hadi yaay nihancım ben de aynıyım. bu komedi dükkanını sevene rastlamamıştım iyi oldu seni buldum:)) benim eşim hoşlanmıyor pek:) komik değilmiş. ben gülmekten yerlere yatıyorum. haftada bie gün deşarj niyetine:)
haftasonundan sonra herkesin bir alışverişe çıkması lazım sanırım:)
4 yk makarna hiç az değil aslında. ben gündüz saatlerinde zaten ekmek yemiyorum. epey büyük bir porsiyon makarna hakkım olabilir:))neysecim benim diyetimde 4yk makarna veya bulgur pilavı vardı
yani makarna çokta tehlikeli değil
mesela daha fazla yemek istiyorsan o gün ki listenden 1 dilim ekmek çıkar yerine 2yk kadar daha ekle :)) hemde salçalı yemende sakınca yok
bence makarna ve kurubaklagilleri çok çıkarmamak gerek hayatımızdan
değil miya bu seneki diziler hep hüzünlü zaten. çarşamba günlerini iple çekiyorum komedi dükkanı için.hadi ya
ayy her gün olsa izlerim valla
tabiki iyi geliyor ya hep hüzünlü şeyler mi izlicez:97:
evet hepsi hüzünlü hiç birinide izlemiyorum doğru düzgün bide onları izleyip moralimi bozamam4 yk makarna hiç az değil aslında. ben gündüz saatlerinde zaten ekmek yemiyorum. epey büyük bir porsiyon makarna hakkım olabilir:))
ya ben eskiden 2 tabaktan aşağı makarna yemezdim. ben ondan çekiniyorum. kendimi tutamam diye fazla yapmıyorum ama sanırım artık daha iradeliyim.
zaten neyi hayatımızdan çıkarmaya çalışsak o bizim için daha vazgeçilmez olarak geri geliyor:)
değil miya bu seneki diziler hep hüzünlü zaten. çarşamba günlerini iple çekiyorum komedi dükkanı için.
yahşi cazibe de güzel de benim yan komşu da onu izliyor yankı yapıyor televizyonlar:) ondan izleyemiyorum. geniş aileyi ben pek sevemedim:)evet hepsi hüzünlü hiç birinide izlemiyorum doğru düzgün bide onları izleyip moralimi bozamam
yahşi cazibe komedi tükkanı geniş aile bunlar vazgeçilmezim
dürüyeyle, çocuklar duymasında yedekte olanlar
hımm bu çok pratik bir çözüm dosbacım. bunu uygulayabilirim sanırım. zaten kendime küçük boy tava ve tencere almak niyetindeyim. elimin altındakiler büyük iyi olmuyor diyet yapan biri için.neysecim ben onun kolayını buldum tek bi avuçla ölçerek 2 avuç makarna haşla en fazla 5-6yk kadar oluyor...eee devamı da olmayınca yiyemiyorsun canım :))
okadar çok mu açıyo sesiniyahşi cazibe de güzel de benim yan komşu da onu izliyor yankı yapıyor televizyonlar:) ondan izleyemiyorum. geniş aileyi ben pek sevemedim:)
hımm bu çok pratik bir çözüm dosbacım. bunu uygulayabilirim sanırım. zaten kendime küçük boy tava ve tencere almak niyetindeyim. elimin altındakiler büyük iyi olmuyor diyet yapan biri için.
afiyet olsun asumancımselam canlar.
unutmadan bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek
1 kk büyüklüğü süzme peynir
6 ad zeytin
170 kalori
ara yarım ayva 30
öğle 1 tabak taze fasulye.177
toplam 377 kalori.
neysecim benim diyetimde 4yk makarna veya bulgur pilavı vardı
yani makarna çokta tehlikeli değil
mesela daha fazla yemek istiyorsan o gün ki listenden 1 dilim ekmek çıkar yerine 2yk kadar daha ekle :)) hemde salçalı yemende sakınca yok
bence makarna ve kurubaklagilleri çok çıkarmamak gerek hayatımızdan
neysecim ben onun kolayını buldum tek bi avuçla ölçerek 2 avuç makarna haşla en fazla 5-6yk kadar oluyor...eee devamı da olmayınca yiyemiyorsun canım :))
ıyı fıkırmıs denıyecegım
sağolasın nihancım.:))okadar çok mu açıyo sesini
afiyet olsun asumancım
sağol rabiacım,kalori hesaplama hoşuma gitti,dur diyebiliyorum sanki.afiyet olsun asumancım. kalori hesabı devam ediyor bu da gayet güzel.
nihancım neysecim size de afiyet olsun
makarnayı seviyorum çok az yağ kullanırım aslında bu defa hiç kullanmadım farketmedim bile...
yeşil çay bana da ii geldi ara vereli çok olmuş
bi de boğazım ağrımaya başladı yumuşattı ii geldi...
bende yarın balık düşünüyorum ama akşama :))
o kadar hatta daha bile çok açıyor nihancım. şu anda izlediği şeyin sesi çok net. gece gündüz de tv'si açık biri. yaşlı diye bir şey demiyoruz ama çok rahatsız oluyorum.okadar çok mu açıyo sesini
:
hoşgeldin masalcım. sana iyi uykular canım. dinlen biraz.Dersten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum kızlar direk yatacağım önce size yazayım dedim.
Geçmişi de uyanınca okurum.
İyi akşamlar.
canım, iyi akşamlar.bende şimdi çıkıyorum kızlar,hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?