sana da iyi yıllar diliyorum firuzeciğim. inşallah sınavın çok güzel geçer. 18 ocak'da da ben eşime kavuşacağım inşallah. kendine iyi bak.Takımım Yeni Yılınız Şimdiden Kutlu Olsun
Kendinize ii bakn ben ara ara ugrarım ders calısmaktan sıkılıp da pc basına geçtiğim anlarda, bol bol dua edin olur mu nolur 10ocakta iyi bi sınav kagıdı vermiş olayım... 1hafta sonra okunur sınvlar, 17ocak da dogum günüm hediye olarak dersi gecmis olmayı istiyorum
2.donemden de 1dersim var, ona mezuniyet sınavına gircem,umarım bu gecer de bu ders de mezuniyet sınavına kalmaz...
kilo verenlere tebrikler, kendinize ii bakın sizi seviyorum![]()
afiyet olsun nihancığım.öğle yemeğim
4yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
bikaçtane salata turşusu
düzenin belli artık asumancım. böyle devam edersen o hain kiloların gideceğini düşünüyorum ben.sapol rabiacım. diyete başladığımdan beri 1.700 gr vermiş oldum.:)) inşallah devam eder canım.
bankalar akşama kadar açık![]()
o kadarda değil rabiacım yaa. bu kilo vermeye 1 tane kare bitterde hakkın olsun dimi ama.
900 gr gitmiş tebrik ederim canım.![]()
çok özür dilerim ben bugünü yarım gün sanıyordum. kaç gündür de bunu sayıklaya sayıklaya dolaştım:) 2 gr aklım vardı o da gitti sanırım:)
valla bence de o kadar hakkım olsun asumancım:) ama nedense onu da canım istemedi. vücut iyice adapte oldu sanırım

teşekkür ederim canım, bir 900 gr'a daha elveda dedik:81:
nihancım yanlışlık benden oldu:) benim kafam karışmış. hep bugünü yarım gün düşünmüştüm:97: özür diliyorum canım öyle yanlış yönlendirme gibi oldu.sağol kaptancım ya
bu akşamıda atlatırsam iyi olcak:97::97:
evet öğleden sonra açık heryer tatil değil

Son düzenleme: