• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:

ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..

ben yaptım siz yapmayın :( :43:
bende ıradesız cabuk bıkan tembel koca popolu koca goeklı bırıyım
dun kı ıftar menum
5 yk etlı nohut 2 yk pılav 2 dılım ekmek salata yogurt
saat 20.30 gıbı 2 dılım borek etı dankek 1 dılım yedım
bugunde orucluyum
ıspanak makarna yogurt corbası menum

bu arada grıp olacagım hapsurup burnum kasınmaya basladı ben degıdı ebek te oldumu kotu oluyor

** 13 .TAKIM 187. ETAP **

Ad1 ( 57.1 / 56.3 / 0.8 / 1.40 %)
dombili85 ( 70.4 / 70.2 / 0.2 / 0.28 %)
eski bir masal ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %)
fiyuce ( 67.3 / ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
melankoli_84 ( 82.2 / 81.5 / 0.7 / 0.85 %)
neyneyse ( 69.8 / 68.9 / 0.9 / 1.29 %)
nihan86 ( 57.5 / 56.0 / 1.5 / 2.61 %)
nur_84 ( 64.5 %) (geri dönmek üzere ayrıldı.)
reyhantuana ( 60.0%) (geri dönmek üzere ayrıldı)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 396.0/ 391.9 / 4.10 / 1.04 %)

Son düzenleme:
artık benim menülerden bir şey kaçmaz:1:önceden pasta yesem farkedilmiyordu bazen:1:
masalcığım 1 kare bitter küçük kare, tümünü yemedim yani. 1 lokmaydı, onu da yiyemedim. yarısı kaldı. midem almadı zaten, bak bir hikmeti varmış:)

HAklısın Neyneysecim kedinlikle kaçmaz çünkü ben snein menülerini örnek alıyorum farkındaysan :)

günaydın kızlar,

kilo bildirimimi yapayım. bu hafta 68.9

Tebrik ederim canım :)

günaydın kızlar

dün akşam yemek yemedim gün vardı
yarım poğaça
3 tane mercimek köfte
1 yemek kaşığı kadar muhallebi:78::78:

sabah yarım kase çorba
1 dilim ekmek

Günü bu kadar kaçamaksız geçirmişsin ya kocaman bir alkış Nihancım ..

Herkese slm:)

kaptancım ben 10günlük beni es geçiverin demiştim,simdi geridöncek durumdayım ya, sonra takımda yer yok gibi bişi olmz di mi:77:
bugün uyumusum bende ya, yoksa kilo bildircektm ki zaten aynı:) sanırım sevinmem lazım çünkü hem regl oldum dun,hemde bugün hala geçen haftaki kilomdayım...

gecmişi okumadan yorum yapmaktan nefret ediyorum ama kusura bakmayın, vaktim yok bu aralar:(
bikac saate arkdslar gelicek, alısveris yapıcaz...salonu açtım bi toz alayım 3-4aydır kapalıydı:61:

Takımım Yeni Yılınız Şimdiden Kutlu Olsun:69::69:

Kendinize ii bakn ben ara ara ugrarım ders calısmaktan sıkılıp da pc basına geçtiğim anlarda, bol bol dua edin olur mu nolur 10ocakta iyi bi sınav kagıdı vermiş olayım... 1hafta sonra okunur sınvlar, 17ocak da dogum günüm hediye olarak dersi gecmis olmayı istiyorum:77::77:
2.donemden de 1dersim var, ona mezuniyet sınavına gircem,umarım bu gecer de bu ders de mezuniyet sınavına kalmaz...

Bu arada yılbasına bişiler hazırlıorm atıstırmalık,
-Makarna salatası
-kek yaptım(havuclu tarcınlı pirinc unundan)
-fırın patates
-sarımsaklı ekmek tarzında kanepeler yapcam...

tabi ben ekmek yemediim icin, kendi ekmegimden 1-2dilim belki yaparım kendime bilmiyorum...

yokken dikkat etmeye calısıcam kiloma söz... ayrıca bol bol da ders calısıcam yarından itibaren...
sonraaaa üşenmicem oturcam 100sayfa da olsa okucam tek tek yorum yazıcam hepinize...
kilo verenlere tebrikler, kendinize ii bakın sizi seviyorum:34::77:

asumancım listeniz dpğru canım bizimkinede bakarmısın sana zahmet
ela ve kızı rahatsızmış çok geçmiş olsun elacım inşallah bian önce sağlığınıza kavuşursunuz

** 5. TAKIM 187. ETAP **
takyon ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00 % )
ferihan ( 90,0 / 90,0 / 0,0 / 0,00 % )
amonra ( 82,0 / 81,3 / 0,7 / 0,85 % )
atceken2005 ( 55,7 / 56,8 / -1,1 / -1,97 % )
begümD ( 82,5 / 83,2 / -0,7 / -0,85 % )
ebrehe (64,6 / 63,8 / 0,8 / 1,24 % )
shelly ( 70,9 / 70,4 / 0,5 / 0,70 % )
elakerem ( 72,2 / 72,0 / 0,2 / 0,28 % ) 9, takım kapanması ile 5. takıma geçti
esw ( 59,8 ) geri dönmek üzere ayrıldı

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 583,9 / 583,5 / 0,4 / 0,07 % )

firuzecim sanada iyi yıllar güzel bir akşam geçirmeni dilerim.
canımseni izinli gösterdim, döndüğünde takımda illlaki yer olur:))
çok çalışarak inşallah güzel sonuçlu bir sınav geçireceğine inanıyorum.
kendine dikkat et hayatım.

öğle yemeğim
4yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
bikaçtane salata turşusu
afiyet olsun nihancım, sabrının meyvesini aldın canım. 1.5 kg vermişsin tebrik ederim.
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar ..
sağol masalcım. darısı haftaya başına.:))
Kaptancığım kusura bakma :(
Alarm kurmuştum ama açamadım gözlerimi.
kilom aynı :(
:63:
asumancım, tebrikler 800 gr gitmiş. yeni yıla kilo vererek girdin inşallah bu yıl böyle devam eder.
sapol rabiacım. diyete başladığımdan beri 1.700 gr vermiş oldum.:)) inşallah devam eder canım.

bende ıradesız cabuk bıkan tembel koca popolu koca goeklı bırıyım
dun kı ıftar menum
5 yk etlı nohut 2 yk pılav 2 dılım ekmek salata yogurt
saat 20.30 gıbı 2 dılım borek etı dankek 1 dılım yedım
bugunde orucluyum
ıspanak makarna yogurt corbası menum
bu arada grıp olacagım hapsurup burnum kasınmaya basladı ben degıdı ebek te oldumu kotu oluyor
ha şunu bileydin dombilim.:1:
neyse okadar yemeğe yinee iyi kurtarmışsın,metabolizman sağlam anlaşıldı. haftaya biraz dikkat edersen kesin sonuç alırısın.bol şans diliyorum canım.
Allah Allah resmi kurumlar öyle mi sabahta biri sordu banada bi insan kaynaklarına sorayım:1:
sağol canım:16:
bankalar akşama kadar açık:(
geçmişi okuyamadım bu aralar pek gelemiyorum misafirim var biliyorsunuz şimdi kahvaltı hazırlıyorum bütün gün koşuşturup duruyoruz çarşı pazar gelmişken gezdireyim kardeşimi diyorum kilo mu bildireyim 63.9 dan 63.7 olmuşum 200 gram vermişim maalesef bu arada iyi yılllar kızlarkusurumada bakmayın paylaşımda bulunamıyorum
canım yoğunluğun bitip,paylaşımların normaledönünce listeye alırız seni.:34:iyi eğlenceler.
kilo bildirimi yapayım 56 kiloyum:62::62::62:
:46::nazar:
artık benim menülerden bir şey kaçmaz:1:önceden pasta yesem farkedilmiyordu bazen:1:
masalcığım 1 kare bitter küçük kare, tümünü yemedim yani. 1 lokmaydı, onu da yiyemedim. yarısı kaldı. midem almadı zaten, bak bir hikmeti varmış:)
o kadarda değil rabiacım yaa. bu kilo vermeye 1 tane kare bitterde hakkın olsun dimi ama. :34:
günaydın kızlar,
kilo bildirimimi yapayım. bu hafta 68.9
900 gr gitmiş tebrik ederim canım. :46::71:
günaydın kızlar

dün akşam yemek yemedim gün vardı
yarım poğaça
3 tane mercimek köfte
1 yemek kaşığı kadar muhallebi:78::78:
sabah yarım kase çorba
1 dilim ekmek
tebrikederim hayatım,sende yavaş yavaş açıldın gerisi gelir inşallah.

afiyet olsun nihancım, sabrının meyvesini aldın canım. 1.5 kg vermişsin tebrik ederim.

bankalar akşama kadar açık:(

tebrikederim hayatım,sende yavaş yavaş açıldın gerisi gelir inşallah.
sağol kaptancım ya
bu akşamıda atlatırsam iyi olcak:97::97:
evet öğleden sonra açık heryer tatil değil

Back
X