günaydın canım, şimdiden gözünaydın.keşke ara öğün yapıp çıksan,fazla abartmazsın en azından.günaydın kızlar geçmişi okuyayım dedim ama oku oku bitmiyor maaşallah ne güzel sohbet etmişsiniz öyle maalesef geçmişin hepsini okuyamadım bu sabah çok güzel bir haber aldım kardeşim gelecek cumartesi günü çok özlemiştim bu gün yine gezmek var
sabah kahvaltıda 1dilim ekmek peynir ve roka şekersiz çay ara yapmamam gerekiyor ev gezmesinde yerim artık
günaydınnnn
evet nihancım yok
günaydın kızlarr.günaydın kızlar. daha gelen giden olmamış. halbuki tükanı nihancım açardı:)
Allah kolaylık versin canım, asker yolu beklemek böyle birşey sanırım.:))iyi gecelerr... bende bizim askeri bekliorm birazdan çaldırcak ankesörlüden ben arıcam...sonra bende yatar:)
kesinlikle katılıyorum canım,istediğimizden ama az yesek hiçbirsorun yok gerçekten.sedacım bi ara yazabilirsen diyet listeni merak ettim
aslında benim listelerimde hep dolu dolu oluyordu ama ben artık listeye uymaktan sılıdım bıraktım
şimdi çok rahatım en azından kafam rahat
tamam kilo aldım ama keyfim yerinde...tamamen bırakmıyorum ama canımın çektiği şeyleri artık az da olsa yiyorum belkide en önemlisi bu...
canım,sizin adınıza üzüldüm,eşin adına sevindim,yazık adamcağız mutlu olmuş,hayırlısı ile pazar günü çıkarsınız yola inşallah.Şekerlerim Çok yorucu bir gün geçirdim
ara falan yapamadım sadece bol çay içtim
uçağa bindik yarım saat oturduktan sonra hava şartlarından dolayı seferimiz iptal dediler
Eşim eve yaklaşmıştı aradık tekrar döndü cumartesi gününe kadar sisli hava cumarteside eşimin işi varmış pazar gününe aldık artık bileti bakalım hayırlısı
Akşamda eşim 2 saatte geldi
dışarda yedik ama ben sadece 1 kase çorba içtim
canım senin adına çok seviniyorum çünkü istediğin gibi bir diyetisyen buldun ve memnunsun kilo veriyorsun e daha ne olsun,gerisi sana kalıyor hayatım,sakın bırakma kendini.Cnm eger yakınlarında boyle bır yer varsa gorus derım
benım verdıgım para son kurusuna kadar helal olsun o doktora
Sıze dıyet lıstemı yazsam yok artık dersınız ama ılk basta bende dıyordum bunlarla kılo alcam dıye ama
6cm gobekden 3 cm gogusden 2.5 cm bacak aramdan gıdınce anladımkı dogru yolda ve yerdeyım :)
dombilicim canım benim,hani ben kendimi derim kötü besleniyorum ama sen bendende kötüsün hayatım. yemiyorsun yemiyorsun yediğindede aaa nede olsa sabah yememiştim akşam yememiştim deyip abartıyorsun,bence biranöce sende kendini toparla hayatım. gerçekten vermek istiyorsan kiloları kendini frenlemeyi öğrenmelisin. inan biliyorum çok zor aynı şeyleri bende denedim ama yorulmadan önce kendime birşans daha verdim,inşallah da sonuna kadar gidebilirim. burada olmanı açık yüreklilikle bize yazmanı çok seviyorum kesinlikle ama diyet olayınada bir yerden başlamalısın hayatım. :13:kızlar nasılsınız?
gezmeden geldım oglumun yemegını yedırdım altını aldım
uyuttum evımı supurdum oglum uyandı
daha sımdık vaktım oldu
gezmede mantı hamurunu mınık kareler halınde kesmısler erıstenın kup kup olanı haslayıp ustune kıym a
1 kase yedım 2 dılım pasta
2 taane katmer pogaca 2 yk pıınc salatası ama akşam yemeği yok
Kızlar ben çıkıyorum ..
Dayanamayacak durumdayım mideme ..
Düşünmeyeyim diye uğraştım ama olmadı ..
Belki doktora gidebiliriz :S
İyi akşamlar ..
canım kullanmayı biliyorsan ki biliyorsun zaten yani iyiysen bu konuda otur direksiyon başına yavaş yavaş alıştır kendini,yanında bir arkadaş olursa daha iyi olur. bir iki hafta sıkıntı çekersin biter.kızlar bu gün bir karar verdim ama inanın çok korkuyorum aklıma geldikçe kalbim hızlı atıyor şehir içinde araba kullanmaya karar verdim eetabii acemiyim biryanım vazgeç ya birşey olursa diyor bir yanım eğer kullanmassan hiç öğrenemezsin diyor bakalım ne yapacağım yaş ilerledikçe insan daha korkak oluyor
sağol dosbacım,bende bu halimi özledim ne yalan söyleyeyim,bozmaktanda çok korkuyorum evden meyve hurma falan getirdim,sanırım 3-4 kaşık vardır tencerede kalan taze fasulyemi getirdim akşam çıkmadan önce yerim diye,evde kalırsa yenmez çünkü. dosbacım bir an var evet başla dediğin,işte ben o anı yakaladım,inşallah sende yakalarsın yoksa ne kadar sıkarsan sık olmuyor canım dikkat etsekte psikolojikman veremiyoruz.kaptanım bu ne enerji maşalllah
valla özlemişim senin böyle heyecanlı ve enerjik olmanı
çok sevindim senin adına çok iyi gidiyorsun
bende yapmak istiyorum ama şu ara değil hala kendimi toparlayamadım
işin garip tarafı toparlanmak için hiç enerjim yok iisimi ben böle devam ediyim yılbaşından sonra kararlerımı vereyim
neysecim sana da günaydın
nasılsın canım ??
benim biraz başım ağrıyor sanırım gece huzursuz uyudum tam uykumu alamadım(
635 kalori çok az hayatım. keşke patates kızartması yerine salata yeseydin.Ben neler yemişim bugün ..
Sabah: Elma sirkeli ballı su ( Hasta olacak gibiydim ondan)
Kepekli tost .. = 150 kalori
Ara: Meyveli yoğurt = 125 kalori
Öğle: HAşlanmış makarna = 85 kalori
Karnıbahar salatası: 200 kalori
Ara= Maden suyu
Akşam = 3-4 tane patates kızartması = 75 kalori
Toplam = 635 kalori ...
Aslında akşam yemeğim değildi o patatesler ama şuan mide ağrısından ölüyorum.
DÜşünmemeye çalışıyorum ama midem çok kötü ağrıyor :S
ne yalan söyliyim uzun süredir buradayım diyorum ama burada olmasam sanırım ben epey kilo alırdım,o yüzden sizlere minnettarım canlar.amin inş. canım
bebek istiyorum zaten Rabbim çok aratmasın inş.
2 yıldır eğer burda olmasam kesin 80 üzeri olurdum
ben hamile kalmadan 60 olmak istiyordum ama olamadım
yinede bugüne şükür
askerlik konusunda da hakkımızdan hayırlısı
aslında yurt dışına çıkacaktık ama olmadı
şimdi de eşim ok düşünmüyor
bakalım hayırlısı
amiiin.teşekkür ederim kızlar evet malesef açıkdan okumak daha zor hele arapça bitirdi beni :)) 3, sınıftayım haftasonları okulda ders görüyorum ama yeterli gelmiyor Rabbim muvaffak eder inşallah
canım sabah geldim sizi ziyarete ama bu yazını görmemiştim, herkesin işi güzü oluyor hayatım,uğrayamama sıkıntımı yazdım ama diyorum gönüller bir o yüzden sorun etme canım.merhaba kardeş takımım nasılsınız ? uzun zamandır uğrayamıyorum kusura bakmayın kızlar sınavlarım yaklaştı derse verdim kendimi sınavdan sonra bol bol gelirim inşaAllah o zamanda siz beni kovarsınız
lahana çorbası diyetin hayırlı uğurlu olsun firuzecim. resminide koymuşsun valla canım çekti:)) ellerine sağlık,yıl sonuna kadar diyetimi yapayım,sonrasında belki 3-4 günlük bende uygularım bu çorbayı. afiyet olsun.4kaşıkla ben doyucam ha ben onu tokken yesem kesmez
ya valla ben o kaşık işini beceremiyorum...bide tekbasıma yasıyorum cnm ya...4kasık makarna pisirmek komik oluo
yok vazcaydım zaten makarnadan...cuma eer aynı kiloda olursam 1ögün yicem makarna :) güzel mantık di mi:):)
bu arada tüm malzemeleri kattım...düdüklü full durumda haliyle agzını kapatamadım...anammm evin ici kokcak:):)
bakalım nası bisi olcak ben katlanıp icicem valla işe yaradıını bildiim icin
bide gec kahvaltı ettim 3-4arası... acıkmadım ama hazırlarken corbayı ceyrek havuc attım agzıma,bide yogurdu açıyodum paketinden 3tatlı kaşıgı yedim:)
gülü seven dikenine katlanır emirelim, kendini ona göre ayarlıcan artık hayatım.bu gün geleyim öğle yemeyine bu gün yine ev gezmesine gittim 1kase kısır evdede 2kaşık yoğurt yedim
10kasımdan beri evde yim bunalım takılıp duruyordum kkde diyete başladım hergün gezmek çıkıyor yesem bir türlü yemesem birtürlü yarında var sabah ne yesem acaba
ricaederim canım.adcım güzel dileklerin için saol balım çok teşekkür edeirm
emirelcim 19 aralık doğum günümdü 30 oldum :)) valla ilk başta tuhaf geliyodu ama çok birden alıştım ben bu rakama :))
kaptanım valla benim suana kadar dogru dürüst hic sivilce derdim olmadı :) o yuzden cogu arkds sinir olur bana,yerim yerim sadece göbek yapar:):)
ama azaltıcam,aslında yıllarca mayonez yemedim...yeni basladım,donemsel resmen vücudum istiyor sanki...
kimyon u annem demişti bana ama az kat derim cünkü agır bi tadı var, sahsen ben cok sevmem...
mekik lazım valla...düsün nası bi göbegim var boy 172 kg 68 bel bu durumda...hatta 25kasımda ölçmüşüm en son takvimimde yazıyor ölcülerim gögüs99-bel80-kalça100
şaka gibi.... kilo vermeye baslayınca direk kalca gidiyor..bel mekiksiz ııh...çekmem lazım evet,mayısta erkek arkdsm beni gördügünde şok olmalı:):):)
aldım malzemelerimi:) ne bulduysam her bi sebzeyi katıcam simdi...
ya benmde garip bi huyum vardır, sebzeyse konu tadını alıcam,tuz onun tadını yokediyor...
ama tansiyon düsüo iste arada,oyüzden tuz tüketiyorum...
bide mesela ıspanak yemem hic öyle böregidir,yemegidir nefret ederim...ama ıspanak salatasına bayılıyorum,çiğden marul yerine ıspanak dograyıp deneyin derim süper oluyor..
oyüzden yaparım sanırım...bugün pişiricem yarın baslıcam diete hadi hayırlısı:)
gündüz aç karnına kot pantolon bogazlı body falan 68.2cıktım..genelde de camasırla tartılırm,sanırım cuma sabah gecen haftaki kiloma düşebilcem...bunu basarırsam evet okadar tıkınıp sabit kalmam bile başarı olacak
günaydın cnm biraz geçoldu ama:)günaydın kızlar. daha gelen giden olmamış. halbuki tükanı nihancım açardı:)
sana da günaydın dosbacım:):)günaydınnnn
evet nihancım yok
katıl hayatım sohbetlere cidden eglenceli oluyor tavsiye ederim:) hadi gözün aydın özleniyor aile gercekten...günaydın kızlar geçmişi okuyayım dedim ama oku oku bitmiyor maaşallah ne güzel sohbet etmişsiniz öyle maalesef geçmişin hepsini okuyamadım bu sabah çok güzel bir haber aldım kardeşim gelecek cumartesi günü çok özlemiştim bu gün yine gezmek var
sabah kahvaltıda 1dilim ekmek peynir ve roka şekersiz çay ara yapmamam gerekiyor ev gezmesinde yerim artık
kaptanım cok iyi gidiyorsun valla darısı bize... :) evet cidden olay özgüvende bitiyor umarım moralin hic bozulmaz:)nasılsınız şekerler,ay valla ben iyiyim hemide epey iyiyim.
dün akşamımı çoook güzel kapattım.
şimdi; işten çıkmadan önce 200 gr yoğurdumu yedim 2 kaşık eksik olarak(öğlen yemiştim)
sonra eve gidince epey acıktım ama tuttum kendimi,saat 19.30 gibi bir kase salatamı yedim birde oğlumun pilavından onu heveslendirmek adına 1 çatal aldım. :))
ilerleyen saatlerde 3 dilim elma yedim,1 fincan yeşil çay içtim. aç birşekilde yattım.
bu sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurda ve kk büyüklüğünde peynir yedim,
iş yerime gelince baktım acıkıyorum yarım muz vardı,aslında 1 taneydi ama yarısı çürümüş,zaten o yüzden getirdim yanımda iş yerimde yerim çöpe gitmesin diye.:))
şimdide 250 ml suyumu içiyorum,evden çıkmadan öncede 1 bardak içtim.
ilerleyen dakikalarda yeşil çayımı içerim.
ah kızlar o kadar hevesliyim ki anlatamam bu sabah biraz inmiştim,düşünsenize yıl sonuna kadar böyle gidersem istediğim kilonun altına bile düşebilirim,
Rabbim den sabır diliyorum,sizlerden destek bekliyorum.
birde dün akşam,indirim yapan bir mağazadan 2 tane bluz aldım çok uygundu,iyi indirim yapmışlar. yani diyet yaparken alışveriş yapmak iyi oluyor motivasyon daha fazla oluyor,bugün bir tanesini giydim,makyajımıda yaptım kendimi iyi hissediyorum. inşallah böyle devam eder.
çenem nedense çok açık ama sanırım 2 gündür özgüvenim tam olduğu için böyle.
neyse kızlar buralarda olacağım,geçmişe biraz bakarım.
herkese güzel bir gün diliyorum canlar.
cnm bende de 5yıllık ehliyet yatışlarda..babam vermiyor arabayı diye...ama cidden bi şeklde trafige cıkmak lazm herkes bastan itibaren profesör degildiya araba kullanımındakızlar bu gün bir karar verdim ama inanın çok korkuyorum aklıma geldikçe kalbim hızlı atıyor şehir içinde araba kullanmaya karar verdim eetabii acemiyim biryanım vazgeç ya birşey olursa diyor bir yanım eğer kullanmassan hiç öğrenemezsin diyor bakalım ne yapacağım yaş ilerledikçe insan daha korkak oluyor
merhaba kardeş takımcım nasılsınız inşallah iyisinizdir . hepinize güzel bir gün geçirmenizi dilerim .
melankoliye çok çok geçmiş olsun dilerim . Allah acil şifalar versin . bol c vitamini düzenli ilaç ve istirahat ile en kısa sürede iyileşir inşallah .
asumancım takmımızı ziyaret etmişsin yine bal damlamış ağzından neşe getirmişsin canım . diyete girmene ne kadar sevindim sen yöntemini bulmuşsun aç kalmadan keyifle kilo vereceksin eminim yeni yıla kadar istediğin kiloya ulaşırsn . Canım ben karbonhidrat diyeti uyguluyordum ama beni şişko halimle çok seven bir iki dostum sayesinde 3 hafta harika giden diyetim bozuldu tatlı ikram ettiler geri çevirmememi istediler . malesef motivasyon bir anda bitti ve kilo veremedim sonrasındada devam edemedim . bu hafta pirinç lapası yaptım 3 gün detoks vücuttaki ödemi atsın diye ama oda hiç bir işe yaramadı anlayacağım 90 kiloyla 2 haftadır yerimde sayıyorum artık bugün itibariyle kalori hesabı yapmaya başladım bunuda deneyeceğim olmazssa bir süre ara verip yılbaşından sonra yine devam ederim diye düşünüyorum . vücudumda şaşırdı çünkü ne yaptığını bazen bu kilolardan hiç kurtulamayacağım diye düşünüyorum ama sonra toparlıyorum herkez nasıl yapıyor bir yöntemi olmalı diyorum öyle işte canım motivasyonu kaybetmeden gidecek inşallah bu kilolar çok öpüyorum sizleri kendine iyi bak işlerin yoğunmuş kolay gelssin canım benimde öyle yıl sonu malum yapmak gerekiyor kalırsa birikiyor ihmal etmeyelim çok öpüyorum tekrar canım görüşmek üzere .
canım merhabalar. maşallah neşen yerinde belli. yeni cicilerin de hayırlı olsun. dün akşamki beslenmende 10 numara olmuş canım, çok güzel. hadi 1 gün gitti kaldı 7 gün.nasılsınız şekerler,ay valla ben iyiyim hemide epey iyiyim.
ah kızlar o kadar hevesliyim ki anlatamam bu sabah biraz inmiştim,düşünsenize yıl sonuna kadar böyle gidersem istediğim kilonun altına bile düşebilirim,
birde dün akşam,indirim yapan bir mağazadan 2 tane bluz aldım çok uygundu,iyi indirim yapmışlar. yani diyet yaparken alışveriş yapmak iyi oluyor motivasyon daha fazla oluyor,bugün bir tanesini giydim,makyajımıda yaptım kendimi iyi hissediyorum. inşallah böyle devam eder.
iyiyim çok şükür dosbacım. spora gittim geldim. şimdi oğlanı yatırıcam ama sabah geç kalktı diye bekliyorum biraz. gündüz yatsaydın da dinlenseydin keşke dosbacım. neden huzursuz uydun diyecektim ama nedenini yazmışsın. ben de yalnız kalamıyorum. eşim ilk askere gittiğinde koridorun ışığını açık bırakarak yattım. zamanla alıştım ve kendi kendime de bu duruma alışmam gerektiğini tekrarladım. şimdi daha iyiym. duamı edip yatıyorum:)neysecim sana da günaydın
nasılsın canım ??
hadi bakalım hayırlı olsun çorba diyetin firuzeciğim. gün gün gelişmeleri bekliyoruz.dün gündüzden beri wcye gene cıkamadıgım halde az once tartıldım veeeee67.3şimdi bu kiloyu neden yazdım....başlıyorum bu kiloyla lahana corbası dietine...bakalım yarın ne olcak
şimdi hemen kacıp dus alıp corbamdan bi kase icip aşşa kafeye inmem lazım gelr arkdsm 1saat sonra...
görüsürüzzzz
geçmiş olsun nihancım. biz de merak etmiştik sabah seni göremeyince.. meğer hastalıktanmış. hain melankoli sana bulaştırdı değil miselam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
benmde öyleydi cidden, profil albümümde eski resimlerim var iste1-2yıl oldu.. bi kilolu bide kilo verdikten sonraki...
kilolu halim 70kg flandı, zayıfladıgımda 58kgya kadar inebilmistim, ki en son o kiloyu ben orta2de görmüstüm
tekrar umarım verebilrm...hayal benim icin söyle 55-57arası olmak,ama bi 58-60arasını göreyim dünyalar benim olcak cidden
günaydın kızlar. daha gelen giden olmamış. halbuki tükanı nihancım açardı:)
nasılsınız şekerler,ay valla ben iyiyim hemide epey iyiyim.
şimdi; işten çıkmadan önce 200 gr yoğurdumu yedim 2 kaşık eksik olarak(öğlen yemiştim)
sonra eve gidince epey acıktım ama tuttum kendimi,saat 19.30 gibi bir kase salatamı yedim birde oğlumun pilavından onu heveslendirmek adına 1 çatal aldım. :))
ilerleyen saatlerde 3 dilim elma yedim,1 fincan yeşil çay içtim. aç birşekilde yattım.
bu sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurda ve kk büyüklüğünde peynir yedim,
iş yerime gelince baktım acıkıyorum yarım muz vardı,aslında 1 taneydi ama yarısı çürümüş,zaten o yüzden getirdim yanımda iş yerimde yerim çöpe gitmesin diye.:))
şimdide 250 ml suyumu içiyorum,evden çıkmadan öncede 1 bardak içtim.
ilerleyen dakikalarda yeşil çayımı içerim.
kızlar bu gün bir karar verdim ama inanın çok korkuyorum aklıma geldikçe kalbim hızlı atıyor şehir içinde araba kullanmaya karar verdim eetabii acemiyim biryanım vazgeç ya birşey olursa diyor bir yanım eğer kullanmassan hiç öğrenemezsin diyor bakalım ne yapacağım yaş ilerledikçe insan daha korkak oluyor
neysecim sana da günaydın
nasılsın canım ??
canım,sizin adınıza üzüldüm,eşin adına sevindim,yazık adamcağız mutlu olmuş,hayırlısı ile pazar günü çıkarsınız yola inşallah.
:
kızlar kendime geleyim... allahım askerle yatıp askerle kalkıyorumsabah uyandırdı cep telefonu bulmuş kendine 1saat knstuk,umarım tlfnu kaptırmaz ikimizin de kamu hattı iyi oluyor böyle extra fatura ödemiyoruz... ama öyle uykum vardı ki tlfnu kapayınca geri yattım: bi20dk once arkdsım aradı gel bi çay icelim tavla atalım die....
bi duş alıp hemen oraya incem...
dün gündüzden beri wcye gene cıkamadıgım halde az once tartıldım veeeee67.3şimdi bu kiloyu neden yazdım....başlıyorum bu kiloyla lahana corbası dietine...bakalım yarın ne olcak
şimdi hemen kacıp dus alıp corbamdan bi kase icip aşşa kafeye inmem lazım gelr arkdsm 1saat sonra...
görüsürüzzzz
herkeze güel günler
adcım,dosbam,fiyucecim hepinize merhaba..
o kadar çok uyumuşm ki akşam konuşmadan sonra yattım ve 10.30 da kalktım,kahvaltı deken biraz dinlendim
kahvaltı : patates az yağda kızartma değil haşlama gibi buğlamada denebilir,iki çatal beyaz peynir ve 7 zeytin yedim (sanırım zeytini biraz fazla kaçırdım ama akşama kadar telafisini yaparım ) yanında a şekersiz çay
ilaçlarımı içtim
arada meyve yerim
akşama da çorba içerim ıspanak yemeği az ve belki yoğurt...
akşamdan sonraki aram ise yine meyve olur...
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
canım hoşgeldin,çokteşekkürederim ferhanım,fırsatım oldukça uğrarım inşallah,merhaba kardeş takımcım nasılsınız inşallah iyisinizdir . hepinize güzel bir gün geçirmenizi dilerim .
melankoliye çok çok geçmiş olsun dilerim . Allah acil şifalar versin . bol c vitamini düzenli ilaç ve istirahat ile en kısa sürede iyileşir inşallah .
asumancım takmımızı ziyaret etmişsin yine bal damlamış ağzından neşe getirmişsin canım . diyete girmene ne kadar sevindim sen yöntemini bulmuşsun aç kalmadan keyifle kilo vereceksin eminim yeni yıla kadar istediğin kiloya ulaşırsn . Canım ben karbonhidrat diyeti uyguluyordum ama beni şişko halimle çok seven bir iki dostum sayesinde 3 hafta harika giden diyetim bozuldu tatlı ikram ettiler geri çevirmememi istediler . malesef motivasyon bir anda bitti ve kilo veremedim sonrasındada devam edemedim . bu hafta pirinç lapası yaptım 3 gün detoks vücuttaki ödemi atsın diye ama oda hiç bir işe yaramadı anlayacağım 90 kiloyla 2 haftadır yerimde sayıyorum artık bugün itibariyle kalori hesabı yapmaya başladım bunuda deneyeceğim olmazssa bir süre ara verip yılbaşından sonra yine devam ederim diye düşünüyorum . vücudumda şaşırdı çünkü ne yaptığını bazen bu kilolardan hiç kurtulamayacağım diye düşünüyorum ama sonra toparlıyorum herkez nasıl yapıyor bir yöntemi olmalı diyorum öyle işte canım motivasyonu kaybetmeden gidecek inşallah bu kilolar çok öpüyorum sizleri kendine iyi bak işlerin yoğunmuş kolay gelssin canım benimde öyle yıl sonu malum yapmak gerekiyor kalırsa birikiyor ihmal etmeyelim çok öpüyorum tekrar canım görüşmek üzere .
inşallah firuzecim inşallah moralim bozulmaz. sağol hayatım.günaydın cnm biraz geçoldu ama:)
sana da günaydın dosbacım:):)
katıl hayatım sohbetlere cidden eglenceli oluyor tavsiye ederim:) hadi gözün aydın özleniyor aile gercekten...
kahvaltın oldukca da iiymiş:)
kaptanım cok iyi gidiyorsun valla darısı bize... :) evet cidden olay özgüvende bitiyor umarım moralin hic bozulmaz:)
cnm bende de 5yıllık ehliyet yatışlarda..babam vermiyor arabayı diye...ama cidden bi şeklde trafige cıkmak lazm herkes bastan itibaren profesör degildiya araba kullanımındabiraz cesareet ve her konuda gerektigi gibi biraz özgüven
slmlar
tabi yaa eşin yoktu değilmi,dalgınlığımın kusuruna bakma hayatım.gerçi herzamanki halim.:))adcım çok şükür bi sıkıntı yok ama eşim gece yanımda değildi...her ne kadar korkmasam da tedirgin uyuyorum bi türlü alışamadım yalnız kalmaya(
neyse bu gece benim için gelecek sabah geri gidecek :))
askerlik yeni başladı firuzecm. 15 aymı yapacak arkadaşın.hani daha çok yolunuz var diye söyledim,kızlar kendime geleyim... allahım askerle yatıp askerle kalkıyorumsabah uyandırdı cep telefonu bulmuş kendine 1saat knstuk,umarım tlfnu kaptırmaz ikimizin de kamu hattı iyi oluyor böyle extra fatura ödemiyoruz... ama öyle uykum vardı ki tlfnu kapayınca geri yattım: bi20dk once arkdsım aradı gel bi çay icelim tavla atalım die....
bi duş alıp hemen oraya incem...
dün gündüzden beri wcye gene cıkamadıgım halde az once tartıldım veeeee67.3şimdi bu kiloyu neden yazdım....başlıyorum bu kiloyla lahana corbası dietine...bakalım yarın ne olcak
görüsürüzzzz
merhaba canım uyudun ne güzel dinlendin.kahvaltıda sanırım ekmek yemedin,afiyet olsun canım.herkeze güel günler
adcım,dosbam,fiyucecim hepinize merhaba..
o kadar çok uyumuşm ki akşam konuşmadan sonra yattım ve 10.30 da kalktım,kahvaltı deken biraz dinlendim
kahvaltı : patates az yağda kızartma değil haşlama gibi buğlamada denebilir,iki çatal beyaz peynir ve 7 zeytin yedim (sanırım zeytini biraz fazla kaçırdım ama akşama kadar telafisini yaparım ) yanında a şekersiz çay
ilaçlarımı içtim
arada meyve yerim
akşama da çorba içerim ıspanak yemeği az ve belki yoğurt...
akşamdan sonraki aram ise yine meyve olur...
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?