• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Takımım Yeni Yılınız Şimdiden Kutlu Olsun:69::69:

Kendinize ii bakn ben ara ara ugrarım ders calısmaktan sıkılıp da pc basına geçtiğim anlarda, bol bol dua edin olur mu nolur 10ocakta iyi bi sınav kagıdı vermiş olayım... 1hafta sonra okunur sınvlar, 17ocak da dogum günüm hediye olarak dersi gecmis olmayı istiyorum:77::77:
2.donemden de 1dersim var, ona mezuniyet sınavına gircem,umarım bu gecer de bu ders de mezuniyet sınavına kalmaz...
kilo verenlere tebrikler, kendinize ii bakın sizi seviyorum:34::77:
sana da iyi yıllar diliyorum firuzeciğim. inşallah sınavın çok güzel geçer. 18 ocak'da da ben eşime kavuşacağım inşallah. kendine iyi bak.

öğle yemeğim
4yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
bikaçtane salata turşusu
afiyet olsun nihancığım.

sapol rabiacım. diyete başladığımdan beri 1.700 gr vermiş oldum.:)) inşallah devam eder canım.

bankalar akşama kadar açık:(
o kadarda değil rabiacım yaa. bu kilo vermeye 1 tane kare bitterde hakkın olsun dimi ama. :34:
900 gr gitmiş tebrik ederim canım. :46::71:
düzenin belli artık asumancım. böyle devam edersen o hain kiloların gideceğini düşünüyorum ben.
çok özür dilerim ben bugünü yarım gün sanıyordum. kaç gündür de bunu sayıklaya sayıklaya dolaştım:) 2 gr aklım vardı o da gitti sanırım:)
valla bence de o kadar hakkım olsun asumancım:) ama nedense onu da canım istemedi. vücut iyice adapte oldu sanırım:1:
teşekkür ederim canım, bir 900 gr'a daha elveda dedik:81:

sağol kaptancım ya
bu akşamıda atlatırsam iyi olcak:97::97:
evet öğleden sonra açık heryer tatil değil
nihancım yanlışlık benden oldu:) benim kafam karışmış. hep bugünü yarım gün düşünmüştüm:97: özür diliyorum canım öyle yanlış yönlendirme gibi oldu.:30:

Son düzenleme:
sana da iyi yıllar diliyorum firuzeciğim. inşallah sınavın çok güzel geçer. 18 ocak'da da ben eşime kavuşacağım inşallah. kendine iyi bak.

afiyet olsun nihancığım.

düzenin belli artık asumancım. böyle devam edersen o hain kiloların gideceğini düşünüyorum ben.
çok özür dilerim ben bugünü yarım gün sanıyordum. kaç gündür de bunu sayıklaya sayıklaya dolaştım:) 2 gr aklım vardı o da gitti sanırım:)
valla bence de o kadar hakkım olsun asumancım:) ama nedense onu da canım istemedi. vücut iyice adapte oldu sanırım:1:

nihancım yanlışlık benden oldu:) benim kafam karışmış. hep bugünü yarım gün düşünmüştüm:97: özür diliyorum canım öyle yanlış yönlendirme gibi oldu.:30:
sağol rabiacım:38:
:1: olsun kız önemli değil
keşke öyle olsaydı valla:97::97:

:69::69::69:hepinizin dilekleri kabul olur inşallah kızlar bu yeni yılda hepinize önce sağlık :69:hastalarınıza şifa :69:evinize huzur :69:ve sonra bol bol berkeket :69:diliyorum
aşkı olmayana aşk:69:
işi olmayana iş :69::69:bu yeni yılınızın güzel geçmesi dileğimle:69::69::69:
:62::62::62:

:69::69::69:hepinizin dilekleri kabul olur inşallah kızlar bu yeni yılda hepinize önce sağlık :69:hastalarınıza şifa :69:evinize huzur :69:ve sonra bol bol berkeket :69:diliyorum
bunlar ne güzel yeni yıl dilekleri böyle nihancım.:34: inşallah senin de gönlündeki dileklerini rabbim bu yıl sana hayırlısıyla verir. hepimiz için güzel bir yıl olması dileğiyle.:118:

Merhaba sevgili takımcım,
Adcım, dosbikim, elışcum, melankolicim, varsa aklıma gerlmeyerek atladığım arkadaşlarım ve tanışamadığım arkadaşlar, hepinize sağlıklı, mutlu ve güzel yıllar diliyorum. Yeni yılda tüm dileklerimiz gerçekleşmesi dileği ile..
Kendinize çok iyi bakın (biz bakıyoruz :3: )
Kalıp sohbet etmek isterdim ama evden çıkmam gerekiyor.
Sevgiler :))))

asumancım,
canım üzüldüm ya. bebişinize Allah yardım etsin. inşallah atlatabilir bu sıkıntıları. ailesine ve sizlere de bol sabır diliyorum. evlatlarımıza daha sıkı sarılmamız lazım.
canım çok sağol. görümcemin oğlu öğleden sonra çıktı hasteneden çok şükür. bebeği henüz ameliyata almadılar biliyorum.haber verecekler bana.Rabbim yavrularımızı korusu dilerim,dermansız dertler vermesin onların acısını bizlere göstermesin. amin.
asumancımm cok gecmiş olsunn benm haberimyoktuu yeni gördümm allah şifa verir inş kötü bişey cıkmazz
kızlar teşekürler dr var drcuk var gercektenn cokk kötü bişey ama cnımızı teslim ediyoruz yeri geldiğindee sağlıkbu ama yapcak bişey yokk paran varsa özel yoksa mecbursun iştee allah kimseyi ne düşürsün ne eksik etsin derlerya aynı o durum yaniii
allah hepimizin evlatlarını korusunn annelik cok zor gercektenn
ben buğün sadece 3kaşık ıspanak yemeği üstüne yoğurt 1dilim ekmekle duruyom sabahtan bu yanaa
cnm istemiyoo yiyesimde yokk off yarabbimm hastaolunca insanın canıda istemiyoo elaya zorla tas tarhana içirdimm 3günün sonunda ac geziyoduuu resmen
sağol eminecim.inşallah canım. ela inşallah daha iyi olacak annesi,dilerim sende sağlığına kavuşursun biranönce. hediyeni güle güle kullan canım.
ALLAH acil şifalar versin tosuna,RABBİM ailesi ve yakınlarınada yardım etsin,çok üzüldüm çok,benim çocuğum yok ama ben çocukları aşırı seviyorum ve asla kıaymıyorum :(( dualarım minik tosunla:
amin canım çok sağol. söz konusu çocuk olunca gerçekten akan sular duruyor. sevilmicek varlıklar değilki.:))
Çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için canım.
Ben de öyle umuyorum ve içimde bir heyecan ben sanırım istiyorum bu mesleği ve gelecekte yapacağım işi sevmek beni mutlu etti ..
Çok mu maymun iştahlıyım bilemedim ki :17:
Yeni moda kick boks.
Haftaya pazartesi başlamayı düşünüyorum.
Dans bachata bitti hoby dans adı altında 1 aylık eğitimler bunlar.
Bundan sonraki dans çaça ama partnerim sevmiyor v fazla bilmiyor ben de ondan başkasıyla gitmek istemedim 1 ay sonra salsa ile devam edeceğiz :)
Anlatmıştım biliyorsun Rabiacım iyi kötü geçen sene erkek arkadaşımdan dolayı hiç bir şey yapmadım sürekli can sıkıntısı sorun o yüzden bu sene acısını çıkarmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Ben çok taktım bu erişte olayına yanlış anlamazsın değil mi yanlış bulmaya çalışır gibi falan.
İçimizi rahatlatmaya çalışıyorum.
250 gr haşlanmış erişte 175 kalori.
Ben haşlama yapıyorum ama sen nasıl yapıyorsun kaptancığım.
Ve 250 gr çok rahat dolu dolu bir tabağa denk geliyor ..
Bu sıralarda ne bu hastalıklar etrafındaki kaptancığım.
İnan çok üzülüyorum ben de ..
Ne yaptın ki haber var mı merak ettim ben de ..
Yarın görüşmek üzere ..
Benim çok sevdiğim bir insanın sürekli söylediği bir şeydir bir ülkedeki en önemli 3 şey derdi ..
Sağlık
Eğitim
Askeriye ..
Kesinlikle hak verdim ona zamanla.
Doktorlar belki işlerini en iyi şekilde yapması gereken insanlar ama o kadar çok paraya tapanları var ki bu ülkede çok üzülüyorum.
İnsanın kendisinin olsun sevdiklerinin olsun hayatıyla sağlığıyla ilgili sorunlar varken onlar para derdinde kendi başlarına gelse aynı şeyler ne olurdu bilmem ..
Ama Eminecim biliyorsun değil mi sen iyi olmalısın ki Elaya daha dikkat edebil ....
masalcım seçmiş olduğun meslekte sana başarılar dilerim canım,seninde iş ortamın gittiğin yerdeki gibi hoşgörü insanlarla dolu olur inşallah. keşke bende senin yaşındayken maymun iştahlı olabilseydim ama şartlar el vermedi malesef ister istemez at gözlükleriyle devam ettim yoluma. belirli bir yaşa geldikten bazı şeyler daha da zor oluyor,insanı zaman değil yaşadıkları olgunlaştırır. sen kendini her konuda geliştirebilecek zekaya sahipsin. dilerim genç yaşında karşına çıkacak tüm zorluklardan alnının akıyla çıkarsın ve bir gün geriye baktığında hiçbirzaman pişmanlık duymazsın. o yüzden emin olduğun davadan asla vazgeçme sonunda seni hüsrana uğratmayacaksa önünde çıkan fırstları herzaman değerlendir derim.
masalcım,dün akşam yemekte yağsız haşlanmış makarna yedim,bu sabah kalorisine baktım düşük bir kalorisi var. sonrada aklıma geldi ozaman eriştede de yanlışlık var diye. tekrar baktım,175 kalori yazan siteyide buldum. ama bende kalorisinin düşük olduğunu düşünüyorum. yağsızdı zaten yediğim,komşuda yemiştim. benim baktığım site acaba yağlı halinimi yazdıki çünkü 1 yemek kaşığı sıvı yağ 84 kaloriymiş.
valla masalcım bende anlamadım sürekli bir hastalık haberidir gidiyoruz. ama güzel sonuçlar alıcaz inşallah. Rabbim beterinden korusun dilerim.
Kızlar dün çok güldüm ..
Ne kadar anlatabilirim aktarabilirim bilemedim ama paylaşmak istedim.
Cafenin birinde oturuyoruz.
Lavaboya kalktım.
Girdim çıkışta bir kızla bir çocuğun konuşmasına şahit oluyorum.
Kız tiky bir kız konuşması Türkçe değil türkche ..
Çocukla liseden falan arkadaşlar sanırım uzun zaman sonra karşılaşıyorlar.
Başta aralarında bir konuşma geçiyor net anlayamıyorum ama onunla karşılaştım geçen tarzında.
Sonra çocuk soruyor ee şimdi neredesin ne yapıyorsun diye ..
Kız tuvaletee geldimm diyor :F
Çocuk önce bir durdu cevap veremedi sonra şey ben okul manasında sormuştum hangi üniversitedesin dedi.Baya bir güldüm kendi kendime ..
nasıl bir zekadır anlamadım.
Benden takımımıza bir fıkra ..

Bir albay, bir er, bir yaşlı kadın ve bir de
genc kız trende aynı kompartmanda yolculuk
etmektedir.
Tren bir tünele girip kompartman
karardığı zaman, mucuk bir öpücük sesi ve
ardından şııırrraaaakk ! diye bir tokat sesi
duyulur.
Tünelden çıktıktan sonra yaşlı kadın
"aferin genç kıza. nasıl yapıştırdı tokadı" diye
düşünmekte ve kafasını sallamaktadır.

Genc kız da "zevksiz herif, bu morukta ne buldu
ki, bi de öpmeye kalktı ama kadın da iyi
yapıştırdı." diye düşünmektedir.

Albay ise "ulan bizim eşoglusu er, kızı öptü.
tokadı biz yedik." diye yanarken
er de içinden
şöyle düsünmektedir:
"hehe. aferin lan bana. elimi öpüp nasıl
yapıştırdım tokadı albaya.
paylaşımın için teşekkürler masalcım,yazık albaya :))
ay benimdee cnm ama hasta olunca yüzüm gözüm şişş
cnm seviyorum hergün yapmam ama severim esimde kocamn bir kutu almıştı çiçek gibiacılıyoo kat kat
oda görüncee benimki gibi demi diyoo beğendikk cnm beğenmem mii
kesene berekett maşşalah de kız nazaramı geliyoz napıyoz suaralar hastalıktan kurtulmuyozzz:)))
ay bende kaşarı severim hele ela kaç parca yer sormayınn bayılıyoo aklımda olsun az yiyeyimm
bu arada süzme peynir konusu vardı neden süzme benbilmiyorum yararını ama uzun zamandır bimarkanın süzmesini kullanıyorumm burda peynirler güzel deil onuntadı hoşuma gidiyoo iyibişeymi yapıom bilmiyorum bilen varsa beni bilgilendirsinn:28:
:60::60::60:
cnm esk nerelere takılıyonn cafe olarakk
bizimde 21 marttaymış eşimin işi bakalım 12de gideceğiz sanırım kesin deil ama
canım bende süzme peynir kullanıyorum artık. kalorisi çok düşük ama kalsiyum bakımından da zengin değil. anlayacağın tam bir diyet ürünü. bir sakıncası yok bildiğim kadarıyla.
kızlar kk'da mı bir sorun var yoksa bağlantım mı yavaş? azap gibi ya.

bugünkü menüm:

kahvaltı: pazı kavurma, peynir, 2 zeytin ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 armut ve badem, fındık vs.
öğle: mercimekli sebze çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, 3 mandalina
ikindi: 1 kase brüksel lahanası ve üstüne 3 kaşık yoğurtlu kereviz.
akşam: yeşil mercimekli ısırganlı salata.
ara: 1 kupa sütlü neskafe şekersiz. 1 kare bitterin yarısı ve 2 kestane. bitteri önce canım çekti sonra kahveyle beraber gitmedi:19: kestane de annemlerden.

afiyet olsun canım.:))

nasılsınız kızlarr:3:
önclikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum nihan:46:,asuman:46:,rabia :46:tebrikler canlarımm:65::65::65:
yeni yılda sağlık,mutluluk,başarıı ,istediğiniz kadar para ,huzur diliyorumm:69::69::68:
herşey gönünüzce olur inşallahh:64::64:
biz hastalığa devam gözlerimden yaşlar akıyoo hastalıktan :2:benimdee ela mız mız:25: sanırım ela erken uyursa yılbaşına uyuyarak gireceğiz:60: eşimde hastaymışş:59::2
bütün yıll uyuyacağız herhalde:60::60::60:
öpüyorummm hepinizi canlarımm 2011 hepimiz cıtır olacağız inşş:65::65::65:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

önclikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum nihan:46:,asuman:46:,rabia :46:tebrikler canlarımm:65::65::65:
yeni yılda sağlık,mutluluk,başarıı ,istediğiniz kadar para ,huzur diliyorumm:69::69::68:
biz hastalığa devam gözlerimden yaşlar akıyoo hastalıktan :2:benimdee ela mız mız:25: sanırım ela erken uyursa yılbaşına uyuyarak gireceğiz:60: eşimde hastaymışş:59::2

ne kadar cicili bicili mesaj olmuş:16::16:
sağol canım
yukarıda yazdığım dilekler senin içinde geçerli

geçmiş olsun hayatım kocaman öptüm

sağol kaptancım ya
bu akşamıda atlatırsam iyi olcak:97::97:
evet öğleden sonra açık heryer tatil değil
ricaederim canım.
az az ama sıksık yersen bir problem olmaz diye düşünüyorum hayatım,fazla çerez yemezsen iyi olur.:)))
inşallah devam edebilirim rabia. pek ümitli değilim kendimden:))
sen bu gidişle hedeflediğin kiloya yakında ulaşacaksın hayatım.
ne 2 gr mı olurmu hiç sendeki akıl 2 ton çeker hayatım arada olur öyle dalgınlıklar ama yarım gün olsaydı iyi olurdu.

güzel dileklerin için çok sağol nihancım,yeni yıl sana sağlık huzur ve mutluluk getirsin dilerim.
mutlu yıllar. :71:
Merhaba sevgili takımcım,
Adcım, dosbikim, elışcum, melankolicim, varsa aklıma gerlmeyerek atladığım arkadaşlarım ve tanışamadığım arkadaşlar, hepinize sağlıklı, mutlu ve güzel yıllar diliyorum. Yeni yılda tüm dileklerimiz gerçekleşmesi dileği ile..
Kendinize çok iyi bakın (biz bakıyoruz :3: )
Kalıp sohbet etmek isterdim ama evden çıkmam gerekiyor.
Sevgiler :))))
seninde yeni yılın kutlu olsun inşallah. güzelliklerle dolsun.
geldin ama yine yetişemedim sana arayamadımda ne fenayım ben yaa.neyse güzel dileklerin için teşekkürler canım benim. :70:

Son düzenleme:

sağol eminecim. kendime kilo vermemin devamını diliyorum(kendimde emin olamadığım için)
bende sana sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum canım çok sağol. :70:

$21.webp
canlar bende birazdan çıkarım ama öncesinde işlerimi toparlarım,

:119:sağlık,mutluluk,huzur dolu bir yıl dilerim.
yeni yılınız kutlu olsun.

hepinizi çok öpüyorum.:71:

1. mi olduk, süper:118: bu da güzel bir hediye oldu yaw:21:

asumancım, senin de yeni yılın kutlu olsun canım. inşallah bu yıl sana ve ailene güzellikler getirsin. hasta olan akrabalardan olumlu haberler alırsın inşallah.
eminecim, senin ve ela için de acil şifalar dilerim Allahtan. inşallah bu gece olsun güzel bir uyku çekersiniz ailecek. son günlerdeki uykusuzluktan sonra bundan iyi yeni yıl hediyesi olmaz bence:)

özelde asuman ve emineyi yazdım ama ben de bütün takım arkadaşlarımın yeniyılını kutluyorum. masalcım, burda olmasa da dosbacım, dombili, nur, ve artık hatırlayamadıklarım da kusura bakmasın herkese iyi yıllar diliyorum.

merhabalar kardeş takımcım birinciliğinizi kutlarım yeni yılda daha nice birincilikler dereceler gelir inşallah . Hepinizin yeni yılını kutlarım 2011 herkeze sağlık huzur mutluluk ve başarı getirsin .

ela ve kızına çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin .

asumancım ayrıca öpüyorum canım görüşemedik yoğunluktan :54:

merhabalar kardeş takımcım birinciliğinizi kutlarım yeni yılda daha nice birincilikler dereceler gelir inşallah . Hepinizin yeni yılını kutlarım 2011 herkeze sağlık huzur mutluluk ve başarı getirsin .

ela ve kızına çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin .

asumancım ayrıca öpüyorum canım görüşemedik yoğunluktan :54:
ferihancığım sana da mutlu yıllar canım. inşallah sana da güzellikler getirir yeniyıl.:81::81:

bugün gece benden başka topiğe uğrayan olmaz sanırım:1:
ben de menü yazıp kaçıcam zaten:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin. 1 dilimden fazla ekmek.
ara: yaban mersini, 4-5 fındık, 3-4 badem, çeyrek incir ve ceviz
öğle: 1 kase sebze çorbası, 1 tabak brüksel lahanası
ara: 1 sütlü kahve, 1 k-bar ve 1 tanecik benimo:emir_bebek:
bu arada bir soluklanabilirsiniz:9:
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 elma, yarım avuç çekirdek
akşam: yeşil mercimekli salata

kaçamaklı bir gün oldu ama bugün benden daha az kaçıran da yoktur sanırım:)

günaydın canımm kardeş takımım birinci olmuşsunuz kızlar candan tebrik ediyorum hepinizi inanın biz birinci olduk gibi sevindim sonuçta kardeşiz sizin başarınız bizim başarımız gibi hepinize sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim

merhabalar takyoncuğum,

teşekkür ederim canım tebriklerin için. yeniyıl 5. ve 13. takımlara böyle dereceler getirsin inşallah.:nazar: iyi yıllar sana da canım.:71:

Back
X