• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hmnnn demek deneme süresine basliyamiyoruz yoksa .. Tabi dogru doğal olarak ;)

Canım ben iki turlu yapıyorum ...
Bi çorbalik(yikayip, direk kabuklariyla dograyip,robottan geçiriyorum . Daha sonra süzgeçten geçirip , kabuklarını atıyorum..buzdolabı posetleriyle posetleyip...difrize atıyorum)
Birde kaynar suyun icine domatesleri atıyorum 1 dk kadar kalınca... Kabukları israf olmadan cok kolay çıkıyor .. Doğuruyorum paketliyorum difrize atıyorum :)
Teşekkürler canım tarif için sanırım kayınvalidemde senin gibi yapmış ama ben konserve gibi olanından istiyorum. Sanırım Tuba o şekilde yapmış. Büyük ihtimal onu deneyeceğim. Evet biran önce tartına pil al lütfen :34:

Mrb kizlar annemdeyim ama annem işe gitti malesef kardesim esim p.c basinda bense temizlik sbhtan beri çamasir ütü yemk derken giremedim oglum simdi uyandi karnini doyurim paşamin..
Kolay gelsin canım sana. :16:

merhaba kızlar.. cok yorgunum pazara gıttım bol sebze aldımm :46:
Ohhh bayılırım ben sebzelere. Afiyet olsun şimdiden.:56:

[

330 kg degil tabiki:) 30 kg

B en domatesleri 4 e bolup kaynatıyorum suyunu cektiriyorum, sonra blendirdan gecirip kavanoza koyuyorumm, kavanozun kapagını kaynar suyla yıkayıp hemen kapatıyorum ve ters ceviriyorum, konserve domates hazır:)
Bende bu şekilde yapmak istiyorum bana daha detaylı anlatabilir misin Tuba' cım. Yapmadım daha önce. O yüzden becerebilir miyim beceremez miyim emin değilim. :26:

Bu arada Ebru'nun birkaç sayfa önce verdiği linkte birisi pirinç lapasının zayıflamasına çok yardımcı olduğunu söylemiş ama ben hiç duymamıştım bunu daha önce aslı astarı nedir bilen duyan ?? :)
Sadece sağlıklı beslenin kızlar. Başka hiç bir diyete, detoksa ona buna şuna kulak asmayın. Bol protein yeteri kadar karbonhidrat yeteri kadar vitamin ve mineral. Sadece bunlara dikkat edin ve sağlıklı beslenin. Kilo kendiliğinden gidiyor zaten. :34:

hikayemi katılmak isteyenler bölümünde anlatmışdım. aşağı yazıyorum gene..

merhaba arkadaşlar.. ben de kilo vermek istiyorum.. boyum 1.70 68.5 kiloyum.. çocukluğumdan beri hiç zayıf olamadım maalesef hep balık etliydim ama bundan bir kaç sene önce stresden dolayı ve tamamen yanlış beslenmeden dolayı 82-83 ü gördüm o zaman ki psikolojimi umarım az çok tahmin edersiniz. ara ara uğraşdım 76 dan aşağı inemedim diyete başlıyordum sonra gene salıyordum.. 1-2 sene önce epey bir gayrete geldim 73 e falan düşdüm o ara sözlendim dedim ben böyle evlenmek istemiyorum ve büyük gayretle yeme düzenimi değiştirdim. sağlıklı beslenmeye o kadar alışdım ki kendimi çok mutlu hissediyordum. o ara bir arkadaşla hergün en az 5 kg. yürüyorduk bazen 6-7 de oluyordu. bir de malum evlilik hazırlığı ikimizde de epey hızlı geçiyordu hayatımız. o dönem kilo verirken vücudum sarkmadı bu arada ciddi bir şekilde başladığımda ekim ayıydı sanırım yavaş yavaş verdim kilolarımı. o ara 2-3 ay spora gitdim birde. düğünümüz olduğunda 64.4 gibi bir kilodaydım. aslında boyuma göre fena bir kilo değil ama benim vücudum sıkı değildi hani eti sıkı derler ya.. göbekden bir türlü kurtulamadım meselaa az da olsa hep kaldı. kasım gibi düğünümüz oldu. evlendikden sonra da eşimle beraber hep olabildiğince dikkat ettik. hala daha beyaz ekmek yemeyiz. yemeyi 6 dan sonra yemeyiz. aburcubur olabildiğince eve sokmayız mesela. kışın miden rahatsızlandı. 62.8 düşdüm epey incelmişdim. bu ara da en kilolu zamanımdan beri 20 kilo vermişdim resmen kendi kendime inanamıyordum her gören ne kadar zayıflamışsın diyordu. 38 beden giyiyordum bazen 36 da oluyordu gerçi hala 38 giyiyorum ama eskisi gibi rahat olmuyor. şu an dediğim gibi 68 civarıyım. ramazandan beri düzenimiz bozuldu kalabalık aileyiz. gelenim gidenim çok oldu. onlara yaptığım pasta börek çörekden dolayı almaya başladım. bir kaç kez eşimle beraber diyete başladık ama annemin taşınma işi falan oldu yarım kaldı hep. artık bana destek olursanız kilo vermek istiyorum kendime üç hedef koydum ilk olarak eski kiloma dönüp 64 olmak. ikincisi 58 olmak son olarak 55 e düşmek. ekim ayında 1 haftalık bir tatilimiz var. sonra hafta da 1 sa. fitness 1 sa. plates olmak üzere spora gidicez spor salonu evime 2 km. mesafede yürüyerek gidip gelelim diyoruz. ayrıca 1 sa. yürüyüş yapmayı düşünüyorum. bunların beni zorlayacağını sanmıyorum. benim sorunum devamlılık. bana destek olun lütfen.. beni de gruba alırsanız beslenme şeklimi de açıklarım.. biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler

Tatlım öncelikle hoş geldin aramıza. Sana hemen takım kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman lazım. :34:

merhaba sanırım takımda yaş ortalaması 19-25

ben biraz yaşlı kalıyorum

Tatlım geçmişte sana dair yazdığım bir mesaj var. Lütfen takıma yazdığın en son mesajdan sonra geçmişi okuyabilir misin? Bu arada Sevgi söylemiş. Ben de 31 yaşındayım. Hatta şuan 32 den gün alıyorum. :9:

Bugun dogum gununmu ebru

Hayır canım. Doğum günüm değil. Ben genelde bitirdiğim yaşı söylüyorum. Çünkü Aralık doğumluyum. Sene girince otomatikman bir yaş fazla görünüyorum. Bende olduğum yaşı değil de bitirdiğim yaşı söylüyorum. Şuan 31 yıl 8 aylık bir insanım diyormuşum :60::60::60: Yani Aralıkta 32 bitecek 33 ten gün alacağım. :9: O zaman soranlara 32 yaşındayım diyeceğim.

08:30 kahvaltı: yarım domates ve salatalık 5dal maydanoz 5 dal kuzu kulağı 1haşkanmış yumurta, 1 avuç içinden az peynir ,5adet tuzsuz zeytin
11:30 şekersiz sütlü Türk kahvesi
13:45öğle yemeği: 1,5porsiyon gözleme ve ayran( gözlemede beyaz un ve sofra tuzu yok içinde tuzsuz çökelek maydanoz ve soğan var)
17:00 bir parça pestil ve bir bardak süt
19:30 salata
2,0 Lt su, 45dk yürüyüş

Diyet yok canım. Öykü de söylemiş. Sağlıklı beslenmek yeterli zayıflayabilmek için. :34:
ebrucum :) akşamları arada dayanamayıp tartıya çıkıyorum :) akşam tok karnına cuma kilomdan daha az çıkmak ya ne bileyim çok tuhaf. ben bunu hiç hissetmemişim çok korkuyorum bu şevkim kırılacak diye.

bir de ben 1 şeffaf plastik bardakla masama sarı leblebi koydum. Arada çok açlık hissedince ağzıma bir kaç tane attım akşama kadar yarısını bile yiyemedim sence doğru mu?

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir.

arada
sarı leblebi

öğlen
1 adet biber dolması

akşam
kışlık menemen yapılıyordu bizde. 1 tabak ondan yedim
1 dilim kepek(kepek ekmek sonunda bitti:) yalnız yarısı küflenmeye başladığı için kuşlara attım.)

bu benim kayıt dönemi normal beslenmem tek farkı arada tost yok akşam da Gece yatana kadar Allah ne verdiyse yok :) bana kilo yapan akşamlarmış. bir de işlerim rahatlayınca spora başlarsam müthiş olacak. işten bu saatte geldim heryerim ağrıyor :(

Teşekkürler canım tarif için sanırım kayınvalidemde senin gibi yapmış ama ben konserve gibi olanından istiyorum. Sanırım Tuba o şekilde yapmış. Büyük ihtimal onu deneyeceğim. Evet biran önce tartına pil al lütfen :34:

Kolay gelsin canım sana. :16:

Ohhh bayılırım ben sebzelere. Afiyet olsun şimdiden.:56:

[

Saol cnm benim eve geldim simdi bende bugun yorucuydu

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
2 zeytin
Salatalik
Çay
1 dilim ekmek( annemde etimek yoktu ) ;)
Ara
Kahve
Öğle
Bir kase çorba
1 kase yogurt
Aksam
Bi tabak salata

Spor evde 700 adim atmisim butin gum tmizlik yaptim annecigime faydam olsun diye.

Dus alip yaticam kizlar hepinize iyi geceler

07.09.2013
Msj sayım
8

merhaba kızlar.. ben de laydline tarıfından takıma yeni kabul edildim. 21 yaşındayım adım rabia...

Hoşgeldin canımm seda ben

Merhaba herkese ,

Laydline tarafından çağrıldım ,

bende katılmak ,istiyorum...

Sen de hoşgeldin canım :)

08:30 kahvaltı: yarım domates ve salatalık 5dal maydanoz 5 dal kuzu kulağı 1haşkanmış yumurta, 1 avuç içinden az peynir ,5adet tuzsuz zeytin
11:30 şekersiz sütlü Türk kahvesi
13:45öğle yemeği: 1,5porsiyon gözleme ve ayran( gözlemede beyaz un ve sofra tuzu yok içinde tuzsuz çökelek maydanoz ve soğan var)
17:00 bir parça pestil ve bir bardak süt
19:30 salata
2,0 Lt su, 45dk yürüyüş

Afiyet olsun canım, nasıl bir gözleme ki o? sen mi yapıyorsun?

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar peynir.

arada
sarı leblebi

öğlen
1 adet biber dolması

akşam
kışlık menemen yapılıyordu bizde. 1 tabak ondan yedim
1 dilim kepek(kepek ekmek sonunda bitti:) yalnız yarısı küflenmeye başladığı için kuşlara attım.)

bu benim kayıt dönemi normal beslenmem tek farkı arada tost yok akşam da Gece yatana kadar Allah ne verdiyse yok :) bana kilo yapan akşamlarmış. bir de işlerim rahatlayınca spora başlarsam müthiş olacak. işten bu saatte geldim heryerim ağrıyor :(

Afiyet olsun da bana yine az geldi canım yaa :( .. Yoğurt, ayran, süt vs sevmiyor musun?

Sabah - Öğlen
Tam buğday arası peynirli tost, 4-5 dilim sucuk

Ara
10 tane çiğ badem, 1 bardak süt

Akşam
5 tane nugget, salata, 3-4yk bulgur pilavi

Sütlü türk kahvesi içiyorum şu an..

2,5lt,1 bardak yeşil çay... spor ev temizliği..

Dünkü mesaj sayım : 10

Hoşgeldin canımm seda ben

Sen de hoşgeldin canım :)

Afiyet olsun canım, nasıl bir gözleme ki o? sen mi yapıyorsun?

Afiyet olsun da bana yine az geldi canım yaa :( .. Yoğurt, ayran, süt vs sevmiyor musun?

Evet canım annem yaptı öğlen.buğdsy unuyla yaptı hamuru, tuz olarak da Kaya tuzu kullandık.içini de ben hazırladım hemencecik oluverdi:) sen de yapabilirsin teflon ya da seramik bi tavada çok güzel olur:)

Cicişlerim ben kaçıyorum ufaktan:) telefondan sayması zor oluyor bugünkü mesaj sayımı yarın bildireceğim Ebrucum.

Back