merhabalar taylor,Kızlar nasılsınız? Ben eski üyelerdenim. Benim zamanımdan dosba var sanırım hala ve ad1. Başka kim var bilmiyorum. Umarım eski-yeni herkes iyidir, herşey iyi gidiyordur.
Stresim vs. devam ediyor ve yine o 80'li rakamları göreceğim diye çoook korkuyorum(( Yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var kızlar.
arada sırada ismin geçiyor takımda. bazen asuman seni örnek veriyor uykusuzluğun bile kilo yapabildiğine dair.
bence fikrin çok güzel. fırsat bulabildiğince gel buraya yaz. ben kendi adıma sana bir faydamız dokunursa mutlu olurum. inşallah daha fazla kilo almadan kendine dur diyebilirsin.
masalcım, sen ben bizim oğlan vardı işte takımda:) her zamanki muhabbeti çeviren ekip yaniKızlar bugün sessizmiş burası.
Kaptancığım sende mi wooper sevenlerdensin ..
Bayılıyorum resmen.
Komedi dükkanını bir türlü sevemeyenlerdenim bende.
Ama komedi konusunda hak veriyorum size.
Hayatın sıkıntısı yetmezmiş gibi bir de acıklı diziler izlemeye ne gerek var.
Yabancı diziler izliyorsanız çok eskidi biliyorum ama how ı met your mother vazgeçilmezlerimde.

yaw kaçamak muhabbeti iyiydi:) bu hafta kaçamak yapmak istemiyorum. bu da demektir ki hep beraber yapmıycaz ki birbirimizin kaçamağına heveslenmeyelim.
how I met your mother çok eğlenceli, ben de severim. two and a half man'i de öneririm masalcım. eğlenceli yabancı diziler var gerçekten.
bu hiç de iyi haber değil yaw. 62'ye tekrar mı çıktınTaylor dediğin mantıklı bence paylaşımda bulunabilirsin.
Ne kadar hareketli olsak o kadar motive sonuçta.
Kızlar çekinerek söylüyorum ama kötü bir şey oldu
Benim diyet resmen baştan başlıyor.
Bugün tartıya bir çıktım 62 kiloyum
Söz artık kaçamak falan yok topladım bugün kendimi

62 kiloya da çıkmış olsan, bu menüyü kabul etmek zor. ne öğle var ne akşam.. ara öğünlerin çok güzel, gerçekten beğendim. şu yemekhanede yemek işini yine bir düşünsen. düzenli bir yemek yemelisin canım ya.Ne yedim?
Sabah: peynirli tost: 170 kalori
Elma çayı = 0 kalori
Öğle:
Badem+kayısı+üzüm = 120 kalori
Ara: limonata= 90 kalori
Akşam: 3 mercimek köftesi =154 kalori
Ara: kuru üzüm. = 70 kalori
Elma çayı
Toplam:604 kalori