Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım
kendi adıma iyiyim ama uykum var çok
akşam kanıtı izleyeyim derken sonunu merak ettim çok uykusuz kaldım valla başım ağrıyo
sen nasılsın

ben de çok geç yatıyorum. hiç uyuyasım olmuyor:)
kanıtı ben de gördüm de baştan izlemeyince izlemedim. mad men vardı e2'de onu izledim. arada da bol zapladım:)) dün show tv'de duvak (the painted veil) filmi vardı. sonunu izleyemedim. izleyen birisi bir yazabilir mi:))

ben balığı çok severim...bazen ekmek bile yemem
darısı benim başıma bende yapmak istiyorum alışveriş

kanıt çok güzeldi ama sonları korkutucuydu tekrarı olursa izle canım
dediğin filmi görmedim ben:97:
ben balığı çok severim...bazen ekmek bile yemem
darısı benim başıma bende yapmak istiyorum alışveriş
ne güzel ben zar zor yerim
buğulamayı çok severim yağı fazla olmuyor ya

günaydın canım
saol...inş. çabuk geçer
bugün iyice hastayım (

canım kök zencefil yok toz var belki süt ile içerim
ara öğün olur hem

pozitif olduğum çok konu var canım ama diyeti hiç düşünmek istemiyorum
çok yorulmuşum tam 2 yıl oldu aynı problemi yaşıyorum
çok gayret ettim 65i gördüm ama şimdi yine 69 oldum ve kendimde bi zayıflık hissediyorum
aksine diyeti bıraktım hayata daha pozitif bakmaya başladım
biliyorum kilolu aslında mutlu değilim ama hastalıklarım biraz olsun geçti... buna çok şükrediyorum

izlemedim canım...
dün hastaydım erken yattım (

kanıt çok güzeldi ama sonları korkutucuydu tekrarı olursa izle canım
dediğin filmi görmedim ben:97:

ne güzel ben zar zor yerim
buğulamayı çok severim yağı fazla olmuyor ya

kanıttan aslında etkilenmiyorum ama geçen gece eşim yokken izleme gafletinde bulundum şimdi seyretmiyorum :))

balığın her türlüsünü severim ama en çokta yağda kızarmışını :))
bu nedenle hep ızgara olabilcek balıkları tercih ediyorum
bi de ızgara balıkları bile zamanında almazsam dağılabiliyormuş...bu nedenle sorarak almayı tercih ediyorum

normalde korkmuyorumda akşamki bölüm ürkütücüydü
yanlızken bende izleyemem kanıtı
ya ne oldu bana bilmiyorum önceden korku filmi çok izlerdim hiç te korkmazdım arkadaşlarla toplaşıp izlerdim yanlızda izlerdim
hatta eşime zorla aldırırdım korku filmi
şu son 1 yıldır korkuyorum hamileyken bile izledim yani herkez çok kızıyordu
ama doğumdan sonra acayip korkuyorum izleyemiyorum nedense
kızlar ben bi duş alayım birazda yatayım
şimdilik kaçıyorum sonra uğrarım
tamam canım güle güle:80:

hepinizin iyi olmasını diliyorum bende iyiyim çok şükür idare ediyorum.
sanırım dün yazmayı unuttum,oğlum cumartesi günü ananesi ve dedesiyle gitti,ben ağlar gitmez dedim ama giderken bize el sallayıp kendinize iyi bakın demezmi,hiç arkasına bile bakmadı,ben oturup ağladım arkasından.eşim diyor artık büyüyor bizi sürekli bırakıp gidecek diyor. ikinciyi yola kaysammıki :)))) şaka şaka yok ikinci falan böyle iyi,Rabbim yavrularımıza ömür versin dilerim.
ayrıca dün adet oldum sürpriz bir şekilde.
son olarak ne zaman adet oldum diye düşünürken birden sancım başladı ilginç bir şekilde.malum oldu sanırım.
dün arkadaşa oturmaya gittik sürpriz olarak ve kalori haddimi aştım.iş çıkışı gittiğimiz için biraz açtım.
1 kase patates salatası ve 1 börek yedim sigara böreğinin biraz büyüğüydü.tatlılara dokunmadım.
onlarında kalorisi sanırım 750 falan yapıyor. kabul ediyorum hatalıyım. bugün kesinlikle dikkat edicem ama kahvaltı menümü saymayın,çünkü bisküvi yedim,burçak bisküvi yarısı 225 kalori:78:
en önemli konuya gelelim,takım kaptanı olarak bir yardımcıya ihtiyacım var ve eğer sizler içinde sakıncası yoksa rabianın kaptan yardımcısı olması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
herkese çok teşekkürederim.

kaptan gerçekten iyi olmamış ya bide bana diyodun patates salatası yeme diye
verirsin aldığın kalorileri inş bide bisküvide var

ağlamana üzüldüm canım ya evet eşinin dediği gibi büyüyor artık zamanı gelince evlenipte gidecek onun için sen bi tane daha düşün derim
ya o ameliyat olan yeğenin ne oldu sonuçlar çıkınca bizede haber ver merak ediyorum ben..
rabia iyi düşünmüşsün o da çok güzel idare ediyor

rabia konusunda bende hemfikirim :)) çok yakışır çok can yakar hahahah
bu arada günaydın kaptancım??
bende birazcık kendime geldim duş ii geldi yatamadım ama kalktım mutfağı toparladım
şimdide 1 portakal yiyorum
c vitamini ii gelir diye düşündüm
öğlene doğru zencefilli süt düşünüyorum
buralardayım

günaydınn
iyi dilekleriniz için cok teşekkürler kızlarr
buğün daha iyiyim dün dr gittik antibiyotik verdi akşam içtim burun spreyifelan actı biraz gece uyumuşum sabahta gec kalktı ela bende uyumuşumm
ev perişann tezgahın üstü bulaşıktan gecilmiyoo işim cok 10gündür süpür felan yapmadım nerdeyse düşünün 3günlük bulaşık duruyoo saolsun kocamda el atayım demedii
buğün bulaşıklardan kurtalayım yemek yapayımm güzel eğer kendimi iyi hisedersem süpürge yapcam yoksa yarın :44:
camaşır attımm ayy ev işi hiç bitmiyoo yapma diyo eşimde kim yapcaksa gelipp:)))))
benimle dalga geciyo 2.yi alayım o hizmetçilik yapar sana diyee:)))sakası bile kötü :)))
herkes iyidir inşş
gecmişe fazla bakamdımm
nur güle güle kullanın cnm kızınla beraberr
asuman bencede rabia olsun

elacım ii olmana sevindim özellikle uyuyabilmene :))
Allah korusun 2. falan yaparız biz temizliğimizi yemeğimizi :))
canım çok yormadan yap kendini....kaçmıyor iş bi yere bi de bitmiyo zaten :)) acele etme :))
bende yemek yapıp çıkayım diyorum

taylor canım hoşgeldin,ben iyiyim hayatım ama seni pek iyi görmedim yoğunluk,stres kiloları geri aldırmış sana. canım bizlerle yazışmak konusunda iiyi düşünmüşsün,listede olmanın tadı başka ama madem yoğunsun listede olmadanda paylaşım yaparak motivasyon sağlayabiliriz sonrasında girersin.
rabiacımda yazmış arada kulaklarını çınlatıyorum. seni aramızda görmek mutlu edecekti bizi.
aslında woopera eşim bayılıyor,ogün ne yersin diye sordu,senin yediğinden dedim gitti wooper getirdi,zor bitirdim ama ne yalan söyliyim özlemişim hamburgeri.:78:
rabia kesinlikle iyiki var takımda.
önceden bende komedi dükkanını sevmezdim,eşim izlerdi ve o güldükçe ben sinir olurdum,sonra bir yakaladı beni ogün bugündür severek izliyorum.
gerçekten çok güzel yabancı diziler var. bende çalışmadan önce,her sabah 3 tane dizim vardı arka arkaya ve çok gülerdim.:))
:90: kusura bakma hayatım ama
masalcım ne yaptın sen öyle hey maşallah. neyse toparlarsın ama yavaş yavaş kilolardan kurtulmayı dene derim canım birden atarsan tekrar geri gelir.
bu da az olmuş,arada sulu yemekler olmalı diye düşünüyorum masalcım.
canım ailecek hepinize çok çok geçmiş olsun.dilerim kısa sürede toparlanırsınız.prensesin atlatmış olmasına ayrıca çok sevindim.karamanlım henüz dönmedi sanırım,neyse msn de görürsem konuşuruz.
biranönce toparlanmanız dileğiyle.hediyelerini güle güle kullan çok güzel.
neysecim menün yine güzel...
bende bu akşama balık düşünüyordum ama kereviz aldım o da olabilir...
hasatyım kızlarr.... boğazım ağrıyo ( hemde çok (
geçmişolsun dosbacım.bu sefer c vitamini takviyesi sana yapıyoruz,bol bol dinlen,inşallah daha fazla ilerlemez.
günaydın kızlar

akşam ki yemeğim
2 parça palamut
1 kase salata
2 dilim ekmek

ara olarak mandalina
biraz çerez
(3 badem 4 fındık 4 a.fıstığ)

sabah
yarım poğaça
çay
günaydın nihancım afiyet olsun canım.

selam kızlar:80:

öğle yemeğim
1 kase çorba
3 yk patates yemeği 1 parça tavuk(az)
1 dilim ekmek
3 yk bulgur pilavı
çokmu yemişim ya:97:

1 kase çorba (ii geldi)
2 tane çiğ kötfe (etsiz)
benim öğle yemeğim nasıl olmuş
şimdi bi yeşil çay içerim :))

öğle yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 yk bulgur pilavı

nihancım 1 kase çorba = 1 dilim ekmek
2yk patates= 1 dilim ekmek
2yk bulgur= 1 dilim ekmek
zaten ekmekte yemişsin karbonhidrat çok olmuş
akşam ekmek yeme istersen
aslında baktığın zaman çok değil gibi hesaba vurunca iş değişiyo

akşama kesinlikle sebze tavsiye ediyorum
afiyet olsun canım

hala yatıyorum çorba yaptım içtim kalkacak halim yok aslında
ama dışarıda çıkmam lazım
valla nolcak bu halim bilmiyorum
hemen pozitif enerji gönderiyorum ve iyileşiyorum :)))

1 kase çorba (ii geldi)
2 tane çiğ kötfe (etsiz)
seninki çok güzel canım afiyet olsun
evet haklısın akşama pırasa yapçam bitek onu yerim:97:
sağol canım

dosbacım, toz zencefil de olur. genelde zencefil bal ikilisi iyi bir antibiyotiktir ama süt ile de sorun olmaz sanırım. şifa olsun canım.
sen ne zaman hazır olursan o zaman başlarsın canım. zaten yediklerine dikkat ediyorsun. belki de işin surru budur, diyette olduğunu düşünmeden diyet yapmak:)

ay asumancım, sen üzülmüşsün oğlun gitti diye hafta sonu mu getireceksiniz canım?
belki anneannesini özlemiştir canım ya ondan gitmek istemiştir. bizimki de çok sever. hiç arkasına bakmadan gider :) zannedersem çocuk beni sevmiyor ona sürekli kurallar koyduğum için
sen biraz da bu üzüntüyle yemişsin sanırım. bu seferlik bir şey yazmıycam ama devam ettirmezsen iyi olur

rabia konusunda bende hemfikirim :)) çok yakışır çok can yakar hahahah
deli ya

eminecim, biraz daha iyi hissetmene sevindim canım. eşin de süpermiş 2. gelip yapıcakmıi öyle mi:)) sen tez elden iyileş canım:) gerçi senin gibi güzelliğin üstüne 2. zor bulur eşin:)

öğle yemeğim
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 yk bulgur pilavı
dosba çok güzel yorumlamış bu menüyü:)) aslında çok yememişsin ama karbonhidrat oranı fazla. karbonhidratların fazlası vücutta direk yağa dönüşüyor. ondan karbonhidrat içeren yiyeceklere dikkat ediyoruz.

1 kase çorba (ii geldi)
2 tane çiğ kötfe (etsiz)
çorba gibisi yok hastayken. bence senin öğle yemeğin dengeli. hatta iyi doymuşsun. yeşil çayla da taçlandır, süper olur:81:

hala yatıyorum çorba yaptım içtim kalkacak halim yok aslında
ama dışarıda çıkmam lazım
valla nolcak bu halim bilmiyorum
hemen pozitif enerji gönderiyorum ve iyileşiyorum :)))
sağlık gibisi yok canım. kendini iyi hissetmiyorsan dinlen bence. dışarı işlerini akşam eşinle halledersin olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…