sağol kaptan kendi adıma iyiyimgünaydın canlar
inşallah herkesler iyidir.
yeni yılınız kutlu olsun tekrar.
sağlık,mutluluk,huzur dolu bir yıl diliyorum.
hafta sonunda öyle çok kaçamağım olmadı desem yeridir,yılbaşında biraz pasta yedim,dünde wooper menü takıldım:78: onun haricinde iyiydim.
biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. yoğun olduğum için çok yazamayabilirim kusuruma bakmayın.
hepinizi öpüyorum
slm kızlar nasılsıız
ben halla hastavedahada kötüleştim
eşimde yok dr da gidemiyomm gözlerim akıyo resmen nasıl iyi olcam ben bilmiyorumm
hastalıkk dr bıktım valla 1aydır nerdeysee hastanelerdee gectii
allahım bitsin bu günlerr
öpüyorumm yatmaya calışıryorum ama ne mümkün eladan grş kızlar
canım bu hediyede sen ve rabianın payı büyük.aa buda yeni yıl hediyemiz
çok sağol rabiacım.sanada sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl dilerim.1. mi olduk, süper:118: bu da güzel bir hediye oldu yaw
asumancım, senin de yeni yılın kutlu olsun canım. inşallah bu yıl sana ve ailene güzellikler getirsin. hasta olan akrabalardan olumlu haberler alırsın inşallah.
eminecim, senin ve ela için de acil şifalar dilerim Allahtan. inşallah bu gece olsun güzel bir uyku çekersiniz ailecek. son günlerdeki uykusuzluktan sonra bundan iyi yeni yıl hediyesi olmaz bence:)
özelde asuman ve emineyi yazdım ama ben de bütün takım arkadaşlarımın yeniyılını kutluyorum. masalcım, burda olmasa da dosbacım, dombili, nur, ve artık hatırlayamadıklarım da kusura bakmasın herkese iyi yıllar diliyorum.
merhabalar kardeş takımcım birinciliğinizi kutlarım yeni yılda daha nice birincilikler dereceler gelir inşallah . Hepinizin yeni yılını kutlarım 2011 herkeze sağlık huzur mutluluk ve başarı getirsin .
ela ve kızına çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin .
asumancım ayrıca öpüyorum canım görüşemedik yoğunluktan
kızlar çok sağolun.ilk fırsatta uğruyorum takıma.günaydın canımm kardeş takımım birinci olmuşsunuz kızlar candan tebrik ediyorum hepinizi inanın biz birinci olduk gibi sevindim sonuçta kardeşiz sizin başarınız bizim başarımız gibi hepinize sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim
dombili canım takıma katılımlarının biraz daha aktif olmasını ricaediyorum.akşam yemegım 2 kepçe yogurt çorbası 1dılım ekmek
yılbaşı gecesi için gayet hafif bir menü afiyet olsun canım.bugün gece benden başka topiğe uğrayan olmaz sanırım
ben de menü yazıp kaçıcam zaten:
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin. 1 dilimden fazla ekmek.
ara: yaban mersini, 4-5 fındık, 3-4 badem, çeyrek incir ve ceviz
öğle: 1 kase sebze çorbası, 1 tabak brüksel lahanası
ara: 1 sütlü kahve, 1 k-bar ve 1 tanecik benimo
bu arada bir soluklanabilirsiniz
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 elma, yarım avuç çekirdek
akşam: yeşil mercimekli salata
kaçamaklı bir gün oldu ama bugün benden daha az kaçıran da yoktur sanırım:)
bende sana güzel dileklerin için teşekkürederim masalcım. erişte konusunda anlaştık ozaman. :13:Şimdiye kadar pişman olduğum şeyler oldu ama bundan sonrasında olmasın istiyorum.
Biliyorum hata yapmadan doğruyu bulamam ama bu yaptığım hatalar hayatımı etkileyecek şeyler olmaz umarım.
Keşke hep düzgün dürüst insanlar çıksa karşımıza diyorum ama böyle olmayan tecrübelerimizde büyümemizi sağlıyor sanırım.
1 sene insanın hayatında bu kadar şey mi değiştirir hatta 3 ay ..
Daha mutlu değilim belki ama daha çok kendi ayaklarımın üstünde durabilirim daha güçlüyüm daha cesur ..
Çok teşekkürler kaptancığım güzel dileklerin için umarım her şey güzel olur hepimiz için.
Ben ilk görüdğümde şok olmuştum kaptancığım.
Yağsız yapıldıysa kesinlikle o kadar çok olamaz .. Hep derler ya zaten makarnanın kalorisi kendisinden değil yağından sosundandır ..
Umarım tüm hastalık haberleri iyi haberlerle sonuçlanır ..
Yaşadığın en güzel yıl olur umarım kaptancığım ..
Tebrik eederimmm kızlarrr
canım eşinin gelmesine çok azkaldı gerçekten,hatta geldimi yoksa :44:hoşgeldin masalcım. iyi ki geldin yaw, hayalet topik olmuştu burası nerdeyse
çok şükür yeniyılla beraber artık sayılı günlerimiz var.:81:heyecanlıyım tabiki masalcım. 5 aydan fazladır eşin eve gelmemiş düşünsenehep hayal ediyorum geldiği zaman nasıl geçecek günler diye..
bu arada kaçamaklarımı çok bulmamana sevindim canım:) kendimi zor tutum ama diğer topiklere baktım kaçıran kaçırana vallaa:) benim kaçamakları gündüz yapmış olmam da alternatif oldu sanırım:)
sen de kaçırdım yazmışsın ama bence yarından itibaren takımımız için yeniden güzel diyet menüleri başlıycak inşallah. umuyorum yeniyıl takıma da şöyle bir titreyip kendine gelme getirecektir. kick boks da hayırlı olur inşallah:) ben de evde pilates yapacağım. aile yaşamdaki 1 seans yeterli gelmiyor. geçen ordaki kadınlardan biri çok kilo vermişsin sarkmışsın dedi, çok bozuldum:96::96:
dombili sporsuz veremiyorum yazmışsın ama hayatım sen yediklerine dikkat etmiyorsunki,kusuruma bakma hayatım ama 70.8 kg olduğunu,nasıl anlamadığını bende anlamıyorum şahsen.hosgeldınnnn
aynı kacamaklarda bende yaptım dun akşam 1 tabak amakarna 1 kase corba ıctım 3 tanede sekerpare yedım
veee bu sabah 70.8 olmuusm nasıl oldum anlamadım
ben sporsuz veremıyorum akşamları yurumem lazım kı
ondada tembellık var
hoşgeldin dosbacım,e toparlanıp gel artıkda hareketlensin takım.:))slm kızlar ben geldim
tabii ki kaçamkalrla dolu güzel bi 3 gün geçirdim
c.tesi eşimde geldi keyfim çok yerindeydi...bu sabah yola çıktık evimdeyim çok şükür
ama biraz kırgınlık var üzerimde
yatıyorum umarım hemen toparlayabilirim
yarın sabah görüşmek ümidiylee....
geçmişi okudum 1.olmuşsunuz çok sevindim yeni yıl hediyesi olmuş
hepinizi tebrik ediyorum
2 gündür topic sessizmiş ama inanıyorum ki yarın güzel bi başlangıç olcak
hepinizi öpüyorum
beğendiğine çok sevindim masalcım,dosbaya kahvrengi ve beyaz yazmışsın sevdiğin renkleri. aslında yün bady tarzında birşey düşünüyordum amabeğendiğimin bedenleri kalmamış. bende bere ve şala yöneldim. kahveyi seviyorsun ama daha canlı renkler bakayım istedim,onlardada takım oluşturamadım yinde kahvede karar kıldım. havluyu arkadaş soktu aklıma,yurtta kalıyor lazım olur dedi,bende çeyizimden ekleyiverdim bir tane. doğumgününü sanırım söylemiştin ama ben unuttum canım, sen yinede kartı ona sayarsın. aslında almak istediğim kart o değildi,çok güzel noel babalı kartlar vardı ama ben yılbaşı zamanı kalmayacağını hiiiçmi hiç düşünemedim. onun üzerindede hapy new years yazıyordu sanırım. hani mutlu yıllar yazınca alıverdim:)) içinede güzel yazılmış notum vardı ama evde bıraktığım için alelacele kırtasiyede yazdığım notu iliştirdim.çok ama çok özürdilerim masalcım,inan vaktim çok kısıtlı diye ancak onu yapabildim.ama birdahaki sefere olursa eğer daha iyi olacak söz veriyorum. aslında bu yüzden gerçekten çok üzüldüm çünkü önem verdiğim kart ve içine yazdığım yazıydı.Hediyem gelmiş kaptancığım çook teşekkür ederim çok hoşuma gitti
Bu arada doğum günümü biliyor muydun arada doğum günü kartı da vardıı
Giyinip takıp aldıklarını öyle de fotoğraf koyacağım ama bayıldımm :))
günaydın canım,sanada güzel bir hafta dilerim çok sağol.:))günaydıııııınnnnn
hepinize güzel bi hafta diliyorum canlarım
yürüyüşler, kaçamakları kapattı nihancım.inşallah bu haftadagüzel kilo verirsin canım tebrikler.günaydın kızlar
cuma günü akşam menüm
3yk pilav
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim yaş pasta
1 tane kurabiye
1avuç çerez
1 bardak meyve suyu
cumartesi sabah ile öğle aynı anda
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
arada muz portakal
akşam yemeği
1 tabak pırasa yemeği
2 dilim ekmek
yine ince dilim pasta
pazar sabahı
3 tane kızarmış ekmek
klasik kahvaltı
öğlen 1 kase aşure
akşam yemeği
ızgara baget kanat
küçüklerdi 5 tane
yarım dilim ekmek
bu sabah
1 dilim ekmek
1 kase çorba
cuma akşamı 1,5 saat yürüyüş
cumartesi günü 3 saat yürüyüş
ayrıca mekik
pazar akşamı 2 saat yürüyüş
günaydın rabiacım.günaydınlar herkese
erişmiştir kesin nihancım maşalah güzel yürümüşsün.napayım canım ya yılbaşı akşamı kaçamaklar oldu ondan erisin diye
ee sen neler yaptın nasıl geçti
canım göz nezlesinde bol bol ılık suyla elini yüzünü yıkamak genelde beni rahatlatır.istersen bir dene sendefaydasını görürsün belki. Allah şifa versin canım.slm kızlar nasılsıız
eşimde yok dr da gidemiyomm gözlerim akıyo resmen nasıl iyi olcam ben bilmiyorumm
iyi olmana sevindim nihancım.çok sağol.sağol kaptan kendi adıma iyiyim
Allah kolaylık versin işlerinde:97:
ay canım ya bi geçmedi çok zor hemde çocuk olunca Allah şifa versin
günaydın adcım...kolay gelsin canım
elacım geçmiş olsun bi türlü atlatamadınız....
acaba diyet direncinimi düşürdü ???
sen bu ara biraz daha fazla c vitamini almaya gayret et canım
benim yılbaşı sakin geçti nihancım. komedi dükkanını izledim:)) epey güldürdü. eşimle görüştük. öylece geçti.napayım canım ya yılbaşı akşamı kaçamaklar oldu ondan erisin diye
ee sen neler yaptın nasıl geçti
iyi dersler masalcım. akşama görüşmek üzere..Bütün gün dersteyim günaydın demeden çıkmak istemedim kızlar.
çok geçmiş olsun eminecim. dosbanın da dediği gibi vitamine ağırlık vermeye çalış bence. dinlenebilsen geçer ama annesin. rabbim şifa versin.slm kızlar nasılsıız
maşallah asumancım fazla kaçırmamışsın. yeniyılda da eski diyetine devam etmeni bekliyoruz canım:)günaydın canlar
inşallah herkesler iyidir.
yeni yılınız kutlu olsun tekrar.
sağlık,mutluluk,huzur dolu bir yıl diliyorum.
hafta sonunda öyle çok kaçamağım olmadı desem yeridir,yılbaşında biraz pasta yedim,dünde wooper menü takıldım:78: onun haricinde iyiydim.
biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. yoğun olduğum için çok yazamayabilirim kusuruma bakmayın.
hepinizi öpüyorum
kendi payını küçümseme birincilikte asumancım. benden sadece 100 gr azdı senin verdiğin kilo ki gayet güzel bence. demek ki sporu eklesen beni geçecektin.canım bu hediyede sen ve rabianın payı büyük.
2010 yılının son 1.biz olduk bence çok güzel oldu. herkese teşekkürederim.
çok sağol rabiacım.sanada sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl dilerim.
canım eşinin gelmesine çok azkaldı gerçekten,hatta geldimi yoksa :44:
neyse hayırlısı ile kavuşmanızı dliyorum.
teyze sanırım platesin faydasını gören birilerini tanıyor ki sanada teklif etti hayatım,yardımcı olmak istedi diye düşünüyorum. sarkmaların normaldir,çünkü kısa sürede çok güzel kilo verdin,plates iyi gelebilir belkide. :26:
benim yılbaşı sakin geçti nihancım. komedi dükkanını izledim:)) epey güldürdü. eşimle görüştük. öylece geçti.
iyi dersler masalcım. akşama görüşmek üzere..
çok geçmiş olsun eminecim. dosbanın da dediği gibi vitamine ağırlık vermeye çalış bence. dinlenebilsen geçer ama annesin. rabbim şifa versin.
heykeltraş kısmında gözümden yaşlar geldi artık nihan:)) yılbaşı için iyi düşünmüşler, en azından gülerek girdik:)komedi dükkanın tekrarını izledim her zamanki gibi süperdi
öğle yemeğim yarım tost yağsız kendim yapmıştım sabah eve gidemedim öğlende de
ay benim de kaçtır canım makarna istiyor. ben ekstradan maydanoz ekleyeceğim:)) maydanozlu peynirli yalancı su böreği tadında oluyor:) bugün balık vardı da yarına ben de yaparım belki. afiyet olsun dosbacım.neysecim 2 ara öğünden bişi olmazdı ama senden sonra makarna haşladım hiç yağ koymadım üzerine 1 dilim kadar peynir rendeledim çok hafif oldu...
tarçınlı yeşil çayımı da içtim
uzun zamandır içmiyordum keyfim yerine geldi
yoktu valla rabiacımheykeltraş kısmında gözümden yaşlar geldi artık nihan:)) yılbaşı için iyi düşünmüşler, en azından gülerek girdik:)
öğle yemeğin afiyet olsun canım. bugün hazırda yemek yok mu:)
sağol canımnihancım neysecim size de afiyet olsun
makarnayı seviyorum çok az yağ kullanırım aslında bu defa hiç kullanmadım farketmedim bile...
yeşil çay bana da ii geldi ara vereli çok olmuş
bi de boğazım ağrımaya başladı yumuşattı ii geldi...
bende yarın balık düşünüyorum ama akşama :))
ay nihancım ben de aynıyım. bu komedi dükkanını sevene rastlamamıştım iyi oldu seni buldum:)) benim eşim hoşlanmıyor pek:) komik değilmiş. ben gülmekten yerlere yatıyorum. haftada bie gün deşarj niyetine:)yoktu valla rabiacım
evdede yemeklik bişey kalmadı pazara çıkıp alcam bugün artık
evet ya ben komedi dükkanın tekrarlarında bile gülüyorum en eski bölümlerine bile
teşekkür ederim canım.nihancım neysecim size de afiyet olsun
makarnayı seviyorum çok az yağ kullanırım aslında bu defa hiç kullanmadım farketmedim bile...
yeşil çay bana da ii geldi ara vereli çok olmuş
bi de boğazım ağrımaya başladı yumuşattı ii geldi...
bende yarın balık düşünüyorum ama akşama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?