Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim çok yorucu bi gündü ne bulduysam yemedim ama seçerek yedim biraz bugün filan derken kendime elbise adım yılardır açık ton giyemiyordum kilodan şimdiiiiii kırık beyaz elbise aldım hemdeeee 38 beden çok mutluyum
Eki Görüntüle 796531 Eki Görüntüle 796533 buda ayakkabım ve elbisem![]()
kaptişim bugün gitmek hiç aklımda yoktu birden kuzen aradı gel filan diye duştan çıkmıştım saç kurut filan sana buraya yazarken enişte bey almaya geldi beni daha yeni eve girdim darısı başıma inş.
aslında çok abartı bi durum yok ama muza çok yer verme diyetinde şişkinlik ve kabız yapar tatlım
scuklu tost yerine peynirli domatesli tost tercih et canım işlenmiş gıdaya hayır diyorz labne olmamış bide 5 i bi yerde gibi çaylar kullnma bağırsak tembelliği yapıyor denemeyle sabittir
bu menü hiç olmamış sanırım böle verdiğin kilo kastan gider ve az biraz diyeti bıraksan hemen geri alırsın bu bir ve sağlıksız resmen kendini hasta edebilirsin yani
ba kaymak dışında güzel duruo tatlım bi tuba menüsüne göre çok güzel
beğendim çok beğendim
koçum benim sevgimmm yürü beaaaa
hemen atıyorum kaptiş
çikolata sorun bide akşam çok hafif geçmiş bide yanına 1 kase yoğuırt eklemeliydin tatlım bana kalırsa
Günaydın arkadaşlarrrr :) Ebrucum nasıl bir diyet yapmamı önerirsin? Karatay diyeti nasıl sence?
kahvaltı
müsli
öğle
1 fırında but(derisiz
3 çorba kaşığı yoğurt çorbası (yarma vardı içinde ama almadım)
akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yalnız tek kusurum var o da işten gelirken tansiyonum inanılmaz düştü küçük bir bakkalın önünde oturdum yürüyemedim küçük bir çikolata yedim ayran yoktuama açlıktan ziyade yorgunluktan oldu kızlar çok kötü bir iş döneminden geçiyorum Dua edin bana.[/QUO
Canim cok az beslenmissin ama ayrica yarma dedigin kirik bugday galiba onu yiyebilirsin karbonhidrat almazsan olmaz cikolata yerine lutfen yaninda kuru kayisi kuru incir findik badem gibi yiyecekler tasikansekerini hemen dengeler
Afiyet olsun canim, belki nesfiti aksam yiyebilirsin dedikleri gibi
Kendin motive etmen super.
Spor menu su ben cok begendimmm
Sen de supersin canimm
Az olmus canim ama duzeltirsinn
Afiyet olsun canim, kolay gelsin
Nur icinde yatsin, allah rahmet eylrsin..sana da sabir diliyorum..Hayattaki en büyük üzüntülerden biri..
Canım benimki sadece bir öneri, herkesin dertleşmeye anlatmaya ihtiyacı vardır.. Belki sen de psikolojik destek alabilirsin???
Allah rahmet eylesin canım mekanını cennet etsin inşallah. Allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.Benimde annemle babam 25yil sonra bosandilar.babam 1 yil oldu gideli( vefat etti
ogunden beri hic gitmedim yanina gidemiyorum yagmur yagdiginda acaba uşuyomu diyorum islaniyomu aci çekiyomu aklimdan hic çikmiyo bunlar.:'((
Ve ben ilk defa ogun burnumun diregi sizladi derler yha ilk defa ogun oldu hep aklima geldiginde içim yaniyo :'(allAh ailelerimize sevdiklerimize uzun ömurler versin![]()
Ne demek canım aldık bile. Hazır ol haftaya. Hatta baktım tickerına kilomuz gramı gramına aynı.yarışa benı de alırsanız sevinirim tabiki![]()
İnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel oluyor böyle. Pis boğazlık konusunda hiç olmadığın kadar haklısın. 63 nerde 66 nerde. 3 kilo fark var. Bu gidişle ben seni geçeceğim haberin olsun.Valla Ebrucum ödül ne konusulmuştu ozaman, ben de hatırlamıyorum,.ya bende ramazandan sonra bozmasaydım hesaplarıma gore suan 63 filan olmalıydım
.. Ah bu pis bogazlığım...![]()
Herkesin yüzdesini toplayıp, takımdaki kişi sayısına bölüyoruz.Tsk ederim cnm peki takim ortalamasını nasil ayarliyoruz ? :)
Muz diyette yenmemesi gereken bir meyve canım. Mümkün olduğunca yememeye çalış. Onun haricinde çok güzel bir menü. Arkadaşından ayrılmana üzüldüm. İnşallah Nevşehir ona mutlu bir hayat verir. Sende üzülme onu ziyarete gidersen bu vesileyle kapadokyayı gezersin.SELAM KIZLAR BUGUNMENÜMÜ ERKEN PAYLAŞACAĞIM ÇÜNKÜ HAFTA SONU ARKADAŞIM TAŞINACAK ONA YARDIM EDECEĞİM ÜRGÜPLÜ ARKADAŞ ARKADAŞIM NEVŞEHİRE TAŞINIYOR :
Kahvaltı:08,30
Az Peynir
2Dilim kepek ekmeği
çeri domates salatalık yeşil biber
1 fincan yeşil çay
Saat 10 gibi sade türk kahvesi
Ara: 11,00
1 Muz
1Salatalık
1 Ayran
ÖĞLE 13,30
1 KASE DOMATES ÇORBA
1 ETİMEK
5 KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
SAAT:15,00 GİBİ
SÜTLÜ KAHVE ŞEKERSİZ
AKŞAM:19,00 GİBİ YERİM KESİN
SALATA VE YOĞURT İLE GEÇİŞTİRECEĞİM
BU SAATE KADAR 2,5 LT 3,5 LT OLUR SANIRIM
ÇÜNKÜ BUGUN BAYA ABARTIM AMA HALA KENDİMİ AÇ HİSSEDİYORUM
YEMİCEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLARA HAFTA SONU GİRMEZSEM PROBLEM OLMAZ DEMİ AMA MENÜLERİMİ ELİMDEN GELDİKÇE PAYLAŞACAĞIM
SEVGİLER
Labne ve sucuk yerine beyaz peynir yiyebilirdin. Birde daha öncede söylemiştik diyet ürünler konusunda. Bisküvinin her türünden diyette olsa, kepeklide olsa uzak durmamız lazım. Ya da şöyle daha açıklayıcı olur mümkün mertebe işlenmiş gıdalardan kendimizi sakınmamız lazım. Hem diyet için hem sağlığımız için. Form ve 5 i bir arada gibi çaylar Burcu' nun da söylediği gibi barsak tembelliğine sebep oluyor. İçmesen daha sağlıklı. Su ve sporun harika tebrik ederim.sabah: (09:40)
iki cavdar ekmegıyle sucuklu tost
yarım domates
1 salatalık
1,5 tatlı kaşıgı labne p.
5 zeytın
sekersız cay
öğlen: (15:30)
cok az zeytın yaglı taze fasulye
yarım kase mercımek corbası (patatessiz)
1 bardak ayran
ara:iki kepekli buskıvı
aksam: (18:00)
nestle
1 bardak ayran
-3,5 lt su
-40 dk plates
-30 dk yuruyus
-yesilcay
-besi bır arada cayı
Menün hiç ama hiç olmamış Öykü. Çok ama çok sağlıksız. Böyle menüler görmek istemiyorum kızlar takımda. Lütfen düzenli ve sağlıklı beslenin. Bu şekilde kilo veremezsiniz verseniz bile çok kısa bir zaman sonra o kilolar size faiziyle birlikte geri döner. Çok kızdım menüneMenum
Sbh
Az peynir yesil cay bir misir patlagi
Ogle
Az fasulye az peynir 2 etimek
Ara
Kahve
Aksam
Bir elma
Spor 20 dk pilates
50mekik alt karin ust karin
1.5lt su su ana kadar aksama 3 olur.
Buzdolabim tam takir bugun anneme gidicem bu hafta sonu birazdan cikicam torununu ozlemis alisveris yapmadim eve bisiler ayarladim menume bugunluk bunlari yedim :)))
Herkese simdiden iyi geceler bugun dha giremem canim kk uyeleri muuuuucx takimima :))
06.09.2013
Msj sayım
12 kaptanim♥:)
Ben çok seviyorum nesfiti. Hazırda yemek yoksa kurtarıcı gibi geliyor bana. Bal ve kaymak haricinde menün süper. Ama artık senin kaçamaklara ses çıkartmayacağım istediğin kadar yapabilirsinBaktım mesajlarıma..
Bugunku menum
Sabah 10:45
Domates sal atalık
1 etimek
Peynir.zaytin
2 sivri biber
Azıcık bal kaymak
1 ttane incir
16:45
1 kase nesfit ( bende aldım nesfit sonunda)
19:00
2-3 servis kasıgı patlıcanlı kabaklı yemek
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
Yogurt
Su simdilik 2, yatana kadar 2,5-3 olur
100 mekik cekicem, yazarım zaten cekince
Dedim ya yukarda gerçekten güzel bir kurtarıcı oluyor. Hele akşam yemeğini geciktirmek istemezsen en pratik çözüm.Az kaldı, okul başlayınca mecburen ben de nesfit alıcam gibi :) yoğunluktan yemekle uğraşmamak için falan:)
Ohh desene mis gibi oldun. Bu arada sarı röfleler insanın yaşlı gösteriyor. Bence kendine daha güzel bir renk bulabilirsin. Ben bir ara uzun bir süre kızıl kullandım ve bayılıyorum kızıla. Sonra kumrala döndüm. Dünde çikolata kahve aldım kendime bakalım nasıl olacak boyayınca. Bugün boyarım belki.Kizlar bugun 79.9 da kendime kuafor odulu vermistim onu gercgerceklestirdim komple bakima girdim manikur pedikur agda falan sacimi yaptirmadimcunku hedef kiloma ulasinca eski halime geri onucem sari rofleli halime 70 kiloda ayakkabi ve canta alicam kendime 60 kilodada bebisimlealisverise cikicagiz
Menün harika ötesi olmuş Buse' cim. Hele şeftalinin yanına ayran muhteşem. Kızlar yediğiniz meyvelerin yanına bir bardak ayran ya da proteinli birşeyler yerseniz eğer kan şekeriniz dengeleniyor ve meyve şekerinin vücutta depo edilmesinden kurtuluyorsunuz. Spor ve su harika. Ayyy maşallah sana09:30 kahvaltı: 1acı biber, 5dal maydanoz, 1 haşlanmış yumurta salatalık 4 zeytin bir avuç kadar peynir
14:30 öğle yemeği : 1 kase zeytinyağlı semiz otu yemeği
15:30 ara öğün: 1 şeftali ve 1 bardak ayran
19:30 Menemen, 4 kaşık kadar bulgur pilavı cacık
45dk yürüyüş. 2,5lt su
Senin menüde çok güzel Sevgi' cim. Sporda yapmışsın ohhh ne güzel. Afiyet olsun.Dunku menum
Sabah 10.00
1dilim kepekli ekmek
1 hhaslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay
Ara 2 kuru kayisi
Ogle 14.30
Haslanmis tavuk gosu 1 kucuk domates
Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutl
3 litre su 30dalika leslie15 dakika bacak egzersizi
Ayyy ben tatil istiyorum yine yaaaa. Deniz, kum, güneş, havuz İzmir..................Ooooyy oyyy..
Hepinize selam olsun topikimizin sevgili citir ve citir adayları:))
Ben dün eve geldim ama cok korkuyorum basaramamaktan..
Ayrıca bütün hafta bir fil gibi yedim..
Ayrıca tartımın pilini hala alamadım..
Tartıda kesin 75 cikicam bu gidişle ...
3,4 gun yüzdüm havuzda
Yüzmeyi de tam olarak bilmiyordum bu yasa geldim gerçi..
Onuda öğrenip, tadına varinca
Saatlerce havuzda kaldım, yandım ...
Beyazım ,hatta biraz fazla beyaz...
Az. Birazda haslanmis gibi oldum :)
Hamlamisim nasıl ... Sabah kalktım heryerim ağrıyordu ..
Hafta sonu başlamak yanlış bi secim mı olur acebaaaaa :)))
Gül' cüm bende diyete ilk senin gibi resimlere bakarak başladım. Hatta hemen sana linkini yazıyorum. Herkes bakabilir çok güzel bir topik. Aynen dedim ki o başarı hikayelerini okuduktan sonra o kadınlardan benim hiç bir eksiğim yok, eğer onlar yapabildiyse ben de yapabilirim dedim. Ve bir gün o topiğe resimlerimi ekleyeceğime inandım. Veeeee ekledim. Ne zaman diyet seni sıkboğaz ederse o zaman aç ve o resimlere bak. Aradığın motivasyonun en güzelini orda bulacaksın. Ödemde olsa tartıda o eksi kiloyu görmek kadar güzel bir duygu yok. Sadece iste ve eminim başaracaksın.Ebrucum fotoğrafların bana ilham verdi, Burcucum o yayınladığın video bana başka bir kapı açtı... Bu hafta diyet yapmadım sadece kesinlikle çekinmeden yediğim herşeyi doğrusuyla yanlışıyla yazdım size. 2 hafta yine diyet yapmayacağım ama dikkatli olacağım yine haftada 1 kilo benim için başarı iken bu hafta diyetsiz 1200 verdim. Ödem attığımı biliyorum burcucum ama ben mayıs ayında diyet yaparak 100 gr veremedimhemen hastaneye koştum troit, şeker ve kolestrole baktırdım
hepsi mükemmel çıktı hatta doktorum şaşırdı nasıl olur kilo fazlalığınız var dedi
ben de kilomun bebeklikten olduğunu söyledim. O da o zaman normal olduğunu söyledi.
Bu bana aşk verdi şevk verdi internetten inanılmaz kilo veren insanların değişim resimlerine baktım burcucum sayesinde. Şimdi bile bakıyorum ve evet ben kilo vereceğim diyorum...
Dün ben tam yazarken sonucumuzu bilgisayar kafayı yedi. Bütün mesajlarım uçtu gitti. Sinir oldum. O 4 kiloyu nasıl verdi ben hala şoktayım. Bana imkansız gibi geliyor. Bakalım başarı hikayesinde nasıl anlatacak o 4 kiloyu. Normali 1 kilo haftada. Büyük ihtimal sağlıksız bir kilo olmuştur o dört kilo.Haberi ben vereyim...
4. olmuşuz... Bence hiç fena değil.. herkesi tebrik ederimm
Buarada nasıl oluyorsa 4 kilo verenler var.. 1 haftada mümkün mü geerçekten??:26::26:
***13. TAKIM 325. ETAP *** DÖRDÜNCÜ
akashha (80.1/79.6/0.5/%0.62)
ayeyldz (79.2/77.3/1.9/%2.40) Yeni üye Hedef :65
elifimsuyum (79.8/79.2/0.6/%0.75)
LAydLiNe (67.7/66.5/0.4/%0.59) 322. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3 e bölündü.
mavera87 (66.2/66/0.2/%0.30)
naeviaa (63.6/62.4/1.2/%1.89)Yeni üye Hedef : 55
13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.09
Menün az olduğu için sürekli açlık hissedeceksin. Menülerin çok sağlıksız canım. Böyle menü olmaz. Az yemeyle zayıflayamazsın unutma bunu. Tamam işin çok yorucu kabul ediyorum ama eğer istersen başarabilirsin. Lütfen sağlıklı beslen. Bu şekilde hasta bile olursun. Çünkü senin kilon fazla ve bu kadar yeme vücuduna yetmez. Böyle menüler istemiyorum Gül haberin olsun.kahvaltı
müsli
öğle
1 fırında but(derisiz
akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yalnız tek kusurum var o da işten gelirken tansiyonum inanılmaz düştü küçük bir bakkalın önünde oturdum yürüyemedim küçük bir çikolata yedim ayran yoktuama açlıktan ziyade yorgunluktan oldu kızlar çok kötü bir iş döneminden geçiyorum Dua edin bana.
Bunlar hiç bir zaman bahane olamaz. İstersen vakit bulabilirsin. Yeter ki otur düşün ve iste.biliyorum ama bu benim beslenme türüm değil. Okul açıldıktan 1 hafta sonra normal düzene girebilirim ancak yerimden kalkmadan kayıt alıyorum odam 1 dakika boş kalmıyor. wc ye zor gidiyorum. Bu yılda 1 ay böyle oluyor malesef ama şu dönemi atlattıktan sonra tavsiyelerinize harfi harfine uyacağım söz.
kahvaltı
müsli
öğle
1 fırında but(derisiz
akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
cnm ya müsli karnını doyuruyor mu bugun nesfıt almaya gıtcem ama müsli de olabilir
Diyet yok canım. Öykü de söylemiş. Sağlıklı beslenmek yeterli zayıflayabilmek için.Günaydın arkadaşlarrrr :) Ebrucum nasıl bir diyet yapmamı önerirsin? Karatay diyeti nasıl sence?
Öykü' cüm sen kayınvalidenlerle aynı evde yaşamıyor muydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Alışveriş yapmadım derken?Anneme gelicem diye eve alisveris yapmadim cnm dolap tam takir anca onlari yiyebildim.normalde ole besleenmem kastan gidicegini biliyorum menumde aciklamistim ztn cnm
Bu arada elbisen çok guzelmis darisi senn basina cnm :))
Bedenin 38 olması büyük bir mutluluk. Tebrik ederim seni yeniden.kızlar ben geldim çok yorucu bi gündü ne bulduysam yemedim ama seçerek yedim biraz bugün filan derken kendime elbise adım yılardır açık ton giyemiyordum kilodan şimdiiiiii kırık beyaz elbise aldım hemdeeee 38 beden çok mutluyum
Eki Görüntüle 796531 Eki Görüntüle 796533 buda ayakkabım ve elbisem![]()
Menün çok güzel canım ama o arada ki etimek ve ayranı anlamadım. Şekerin felan mı düştü neden yedin?sabah(10:30)
kıymalı yumurta
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık
1 dilim ekmek
öğle(15:00)
ızgara et
domates saatalık
2 büyük ayran
ara(17:00)
1 etimek
1 ayran
akşam(19:30)
100 gr döner
salata
2.5 litre su
bolca yürüyüş
Günaydın canım kolay gelsin. Benimde bir sürü işim var. :18:kızlar nasılsınız bugunun ilk mesajını ben yazayımben de kahvaltımı yaptım evin işini yapacagımmm
![]()
Maşallah Sevgi' cim maşallah sana sen bu hızla bize bile yetişirsinGunaydin tatlislar
Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Domates salatalik yesillik biber
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ara 1 tane armut
Ogle 14.30
Haslanmis brokoli karnibahar domates uzerine sarimsakli yogurt 1 yemek tabagi
Aksam 18.30
1 kasenesfit
45 dakika yuruyus 3 litre su
Kesinlikle küçük al, hatta şuan acil ihtiyacın yoksa iki beden küçük al. Çünkü ilerde büyük aldığın için pişman olacaksın. Benim öyle bir sürü montum, kabanım kaldı. Bu kış çaresine bakacağım inşallah ama sen mümkün olduğunca küçük al.kızlar ya kendıme bı pardesu almıstım ama tuylenmıstı pamuklu oldugu için garantıye vermıstım degısım için bugun gıtcem sızce bı beden kucuk mu alsam yoksa aynı mı? :44: şoyle dusunuyorum eger kucuk olursa zayıflamayı daha cok isterım![]()
![]()
Günaydın canım hoş geldinGünaydın cicişler :)
Hadi bakalım o zaman hallet gel bekliyoruz seni.Bu arada geçmişi okudum ama anbeanbemlerdeyim ve telefonumun şarjı bitmek üzereo yüzden şarj meselesini halleder halletmez cevapları yazacağım:)
Bu arada 4.olmamız çok güzel bir haber. Bence bu güzel takımla daha çoook ilk sıralarda yer alırızama tabi asıl önemli olan bu forumun içinde birbirimize destek olmamız, motive olmamız , kendimiz ve takım arkadaşlarımız için çabalamamız :)