• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar takyoncuğum,

teşekkür ederim canım tebriklerin için. yeniyıl 5. ve 13. takımlara böyle dereceler getirsin inşallah.:nazar: iyi yıllar sana da canım.:71:

sağol canım inşallah biz bu hafta 8. olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz ama kardeş takımımızın birinci olması bizi gururlandırdı

Kızlar ben geldim nasılsınız?
Girebilirim zannetmiştim ama internette problem oldu giremedim :(
Berbat şeyler yaptım çok aşırı kaçamaklar ..
Kesin kilo aldım.
Ama yarın pazartesi hem diyete başlıyorum hem de spora yazılacağım kick boksa ..
Umarım herkes iyi bir şekilde başlamıştır yeni yıla.
Hemen geriye dönüp cevaplıyorum mesajları ..

sağol rabiacım:38:
:1: olsun kız önemli değil
keşke öyle olsaydı valla:97::97:

:69::69::69:hepinizin dilekleri kabul olur inşallah kızlar bu yeni yılda hepinize önce sağlık :69:hastalarınıza şifa :69:evinize huzur :69:ve sonra bol bol berkeket :69:diliyorum
aşkı olmayana aşk:69:
işi olmayana iş :69::69:bu yeni yılınızın güzel geçmesi dileğimle:69::69::69:
:62::62::62:

Ne güzel dilekler bunlar Nihancığım teşekkür ederizz ...
Bütün olmayanlarda bendeymiş onu fark ettim :17::17:

Merhaba sevgili takımcım,
Adcım, dosbikim, elışcum, melankolicim, varsa aklıma gerlmeyerek atladığım arkadaşlarım ve tanışamadığım arkadaşlar, hepinize sağlıklı, mutlu ve güzel yıllar diliyorum. Yeni yılda tüm dileklerimiz gerçekleşmesi dileği ile..
Kendinize çok iyi bakın (biz bakıyoruz :3: )
Kalıp sohbet etmek isterdim ama evden çıkmam gerekiyor.
Sevgiler :))))

Mutlu yıllaarrr ...
Biz tanışamadık daha ama tanışırz ..

masalcım seçmiş olduğun meslekte sana başarılar dilerim canım,seninde iş ortamın gittiğin yerdeki gibi hoşgörü insanlarla dolu olur inşallah. keşke bende senin yaşındayken maymun iştahlı olabilseydim ama şartlar el vermedi malesef ister istemez at gözlükleriyle devam ettim yoluma. belirli bir yaşa geldikten bazı şeyler daha da zor oluyor,insanı zaman değil yaşadıkları olgunlaştırır. sen kendini her konuda geliştirebilecek zekaya sahipsin. dilerim genç yaşında karşına çıkacak tüm zorluklardan alnının akıyla çıkarsın ve bir gün geriye baktığında hiçbirzaman pişmanlık duymazsın. o yüzden emin olduğun davadan asla vazgeçme sonunda seni hüsrana uğratmayacaksa önünde çıkan fırstları herzaman değerlendir derim.
masalcım,dün akşam yemekte yağsız haşlanmış makarna yedim,bu sabah kalorisine baktım düşük bir kalorisi var. sonrada aklıma geldi ozaman eriştede de yanlışlık var diye. tekrar baktım,175 kalori yazan siteyide buldum. ama bende kalorisinin düşük olduğunu düşünüyorum. yağsızdı zaten yediğim,komşuda yemiştim. benim baktığım site acaba yağlı halinimi yazdıki çünkü 1 yemek kaşığı sıvı yağ 84 kaloriymiş.
valla masalcım bende anlamadım sürekli bir hastalık haberidir gidiyoruz. ama güzel sonuçlar alıcaz inşallah. Rabbim beterinden korusun dilerim.

nasıl bir zekadır anlamadım.

paylaşımın için teşekkürler masalcım,yazık albaya :))

canım bende süzme peynir kullanıyorum artık. kalorisi çok düşük ama kalsiyum bakımından da zengin değil. anlayacağın tam bir diyet ürünü. bir sakıncası yok bildiğim kadarıyla.

afiyet olsun canım.:))

Şimdiye kadar pişman olduğum şeyler oldu ama bundan sonrasında olmasın istiyorum.
Biliyorum hata yapmadan doğruyu bulamam ama bu yaptığım hatalar hayatımı etkileyecek şeyler olmaz umarım.
Keşke hep düzgün dürüst insanlar çıksa karşımıza diyorum ama böyle olmayan tecrübelerimizde büyümemizi sağlıyor sanırım.
1 sene insanın hayatında bu kadar şey mi değiştirir hatta 3 ay ..
Daha mutlu değilim belki ama daha çok kendi ayaklarımın üstünde durabilirim daha güçlüyüm daha cesur ..
Çok teşekkürler kaptancığım güzel dileklerin için umarım her şey güzel olur hepimiz için.
Ben ilk görüdğümde şok olmuştum kaptancığım.
Yağsız yapıldıysa kesinlikle o kadar çok olamaz .. Hep derler ya zaten makarnanın kalorisi kendisinden değil yağından sosundandır ..
Umarım tüm hastalık haberleri iyi haberlerle sonuçlanır ..

nasılsınız kızlarr:3:
önclikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum nihan:46:,asuman:46:,rabia :46:tebrikler canlarımm:65::65::65:
yeni yılda sağlık,mutluluk,başarıı ,istediğiniz kadar para ,huzur diliyorumm:69::69::68:
herşey gönünüzce olur inşallahh:64::64:
biz hastalığa devam gözlerimden yaşlar akıyoo hastalıktan :2:benimdee ela mız mız:25: sanırım ela erken uyursa yılbaşına uyuyarak gireceğiz:60: eşimde hastaymışş:59::2
bütün yıll uyuyacağız herhalde:60::60::60:
öpüyorummm hepinizi canlarımm 2011 hepimiz cıtır olacağız inşş:65::65::65:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Eminecim umarım daha iyisinizdir ailece ..
Yeni yıl tüm mutlulukları getirsin hanenize ..

Eki Görüntüle 121548
canlar bende birazdan çıkarım ama öncesinde işlerimi toparlarım,

:119:sağlık,mutluluk,huzur dolu bir yıl dilerim.
yeni yılınız kutlu olsun.

hepinizi çok öpüyorum.:71:
Yaşadığın en güzel yıl olur umarım kaptancığım ..

bu arada bu haftanın birincisi 13. takımdır haberiniz ola canlar. tebrik ederim.
:65::66::46::71:

Tebrik eederimmm kızlarrr :16::16::16::16::66::66::66::65::65::65:
1. mi olduk, süper:118: bu da güzel bir hediye oldu yaw:21:

asumancım, senin de yeni yılın kutlu olsun canım. inşallah bu yıl sana ve ailene güzellikler getirsin. hasta olan akrabalardan olumlu haberler alırsın inşallah.
eminecim, senin ve ela için de acil şifalar dilerim Allahtan. inşallah bu gece olsun güzel bir uyku çekersiniz ailecek. son günlerdeki uykusuzluktan sonra bundan iyi yeni yıl hediyesi olmaz bence:)

özelde asuman ve emineyi yazdım ama ben de bütün takım arkadaşlarımın yeniyılını kutluyorum. masalcım, burda olmasa da dosbacım, dombili, nur, ve artık hatırlayamadıklarım da kusura bakmasın herkese iyi yıllar diliyorum.

Ne güzel bir yeniyıl hediyesi değil mi Neyneysecim?
Ayy eşinin gelmesine de günler kaldı heyecanlı mısın?

merhabalar kardeş takımcım birinciliğinizi kutlarım yeni yılda daha nice birincilikler dereceler gelir inşallah . Hepinizin yeni yılını kutlarım 2011 herkeze sağlık huzur mutluluk ve başarı getirsin .

ela ve kızına çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin .

asumancım ayrıca öpüyorum canım görüşemedik yoğunluktan :54:

teşekkür ederiz ferihann :)

bugün gece benden başka topiğe uğrayan olmaz sanırım:1:
ben de menü yazıp kaçıcam zaten:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin. 1 dilimden fazla ekmek.
ara: yaban mersini, 4-5 fındık, 3-4 badem, çeyrek incir ve ceviz
öğle: 1 kase sebze çorbası, 1 tabak brüksel lahanası
ara: 1 sütlü kahve, 1 k-bar ve 1 tanecik benimo:emir_bebek:
bu arada bir soluklanabilirsiniz:9:
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 elma, yarım avuç çekirdek
akşam: yeşil mercimekli salata

kaçamaklı bir gün oldu ama bugün benden daha az kaçıran da yoktur sanırım:)

neyneysecim bu da kaçamak mı be :1:
k bar dediğin 90 kalori benim o 1 tanesi 50-60 kalori ancak vardır .. amaaan :))
Ama bu yeşil mercimekli salatayı merak ettim
günaydın canımm kardeş takımım birinci olmuşsunuz kızlar candan tebrik ediyorum hepinizi inanın biz birinci olduk gibi sevindim sonuçta kardeşiz sizin başarınız bizim başarımız gibi hepinize sağlıklı huzurlu bir yıl dilerim

TAktoncuğum teşekkür ederizz benim hiç bir katkım olmasa da :17::17:

hoşgeldin masalcım. iyi ki geldin yaw, hayalet topik olmuştu burası nerdeyse:50:
çok şükür yeniyılla beraber artık sayılı günlerimiz var.:81:heyecanlıyım tabiki masalcım. 5 aydan fazladır eşin eve gelmemiş düşünsene:63: hep hayal ediyorum geldiği zaman nasıl geçecek günler diye..
bu arada kaçamaklarımı çok bulmamana sevindim canım:) kendimi zor tutum ama diğer topiklere baktım kaçıran kaçırana vallaa:) benim kaçamakları gündüz yapmış olmam da alternatif oldu sanırım:)
sen de kaçırdım yazmışsın ama bence yarından itibaren takımımız için yeniden güzel diyet menüleri başlıycak inşallah. umuyorum yeniyıl takıma da şöyle bir titreyip kendine gelme getirecektir. kick boks da hayırlı olur inşallah:) ben de evde pilates yapacağım. aile yaşamdaki 1 seans yeterli gelmiyor. geçen ordaki kadınlardan biri çok kilo vermişsin sarkmışsın dedi, çok bozuldum:96::96:

hoşgeldin masalcım. iyi ki geldin yaw, hayalet topik olmuştu burası nerdeyse:50:
çok şükür yeniyılla beraber artık sayılı günlerimiz var.:81:heyecanlıyım tabiki masalcım. 5 aydan fazladır eşin eve gelmemiş düşünsene:63: hep hayal ediyorum geldiği zaman nasıl geçecek günler diye..
bu arada kaçamaklarımı çok bulmamana sevindim canım:) kendimi zor tutum ama diğer topiklere baktım kaçıran kaçırana vallaa:) benim kaçamakları gündüz yapmış olmam da alternatif oldu sanırım:)
sen de kaçırdım yazmışsın ama bence yarından itibaren takımımız için yeniden güzel diyet menüleri başlıycak inşallah. umuyorum yeniyıl takıma da şöyle bir titreyip kendine gelme getirecektir. kick boks da hayırlı olur inşallah:) ben de evde pilates yapacağım. aile yaşamdaki 1 seans yeterli gelmiyor. geçen ordaki kadınlardan biri çok kilo vermişsin sarkmışsın dedi, çok bozuldum:96::96:

Giremediğim zamanlarda aklım hep burada ben aslında kilo veririm de sırf mezun olmamak için :1::1:
Canım ya önce evli olduğumu hayal etmem lazım ama bunu edemiyorum ama eminim çok zordur, ama sen bu zamanı kendin için çok güzel değişiklikler yaparak değerlendirdin tebrik ederim.
!6 gün sonra her gece eşin evde olacak ayy ne güzell :17::17:
Ben de öyle umuyorum dedim bari kaçtı pazartesiyi bekleyeyim yarın sabah tartılacağım ve güzelce başlayacağım.
Heyecanlıyım kick boks içinde, 1 ayda bunu deneyelim bakalım. Aklımda bir de diksiyon var ama fazla yoğunluk da yormasın istiyorum.
Pilates çok güzel olmuş acayip sıkılaştırıyor diyorlar ama bence o kadar kilo verdiğin için kıskanmış o kadın senii ..

Kızlar ben geldim nasılsınız?
Girebilirim zannetmiştim ama internette problem oldu giremedim :(
Berbat şeyler yaptım çok aşırı kaçamaklar ..
Kesin kilo aldım.
Ama yarın pazartesi hem diyete başlıyorum hem de spora yazılacağım kick boksa ..
Umarım herkes iyi bir şekilde başlamıştır yeni yıla.
Hemen geriye dönüp cevaplıyorum mesajları ..

hosgeldınnnn
aynı kacamaklarda bende yaptım dun akşam 1 tabak amakarna 1 kase corba ıctım 3 tanede sekerpare yedım
veee bu sabah 70.8 olmuusm nasıl oldum anlamadım
ben sporsuz veremıyorum akşamları yurumem lazım kı
ondada tembellık var

Giremediğim zamanlarda aklım hep burada ben aslında kilo veririm de sırf mezun olmamak için :1::1:
Canım ya önce evli olduğumu hayal etmem lazım ama bunu edemiyorum ama eminim çok zordur, ama sen bu zamanı kendin için çok güzel değişiklikler yaparak değerlendirdin tebrik ederim.
!6 gün sonra her gece eşin evde olacak ayy ne güzell :17::17:
Ben de öyle umuyorum dedim bari kaçtı pazartesiyi bekleyeyim yarın sabah tartılacağım ve güzelce başlayacağım.
Heyecanlıyım kick boks içinde, 1 ayda bunu deneyelim bakalım. Aklımda bir de diksiyon var ama fazla yoğunluk da yormasın istiyorum.
Pilates çok güzel olmuş acayip sıkılaştırıyor diyorlar ama bence o kadar kilo verdiğin için kıskanmış o kadın senii ..
boşver sen mezun olmamak için ağırdan al masalcım:)
diksiyon çok zevkli oluyor, ben de üniversitedeyken gitmiştim ama ben hiçbir zaman senin kadar sosyal olmadığım için bu kadar yoğunluğun içinde nasıl olur bilmiyorum:1:
pilates zor geliyor bana pek esnek değilim sanırım. hele de evde tek başına pek zevkli değil ama haftada 2 gün deneyeyim diyorum.
kıskanmış mıdır diyorsun:1: haha daha önce hiç kıskanılmamıştım o da güzel bir duygu yaw:)

hosgeldınnnn
aynı kacamaklarda bende yaptım dun akşam 1 tabak amakarna 1 kase corba ıctım 3 tanede sekerpare yedım
veee bu sabah 70.8 olmuusm nasıl oldum anlamadım
ben sporsuz veremıyorum akşamları yurumem lazım kı
ondada tembellık var

Spor spor spor ..
Sporsuz olmuyor.
Ben sporla başladım 2 haftada 5 kilo verdim o yandan bu yana bir ileri bir geri.
Tekrar bir başlasam spora süper olacak .

boşver sen mezun olmamak için ağırdan al masalcım:)
diksiyon çok zevkli oluyor, ben de üniversitedeyken gitmiştim ama ben hiçbir zaman senin kadar sosyal olmadığım için bu kadar yoğunluğun içinde nasıl olur bilmiyorum:1:
pilates zor geliyor bana pek esnek değilim sanırım. hele de evde tek başına pek zevkli değil ama haftada 2 gün deneyeyim diyorum.
kıskanmış mıdır diyorsun:1: haha daha önce hiç kıskanılmamıştım o da güzel bir duygu yaw:)

Zaten hiç mezun olasım yok Neyneysecim :)
Seçmeli ders olarak mı kurs olarak mı gitmiştin?
Arkadaşın birisi seçmeli ders alarak aldı hoca doğru dürüst gelmedi gitti ..
Bakalım zaman bulabilirsem bir araya onu da sıkıştırasım var.
İleride ne zaman yapacağım sonuçta iş güç diye düşünüyorum da öğretmenlikte boş zaman çok olur.
Evlenmediğim sürece problem yok o da zor :)
Eşin gelsin eşinle geceleri yapın ayy hayal ettim de :1:
İraden süper senin başlayınca hemen bırakmayıp devam ettiriyor ve çok güzel sonuçlar alıyorsun.
Kıskanmıştır tabi baktı gördü çıtır hatunu.
Kesin kendisi oraya spora gelip eve gidip yiyordur ..

Zaten hiç mezun olasım yok Neyneysecim :)
Seçmeli ders olarak mı kurs olarak mı gitmiştin?
Arkadaşın birisi seçmeli ders alarak aldı hoca doğru dürüst gelmedi gitti ..
Bakalım zaman bulabilirsem bir araya onu da sıkıştırasım var.
İleride ne zaman yapacağım sonuçta iş güç diye düşünüyorum da öğretmenlikte boş zaman çok olur.
Evlenmediğim sürece problem yok o da zor :)
Eşin gelsin eşinle geceleri yapın ayy hayal ettim de :1:
İraden süper senin başlayınca hemen bırakmayıp devam ettiriyor ve çok güzel sonuçlar alıyorsun.
Kıskanmıştır tabi baktı gördü çıtır hatunu.
Kesin kendisi oraya spora gelip eve gidip yiyordur ..
ben kursa gittim canım, kızılayda bir yerdi ismini hatırlayamadım. faydası oluyor ama çok abartılacak bir şey değil bence. ben ne zaman hızlı konuşmaya kalksam hatalarım yine olduğu gibi duruyor:)) bir de biz karamanlı olunca o bölgenin insanında çok vardır k harfi g gibi söylenir: gonyalı gibi:1: yavaş ve dikkatli konuşursam yapmıyorum ama bazen ağzımdan çıkıyor:) bir de bana e harfini çok yayıyorsun demişlerdi, o da düzelmedi. yani sadece hatanı gösteriyorlar. bazı şeyler pek düzelmiyor.
canım bence sosyal bir insan 60 yaşına da gelse bir şeyler yapar. ilerde yapamam diye düşünme. eşin de senin gibi aktif biri olursa bir sürü şey yaparsınız. tabii ki bekarlık dönemin kadar olmaz ama evlendiği halde kurslara devam eden benden daha hareketli arkadaşlarım da var. yapı ve imkanlarla da ilgili bence.
eşim pilates yapar mı bilmiyorum:9: yürüyüşü sever yalnız. ha çok komik gözükeceğimiz kısmına katılıyorum.
bu bayan da vermeye çalışıyor yaw. başkalarına anlatırken duymuştum. 6 kilo falan vermiş ama yaşı benden bayağı büyük. ama kel alaka oldu: tam yer hareketlerine geçicez, minder alıyoruz. kadın gelmiş sen pilatese gidiyor musun. böyle böyle.. e teyze ne alaka ayaküstü:)

slm kızlar ben geldim
tabii ki kaçamkalrla dolu güzel bi 3 gün geçirdim
c.tesi eşimde geldi keyfim çok yerindeydi...bu sabah yola çıktık evimdeyim çok şükür
ama biraz kırgınlık var üzerimde
yatıyorum umarım hemen toparlayabilirim
yarın sabah görüşmek ümidiylee....
geçmişi okudum 1.olmuşsunuz çok sevindim yeni yıl hediyesi olmuş
hepinizi tebrik ediyorum
2 gündür topic sessizmiş ama inanıyorum ki yarın güzel bi başlangıç olcak
hepinizi öpüyorum :54:

hoşgeldin dosbacım.:3:özledik valla. güzel vakit geçirmene çok sevindim. topik epey sessiz kaldı, bir tek ben vardım:1: benim de canım istemedi yani tek başıma.
sana iyi dinlenmeler canım. yarın inşallah canlanır buralar.

ben kursa gittim canım, kızılayda bir yerdi ismini hatırlayamadım. faydası oluyor ama çok abartılacak bir şey değil bence. ben ne zaman hızlı konuşmaya kalksam hatalarım yine olduğu gibi duruyor:)) bir de biz karamanlı olunca o bölgenin insanında çok vardır k harfi g gibi söylenir: gonyalı gibi:1: yavaş ve dikkatli konuşursam yapmıyorum ama bazen ağzımdan çıkıyor:) bir de bana e harfini çok yayıyorsun demişlerdi, o da düzelmedi. yani sadece hatanı gösteriyorlar. bazı şeyler pek düzelmiyor.
canım bence sosyal bir insan 60 yaşına da gelse bir şeyler yapar. ilerde yapamam diye düşünme. eşin de senin gibi aktif biri olursa bir sürü şey yaparsınız. tabii ki bekarlık dönemin kadar olmaz ama evlendiği halde kurslara devam eden benden daha hareketli arkadaşlarım da var. yapı ve imkanlarla da ilgili bence.
eşim pilates yapar mı bilmiyorum:9: yürüyüşü sever yalnız. ha çok komik gözükeceğimiz kısmına katılıyorum.
bu bayan da vermeye çalışıyor yaw. başkalarına anlatırken duymuştum. 6 kilo falan vermiş ama yaşı benden bayağı büyük. ama kel alaka oldu: tam yer hareketlerine geçicez, minder alıyoruz. kadın gelmiş sen pilatese gidiyr musun. böyle böyle.. e teyze ne alaka ayaküstü:)

Aslında diksiyonumun güzel olduğunu söylüyorlar hatta tanıtım elemanlığı yaptığım yerde sen telefonda çalış ses tonun ve diksiyonun çok hoş demişlerdi ama zamanım yoktu :)
Peki neyneysecim dramaya yakın mı oluyor bu kurs?
mimikler taklitlere falan yer veriliyor mu?
Acaba seneye tiyatro düşünür müyüm diye diksiyon istedim sadece ..
Akşamları havalar iyi oldukça yürüyüşe çıkarırsın artık eşini.
Hem kondisyonludur askerden yeni gelecek dimi:)
Eski erkek arkadaşımın mesleği askerlikti.
Koşuya çıkınca çok zorluyordu dikkat et :)
Kızdım valla teyzeye ne demekmiş sarkmış falan aaa ...

slm kızlar ben geldim
tabii ki kaçamkalrla dolu güzel bi 3 gün geçirdim
c.tesi eşimde geldi keyfim çok yerindeydi...bu sabah yola çıktık evimdeyim çok şükür
ama biraz kırgınlık var üzerimde
yatıyorum umarım hemen toparlayabilirim
yarın sabah görüşmek ümidiylee....
geçmişi okudum 1.olmuşsunuz çok sevindim yeni yıl hediyesi olmuş
hepinizi tebrik ediyorum
2 gündür topic sessizmiş ama inanıyorum ki yarın güzel bi başlangıç olcak
hepinizi öpüyorum :54:

Hoşgeldin Dosbacım çok iyi olmuş ne güzel eğlenmişsin ..

hoşgeldin dosbacım.:3:özledik valla. güzel vakit geçirmene çok sevindim. topik epey sessiz kaldı, bir tek ben vardım:1: benim de canım istemedi yani tek başıma.
sana iyi dinlenmeler canım. yarın inşallah canlanır buralar.

Ayy yoldayım zor yazdım :))
Ankarada hava nasıl_?

Aslında diksiyonumun güzel olduğunu söylüyorlar hatta tanıtım elemanlığı yaptığım yerde sen telefonda çalış ses tonun ve diksiyonun çok hoş demişlerdi ama zamanım yoktu :)
Peki neyneysecim dramaya yakın mı oluyor bu kurs?
mimikler taklitlere falan yer veriliyor mu?
Acaba seneye tiyatro düşünür müyüm diye diksiyon istedim sadece ..
Akşamları havalar iyi oldukça yürüyüşe çıkarırsın artık eşini.
Hem kondisyonludur askerden yeni gelecek dimi:)
Eski erkek arkadaşımın mesleği askerlikti.
Koşuya çıkınca çok zorluyordu dikkat et :)
Kızdım valla teyzeye ne demekmiş sarkmış falan aaa ...
benim gittiğim yıllarda drama bu kadar moda değildi:) bizde beden dili ve ses eğitimi vardı.
biz de eşimle yurtdışındayken koşuyorduk. beni zaten daima geçiyordu:) çabuk yorulan biriyim maalesef.
kızma kız teyzeye:)) boşver, pilatese vesile olur belki.

soğuuk masalcım:) ankara soğukları tam. otobüsten inerken sıkı giyin.

Geldim ankaradayımm neyneysecim.
Yol çok rahat geçti.
Normalde bile denk gelmeyen 230 bir baktım beni bekliyor bindim geldim.
Yolda şoför bana şarkı söyletmeye falan kalktım :S

benim gittiğim yıllarda drama bu kadar moda değildi:) bizde beden dili ve ses eğitimi vardı.
biz de eşimle yurtdışındayken koşuyorduk. beni zaten daima geçiyordu:) çabuk yorulan biriyim maalesef.
kızma kız teyzeye:)) boşver, pilatese vesile olur belki.

Nasıl kızmam kız ..
Bizim takımın çıtırlarından birine sarkmışsın diyecek.
Ben orada olacaktım cadılık yapardım kesin :9:

Hediyem gelmiş kaptancığım çook teşekkür ederim çok hoşuma gitti :17:
Bu arada doğum günümü biliyor muydun arada doğum günü kartı da vardıı :17::17::16:

Giyinip takıp aldıklarını öyle de fotoğraf koyacağım ama bayıldımm :)):16::16::16:

Eklentiler

• $IMG0265A.webp
    $IMG0265A.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG0267A.webp
    $IMG0267A.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG0264A.webp
    $IMG0264A.webp
    27 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG0262A.webp
    $IMG0262A.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG0261A.webp
    $IMG0261A.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG0266A.webp
    $IMG0266A.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG0263A.webp
    $IMG0263A.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 33
Geldim ankaradayımm neyneysecim.
Yol çok rahat geçti.
Normalde bile denk gelmeyen 230 bir baktım beni bekliyor bindim geldim.
Yolda şoför bana şarkı söyletmeye falan kalktım :S

Nasıl kızmam kız ..
Bizim takımın çıtırlarından birine sarkmışsın diyecek.
Ben orada olacaktım cadılık yapardım kesin :9:
ilahi deli kız:))
hoşgeldin ankaraya tekrar masalcım.:81:şoför şarkı mı söyletmeye kalktı:44:o nasıl oldu yaw:1:

Hediyem gelmiş kaptancığım çook teşekkür ederim çok hoşuma gitti :17:
Bu arada doğum günümü biliyor muydun arada doğum günü kartı da vardıı :17::17::16:

Giyinip takıp aldıklarını öyle de fotoğraf koyacağım ama bayıldımm :)):16::16::16:
valla asuman gerçekten güzel hediye hazırlamış, çok güzel gözüküyor.

kahvaltı: peynir, 4 zeytin, çeyrek bazlama. bol çay.
ara: 1 elma, 2 mandalina, 4-5 antep fıstığı
öğle: fırında levrek(yarısını yedim)
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: tavuk çorbası
ara: 1 muz, 1 portakal, 4-5 badem
akşam: salata

şimdi sütlü neskafe.

masalcım mercimekli salatayı sormuştun. normal salatama haşlayıp dolapta stokladığım yeşil mercimek koyuyorum canım. bakliyat tüketimini devamlı kılmak adına iyi oluyor.

Son düzenleme:
ilahi deli kız:))
hoşgeldin ankaraya tekrar masalcım.:81:şoför şarkı mı söyletmeye kalktı:44:o nasıl oldu yaw:1:

valla asuman gerçekten güzel hediye hazırlamış, çok güzel gözüküyor.

Hoşbuldumm :)
Özlemişim valla Ankarayı bir de hiç sevmem derim.
Nasıl oldu anlamadım önden bndim sıkış tepiş derken adam başladı konuşmaya.
Nerelisin yıl başında ne yaptın falan.
Ben kısa kısa cevaplar veriyorum.
Adam tutturdu son binen sensin şarkı söyleyeceksin diye herkes baktı bize :S
Baştan söyleseydiniz olurdu kaybettiniz artık falan dedim:S
Çok beğendimm bendeee :17:
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, çeyrek bazlama. bol çay.
ara: 1 elma, 2 mandalina, 4-5 antep fıstığı
öğle: fırında levrek(yarısını yedim)
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: tavuk çorbası
ara: 1 muz, 1 portakal, 4-5 badem
akşam: salata

şimdi sütlü neskafe.

masalcım mercimekli salatayı sormuştun. normal salatama haşlayıp dolapta stokladığım yeşil mercimek koyuyorum canım. bakliyat tüketimini devamlı kılmak adına iyi oluyor.

Ayy canım nasıl levrek istedi.
ir kaç gün önce yemiştim aslında ama :S
Afiyet olsun Neyneysecim

adam da kafa yapıcak yer mi arıyormuş hayret yaw:)
ben, senenin ilk levrek açılışını yaptım:56: güzeldi, biraz sindirmesi zor oldu gibi oldu gerçi:) mide hafif gıdalara alıştı sanırım:) balık seviyorum ben, kendim de balık burcuyum çekiyor herhalde:9:

Back
X