• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

moralim çok bozuk :(

Kayinvalidemle oturuyorum ben arada bazen anlasmazliklar oluyo ama gercekten onlar haksiz oluyo hep mesela bi ornek verim hamileligmde 7.ayda flnim hafif bi kanamam olmustu dktr yatman lazim dedi bi hafta hic kalkmadim böbreklerimde sorun olustu bebisim bobregime yaslamis basini oyuzden şişmiş felaket bi agri cektim doguma kadar mafoldum bide her yerimde dokuntu oldu su cicgi gibi her yerim kabardi kasintidan mafoldum bide bunlarin ustune bi aksam hep beraber oturuyoduk esimin babasiyla annesi bana demesinlermi niye temizlim yapmiyosun diye şok olduk gorumcmde evde esimde o yPsin isi ne yaziklar olsun siz demisti bnde dolaplar yag icindeymis insaf oralari nasil silim dedim kayinvalidemde yerleri sil ozaman dedi esimde kimse kusura bakmasin kizin tlfnu biraksin elinden az konussun erkeklerle sana yardim etsi oykuyu size temizlikci olarak getirmedim ben çokda sikintiysa cikar gdrz fln demisti bu kadar benciller dusunun ;((

Gecn hafta misafirlige gittik hic bir sorun yok ama oraya gidince yuzume bile bakmadi anne kiz surat astilar konusmadilar orda ezik gibi kaldim onlar balkonda oturdu ben salonda esimde yarin gideriz takma sn onlari dedi biz donduk onlar kaldi hafta sonuna kadar sonra geldiler hala konusmuyolar suratlar bes karis ayni evi icinde bunaldim :(((

Bi ara da gidip kızıma okul çantası almam lazım, birinci sınıfa başlıyoruz bu sene:) ben heyecanlıyım :) o daha anlamıyor

Tatlı heyecanlar bunlar, inşallah kolay alışır canımm

Herkese günaydın ! Hatta tünaydın! :) Bugün yine erkenden kalktım ve pilates yaptım, iki bardak su içtim. Sonra mutfağı, salonu filan toparladım. Ardından birtakım kişisel temizlik işlerine giriştim :) Hal böyle olunca kahvaltım birazcık gecikti ama olsun, güzelce kahvaltımı da yaptım. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım:)

Tebril ederimmm

kızlar öglen yemegımıde yedım sımdı temızlık yapacagım daha sonra markete gıdıp yesıl cay alacagım bıttı yesıl cayım hemde yuruyus yapmıs olurum :9: daha sonra eve gelıp spor yapacagım.. :32: bıde kızlar ya fazla su ıcmek zarar verırmı sızce sımdıden 2 lt ye yakın su ıctım aksama kadar 3 u gecer heralde enteresan bır soru bılıyorum ama herseyın fazlası zarar dıye bır laf varya ondan :1:

20-25 kiloya 1 lt diye duymuştum sanki ama bir araştır istersen canım

Mrb kizlar bende ogle yemegimi yedim oglumla beraber bankaya gidip geldim yuruyus oldu hem bisiklete flnda bindim plates yaptim kosu bandinada binebilsem tam olcak :)

Tebril ederim canımmm

Kayinvalidemle oturuyorum ben arada bazen anlasmazliklar oluyo ama gercekten onlar haksiz oluyo hep mesela bi ornek verim hamileligmde 7.ayda flnim hafif bi kanamam olmustu dktr yatman lazim dedi bi hafta hic kalkmadim böbreklerimde sorun olustu bebisim bobregime yaslamis basini oyuzden şişmiş felaket bi agri cektim doguma kadar mafoldum bide her yerimde dokuntu oldu su cicgi gibi her yerim kabardi kasintidan mafoldum bide bunlarin ustune bi aksam hep beraber oturuyoduk esimin babasiyla annesi bana demesinlermi niye temizlim yapmiyosun diye şok olduk gorumcmde evde esimde o yPsin isi ne yaziklar olsun siz demisti bnde dolaplar yag icindeymis insaf oralari nasil silim dedim kayinvalidemde yerleri sil ozaman dedi esimde kimse kusura bakmasin kizin tlfnu biraksin elinden az konussun erkeklerle sana yardim etsi oykuyu size temizlikci olarak getirmedim ben çokda sikintiysa cikar gdrz fln demisti bu kadar benciller dusunun ;((

Gecn hafta misafirlige gittik hic bir sorun yok ama oraya gidince yuzume bile bakmadi anne kiz surat astilar konusmadilar orda ezik gibi kaldim onlar balkonda oturdu ben salonda esimde yarin gideriz takma sn onlari dedi biz donduk onlar kaldi hafta sonuna kadar sonra geldiler hala konusmuyolar suratlar bes karis ayni evi icinde bunaldim :(((

Eşin sana destek oluyor anlaşılan en önemli olan da bu canım.. Sakın onlarla yaşananlar için birbirinizi kırmayın.. İnşallah ileride haliniz vaktiniz elvrerir de ayırırsınız evlerinizi. En iyisi böyle bence.. Kendi annen baban bile olsa bir süre sonra zor gelir...

Tatlım bu konuyu bir ara uzun uzun konuşuruz seninle ama tek yapman gereken şey onları takmamak. Boşver kendini üzdüğüne bile değmez. Hamileliğinde sana onları yapan kim bilir şimdi neler yapar. Sen sadece çocuğuna kendine ve eşine bak. Sakın ama sakın üzme kendini emin ol değmiyor. Onlar asıyorlarsa sende as suratını eşin gelince güler eğlenirsin. İnşallah en kısa zamanda da evinizi ayırırsınız. Aynı evin içinde eminim çok ama çok zordur. Sen şuan sadece kilo vermeye ve sağlıklı yaşamaya odaklar gerisini düşünme.

selam kızlar bugün üniversite kaydımı yaptırdım yeni bitti sabah 8 den beri okuldaydım allahtan okul yakında yemeğe falan eve geldim hep o yüzden giremedimde buraya iyisinizdir umarım hepiniz:)

Tatlı heyecanlar bunlar, inşallah kolay alışır canımm

Tebril ederimmm

20-25 kiloya 1 lt diye duymuştum sanki ama bir araştır istersen canım

Tebril ederim canımmm

Eşin sana destek oluyor anlaşılan en önemli olan da bu canım.. Sakın onlarla yaşananlar için birbirinizi kırmayın.. İnşallah ileride haliniz vaktiniz elvrerir de ayırırsınız evlerinizi. En iyisi böyle bence.. Kendi annen baban bile olsa bir süre sonra zor gelir...

Evet hep korur beni Allahtan okonuda problemim yok şükürler olsun ki..bazen suratim adiliyo ister istemez geriliyorum zaman zaman esimde uzuluyo onlara catiyo biz tartisiyoruz artik pek belli etmiyorum onlar surat asarsa as sende gulerse gul onlar delirsin kudursun normal olan biziz anormal olan onlar fln uzme kendini bizi kovcaklarr ztn gittigi yere kdr gitsin onlara kizipda bos bos kiraya para vermicm burdan kendi evimize cikicaz insallah diye konusuyoruz hep Allah herkeze kucuk bi odada olsa kendi evini nasip etsin ev ustune ev gercekten olmuyo

Tatlım bu konuyu bir ara uzun uzun konuşuruz seninle ama tek yapman gereken şey onları takmamak. Boşver kendini üzdüğüne bile değmez. Hamileliğinde sana onları yapan kim bilir şimdi neler yapar. Sen sadece çocuğuna kendine ve eşine bak. Sakın ama sakın üzme kendini emin ol değmiyor. Onlar asıyorlarsa sende as suratını eşin gelince güler eğlenirsin. İnşallah en kısa zamanda da evinizi ayırırsınız. Aynı evin içinde eminim çok ama çok zordur. Sen şuan sadece kilo vermeye ve sağlıklı yaşamaya odaklar gerisini düşünme.

Konusuruz ebrucum.elimden geldigince takmamaya çalışıyorum bakalim gittigi yere kadar gider .

Ama insan genede burdan kendi evime cikicaksam bi gun kirginliklar olmadan iyi ayrilmak istiyorum olede olur insallah

kızlar nette arastırdım ve sızlerlede paylaşmak istedım....

Ortalama bir insan günde 1,5 ila 2,5 litre arasında su içmelidir. Uzmanlar sürekli bizi "çok su" içmemiz için uyarırlar. Fakat burada atlanılan taraf "çok su" içmekteki kasıt tam olarak anlaşılmıyor. Yaz ayında 35 derecelik sıcaklıkta çalışan bir insana 3 litre su içse dahi az gelir. Fakat serin bir ortamda olan kişi için çoğu zaman 2 litre su yeterli olur.

Her şeyin azı karar çoğu zarar!

Aşırı ve gereğinden fazla su içmenin faydasından çok zararını görürüz. Bizler genelde çok su içmeye odaklandığımız için "çok su içmenin zararlı" olabileceği gerçeğini atlıyoruz malasef..

Çilt güzelliği vucuttaki toksinlerin atımı öne sürülerek insanlara günlük 4-5 litre su içmeleri öneriliyor. Böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.
Böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur. Bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir...

cnm uzme kendını esın bak senı anlıyor ve dusunuyor senın ıcın onemlı olanda bu degıl mı? ama haklısında aynı evde kım ıstemez kayınvalıdesı sevsın gelınını zor bır durum Allah yardımcın olsun öykücüm..

Saol canim biraz olsun rahatladim sizlerle konusmak iyi geldi

önemlı degıl cnm senın yasında kucuktu dımı benım gıbı bende boyle seylerrı cok kafama takarım bak hem esın senı cok sevıyor gerısını bosver bence inşallah kendı evın olurda ayrılırsın hayırlısı olsun cnm..

selam kızlar bugün üniversite kaydımı yaptırdım yeni bitti sabah 8 den beri okuldaydım allahtan okul yakında yemeğe falan eve geldim hep o yüzden giremedimde buraya iyisinizdir umarım hepiniz:)

Hayırlısı olsun canımm :46:

Evet hep korur beni Allahtan okonuda problemim yok şükürler olsun ki..bazen suratim adiliyo ister istemez geriliyorum zaman zaman esimde uzuluyo onlara catiyo biz tartisiyoruz artik pek belli etmiyorum onlar surat asarsa as sende gulerse gul onlar delirsin kudursun normal olan biziz anormal olan onlar fln uzme kendini bizi kovcaklarr ztn gittigi yere kdr gitsin onlara kizipda bos bos kiraya para vermicm burdan kendi evimize cikicaz insallah diye konusuyoruz hep Allah herkeze kucuk bi odada olsa kendi evini nasip etsin ev ustune ev gercekten olmuyo

İnşallah en kısa zamanda evinize kavuşursunuz canım benim, eşinle sevginiz saygınız daim olsunn

Selam kızlar, bugun bi miskinlik var ustumde.. Ay hiç bişe yapasım yok.. Yemek yedim az önce, aksam esimle yemem artık..bu arada bu sabah sporumu az da olsa yaptım :) basladık bakalım

önemlı degıl cnm senın yasında kucuktu dımı benım gıbı bende boyle seylerrı cok kafama takarım bak hem esın senı cok sevıyor gerısını bosver bence inşallah kendı evın olurda ayrılırsın hayırlısı olsun cnm..

Amin canim çok saol.
20 yadindayim canim.bende kocişimi çok seviyorum sevmesem ztn çekilcek şey degil o yanimda olsunda ben her yerde yasarim bakma sen bana insan zaman zaman uzuluyo bole seyler oluyo diye ama en azindan oglumla esim yanimda sukretmek gerek belkide :)

Amin canim çok saol.
20 yadindayim canim.bende kocişimi çok seviyorum sevmesem ztn çekilcek şey degil o yanimda olsunda ben her yerde yasarim bakma sen bana insan zaman zaman uzuluyo bole seyler oluyo diye ama en azindan oglumla esim yanimda sukretmek gerek belkide :)

cok sukur cnm Allah mutlulugunuzu daim etsın inşallah :16:

Ebrucugum biliyorum paylasimim az ama kiz cok huysuz bugun cocuk doktoruna goturdum kqn testi ve idrar testi yaptilar degerleri normal cikti coksukur ama surekli aglayan bir cocuk haline geldi sinirlerim cok yiprandi herseyi aglayarak ifade ediyor gecen gun oturdum bende agladim artik ne yapicam bilmiyorum uyku yok duzen yok surekli onunla ilgilenmemi istiyor annelik ne kadar zormus yaaaa

Gunduzleri 3 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyuyor kendime ayirabildigim 5 dakikam kalmadi artik neden bu sekilde huy degistirdi bilmiyorum bana bi akil verin kizlar su surekli mizmizlanma huyunu ne yapicam surekli agliyor cocuk

Gunduzleri 3 saat uyuyan cocuk 1 saat zor uyuyor kendime ayirabildigim 5 dakikam kalmadi artik neden bu sekilde huy degistirdi bilmiyorum bana bi akil verin kizlar su surekli mizmizlanma huyunu ne yapicam surekli agliyor cocuk

Tatlım mutlaka bir derdi vardır çocuğun. Sen kendini rahat bırak biraz. Hayatta hiç bir şey çocuğundan önemli değil unutma bunu. Biraz gözlemle bakalım belki anlarsın tam olarak ne istediğini. Dediğim gibi sebepsiz yere değişmemiştir çocuğun huyu. Emziği bıraktırdığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım onun etkisi. Biraz sabretmen lazım. Çünkü emzik çocuğun hayatında oldukça önemli bir yere sahip bir şey.

Back
X