Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol kaptan kendi adıma iyiyim
Allah kolaylık versin işlerinde:97:

ay canım ya bi geçmedi çok zor hemde çocuk olunca Allah şifa versin

günaydın adcım...kolay gelsin canım
elacım geçmiş olsun bi türlü atlatamadınız....
acaba diyet direncinimi düşürdü ???
sen bu ara biraz daha fazla c vitamini almaya gayret et canım

aa buda yeni yıl hediyemiz
canım bu hediyede sen ve rabianın payı büyük.
2010 yılının son 1.biz olduk bence çok güzel oldu. herkese teşekkürederim.
çok sağol rabiacım.sanada sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl dilerim.
kızlar çok sağolun.ilk fırsatta uğruyorum takıma.
akşam yemegım 2 kepçe yogurt çorbası 1dılım ekmek
dombili canım takıma katılımlarının biraz daha aktif olmasını ricaediyorum.
yılbaşı gecesi için gayet hafif bir menü afiyet olsun canım.

bende sana güzel dileklerin için teşekkürederim masalcım. erişte konusunda anlaştık ozaman. :13:
canım eşinin gelmesine çok azkaldı gerçekten,hatta geldimi yoksa :44:
neyse hayırlısı ile kavuşmanızı dliyorum.
teyze sanırım platesin faydasını gören birilerini tanıyor ki sanada teklif etti hayatım,yardımcı olmak istedi diye düşünüyorum. sarkmaların normaldir,çünkü kısa sürede çok güzel kilo verdin,plates iyi gelebilir belkide. :26:
dombili sporsuz veremiyorum yazmışsın ama hayatım sen yediklerine dikkat etmiyorsunki,kusuruma bakma hayatım ama 70.8 kg olduğunu,nasıl anlamadığını bende anlamıyorum şahsen.
hoşgeldin dosbacım,e toparlanıp gel artıkda hareketlensin takım.:))
beğendiğine çok sevindim masalcım,dosbaya kahvrengi ve beyaz yazmışsın sevdiğin renkleri. aslında yün bady tarzında birşey düşünüyordum amabeğendiğimin bedenleri kalmamış. bende bere ve şala yöneldim. kahveyi seviyorsun ama daha canlı renkler bakayım istedim,onlardada takım oluşturamadım yinde kahvede karar kıldım. havluyu arkadaş soktu aklıma,yurtta kalıyor lazım olur dedi,bende çeyizimden ekleyiverdim bir tane. doğumgününü sanırım söylemiştin ama ben unuttum canım, sen yinede kartı ona sayarsın. aslında almak istediğim kart o değildi,çok güzel noel babalı kartlar vardı ama ben yılbaşı zamanı kalmayacağını hiiiçmi hiç düşünemedim. onun üzerindede hapy new years yazıyordu sanırım. hani mutlu yıllar yazınca alıverdim:)) içinede güzel yazılmış notum vardı ama evde bıraktığım için alelacele kırtasiyede yazdığım notu iliştirdim.çok ama çok özürdilerim masalcım,inan vaktim çok kısıtlı diye ancak onu yapabildim.ama birdahaki sefere olursa eğer daha iyi olacak söz veriyorum. aslında bu yüzden gerçekten çok üzüldüm çünkü önem verdiğim kart ve içine yazdığım yazıydı.
işimi son ana bırakmamın cezasını çektim. ayrıca sen memlekete gidesiye kadar yetiştirememiş olmamın sıkıntısınıda yaşamadım değil.
günaydıııııınnnnn
hepinize güzel bi hafta diliyorum canlarım
günaydın canım,sanada güzel bir hafta dilerim çok sağol.:))
yürüyüşler, kaçamakları kapattı nihancım.inşallah bu haftadagüzel kilo verirsin canım tebrikler.
günaydınlar herkese
günaydın rabiacım.
napayım canım ya yılbaşı akşamı kaçamaklar oldu ondan erisin diye
ee sen neler yaptın nasıl geçti
erişmiştir kesin nihancım maşalah güzel yürümüşsün.

ara olarak 1 elma yedim
ama şu an çok açııııımmmmm ((
daha da kötüsü ne yiyeceğimi bilmiyorum
markete gitmem lazım yoksa kesin kaçamaklarım olcak

canım göz nezlesinde bol bol ılık suyla elini yüzünü yıkamak genelde beni rahatlatır.istersen bir dene sendefaydasını görürsün belki. Allah şifa versin canım.
sağol kaptan kendi adıma iyiyim
Allah kolaylık versin işlerinde:97:
ay canım ya bi geçmedi çok zor hemde çocuk olunca Allah şifa versin
iyi olmana sevindim nihancım.çok sağol.
günaydın adcım...kolay gelsin canım
elacım geçmiş olsun bi türlü atlatamadınız....
acaba diyet direncinimi düşürdü ???
sen bu ara biraz daha fazla c vitamini almaya gayret et canım

günaydın,sağol dosbacım. :)

bak ya şimdi dosbama, ben ne güzel geçmiş okuyorum burda:)

sopalarım seni de dosbacım. evde bir şey yoksa su iç yine kaçamk yapma. yeniyılda biraz hareketlenelim kızlar. bu hafta kaçamakları telafi ediyoruz hep beraber.

sen bu takımda oldukça biz kaçamak yapmayız hayatım :))
valla çok işe yarıyor senin bu tavsiyelerin
canım evde değildim ya salata malzemem yok
sebzem yok
evde tavuk kalmadı
kısacası hep kuru besinler var
aslında en güzeli evde tatlım yok :))
kaçamağı sadece ekmek arası ile yapabilirm benimde zaten öyle bişiler canım çekmiyo...
kısacası dosbanın kalkıp markete gitmesi gerekiyooo :))

şekerim aç karna markete gitme.yaw evde bir kuru üzüm, ceviz falan da mı yok?
ekmek yiyeceksen de 1 dilim olsun bence. süt de içebilirsin.

hayatım evde ceviz ve fındık var
sütte var :)) ayy ne kötü yakalandım
ama ben ara öğün olarak elma yedim
öğle yemeği için bişiler düşünüyorum :))

öğle yemeğinin hazırlanmasının geç kalabileceği durumlarda ara öğünlerimizi 2 yapmanın bir sakıncası var mı dosbam:)) yeter ki midemiz açım sinyalleri göndermeyi bıraksın.:81:

napayım canım ya yılbaşı akşamı kaçamaklar oldu ondan erisin diye
ee sen neler yaptın nasıl geçti
benim yılbaşı sakin geçti nihancım. komedi dükkanını izledim:)) epey güldürdü. eşimle görüştük. öylece geçti.

Bütün gün dersteyim günaydın demeden çıkmak istemedim kızlar.
iyi dersler masalcım. akşama görüşmek üzere..

çok geçmiş olsun eminecim. dosbanın da dediği gibi vitamine ağırlık vermeye çalış bence. dinlenebilsen geçer ama annesin. rabbim şifa versin.

maşallah asumancım fazla kaçırmamışsın. yeniyılda da eski diyetine devam etmeni bekliyoruz canım:)
kendi payını küçümseme birincilikte asumancım. benden sadece 100 gr azdı senin verdiğin kilo ki gayet güzel bence. demek ki sporu eklesen beni geçecektin.
eşimin bugün 15 günü kaldı canım. çook şükür.
haftada 2 gün pilates yapayım diyorum ama motivasyona ihtiyacım var:)

komedi dükkanın tekrarını izledim her zamanki gibi süperdi

öğle yemeğim yarım tost yağsız kendim yapmıştım sabah eve gidemedim öğlende de

neysecim 2 ara öğünden bişi olmazdı ama senden sonra makarna haşladım hiç yağ koymadım üzerine 1 dilim kadar peynir rendeledim çok hafif oldu...
tarçınlı yeşil çayımı da içtim
uzun zamandır içmiyordum keyfim yerine geldi

komedi dükkanın tekrarını izledim her zamanki gibi süperdi

öğle yemeğim yarım tost yağsız kendim yapmıştım sabah eve gidemedim öğlende de
heykeltraş kısmında gözümden yaşlar geldi artık nihan:)) yılbaşı için iyi düşünmüşler, en azından gülerek girdik:)
öğle yemeğin afiyet olsun canım. bugün hazırda yemek yok mu:)

ay benim de kaçtır canım makarna istiyor. ben ekstradan maydanoz ekleyeceğim:)) maydanozlu peynirli yalancı su böreği tadında oluyor:) bugün balık vardı da yarına ben de yaparım belki. afiyet olsun dosbacım.
içim üşüdü ben de bir yeşil çay içeyim.:126:

heykeltraş kısmında gözümden yaşlar geldi artık nihan:)) yılbaşı için iyi düşünmüşler, en azından gülerek girdik:)
öğle yemeğin afiyet olsun canım. bugün hazırda yemek yok mu:)
yoktu valla rabiacım
evdede yemeklik bişey kalmadı pazara çıkıp alcam bugün artık
evet ya ben komedi dükkanın tekrarlarında bile gülüyorum en eski bölümlerine bile

nihancım neysecim size de afiyet olsun
makarnayı seviyorum çok az yağ kullanırım aslında bu defa hiç kullanmadım farketmedim bile...
yeşil çay bana da ii geldi ara vereli çok olmuş
bi de boğazım ağrımaya başladı yumuşattı ii geldi...
bende yarın balık düşünüyorum ama akşama :))

sağol canım
ay benimca canım bu akşam balık istiyor:97:

yoktu valla rabiacım
evdede yemeklik bişey kalmadı pazara çıkıp alcam bugün artık
evet ya ben komedi dükkanın tekrarlarında bile gülüyorum en eski bölümlerine bile
ay nihancım ben de aynıyım. bu komedi dükkanını sevene rastlamamıştım iyi oldu seni buldum:)) benim eşim hoşlanmıyor pek:) komik değilmiş. ben gülmekten yerlere yatıyorum. haftada bie gün deşarj niyetine:)
haftasonundan sonra herkesin bir alışverişe çıkması lazım sanırım:)

teşekkür ederim canım.
makarnayı ben de severim ama diyete başladım başlayalı yemedim gibi bir şey. azar azar yiyebilirim sanırım artık:)
hafif grip başlangıcı, halsizlik durumlarında yeşilçay çok iyi geliyor.
yarın için de güzel bir menü var sanki aklında:) afiyet olsun şimdiden. balık olur da güzel olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…