Kesinlikle küçük al, hatta şuan acil ihtiyacın yoksa iki beden küçük al. Çünkü ilerde büyük aldığın için pişman olacaksın. Benim öyle bir sürü montum, kabanım kaldı. Bu kış çaresine bakacağım inşallah ama sen mümkün olduğunca küçük al.
]
canım elbısen cok guzel ve yakşmıs ya boyle zayıflayıp kucuk beden elbıse gıyme duygusunu bende ve arkadaslarımda yasarız inş.... sanada tebrıkler burcucumm
kızlar nasılsınız bugunun ilk mesajını ben yazayımben de kahvaltımı yaptım evin işini yapacagımmm
Günaydın benim güzel takımımın güzel insanları. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta
sonu diliyorum hepinize
Günaydın arkadaşlarrrr :) Ebrucum nasıl bir diyet yapmamı önerirsin? Karatay diyeti nasıl sence?
Gunaydin tatlislar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Domates salatalik yesillik biber
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ara 1 tane armut
Ogle 14.30
Haslanmis brokoli karnibahar domates uzerine sarimsakli yogurt 1 yemek tabagi
Aksam 18.30
1 kasenesfit
45 dakika yuruyus 3 litre su
Bedenin 38 olması büyük bir mutluluk. Tebrik ederim seni yeniden.Elbiseni tam olarak göremediğim için beğenemedim. Ayakkabın çok hoş. Sanırım elbise resimden kaynaklı seni normalden daha kilolu göstermiş. Birazda boyun kısa duruyor.:26: Güle güle giy eminim normalde çok daha güzel görünüyordur.
Menün çok güzel canım ama o arada ki etimek ve ayranı anlamadım. Şekerin felan mı düştü neden yedin?
Günaydın canım kolay gelsin. Benimde bir sürü işim var. :18:
Maşallah Sevgi' cim maşallah sana sen bu hızla bize bile yetişirsinSporun ve menün harika olmuş. Süpersin.
Allah rahmet eylesin canım mekanını cennet etsin inşallah. Allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
Ne demek canım aldık bile. Hazır ol haftaya. Hatta baktım tickerına kilomuz gramı gramına aynı.
İnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel oluyor böyle. Pis boğazlık konusunda hiç olmadığın kadar haklısın. 63 nerde 66 nerde. 3 kilo fark var. Bu gidişle ben seni geçeceğim haberin olsun.Okul açılmadan şu işi bitirsen süper olacakta hadi bakalım hayırlısı. Tuba 19.03.2013 te gelmişsin takıma 72 kiloyla. 6 ay geçmiş nerdeyse.Hedefine 62 yazmışız. Ben diyete 1,5 ay önce başladım 73,6 kiloyla şuan aynı kiloda sayılırız. Bu ne kadar tembel olduğunun kanıtı. Seni takımdan mezun edebilirsem eğer çok mutlu olacağım Bu arada zayıfladığını fark edenler söyleyenler var mı? Ya da kıyafet bedenin nasıl mutlaka bir azalma olması lazım. Sen bunlardan hiç bahsetmiyorsun :44:
Herkesin yüzdesini toplayıp, takımdaki kişi sayısına bölüyoruz.
Muz diyette yenmemesi gereken bir meyve canım. Mümkün olduğunca yememeye çalış. Onun haricinde çok güzel bir menü. Arkadaşından ayrılmana üzüldüm. İnşallah Nevşehir ona mutlu bir hayat verir. Sende üzülme onu ziyarete gidersen bu vesileyle kapadokyayı gezersin.Cumartesi 5 mesaj kuralımız geçerli ama pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama mümkün olduğunca menülerini paylaşırsan senin için iyi olur.
Labne ve sucuk yerine beyaz peynir yiyebilirdin. Birde daha öncede söylemiştik diyet ürünler konusunda. Bisküvinin her türünden diyette olsa, kepeklide olsa uzak durmamız lazım. Ya da şöyle daha açıklayıcı olur mümkün mertebe işlenmiş gıdalardan kendimizi sakınmamız lazım. Hem diyet için hem sağlığımız için. Form ve 5 i bir arada gibi çaylar Burcu' nun da söylediği gibi barsak tembelliğine sebep oluyor. İçmesen daha sağlıklı. Su ve sporun harika tebrik ederim.
Menün hiç ama hiç olmamış Öykü. Çok ama çok sağlıksız. Böyle menüler görmek istemiyorum kızlar takımda. Lütfen düzenli ve sağlıklı beslenin. Bu şekilde kilo veremezsiniz verseniz bile çok kısa bir zaman sonra o kilolar size faiziyle birlikte geri döner. Çok kızdım menüne
Ben çok seviyorum nesfiti. Hazırda yemek yoksa kurtarıcı gibi geliyor bana. Bal ve kaymak haricinde menün süper. Ama artık senin kaçamaklara ses çıkartmayacağım istediğin kadar yapabilirsinÇünkü sen kaçamak yaptıkça ben seni geçmiş olacağım ve yarışı ben kazanacağım Cezalarını düştüm bu arada. 200 mekik kaldı onu da bekliyorum en kısa zamanda.
Dedim ya yukarda gerçekten güzel bir kurtarıcı oluyor. Hele akşam yemeğini geciktirmek istemezsen en pratik çözüm.
Ohh desene mis gibi oldun. Bu arada sarı röfleler insanın yaşlı gösteriyor. Bence kendine daha güzel bir renk bulabilirsin. Ben bir ara uzun bir süre kızıl kullandım ve bayılıyorum kızıla. Sonra kumrala döndüm. Dünde çikolata kahve aldım kendime bakalım nasıl olacak boyayınca. Bugün boyarım belki.
Menün harika ötesi olmuş Buse' cim. Hele şeftalinin yanına ayran muhteşem. Kızlar yediğiniz meyvelerin yanına bir bardak ayran ya da proteinli birşeyler yerseniz eğer kan şekeriniz dengeleniyor ve meyve şekerinin vücutta depo edilmesinden kurtuluyorsunuz. Spor ve su harika. Ayyy maşallah sanaSüpersin. Böyle gidersen eğer senin diyet işi uzun sürmez. Kısa zamanda kurtulursun kilolardan.
Senin menüde çok güzel Sevgi' cim. Sporda yapmışsın ohhh ne güzel. Afiyet olsun.
Ayyy ben tatil istiyorum yine yaaaa. Deniz, kum, güneş, havuz İzmir..................Konya' ya kış geldi havalar çok soğudu.
Gül' cüm bende diyete ilk senin gibi resimlere bakarak başladım. Hatta hemen sana linkini yazıyorum. Herkes bakabilir çok güzel bir topik. Aynen dedim ki o başarı hikayelerini okuduktan sonra o kadınlardan benim hiç bir eksiğim yok, eğer onlar yapabildiyse ben de yapabilirim dedim. Ve bir gün o topiğe resimlerimi ekleyeceğime inandım. Veeeee ekledim. Ne zaman diyet seni sıkboğaz ederse o zaman aç ve o resimlere bak. Aradığın motivasyonun en güzelini orda bulacaksın. Ödemde olsa tartıda o eksi kiloyu görmek kadar güzel bir duygu yok. Sadece iste ve eminim başaracaksın.
Dün ben tam yazarken sonucumuzu bilgisayar kafayı yedi. Bütün mesajlarım uçtu gitti. Sinir oldum. O 4 kiloyu nasıl verdi ben hala şoktayım. Bana imkansız gibi geliyor. Bakalım başarı hikayesinde nasıl anlatacak o 4 kiloyu. Normali 1 kilo haftada. Büyük ihtimal sağlıksız bir kilo olmuştur o dört kilo.
Menün az olduğu için sürekli açlık hissedeceksin. Menülerin çok sağlıksız canım. Böyle menü olmaz. Az yemeyle zayıflayamazsın unutma bunu. Tamam işin çok yorucu kabul ediyorum ama eğer istersen başarabilirsin. Lütfen sağlıklı beslen. Bu şekilde hasta bile olursun. Çünkü senin kilon fazla ve bu kadar yeme vücuduna yetmez. Böyle menüler istemiyorum Gül haberin olsun.
Bunlar hiç bir zaman bahane olamaz. İstersen vakit bulabilirsin. Yeter ki otur düşün ve iste.
Teşekkürler canım. Ben bayılıyorum puzzle yapmaya. Çocuklar olmasaydı eğer bu çoktan bitmişti de hem ev işi, hem çocuklar hem diyet ancak bu kadar oldu. Ben senin yerine olsam her gün bir tane bitirirdim herhalde
cnm ya puzzlende harıka gorunuyor sımdıden valla bende heveslendım sımdı bende mı alsam yoksa :44:
Dedim yaaa canım resimdendir diye. Eminim normalde güzeldir. Etimek yerine sadece ayranı içsen daha iyi olurdu. Ama olmuş artık.kaptiş normalde çok güzel duruyo orada iç çamaşırı kaynakı bi potluğum var korseli çamaşırımı giyersem öle durmuo bide o elbiseli resimde ayakkabı yok ayagımda ayakkabıyı sonra giydimetimek ve ayran şöle oldu kaptan kuzen belki yemek fırsatı bulamayız diye yanına etimek almış bende içim ferahlasın diye büfeden bi ayran almıştım çıkardı etimek verdi öle oldu yani
Seneye bu zamanlar sende böyle olacaksıngünaydın kızar birazdan çıkcam evden gelinin yanına gitcez offf çok iş var akşama kına amannnnn ya ne zor işler bunlar yafff
Teşekkürler canım. Ben bayılıyorum puzzle yapmaya. Çocuklar olmasaydı eğer bu çoktan bitmişti de hem ev işi, hem çocuklar hem diyet ancak bu kadar oldu. Ben senin yerine olsam her gün bir tane bitirirdim herhaldeAma evde canın sıkılıyorsa eğer birebir can sıkıntısına. Sabırlıyımdır dersen eğer al bence.
Dedim yaaa canım resimdendir diye. Eminim normalde güzeldir. Etimek yerine sadece ayranı içsen daha iyi olurdu. Ama olmuş artık.
Seneye bu zamanlar sende böyle olacaksınNaptın bakim sen çeyiz işlerini hiç konuşmuyoruz. Ecem' i hatırlıyor musun? 1 Eylül' de düğünü vardı. Betül' ünde Hazirandaydı. Hatta Betül' ün düğün fotoğraflarını gördüm çok güzel bir gelin olmuş. İnşallah seninkisini de görürüz.
Bu arada Öykü yazınca fark ettim. Allahım o nasıl bir alıntıdır öyle. Amma yazmışım destan gibi. Allahtan klavyem çok hızlı yoksa bir üç saatimi alırdı o kadar yorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
Kızlar bu topiği inceleyin lütfen. Ve vakit buldukça başarı hikayelerini okuyun. İnanın çok etkisi oluyor. Burda benim resimlerimde var.
Benimki biraz geç olacak ama günaydın kızlarrr
İyi hafta sonları kızlar
Bugün start verdim bakalım
Tartı pilimi de bulursam cok mutlu olacağım dışarı çıktığımda :))
Veeee coooook isim var...
Kıs icin domates yapmak istiyorum
Ve ev felaket durumda
Allah yardımcım olsun...sizlerinde
Cepten yazıyorum
İlk fırsatta gelirim
Merhaba herkese ,
Laydline tarafından çağrıldım ,
bende katılmak ,istiyorum...
Aaaa evet unutmuşum ben onları. Resim atacaktın bak yine meraklandım.en son eşyaları adım kaptiş işte daha sonra bişi almadım alırsam eğer paylaşırım zaten 2. ailem olan sizle
Merhaba kızlar, bugun kayınvalidemler geldi bizdeler.. Pek gelemeyebilirim, kaptancım senin yazdıgım medaja crvap yazıcam, ama uzun uzun yazayım diye ipadten yazarım, simdi telefonla cok yanlıslarım oluyor rahat olmuyor, birara ipadden uzun uzum yazıcam inşallah:)
Hmnnn demek deneme süresine basliyamiyoruz yoksa .. Tabi dogru doğal olarakNur' cum lütfen tartına biran önce pil al çünkü şuan ki kilonu bilmediğimiz için senin deneme süreni henüz başlatamadım. Unutma en kısa zamanda hallet şu tartı işini. Kolay gelsin bu arada. Domatesi nasıl yapacaksın bana da anlatır mısın? Bende yapmak istiyorum ama karar veremedim nasıl yapacağıma. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?