Nesfiti ilk yediğimde bende doymamıştım. Hatta bir saat sonra oturup bir güzel akşam yemeği yemiştim nesfitin üstüne. Ama şimdi yetiyor da artıyor bile. Bende çok seviyorum lezzetini. Pahalı olmasa büyük ihtimal günde iki öğün yiyebilirim. Hazırlaması kolay, yemesi kolay
Canım bence yapmıyor. Çünkü protein olarak geçiyor. Ama benim dilimlerim çok ince. Markette hazır dilimlenmiş satılanlar var yaa onlardan. Elinle tutup baktığında karşısı görünecek kadar inceMiktarını iyi ayarlarsan bence bir sakıncası yok. Çünkü dukancıların bir çoğu kahvaltıda salam yiyor.
İyi yolculuklar canım. Menün yine güzel ve az. Afiyet olsun.
Tatlım akşama kadar bişey yememen büyük bir hata. Magnumda bunun nedeni olsa gerek. Dolma da yememen lazımdı. Yeni bir başlangıca göre güzel sayılır ama magnum başlı başına büyük bir hata. Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan bir daha menülerinde böyle yiyecekler görmek istemiyorum.Bide sanırım geçmişi okumuyorsun. Senin için yazdığım mesajlara geri bildirim yapmadın. Lütfen en son yazdığın mesajdan itibaren geçmişi okumayı alışkanlık haline getir.
Afiyet olsun canım. Menün gayet güzel olmuş. Sporunda güzel. Kahveyi nasıl içtin? Yani sütlümü, şekerli mi?
Akşam yemeğini geç yemişsin ama sebebini söylemişsin. Bence geç kalacağın zamanlar evi bekleme akşam yemeği için. Nesfitini yanında götür işten çıkmadan atıştır ayak üstü. Çünkü geç vakitte yenilen yemekler direkt depolanıyor bu da kilo vermeni zorlaştırıyor. Ayrıca lütfen artık çaylarını şekersiz iç. Şekersiz içemiyorsan eğer çay içme. Şeker çok ama çok önemli. Birden bire kes şekeri azaltmakla olmaz. Ben diyete başlamadan önce bir çay bardağına 3 kesme şeker, bir kupaya 6 tane kesme şeker atan bir insandım. Şuan hayatımda şekerin ş si bile yok.
Menün gayet güzel olmuş canım. Sadece şehriye çorbası sakıncalı biraz dikkatli tüketmek lazım. Yukarda Nihal' de yemiş ona yazmadım ama bu vesileyle herkese söylemiş oluyorum. İçerdiği karbonhidrattan dolayı şehriye çorbasını tüketmesek daha yararlı.
Düşünsene gül doğumunda bile 98 kiloya çıkamamışsın. Ne kadar kötü bir durum. Lütfen artık bu kez başar. Yeni bir hayatın kapılarını aç kendine. Eğer sen kilo veremezsen ben çok ama çok üzüleceğim. Çünkü kilon gerçekten çok fazla. Bu arada bu kilolu hallerinin mutlaka fotoğrafını çek. İlerde çok işine yarayacak. Baktıkça neler başardığını göreceksin.
Sarelle ve çubuk krakerKötü örnek olma bakim yeni gelenlere. Yarından itibaren eski Burcu menülerini istiyorum yeniden.
Reçel haricinde güzel bir menü. Tatlı yedikçe tatlı yiyesin geliyor sanırım Tuba. Dün dondurma bugün reçel. Cezanı okudun dimi? Cevap yazmadın da. :44:
bugünden itibaren efsane geri dönüyo kaptan ama tartıldım sonuç hüsran 61.5 çıktım ve adet oldum haftaya lsteye girmem sanırım
selam burcu ben yasemin 33 yaşındayım muhasebe işi ile uğraşıyorum sizlerin sayesinde 2014 yılına fit olarak girmek istiyorum
memnun oldum tatlımmmmm
merhaba burcu ben daha önceki gün katıldım gruba ama biraz yaramaz bir üyeyim. insallah kaptanım beni dize getirecek.. ankarada yaşıyorum 22 yaşındayım tahmin edeceğin üzere kilolardan muzdaribiminşallah bu sefer son kez bu işin başına geçmiş olurum ve budan sonra hep sağlıklı yaşamaya alıştırırım kendimi... bu arada az önce kaptanımıza şok diyetler konusunu sormuştum ama geçmişten okudum pek istenenn bir durum değil yalnızca bir kac gun metabolızmayı şaşırtmak için istiyorum olmaz mı?
merhaba sezincim bnde ankaradayım nerdesin sen yani nerde oturuyorsun
Mrb burcucum bende öykü 20 yasindayim evliyim bir yasinda oglum var ögrenciyim dogumdan once 60 kiloydum simdi 86.6 insallah tekrar 60 olucam
merhaba öykücüm memnun oldum ben şimdi evde mi kaldım yaaaa
Canim benim bizde seni cok ozledik ya nerelerde kaldin
ayyy sevgimmmm gelemedim gelemedim işte geldim yaaa
Gunaydin kizlarrrrr
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik biber
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay
Ogle 14 00
1 kase nesfit
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase haslanmisbrokoli ve karnibahar birazda kuru domates attim icine
3,5 litre su
Kizlar sanirim spor yapamadigimdan kaynakli artim gram gram kilo veriyorum gecen haftadan bu yana sadece 300 gr gitmis,,
osun kuzum 300 gr 300 gramdır ve menü harika