Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar taylor,
arada sırada ismin geçiyor takımda. bazen asuman seni örnek veriyor uykusuzluğun bile kilo yapabildiğine dair.
bence fikrin çok güzel. fırsat bulabildiğince gel buraya yaz. ben kendi adıma sana bir faydamız dokunursa mutlu olurum. inşallah daha fazla kilo almadan kendine dur diyebilirsin.

masalcım, sen ben bizim oğlan vardı işte takımda:) her zamanki muhabbeti çeviren ekip yani bu mc donalds olayını sevmeyen bir ben varım sanırım:) hiç zevk almıyorum hamburgerden.
yaw kaçamak muhabbeti iyiydi:) bu hafta kaçamak yapmak istemiyorum. bu da demektir ki hep beraber yapmıycaz ki birbirimizin kaçamağına heveslenmeyelim.
how I met your mother çok eğlenceli, ben de severim. two and a half man'i de öneririm masalcım. eğlenceli yabancı diziler var gerçekten.

bu hiç de iyi haber değil yaw. 62'ye tekrar mı çıktın

62 kiloya da çıkmış olsan, bu menüyü kabul etmek zor. ne öğle var ne akşam.. ara öğünlerin çok güzel, gerçekten beğendim. şu yemekhanede yemek işini yine bir düşünsen. düzenli bir yemek yemelisin canım ya.

kahvaltı: 1 poğaça, biraz peynir, 3 zeytin.
ara: 1 elma, fındık, kuru üzüm, yaban mersini
öğle: 1/2 levrek, 1 kase yeşil mercimekli makarna
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: haşlanmış brokoli
ara: 1 kupa adaçayı, yarım ayva, yarım elma
akşam: salata
ara: 1 kuru kayısı, 2-3 badem

çay içeceğim birazdan:126:

Olsun neyneysecim olabildikçe boş bırakmamaya çalışıyoruz biz de :)
Normalde çok aşırı sevmem ama o wooper yok mu vazgeçilmezimm
Nasıl oldu anlayamadan çıkmışım geri 62ye.
Tabi bunu görünce yiyemedim bugün bir şey.
Öğlen yemek için kafeteryaya uğradım yarım saat ara vardı yemekhane yetişmezdi baktım yok yiyecek bir şey mecburen atladım.
Akşam da direk uyudum biliyorsun.
Ciddi bir desteğe ihtiyacım var cuma günü 60 ı sonraki hafta da 58 i görmeliyim.
Yemekhanede de bugün güzel bir şey yoktu yoksa iyi oldukça gitmeyi düşünüyorum.
Kick boksu da sonraya bırakmak zorunda kaldım çok yorgundum bugün ee finaller de başlayacak o yorgunlukla hep zor gelecek kızılaya gitmek.

Afiyet olsunn ..
Yaban mersini de güzel bir seçenek aslında bunu da yazayım.
Yakında menülerimiz tıpa tıp aynı olacak

masalcım,
inşallah aynı olur menülerimiz. canım aslında sen sınav stresiyle verirsin zaten. sadece sınav döneminde abur cubura yönelmezsin sorun olmaz. yalnız cumaya kadar 2 kilo çok canım. azar azar git yaw. vereceğinden de şüphem yok gerçi.

Birden o kiloyu görünce moralim çok bozuldu işte neyneysecim.
Sınav dönemi daha çok kilo alıyorum abur cubur yüzünden ama yemeyeceğim artık.
O kiloyu görünce moralim çok bozuldu
Ama haklısın sanırım birden verince de alıyorum yine.

eskişehirden aldığın kuru meyveler imdadına yetişir canım. sınava çalışırken birebir bence onlar.

daha önce vermiştin yine verirsin canım. moralini yüksek tut.

eskişehirden aldığın kuru meyveler imdadına yetişir canım. sınava çalışırken birebir bence onlar.

daha önce vermiştin yine verirsin canım. moralini yüksek tut.

metabolizmayı da hızlandırıyor bu kuru meyveler sanırım değil mi?
Doğru dürüst bir şey yemedim bugün ona rağmen tuvalete gittim.
Teşekkür ederim iyiki demişsin kuru meyveyi.

Son düzenleme:
Canlarım merhabalar
Uzun zamandır gelemiyorum
memleketeyim ve feci şekilde hastayım illet bir hastalık ev halkını tamamen geziyor herkes hastalığın sonuna gelirken ben daha yeni başındayım
Öksürük ve boğaz ağrısı ciğerlerim resmen sızlıyor şimdide yeni yeni grip geliyor karaman tamamen aynı hastalığa yakalandı galiba bütün hastaneler aynı hastalıkla dolu şekilde
Allaha şükür kızım hafi atlattı
Sizler nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım
şimdi becerebilirsem hediyelerimi ekleyeceğim

Eminecim canim anca ekleyebildim hediyelerini hepsi ayri ayri guzel gercekten cok tesekkur ederim

günaydııııınnnn
öcelikle dün taylor gelmiş ve hoşgelmiş
canım kilo almana çok üzüldüm sanırım birazcık sebeplerini tahmin ediyorum ve konuyu kapatıyorum
çnk sen buraya güzel bi sayfa açmak için geldin
bu arada takımda olma fikrini beğendim ama illa ki eski kilona dönmene gerek yok takımca biliyorsun bu konuda hassasız...yanında olmaya çalışırız....ama diyorsan ki zaman problemim var ne zaman istersen öyle olsun...bu arada ben de listede değilim ama takımdan hiç ayrılmadım yaklaşık 1 aydır izinliyim
şu ara benimde motivasyonum düşük (
gel tekrar gaza gelelim...takımda senin yerini neyneyse arkadaşımız aldı çok ii anlaşacağınızdan eminim :)))
tekrar hoşgeldin

masalcım o duyguyu çok ii biliyorum azıcık ipin ucu kaçınca hooop geri geliyor o yapışkan kilolar...
bu nedenle hayatım sen ana ve ara öğünlerini düzenli yap sonra arada ana öğün yapsan bile kilo alırsın çnk metabolizman çok az yemeye alışıyor ana yemek yediğinde bile noooluyor demeye başlıyor :)) neyse sen anladın ne demek istediğimi :))

neysecim menün yine güzel...
bende bu akşama balık düşünüyordum ama kereviz aldım o da olabilir...
hasatyım kızlarr.... boğazım ağrıyo ( hemde çok (

afiyet olsun canım
ama hiç sulu yemek yok canım hep kuruda beslenmek bağırsaklar açısından iyi değil

afiyet olsun canım
sendemi hastasın canım ya geçmiş olsun ilerlemeden geçer inş

nur canım geçmiş olsun Allah şifa versin..

günaydın kızlar

akşam ki yemeğim
2 parça palamut
1 kase salata
2 dilim ekmek

ara olarak mandalina
biraz çerez
(3 badem 4 fındık 4 a.fıstığ)

sabah
yarım poğaça
çay

saol nihancım yeni başlıyordu dün ama bugün bayağı kötüyüm
alışverişe çıkmam lazım evde de büssürü iş var
napcam bilmiyorum
sen nasılsın??
bu arada menün güzel olmuş ama akşamları ekmeği 1 dilime indirebilsen daha ii olur sanki

normalde 1 dilim yiyorum canım akşamları, ama balığı pek sevmediğim için ekmeksiz yiyemiyorum midem bulanıyo balık yediğim zamanlarda böyle oluyo maalesef
ben iyiyim Şükür dün alışverişimide yaptım
sana kolay gelsin canım

günaydınlar kızlar.
aşağıda dosbayı görüyorum, nihan da burdadır :) nasılsınız diyeceğim de dosba hasta olduğunu yazmış. geçmiş olsun dosbacım.
nihan sen nasılsın? menün yine güzel olmuş. senin menüler de artık bir düzene oturmuş görünüyor.

canım, bal varsa yarım limonla 1 çk bal karıştırıp sıcak sıcak içebilirsin. boğazını sakinleştirir. ayrıca kök zencefil de çok etkili ama evde olmayabilir. geçmiş olsun, kahvaltından sonra limonlu 1 yeşilçay da içsen belki iyi gelir, inşallah.

şu ara benimde motivasyonum düşük (
gel tekrar gaza gelelim...takımda senin yerini neyneyse arkadaşımız aldı çok ii anlaşacağınızdan eminim :)))
tekrar hoşgeldin
niye düşük senin motivasyonun yaw? aksine ben seni bu aralar oldukça pozitif görüyorum.

metabolizmayı da hızlandırıyor bu kuru meyveler sanırım değil mi?
Doğru dürüst bir şey yemedim bugün ona rağmen tuvalete gittim.
Teşekkür ederim iyiki demişsin kuru meyveyi.
canım, kuru da olsa lifli olduğu için sindirim sorunu çekmezsin. bana da iyi geliyorlar çok şükür. rica ederim canım ben sana her zaman derim böyle şeyleri merak etme

çok geçmiş olsun nurcum. salgın gibi bir şey olsa gerek. ilayda hafif atlatmış Allahtan. sen de atlatırsın inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…