• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bur cumm hosegldinnn yaa cok ozledim senii, iyiki gelidnn,

Aysenurcum ben de istanbukdayım basaksehirde:)

Kızlar bugunumu de hiç kaçakasız atlatırsam cok iyi olucak, kacamaklar belimi bukuyor, bir kaç gun once 65 bucukları gormustum ama geri cıktım yukarılara:( uff

ayy cnm bızdede cıg kofte var hemde acılı esım almıstı kendıne kalanlar vardı cok severım kendıme oglen yemegı hazırlarken tabagıma koydum 3 tane bısey olmaz dedım sonra gerı kaldırdım bunların bana hıcbır faydası yok dıye zarardan baska :) azımlı olmak gerek zayıflamamız ıcın senıde tebrık edıyorum cnm :46::46::46:

Ben de seni tebrik ediyorum canım:))

***13. TAKIM 325. ETAP ***

akashha (80.1///%)
ayeyldz (79.2///%)
Yeni üye Hedef :65
elifimsuyum (79.8///%)
LAydLiNe (67.7///%)
322. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3 e bölündü.
mavera87 (66.2///%)
naeviaa (63.6////%)Yeni üye Hedef : 55

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Buse' cim senin boyuna göre olman gereken ideal kilo 55 canım. Sen hedef olarak 50 demişsin ama ben hedefini 55 olarak bildiriyorum. Eğer 55 e geldiğinde kilondan memnun kalmazsan eğer 50 e kadar yolu var. Hedefi aşağıya çekiyoruz ama yukarıya çekemiyoruz. O nedenle böyle bir sistem geliştirdim. Ayrıca okul açıldığı zamanda senden burayı ihmal etmemeni istiyorum. Tamam mı?

Tamam ticker ımı hemen aşağı çekiyorum :) Burcuyla ilk geldiğimde bu konu hakkında yazışmıştık. Başvuramadan emin olamadım, sonra da düşündüm ki günde 15dk yarım saat en kötü ihtimalle geçmişi okuyup cevap yazarım. İhmal etmeyeceğimi düşünüyorum yani Ebrucum:)

bende istanbuldayım burada olan yok mu arkadaslar? yasemıncım buradada havalar bı acılıp bır kapanıyor gecelerı artık usumeye basladıkk :) bu kış sert olacak heralde ama ne guzel antalya hep sıcak kalıyor :)

sorma canım burası hep sıkıcı ve sıcak bir hava mevcud ama alıştık

Kızlar bugunumu de hiç kaçakasız atlatırsam cok iyi olucak, kacamaklar belimi bukuyor, bir kaç gun once 65 bucukları gormustum ama geri cıktım yukarılara:( uff

kaçamak yapma canım yarın büyük gün aynı zamanda canın birşey çekerse dikkatini başka yönlere çekmeye çalış
örneğin spor yap,yürüş yap,kendinle ilgilen ama kaçamak yapma
yaptıkça gerisi geliyorrrrr
:1::1:

Bugun menumu biraz degistirdim yani aksam yemegimle ogle yemegimi yer degistirdim bakalim boyle bir degisiklik olucakmi kilo kaybetmemde

bende istanbuldayım burada olan yok mu arkadaslar? yasemıncım buradada havalar bı acılıp bır kapanıyor gecelerı artık usumeye basladıkk :) bu kış sert olacak heralde ama ne guzel antalya hep sıcak kalıyor :)

Bende urgup de yasiyorum burasida oyle hirka giymeye basladik aksamlarida cok soguk oluyor

Metobalizmayı şaşırtmak için mi yaptın canım?

Oglenler nesfit yiyordum canim simdi aksamlari yiyicem bakalim .....yok ondan degil canim iki haftadir giramlarla kilo veriyorum dahaoncehep 1kilonun ustunde verirdim bide boyle deniycem bakalim sporuda arttiricam

Oglenler nesfit yiyordum canim simdi aksamlari yiyicem bakalim .....yok ondan degil canim iki haftadir giramlarla kilo veriyorum dahaoncehep 1kilonun ustunde verirdim bide boyle deniycem bakalim sporuda arttiricam

canım bende aksam yıyorum daha ıyı oluyor yemek yerken sankı kılo alacak gıbı oluyorum en azından psıkolojık olarak ıyı oluyorum :40:

Merhaba kızlar nasılsınız?Umarım her şey yolundadır.:16:

Kusurabakmayın..Giremiyordum,isterseniz ayrılabilirim dedim ve bir daha gelemedim.:50:

Kaptanımızın da dediği gibi buradan uzak durmak hiç iyi olmuyor.Bana da yaramadı yani.Son zamanlar kendimi toparlamakla meşgulüm.Bugün meşhur olan bebek arabasıyla yürüyüşlerime başlayacağım.Spor yapmak beslenme düzenimi oturtmama yardımcı olur sanırım.

Arkadaşlar sakın kendinizi bırakmayın.Ben tam başarıyorum derken böyle devam edersem çok daha kötü olacak.İpin ucunu kaçırırsak tekrardan yakalaması cidden çok zor oluyor.

Aslında hedefe ulaşmak zor değil.Yeter ki pes etmeyin!!!:16::16:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?Umarım her şey yolundadır.:16:

Kusurabakmayın..Giremiyordum,isterseniz ayrılabilirim dedim ve bir daha gelemedim.:50:

Kaptanımızın da dediği gibi buradan uzak durmak hiç iyi olmuyor.Bana da yaramadı yani.Son zamanlar kendimi toparlamakla meşgulüm.Bugün meşhur olan bebek arabasıyla yürüyüşlerime başlayacağım.Spor yapmak beslenme düzenimi oturtmama yardımcı olur sanırım.

Arkadaşlar sakın kendinizi bırakmayın.Ben tam başarıyorum derken böyle devam edersem çok daha kötü olacak.İpin ucunu kaçırırsak tekrardan yakalaması cidden çok zor oluyor.

Aslında hedefe ulaşmak zor değil.Yeter ki pes etmeyin!!!:16::16:

kuzum dönüyor musun biz seni izinli yazdık diye hatırlıyorum gel artık aramızaaa:16:

Sabah
Melemen
1etimek
4zeytin
1 kk peynir
Yesil çay
ÖĞLE
1kase taze fasülye 1etimek
1bardak ayran
ARA
1 Bardak kahve
AKŞAM