E
EU1
Ziyaretçi
Kızlar selam diyetim iyi gidiyor şimdilik bu kadar cumaya kadar kilo veremicem hissim var arkadaşların dediği gibi birden olmaz Birazdan yürüyüşe gidicem sabahları yürümem imakansız ikindi vakti anca :) nereus diyet listesi için teşekkürler canım kısmet olursa yağrından itibaren bu listeye başlayacağım programım komple değişecek en çok bu yoruyor beni ufss düşüncesi bile omuzlarımda yük
Gönüllü değilim + excel bilmiyorum zaten ama çok yoğun olmasaydım gönüllü olurdum yerimseniben
Şimdilik çıkmam gerekiyor hepinize kolay gelsin sonra görüşürük :)
arkadaşlar aranızdan bir kişinin takım lideri olması gerekiyor ve bir de yardımcı lazım... gönüllü olan olmayan herkes yazarsa yardımcı olmaya çalışırım.. excel bilen varmı içinizde varsadaha kolay yapacaktır bildirimleri vs... daha öcede söylediğim gibi ben ilk zamanlar hesaplamalarda size yardımcı olacağım özellikle bu cuma ama birilerinin lider ve yardımcı olarak bir an önce ortaya çıkması şartbunu bildirmemiz gerekiyor...
bu yazıyı okuyan arkadaşlarım lütfen teşekkür butonun baarlarsa kimin okuyup kimin konudan haberdar olmadığını anlayabilirim..
Gönüllü değilim + excel bilmiyorum zaten ama çok yoğun olmasaydım gönüllü olurdum yerimseniben
Şimdilik çıkmam gerekiyor hepinize kolay gelsin sonra görüşürük :)