kız, fotoğrafı güzel gözüküyor:) afiyet olsun bakalım. bol bol kilo vermeler olsun canım:)yesil mercimegi karası cıksın die önceden haslamadıgım icin biraz karardı corba...dogrusu boyle daha iyi oldu gibi...
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
yogurtla denemistim eskiden gercekten güzel oluyor ama niye bilmiyorum kilo verilmiyor öyle cok...
o yuzden sade sıcak bol baharat deneyim diyorum
1kase simdi iciyorum ölmezsem yarın bunla baslıyorum diete
canım, yolculuğunuz iptal olmuş. bu aralar hakikaten çok sis var. inşallah hayırlısıyla gidersiniz canım.Uçakla gidecektim canım eşim gelmeyecek biz kızımla gidecektik ama gidemedik
Konya da çok sis varmış uçak iptal oldu pazar günü akşam bineceğiz artık eşim çok mutlu oldu 4 gün daha beraberiz diye
Canım merkezde doğup büyüdük babam bi köyünden annemse çumralı
sen nerelisin çok sevindim ya hemşeri buldum
maşallah nurcum, sadece 1 kase çorbayla idare edebilmişsin. hem zihin yorgunluğu hem fiziksel yorgunluk olmuştur. neticede gitmeyi bekliyordun ama gidemedin. pazar günü inşallah sorunsuz gidersiniz canım.Şekerlerim Çok yorucu bir gün geçirdim
ara falan yapamadım sadece bol çay içtim
uçağa bindik yarım saat oturduktan sonra hava şartlarından dolayı seferimiz iptal dediler
Eşim eve yaklaşmıştı aradık tekrar döndü cumartesi gününe kadar sisli hava cumarteside eşimin işi varmış pazar gününe aldık artık bileti bakalım hayırlısı
Akşamda eşim 2 saatte geldi
dışarda yedik ama ben sadece 1 kase çorba içtim
firuze çorba süper görünüyor
canım istersen bi dr.a daha görün...
nurcum herşeyde bi hayır vardır bak eşind mutlu olmuş...hayırlıca ailene kavuşman dileğiyle
kız, fotoğrafı güzel gözüküyor:) afiyet olsun bakalım. bol bol kilo vermeler olsun canım:)
canım, yolculuğunuz iptal olmuş. bu aralar hakikaten çok sis var. inşallah hayırlısıyla gidersiniz canım.
biz sudurağı kasabasındanız canım:) benim de babam merkezde büyümüş. annem ise sudurağından. ben de orda doğdum. sonra ankaraya taşındık. ben 6 yaşındayken falan.
maşallah nurcum, sadece 1 kase çorbayla idare edebilmişsin. hem zihin yorgunluğu hem fiziksel yorgunluk olmuştur. neticede gitmeyi bekliyordun ama gidemedin. pazar günü inşallah sorunsuz gidersiniz canım.
az daha deşelersek akraba çıkcaz gibime geliyor:) karaman zaten küçük bir yer. insan insanı tanıyor nerdeyse. biz teyzemin kızıyla çarşıya çıktığımızda kuzenim birsürü tanıdığıyla karşılaşırdıAaa ciddi misin canım ablamın eşi sudurağı kasabasından
bizim evimizde eskiden erkek imam hatibin karşısındaydı şimdi koyunlu parkın orda
valla çok yoruldum canım çocukda olunca mahvetti beni
benm sorun da bu sanırım...bazen yemiyorum ve aramıyorum...ama yersem ben doymak bilmiyorum ya...abartısız bi oturusta zamanında yarım kilo şöbiyet yedigimi bilirim...en son krizimde arkds gelmişti yarım paket makarna yaptım. kız 1tabaga yakın yedi gerisini ben 1.5saat icinde bitirdimAyy canım yok ben diyetisyene uyamam şaka yapıyorum ben diyetisyene gittiğimde yemediğim için kilo aldığımı söylemişti benim çoğunluk sorunum yiyememek
Çok yemeye düşkün değilim 2 yıldır düzelttim önce sabah bişeyler atıştırır diğer gün sabaha kadar dururdum ve kilo aldım diyetisyene gittiğimde yemediğim için vücudun kendini savunmaya aldığını en ufak bir gıdayı yağ olarak depoladığını söylemişti sonra sonra düzene koydum şükür haliyle 1 yılda 23 kilo verdim şu andada vücudum dinlenmeye geçti.
Canım ben İstanbulda yaşıyorum ama konyaya gidecektim Konya çok sisli olduğu için iniş yapılamıyormuş o yüzden uçak kalkmadı
Geç saat olduğu için çorba yeterli geldi bana
istiorm cidden cunku gazi tıp da ilk muayenemde tahlille kntrol etmeleri lazımdı kontrol etmediler bile..şaka gibi kavga dövüs kan tahlilini ben istedim...firuze çorba süper görünüyor
canım istersen bi dr.a daha görün...
dosbacım bence geçiş dönemindesin. yeni bir düzen oturtuyorsun ondan kilo almış gözüktüğünü düşünüyorum ben. senin felsefeni benimsiyorum ben de. sürekli aç aç bir şeylere bakmaktansa canının çektiğinden azar azar yemelisin bence. vücuduna kontrolün sende oluğunu söylemen lazım. belli kurallar dahlinde tabii ki ve bence sen zaten diyetisyenlere gide gele kuralları zaten çözmüşsün. artık olayı kafanda bitirmen lazım diye düşünüyorum naçizane canım.:97:sedacım bi ara yazabilirsen diyet listeni merak ettim
aslında benim listelerimde hep dolu dolu oluyordu ama ben artık listeye uymaktan sılıdım bıraktım
şimdi çok rahatım en azından kafam rahat
tamam kilo aldım ama keyfim yerinde...tamamen bırakmıyorum ama canımın çektiği şeyleri artık az da olsa yiyorum belkide en önemlisi bu...
az daha deşelersek akraba çıkcaz gibime geliyor:) karaman zaten küçük bir yer. insan insanı tanıyor nerdeyse. biz teyzemin kızıyla çarşıya çıktığımızda kuzenim birsürü tanıdığıyla karşılaşırdı
ankaradan gelirken o koyunlu parkın ordan geçiyoruz biz hep:) orayı görünce heyecan duyarız artık vardık diye
kız, fotoğrafı güzel gözüküyor:) afiyet olsun bakalım. bol bol kilo vermeler olsun canım:)
onu bırak biz senede 1 belki 2 gideriz karamana ve o halde ben bile tanıdığımla karşılaştımAslında bende uzak büyüdüm sayılır karamandan
liseyi dışarda okudum arkasından üniversite sonrada evlendim yine dışardayım sadece tatillerde gidebiliyoruz
Evet hala küçük bi yer karaman çarşıya çık mutlaka en az 3-4 tanıdıkla karşılaşırsın
kızlar ben kaçayım. sohbet de çok güzel bu gece, maşallah.ancak oğlan gece uyanıyor ve de erkencidir kendisi. sabah devam ederim ben inşallah. hepinize iyi geceler canlarım.
benm sorun da bu sanırım...bazen yemiyorum ve aramıyorum...ama yersem ben doymak bilmiyorum ya...abartısız bi oturusta zamanında yarım kilo şöbiyet yedigimi bilirim...en son krizimde arkds gelmişti yarım paket makarna yaptım. kız 1tabaga yakın yedi gerisini ben 1.5saat icinde bitirdimdurduramıyorum kendimi...
demekki iç anadolu bolgesinde bi sis durumu var,dün sabah okula giderken canım cıktı resmen....
istiorm cidden cunku gazi tıp da ilk muayenemde tahlille kntrol etmeleri lazımdı kontrol etmediler bile..şaka gibi kavga dövüs kan tahlilini ben istedim...
hacettepenin gastroloji iyi dediler,gidip rahatlıcam...cünkü ailede kimsede çölyak yok,ayrıca bunca yıl sonra farkedilmesi garip...acaba diorm arpa buğday yulaf cavdar vs degil de sadece bugdaya mı alerjim var bakalım haftaya gidicem mutlka...
çorbanın tadı da fena degildi,soguk hali resmen sebze suyu ama öle icilmez yani,sıcak içmek lazım bunu...yarın baslıcam tartılıp umarım işe yarar
İşte canım sorunumuzu biliyoruz ama irademizle bazen olmuyor ama sadece istemek yetiyor ben o 88 kiloluk halimi gördüğümde şokla birlikte diyete başlamıştım
Allaha şükür verdim o kiloların çoğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?