Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neysecim benim diyetimde 4yk makarna veya bulgur pilavı vardı
yani makarna çokta tehlikeli değil
mesela daha fazla yemek istiyorsan o gün ki listenden 1 dilim ekmek çıkar yerine 2yk kadar daha ekle :)) hemde salçalı yemende sakınca yok
bence makarna ve kurubaklagilleri çok çıkarmamak gerek hayatımızdan

hadi ya
ayy her gün olsa izlerim valla
tabiki iyi geliyor ya hep hüzünlü şeyler mi izlicez:97:

4 yk makarna hiç az değil aslında. ben gündüz saatlerinde zaten ekmek yemiyorum. epey büyük bir porsiyon makarna hakkım olabilir:))
ya ben eskiden 2 tabaktan aşağı makarna yemezdim. ben ondan çekiniyorum. kendimi tutamam diye fazla yapmıyorum ama sanırım artık daha iradeliyim.
zaten neyi hayatımızdan çıkarmaya çalışsak o bizim için daha vazgeçilmez olarak geri geliyor:)

hadi ya
ayy her gün olsa izlerim valla
tabiki iyi geliyor ya hep hüzünlü şeyler mi izlicez:97:
değil miya bu seneki diziler hep hüzünlü zaten. çarşamba günlerini iple çekiyorum komedi dükkanı için.

evet hepsi hüzünlü hiç birinide izlemiyorum doğru düzgün bide onları izleyip moralimi bozamam

yahşi cazibe komedi tükkanı geniş aile bunlar vazgeçilmezim
dürüyeyle, çocuklar duymasında yedekte olanlar

neysecim ben onun kolayını buldum tek bi avuçla ölçerek 2 avuç makarna haşla en fazla 5-6yk kadar oluyor...eee devamı da olmayınca yiyemiyorsun canım :))

yahşi cazibe de güzel de benim yan komşu da onu izliyor yankı yapıyor televizyonlar:) ondan izleyemiyorum. geniş aileyi ben pek sevemedim:)

neysecim ben onun kolayını buldum tek bi avuçla ölçerek 2 avuç makarna haşla en fazla 5-6yk kadar oluyor...eee devamı da olmayınca yiyemiyorsun canım :))
hımm bu çok pratik bir çözüm dosbacım. bunu uygulayabilirim sanırım. zaten kendime küçük boy tava ve tencere almak niyetindeyim. elimin altındakiler büyük iyi olmuyor diyet yapan biri için.

selam canlar.
unutmadan bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek
1 kk büyüklüğü süzme peynir
6 ad zeytin
170 kalori
ara yarım ayva 30
öğle 1 tabak taze fasulye.177

toplam 377 kalori.

okadar çok mu açıyo sesini
selam canlar.
unutmadan bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek
1 kk büyüklüğü süzme peynir
6 ad zeytin
170 kalori
ara yarım ayva 30
öğle 1 tabak taze fasulye.177

toplam 377 kalori.
afiyet olsun asumancım

ben makarnayı cok sevdıgım ıcın benı malesefkı kesmıyor

Dersten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum kızlar direk yatacağım önce size yazayım dedim.
Geçmişi de uyanınca okurum.
İyi akşamlar.

afiyet olsun asumancım
sağolasın nihancım.:))
afiyet olsun asumancım. kalori hesabı devam ediyor bu da gayet güzel.
sağol rabiacım,kalori hesaplama hoşuma gitti,dur diyebiliyorum sanki.

afiyet olsun dosbacım.

orucunu Allah kabul etsin dombilicim,afiyet olsun.

masalcım hoşgeldin canım,iyi uykular.

bende şimdi çıkıyorum kızlar,hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar.

:
o kadar hatta daha bile çok açıyor nihancım. şu anda izlediği şeyin sesi çok net. gece gündüz de tv'si açık biri. yaşlı diye bir şey demiyoruz ama çok rahatsız oluyorum.

Dersten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum kızlar direk yatacağım önce size yazayım dedim.
Geçmişi de uyanınca okurum.
İyi akşamlar.
hoşgeldin masalcım. sana iyi uykular canım. dinlen biraz.

bende şimdi çıkıyorum kızlar,hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar.
canım, iyi akşamlar.

Kızlar nasılsınız? Ben eski üyelerdenim. Benim zamanımdan dosba var sanırım hala ve ad1. Başka kim var bilmiyorum. Umarım eski-yeni herkes iyidir, herşey iyi gidiyordur.

Çizelgem görünmüyor bu bilgisayarda. En düşük 57.6 kiloya kadar inmiştim sanırım. Sonra zamansızlıktan takımdan çıktım. 63 kilo olunca yine diyetisyene başladım ama bayağı bir iş stresim oldu arada, diyetisyenin verdiği diyeti de yapamıyordum. Boşuna para gitmesin diye oraya gitmeyi de bıraktım. Şu an ölçülmedim ama sanırım 70 kiloyu geçmişimdir. En son 69 kiloydum ondan sonra daha da aldım (

Benim zaten ilk kilo alma sebebim psikolojikti. Mutsuz olunca mutluluk kaynağı olarak yiyecekleri görüyordum. Şimdi yine öyle oldu. Ne yapıcam bilemiyorum. Çok üzülüyorum. Böyle alıp vermek metabolizma için de hiç iyi değil.

Takıma dönmeyi düşünüyorum ama yine zaman problemim var. Zaten bu kiloyla listeye dönmeyi istemem. Kendimce şöyle bir formül buldum. Şimdi listeye dahil olmayayım. Ama hergün gelip ne yedim, ne yaptım yazayım. Olabildiğince sizlere de yorum yazmaya çalışayım. Sonra takımdan ayrıldığım kiloma döndüğüm zaman (o arada zaman problemim de hallolmuş olur), full aktif üye olayım, listeye çıkayım. Ne dersiniz?

Stresim vs. devam ediyor ve yine o 80'li rakamları göreceğim diye çoook korkuyorum (( Yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var kızlar.

Kızlar bugün sessizmiş burası.
Kaptancığım sende mi wooper sevenlerdensin ..
Bayılıyorum resmen.

Neyneyse ve Dosba arasındaki kaçamak konusuna bittim.
Neyneyse hemen çözüm bulmuş.
aslında evde olan şeylerle.
İzin yok kaçamağa.
Sen olmasan yandık valla ..

Komedi dükkanını bir türlü sevemeyenlerdenim bende.
Ama komedi konusunda hak veriyorum size.
Hayatın sıkıntısı yetmezmiş gibi bir de acıklı diziler izlemeye ne gerek var.
Yabancı diziler izliyorsanız çok eskidi biliyorum ama how ı met your mother vazgeçilmezlerimde.

Taylor dediğin mantıklı bence paylaşımda bulunabilirsin.
Ne kadar hareketli olsak o kadar motive sonuçta.

Kızlar çekinerek söylüyorum ama kötü bir şey oldu
Benim diyet resmen baştan başlıyor.
Bugün tartıya bir çıktım 62 kiloyum
Söz artık kaçamak falan yok topladım bugün kendimi

Ne yedim?
Sabah: peynirli tost: 170 kalori
Elma çayı = 0 kalori
Öğle:
Badem+kayısı+üzüm = 120 kalori
Ara: limonata= 90 kalori
Akşam: 3 mercimek köftesi =154 kalori
Ara: kuru üzüm. = 70 kalori
Elma çayı

Toplam:604 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…