ay canım, ben de yarım gün çalışıyorsundur diye düşünmüştüm. neyse, sağlık olsun o zaman.sağol canım
sağol canım sanada iyi yıllar 5 e kadar buralardayım:97:
bu arada 56 olmuşsun, tebrik ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım, ben de yarım gün çalışıyorsundur diye düşünmüştüm. neyse, sağlık olsun o zaman.sağol canım
sağol canım sanada iyi yıllar 5 e kadar buralardayım:97:
Allah Allah resmi kurumlar öyle mi sabahta biri sordu banada bi insan kaynaklarına sorayımay canım, ben de yarım gün çalışıyorsundur diye düşünmüştüm. neyse, sağlık olsun o zaman.
bu arada 56 olmuşsun, tebrik ederim![]()
bende ıradesız cabuk bıkan tembel koca popolu koca goeklı bırıyımEvet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:
ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..
ben yaptım siz yapmayın![]()
![]()
artık benim menülerden bir şey kaçmazönceden pasta yesem farkedilmiyordu bazen
masalcığım 1 kare bitter küçük kare, tümünü yemedim yani. 1 lokmaydı, onu da yiyemedim. yarısı kaldı. midem almadı zaten, bak bir hikmeti varmış:)
günaydın kızlar,
kilo bildirimimi yapayım. bu hafta 68.9
günaydın kızlar
dün akşam yemek yemedim gün vardı
yarım poğaça
3 tane mercimek köfte
1 yemek kaşığı kadar muhallebi:78::78:
sabah yarım kase çorba
1 dilim ekmek
sağol masalcım teşekkürlerHAklısın Neyneysecim kedinlikle kaçmaz çünkü ben snein menülerini örnek alıyorum farkındaysan :)
Tebrik ederim canım :)
Günü bu kadar kaçamaksız geçirmişsin ya kocaman bir alkış Nihancım ..
öğle yemeğim
4yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
bikaçtane salata turşusu
şimdilik öylede akşama ne olur bilmiyorum yani:18::18::18:Afiyet olsun Nihancığım ..
Kaçamksız bir gün şimidilik..
Sen de çok güzel gidiyorsun ..
afiyet olsun nihancım, sabrının meyvesini aldın canım. 1.5 kg vermişsin tebrik ederim.öğle yemeğim
4yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
bikaçtane salata turşusu
sağol masalcım. darısı haftaya başına.:))Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar ..
Kaptancığım kusura bakma
Alarm kurmuştum ama açamadım gözlerimi.
kilom aynı![]()
sapol rabiacım. diyete başladığımdan beri 1.700 gr vermiş oldum.:)) inşallah devam eder canım.asumancım, tebrikler 800 gr gitmiş. yeni yıla kilo vererek girdin inşallah bu yıl böyle devam eder.
ha şunu bileydin dombilim.bende ıradesız cabuk bıkan tembel koca popolu koca goeklı bırıyım
dun kı ıftar menum
5 yk etlı nohut 2 yk pılav 2 dılım ekmek salata yogurt
saat 20.30 gıbı 2 dılım borek etı dankek 1 dılım yedım
bugunde orucluyum
ıspanak makarna yogurt corbası menum
bu arada grıp olacagım hapsurup burnum kasınmaya basladı ben degıdı ebek te oldumu kotu oluyor
bankalar akşama kadar açıkAllah Allah resmi kurumlar öyle mi sabahta biri sordu banada bi insan kaynaklarına sorayım
sağol canım![]()
canım yoğunluğun bitip,paylaşımların normaledönünce listeye alırız seni.geçmişi okuyamadım bu aralar pek gelemiyorum misafirim var biliyorsunuz şimdi kahvaltı hazırlıyorum bütün gün koşuşturup duruyoruz çarşı pazar gelmişken gezdireyim kardeşimi diyorum kilo mu bildireyim 63.9 dan 63.7 olmuşum 200 gram vermişim maalesef bu arada iyi yılllar kızlarkusurumada bakmayın paylaşımda bulunamıyorum
kilo bildirimi yapayım 56 kiloyum![]()
o kadarda değil rabiacım yaa. bu kilo vermeye 1 tane kare bitterde hakkın olsun dimi ama.artık benim menülerden bir şey kaçmazönceden pasta yesem farkedilmiyordu bazen
masalcığım 1 kare bitter küçük kare, tümünü yemedim yani. 1 lokmaydı, onu da yiyemedim. yarısı kaldı. midem almadı zaten, bak bir hikmeti varmış:)
900 gr gitmiş tebrik ederim canım.günaydın kızlar,
kilo bildirimimi yapayım. bu hafta 68.9
tebrikederim hayatım,sende yavaş yavaş açıldın gerisi gelir inşallah.günaydın kızlar
dün akşam yemek yemedim gün vardı
yarım poğaça
3 tane mercimek köfte
1 yemek kaşığı kadar muhallebi:78::78:
sabah yarım kase çorba
1 dilim ekmek
sağol kaptancım yaafiyet olsun nihancım, sabrının meyvesini aldın canım. 1.5 kg vermişsin tebrik ederim.
bankalar akşama kadar açık![]()
tebrikederim hayatım,sende yavaş yavaş açıldın gerisi gelir inşallah.