Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yine çok güzel olmuş menün ve spor canım:)
cok tesekkur ederım cnm

senınde menun cok guzell

Ebrucum fotoğrafların bana ilham verdi, Burcucum o yayınladığın video bana başka bir kapı açtı... Bu hafta diyet yapmadım sadece kesinlikle çekinmeden yediğim herşeyi doğrusuyla yanlışıyla yazdım size. 2 hafta yine diyet yapmayacağım ama dikkatli olacağım yine haftada 1 kilo benim için başarı iken bu hafta diyetsiz 1200 verdim. Ödem attığımı biliyorum burcucum ama ben mayıs ayında diyet yaparak 100 gr veremedim hemen hastaneye koştum troit, şeker ve kolestrole baktırdım hepsi mükemmel çıktı hatta doktorum şaşırdı nasıl olur kilo fazlalığınız var dedi ben de kilomun bebeklikten olduğunu söyledim. O da o zaman normal olduğunu söyledi.
Bu bana aşk verdi şevk verdi internetten inanılmaz kilo veren insanların değişim resimlerine baktım burcucum sayesinde. Şimdi bile bakıyorum ve evet ben kilo vereceğim diyorum...

Senin adına çok sevindim canım, çok güzel düşünceler bunlar:)

Afiyet olsun canim, belki nesfiti aksam yiyebilirsin dedikleri gibi

Kendin motive etmen super.

Spor menu su ben cok begendimmm

Sen de supersin canimm

Az olmus canim ama duzeltirsinn

Afiyet olsun canim, kolay gelsin

Nur icinde yatsin, allah rahmet eylrsin..sana da sabir diliyorum..Hayattaki en büyük üzüntülerden biri..

Canım benimki sadece bir öneri, herkesin dertleşmeye anlatmaya ihtiyacı vardır.. Belki sen de psikolojik destek alabilirsin???

Son düzenleme:

inş. canım zaten bu azımle gıdersen zayıflayacaksınnn supersınnn unutma gercekten istıyorsan basaramayacagın bırsey yok

Haberi ben vereyim...

4. olmuşuz... Bence hiç fena değil.. herkesi tebrik ederimm

Buarada nasıl oluyorsa 4 kilo verenler var.. 1 haftada mümkün mü geerçekten??:26::26:

***13. TAKIM 325. ETAP *** DÖRDÜNCÜ

akashha (80.1/79.6/0.5/%0.62)
ayeyldz (79.2/77.3/1.9/%2.40)
Yeni üye Hedef :65
elifimsuyum (79.8/79.2/0.6/%0.75)
LAydLiNe (67.7/66.5/0.4/%0.59)
322. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3 e bölündü.

mavera87 (66.2/66/0.2/%0.30)
naeviaa (63.6/62.4/1.2/%1.89)Yeni üye Hedef : 55

13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.09

Son düzenleme:
kahvaltı
müsli

öğle
1 fırında but(derisiz
3 çorba kaşığı yoğurt çorbası (yarma vardı içinde ama almadım)

akşam
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık

yalnız tek kusurum var o da işten gelirken tansiyonum inanılmaz düştü küçük bir bakkalın önünde oturdum yürüyemedim küçük bir çikolata yedim ayran yoktu ama açlıktan ziyade yorgunluktan oldu kızlar çok kötü bir iş döneminden geçiyorum Dua edin bana.

Canım benim bence çok yanlış besleniyorsun... İşte yanına kuruyemiş ya da meyve alabilirsin, süt içebilirsin.. Senin vucudunun daha doyurucu şeylere ihtiyacı var..

kızlar az once 25 dk leslie yaptım bırazınıda esımle yaptık :) sımdı ben yatıyorum hepinizi iyi geceleeerrr...

Canım benim bence çok yanlış besleniyorsun... İşte yanına kuruyemiş ya da meyve alabilirsin, süt içebilirsin.. Senin vucudunun daha doyurucu şeylere ihtiyacı var..

biliyorum ama bu benim beslenme türüm değil. Okul açıldıktan 1 hafta sonra normal düzene girebilirim ancak yerimden kalkmadan kayıt alıyorum odam 1 dakika boş kalmıyor. wc ye zor gidiyorum. Bu yılda 1 ay böyle oluyor malesef ama şu dönemi atlattıktan sonra tavsiyelerinize harfi harfine uyacağım söz.

Gül' cüm sen iki hafta daha diyet yapmayacağım diyorsun yaaa, aslında sen şuan yarışmadasın. Çünkü deneme süresinde geçen günlerin yarışmaya dahil oluyor. Mesela iki hafta deneme süresi geçirdin kilon ikiye bölünüyor. Üç haftaysa üçe bölünüyor. Yani senin şuan yine kilo vermen gerekiyor. Mesajına alıntı yapmadım ama sen buradayken aklıma geldi yazdım. Yani senin şimdiden başlamış olman lazım sağlıklı beslenmeye ve kaçamak yapmamaya. Buse ve Ayşenur ilk haftalarında listeye girdikleri için kiloları bölünmedi. Haftaya gireceklerin bir kısmının kilosu ikiye bölünecek.

kaptişim bugün gitmek hiç aklımda yoktu birden kuzen aradı gel filan diye duştan çıkmıştım saç kurut filan sana buraya yazarken enişte bey almaya geldi beni daha yeni eve girdim darısı başıma inş.

aslında çok abartı bi durum yok ama muza çok yer verme diyetinde şişkinlik ve kabız yapar tatlım

scuklu tost yerine peynirli domatesli tost tercih et canım işlenmiş gıdaya hayır diyorz labne olmamış bide 5 i bi yerde gibi çaylar kullnma bağırsak tembelliği yapıyor denemeyle sabittir

bu menü hiç olmamış sanırım böle verdiğin kilo kastan gider ve az biraz diyeti bıraksan hemen geri alırsın bu bir ve sağlıksız resmen kendini hasta edebilirsin yani

ba kaymak dışında güzel duruo tatlım bi tuba menüsüne göre çok güzel

beğendim çok beğendim

koçum benim sevgimmm yürü beaaaa

hemen atıyorum kaptiş

çikolata sorun bide akşam çok hafif geçmiş bide yanına 1 kase yoğuırt eklemeliydin tatlım bana kalırsa

kızlar ben geldim çok yorucu bi gündü ne bulduysam yemedim ama seçerek yedim biraz bugün filan derken kendime elbise adım yılardır açık ton giyemiyordum kilodan şimdiiiiii kırık beyaz elbise aldım hemdeeee 38 beden çok mutluyum

buda ayakkabım ve elbisem

Son düzenleme:
sabah(10:30)
kıymalı yumurta
3 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık
1 dilim ekmek

öğle(15:00)
ızgara et
domates saatalık
2 büyük ayran

ara(17:00)
1 etimek
1 ayran

akşam(19:30)
100 gr döner
salata

2.5 litre su
bolca yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…