Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yeni arkadaşlar bana kendilerini tanıtabilir miiiiiii 26 agustostan sonra gelenler:26:

merhaba burcu ben daha önceki gün katıldım gruba ama biraz yaramaz bir üyeyim. insallah kaptanım beni dize getirecek.. ankarada yaşıyorum 22 yaşındayım tahmin edeceğin üzere kilolardan muzdaribim inşallah bu sefer son kez bu işin başına geçmiş olurum ve budan sonra hep sağlıklı yaşamaya alıştırırım kendimi... bu arada az önce kaptanımıza şok diyetler konusunu sormuştum ama geçmişten okudum pek istenenn bir durum değil yalnızca bir kac gun metabolızmayı şaşırtmak için istiyorum olmaz mı?

Günaydın kızlar
Sabah.8'de kalktim
Koşu bandinda 1km yürüdüm
15 dk plates yaptim
Kahvaltimi yaptim bu saate kadar 1.5lt suyumu ictim

Butun gece ayaktaydim esimde uyumadi oglum uyumuyo deli gibi uykusu var ama genede banamisin demedi sbh 6da daldik uykuya o iki saatlik uykuyla bile dinlendim

ceza mıı nolur ceza ermeyin daha yeni başladımmm bugun daha iyi olucak söz veriyorumm

Önceden uygulanıyordu, kaçamak yapanlara mekik çekme, ip atlama gibi cezalar.. Kaptanımız karar veriyor

Canım şok diyete karşı sanırım herkes ama detoks uygulayanlar olmuştu.. Ben de merak ediyorum bu konudaki fikirleri:44:

tamammm oyle cezalar olur tabi yemeğiminden gitmesin de zaten dayanamıyorumm... egzersiz bazındaki her türlü cezaya boynum kıldan incedir... ben de aslında şok diyet değil de detoks uygulamak istiyorum.. meyve detoksu...

Günaydın canım. Maşallah erken başlamışsın güne ama kahvaltını hafif yapman olmamış. Kahvaltı sofrasından tamamen tok olarak kalkman lazım. Yani hem sağlıklı hem doyurucu bir kahvaltı yap ki günün geri kalanını daha enerjik geçir,

Maşallah çok güzel su içiyorsun. Su içmek iyidir bende çok severim.

1) öncelikle hala ismini bilmiyoruz. 2) Dayanamadım diye bişey yok canım. Herşey senin elinde. Eğer gerçekten isteseydin zayıflamayı yemezdin onu. Şimdi otur düşün ve kendi kendine söz ver kaçamak yapmayacağına dair. Eğer kaçamak yaparsan olduğun yerde sayar bir gram dahi veremezsin.

Tebrik ederim canım seni kocaman alkışlıyorum. Sen bu işi başarırsın böyle giderse. Bunca zaman yedik yedik te ne oldu, hepsi löp löp yağ olarak yapıştı üstümüze.

Gunaydin kizlarr,

Sabah bana ne olduysa kalkamadim,, su an yoldayim ise gec kaldim
Günaydın canım inşallah sorun çıkartmaz iş yeri.

Ben şimdilik kilonu 67 olarak kaydettim. Dijital alınca yine bildirirsin. Ama en kısa zaman da al. Daha çok hırslanırsın. Şok diyete çok karşıyım ve takımda şok diyet yapan birilerini istemiyorum. Daha öncede yazmıştım Öykü' nün yazısının altına. Önemli olan sağlıklı kilo verebilmek.

Ebrucum tatlım bu arada puzzle nasıl gidiyor:)?
İyi gidiyor canım birazdan resim çeker eklerimAma minik cadıdan dolayı yavaşım. Akşamları o uyuduktan sonra yapmaya çalışıyorum ama renkler ışıkta net ayırt edilemiyor. Bakalım kaç günde bitireceğim.

Bakıyorum da epey erken kalkanımız olmuş bugün :) Herkes bomba gibi sanırım...Bu çok güzel gerçekten de..::)
Aynen canım yarın cuma yaaaa şimdiden heyecan bastı herkesi

Sütlü içiyorum ebrucum kahvemi :)
Afiyet olsun canım. Şekerde atmıyorsun umarım:44:

O ooo süper olmuş sporunu. Sana dün link vermiştim dimi? Uyku konusunda. Okudun mu o blogu? Çünkü uykusuzluk oğluna da çok büyük bir zarar. Bence biran önce uyku düzenini sağla canım. Keşke daha önce yapabilseydin.

Son düzenleme:

tamammm oyle cezalar olur tabi yemeğiminden gitmesin de zaten dayanamıyorumm... egzersiz bazındaki her türlü cezaya boynum kıldan incedir... ben de aslında şok diyet değil de detoks uygulamak istiyorum.. meyve detoksu...

Kızlar detoksu birçok kişi yapıyor ama ben sadece vücuttan su attırdığına inanıyorum. Çünkü detoksla 1-2 kilo veren kişiler hemen ertesi hafta ya kilo veremiyor ya da + kiloda çıkıyor. Vücudumuzun zaten suya ihtiyacı var. Detoksta yapmayın lütfen. Burda önemli olan sağlığımız.

kızlar evı toparladım kahvaltımıda yaptım sımdı bol su içiyorum bı yandan elısı yapıyorum (igne oyası) bı yandanda dızı ızlıyorum dızı bıtsın plates yapıcagım ve aksama dogruda leslıe yapmak ıstıyorum hereketlı bır gun olacakkkk marketede gıdıcem ama yuruyerek arkadaslar ya cok mutluyum bıde zayıflıyorumk ne guzell bı an ıncecıkk ıstıyorumm :124:

Gunaydin kizlarrrrr
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik biber
3 zeytin peynir
1 fincan yesil cay

Ogle 14 00
1 kase nesfit

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase haslanmisbrokoli ve karnibahar birazda kuru domates attim icine

3,5 litre su

Kizlar sanirim spor yapamadigimdan kaynakli artim gram gram kilo veriyorum gecen haftadan bu yana sadece 300 gr gitmis,,

canım ben ismimi yazdım zannediyodum ama geçmişe baktım yazmamışım.. sezin ben. inşallah tartı bikaç güne alınacak ve tamamdır şok diyetten vazgeçiyorum... zaten geçmişten beri en buyuk problemim hep birden fazla fazla yemek oldu. şimdi çok uzuluyorum boyum kısa oldugu için fazla kilolar beni mahvediyor.. kaçamak yapmak istemiyorum ama bazen farkında olmadan yediklerim bile oluyor. gerçekten istiyorum zayıflamayı inşallah burda olucak.... kahvaltımı hafif yapmadıgım zamanlarda gün içinde daha fazla acıktıgımı düşünüyorum o yuzden çok yememeye dikkat etmiştim ama belki de gece yemelerimim sebebi budur... bu konuda da daha dikkatlı olucam..

Okudum cnm saol verdiğin link için.
Yok tatlım şekrr kullanmiyorum normaldede.
Aslinda iki hafta onceye kadar iyiydi uykusu ama onceki hafta misafirlige gittik sorun yasadigimiz zaman bi gece kalip geri donmustuk o gece basladi huysuzlugu uyumamisti hiç.
Acaba yerini yadırgamış olabilirmi.bi derdi var ama anlamiyorum altini sık sık temizliyorum bezi rahatsiz etmesin diye karnı tok gazı yok kakasinida yApiyo oyundaoynuyorum sıkılmasın diye bide uykusunda korkuyo hep bi kere sesimi yukseltmistim benim yuzumden korkuyo olabilirmi.(( isteyerek bagirmadim aslinda dusuyodu kafasini vurcakti koseye korktum panikle bagirdim ondan korkmuyodur insallah

Telefondan yazınca yanlış iletiyi alıntılamışım, affet beni:) kolay gelsin canım. Ben de tam akşamları ışktan ötürü zor olmuyor mu diyecektim ki baktım bi sonraki cümle ışıkla ilgili. En kısa zamanda foto bekliyorum:)

Çok imrendim şimdi sana el işlerini çok severim ben, ama bir tek nakış biliyorum. İğne oyası kim bilir ne zahmetli ve de ne güzeldir:) kolay gelsin tatlış:)

Bu arada ben de her ne kadar çok da önemli değil desem de çatlıycam meraktan acaba kaç gr verdim ya da verdim mi:) bakalım, inşallah yarın 8 e doğru bildirimimi yaparım ben:)

Çok imrendim şimdi sana el işlerini çok severim ben, ama bir tek nakış biliyorum. İğne oyası kim bilir ne zahmetli ve de ne güzeldir:) kolay gelsin tatlış:)
cok tesekkur ederım cnm bende nakısı cok severım ama bılmıyorum maalesef

Bu arada ben de her ne kadar çok da önemli değil desem de çatlıycam meraktan acaba kaç gr verdim ya da verdim mi:) bakalım, inşallah yarın 8 e doğru bildirimimi yaparım ben:)

inş. basarıcaksın cnm inş. istedıgın rakamı gorursun tartıda

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…