Kızlar nasılsınız? Ben eski üyelerdenim. Benim zamanımdan dosba var sanırım hala ve ad1. Başka kim var bilmiyorum. Umarım eski-yeni herkes iyidir, herşey iyi gidiyordur.
Çizelgem görünmüyor bu bilgisayarda. En düşük 57.6 kiloya kadar inmiştim sanırım. Sonra zamansızlıktan takımdan çıktım. 63 kilo olunca yine diyetisyene başladım ama bayağı bir iş stresim oldu arada, diyetisyenin verdiği diyeti de yapamıyordum. Boşuna para gitmesin diye oraya gitmeyi de bıraktım. Şu an ölçülmedim ama sanırım 70 kiloyu geçmişimdir. En son 69 kiloydum ondan sonra daha da aldım

(
Benim zaten ilk kilo alma sebebim psikolojikti. Mutsuz olunca mutluluk kaynağı olarak yiyecekleri görüyordum. Şimdi yine öyle oldu. Ne yapıcam bilemiyorum. Çok üzülüyorum. Böyle alıp vermek metabolizma için de hiç iyi değil.
Takıma dönmeyi düşünüyorum ama yine zaman problemim var. Zaten bu kiloyla listeye dönmeyi istemem. Kendimce şöyle bir formül buldum. Şimdi listeye dahil olmayayım. Ama hergün gelip ne yedim, ne yaptım yazayım. Olabildiğince sizlere de yorum yazmaya çalışayım. Sonra takımdan ayrıldığım kiloma döndüğüm zaman (o arada zaman problemim de hallolmuş olur), full aktif üye olayım, listeye çıkayım. Ne dersiniz?
Stresim vs. devam ediyor ve yine o 80'li rakamları göreceğim diye çoook korkuyorum

(( Yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var kızlar.