeyiz işlerini hiç konuşmuyoruz. Ecem' i hatırlıyor musun? 1 Eylül' de düğünü vardı. Betül' ünde Hazirandaydı. Hatta Betül' ün düğün fotoğraflarını gördüm çok güzel bir gelin olmuş. İnşallah seninkisini de görürüz.

Bu arada Öykü yazınca fark ettim. Allahım o nasıl bir alıntıdır öyle. Amma yazmışım destan gibi. Allahtan klavyem çok hızlı yoksa bir üç saatimi alırdı o kadar yorum

en son eşyaları adım kaptiş işte daha sonra bişi almadım alırsam eğer paylaşırım zaten 2. ailem olan sizle

Benimki biraz geç olacak ama günaydın kızlarrr

Günaydın Seda' cım. Oldukça geç olmuş biraz daha bekleseydin eğer tünaydın olacaktı

Kızlar neden bugün kimsecikler yok. Bomboş topik Bu arada dünkü mesaj sayısını yazmayanlar var.

İyi hafta sonları kızlar

Bugün start verdim bakalım

Tartı pilimi de bulursam cok mutlu olacağım dışarı çıktığımda :))

Veeee coooook isim var...

Kıs icin domates yapmak istiyorum

Ve ev felaket durumda

Allah yardımcım olsun...sizlerinde

Cepten yazıyorum

İlk fırsatta gelirim

Nur' cum lütfen tartına biran önce pil al çünkü şuan ki kilonu bilmediğimiz için senin deneme süreni henüz başlatamadım. Unutma en kısa zamanda hallet şu tartı işini. Kolay gelsin bu arada. Domatesi nasıl yapacaksın bana da anlatır mısın? Bende yapmak istiyorum ama karar veremedim nasıl yapacağıma. :44:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, bugun kayınvalidemler geldi bizdeler.. Pek gelemeyebilirim, kaptancım senin yazdıgım medaja crvap yazıcam, ama uzun uzun yazayım diye ipadten yazarım, simdi telefonla cok yanlıslarım oluyor rahat olmuyor, birara ipadden uzun uzum yazıcam inşallah:)

Merhaba herkese ,

Laydline tarafından çağrıldım ,

bende katılmak ,istiyorum...

Hoş geldin canım. Sana öncelikle takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra eğer kurallar senin için uygunsa. Okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

en son eşyaları adım kaptiş işte daha sonra bişi almadım alırsam eğer paylaşırım zaten 2. ailem olan sizle
Aaaa evet unutmuşum ben onları. Resim atacaktın bak yine meraklandım. Sabırsızlıkla bekliyoruz artık çeyizlerini Eşyaları neden bu kadar erken aldınız bide onu merak etmiştim. :44:

Mutlaka 5 mesajı tamamla oldu mu Tuba' cım. Kolay gelsin bu arada. Telefondan yazmak gerçekten zor. Ama en kısa zamanda bekliyorum cevabını.

Hmnnn demek deneme süresine basliyamiyoruz yoksa .. Tabi dogru doğal olarak

Canım ben iki turlu yapıyorum ...
Bi çorbalik(yikayip, direk kabuklariyla dograyip,robottan geçiriyorum . Daha sonra süzgeçten geçirip , kabuklarını atıyorum..buzdolabı posetleriyle posetleyip...difrize atıyorum)
Birde kaynar suyun icine domatesleri atıyorum 1 dk kadar kalınca... Kabukları israf olmadan cok kolay çıkıyor .. Doğuruyorum paketliyorum difrize atıyorum :)

Mrb kizlar annemdeyim ama annem işe gitti malesef kardesim esim p.c basinda bense temizlik sbhtan beri çamasir ütü yemk derken giremedim oglum simdi uyandi karnini doyurim paşamin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…