• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adam da kafa yapıcak yer mi arıyormuş hayret yaw:)
ben, senenin ilk levrek açılışını yaptım:56: güzeldi, biraz sindirmesi zor oldu gibi oldu gerçi:) mide hafif gıdalara alıştı sanırım:) balık seviyorum ben, kendim de balık burcuyum çekiyor herhalde:9:

Doğum günün ne zaman Neyneysecim?
Levrek yağlı mı?
Bana gayet hafif geliyorda :S

günaydın kızlar
cuma günü akşam menüm
3yk pilav
2 parça tavuk
1 kase yoğurt

1 dilim yaş pasta
1 tane kurabiye
1avuç çerez
1 bardak meyve suyu

cumartesi sabah ile öğle aynı anda

1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı

arada muz portakal

akşam yemeği

1 tabak pırasa yemeği
2 dilim ekmek

yine ince dilim pasta

pazar sabahı

3 tane kızarmış ekmek
klasik kahvaltı

öğlen 1 kase aşure

akşam yemeği
ızgara baget kanat
küçüklerdi 5 tane
yarım dilim ekmek

bu sabah

1 dilim ekmek
1 kase çorba

cuma akşamı 1,5 saat yürüyüş
cumartesi günü 3 saat yürüyüş
ayrıca mekik
pazar akşamı 2 saat yürüyüş

Doğum günün ne zaman Neyneysecim?
Levrek yağlı mı?
Bana gayet hafif geliyorda :S
doğum günüm şubat 21 masalcım.
levrek 0 yağla pişti ama balığın kendi yağı var tabi. gerçi ben yemiyorum o kısımlarını. kültür balığı değildi, olta levrek diyordu belki o sebepten tadı yoğun gelmiş olabilir.:44: zaten normalde en yağlı somon herhalde. levrek, çupra normal yağlı balıklar olması lazım.

günaydıııııınnnnn :71:
hepinize güzel bi hafta diliyorum canlarım
günaydın dosbacım.
sana da güzel bir hafta diliyorum ben de.

nihancığım günaydın.:80:
menü de kaçamaklar var ama onları geçelim. arada süper yürünmüş tebrik ederim.:46: yeniyıla yürüyerek mi girdin yoksa:) maşallah ortalığı dağıtmışsın yaw.
:60::60:
yok kız yürüyerek girmedim akşam üstü iş çıkışı yürüdük hem alışveriş hem yürüyüş
diğer günlerde hususi yürümek için çıktım
valla dağıttım ortalığı sorma ya:1::1:

nihancım, saatlere bir daha baktım yani o derece:)) 3 saat yürüyüş ne demek, o da sadece cumartesi günü:) bu haftaya bomba gibi başladın demek bu sanırım. hadi bakalım güzel kilo vermeli bir hafta olur inşallah.:81:

nihancım, saatlere bir daha baktım yani o derece:)) 3 saat yürüyüş ne demek, o da sadece cumartesi günü:) bu haftaya bomba gibi başladın demek bu sanırım. hadi bakalım güzel kilo vermeli bir hafta olur inşallah.:81:

napayım canım ya yılbaşı akşamı kaçamaklar oldu ondan erisin diye :1::1:
ee sen neler yaptın nasıl geçti

nihancım kaçamkaların var ama yüryüşünü bende çok beğendim canım
bende koşu bandımı satmak istiyorum evde yürüdüğüm yok bari dışarı çıkmak için kendimi belki zorlarım
bugün dışarı çıkmak istiyorum ama alışveriş için...ee tabi çok yürüyüş sayılmıyo

Nihancım çok güzel yürümüşsün tebrik ederim.
Geçen gün de dediğim gibi bir yerden kaçamak yaparsan başka bir şekilde telafi etmeyi biliyorsun hoş ..

nihancım kaçamkaların var ama yüryüşünü bende çok beğendim canım
bende koşu bandımı satmak istiyorum evde yürüdüğüm yok bari dışarı çıkmak için kendimi belki zorlarım
bugün dışarı çıkmak istiyorum ama alışveriş için...ee tabi çok yürüyüş sayılmıyo
sağol dosbacım:38:
eğer kullanmıyorsan sat tabi
ya ben yürümeyi çok seviyorum eşimde öyledir çıkarız saatlerce el ele yürürüz ikimizde sevdiğimiz için sorun olmuyor:69::69:
Nihancım çok güzel yürümüşsün tebrik ederim.
Geçen gün de dediğim gibi bir yerden kaçamak yaparsan başka bir şekilde telafi etmeyi biliyorsun hoş ..
sağol canım:38:

ben hamileliğimde doğuımuma 2 gün vardı arkadaşım doğum yaptı gittim ziyaretine:1:
yolda gören komşularım kızıyordu bana yolda doğurcan evde otur biraz diye:60::60:

sağol dosbacım:38:
eğer kullanmıyorsan sat tabi
ya ben yürümeyi çok seviyorum eşimde öyledir çıkarız saatlerce el ele yürürüz ikimizde sevdiğimiz için sorun olmuyor:69::69:

sağol canım:38:

Ayy bayılıyorum bu takımın eşlerine sevgilerini hiseetmeye :17::17::nazar::nazar::nazar:

ben hamileliğimde doğuımuma 2 gün vardı arkadaşım doğum yaptı gittim ziyaretine:1:
yolda gören komşularım kızıyordu bana yolda doğurcan evde otur biraz diye:60::60:

Annem de öyleymiş sonuçta ortaya ben çıkmışım :1::1:

günaydın canlar
inşallah herkesler iyidir.
yeni yılınız kutlu olsun tekrar.
sağlık,mutluluk,huzur dolu bir yıl diliyorum.
hafta sonunda öyle çok kaçamağım olmadı desem yeridir,yılbaşında biraz pasta yedim,dünde wooper menü takıldım:78: onun haricinde iyiydim.
biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. yoğun olduğum için çok yazamayabilirim kusuruma bakmayın.
hepinizi öpüyorum

slm kızlar nasılsıız
ben halla hastavedahada kötüleştim
eşimde yok dr da gidemiyomm gözlerim akıyo resmen nasıl iyi olcam ben bilmiyorumm
hastalıkk dr bıktım valla 1aydır nerdeysee hastanelerdee gectii
allahım bitsin bu günlerr
öpüyorumm yatmaya calışıryorum ama ne mümkün eladan grş kızlar

Back
X