nasılsınız şekerler,ay valla ben iyiyim hemide epey iyiyim.
dün akşamımı çoook güzel kapattım.
şimdi; işten çıkmadan önce 200 gr yoğurdumu yedim 2 kaşık eksik olarak(öğlen yemiştim)
sonra eve gidince epey acıktım ama tuttum kendimi,saat 19.30 gibi bir kase salatamı yedim birde oğlumun pilavından onu heveslendirmek adına 1 çatal aldım. :))
ilerleyen saatlerde 3 dilim elma yedim,1 fincan yeşil çay içtim. aç birşekilde yattım.
bu sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurda ve kk büyüklüğünde peynir yedim,
iş yerime gelince baktım acıkıyorum yarım muz vardı,aslında 1 taneydi ama yarısı çürümüş,zaten o yüzden getirdim yanımda iş yerimde yerim çöpe gitmesin diye.:))
şimdide 250 ml suyumu içiyorum,evden çıkmadan öncede 1 bardak içtim.
ilerleyen dakikalarda yeşil çayımı içerim.
ah kızlar o kadar hevesliyim ki anlatamam bu sabah biraz inmiştim,düşünsenize yıl sonuna kadar böyle gidersem istediğim kilonun altına bile düşebilirim,
Rabbim den sabır diliyorum,sizlerden destek bekliyorum.
birde dün akşam,indirim yapan bir mağazadan 2 tane bluz aldım çok uygundu,iyi indirim yapmışlar. yani diyet yaparken alışveriş yapmak iyi oluyor motivasyon daha fazla oluyor,bugün bir tanesini giydim,makyajımıda yaptım kendimi iyi hissediyorum. inşallah böyle devam eder.
çenem nedense çok açık ama sanırım 2 gündür özgüvenim tam olduğu için böyle.
neyse kızlar buralarda olacağım,geçmişe biraz bakarım.
herkese güzel bir gün diliyorum canlar.
dün akşamımı çoook güzel kapattım.
şimdi; işten çıkmadan önce 200 gr yoğurdumu yedim 2 kaşık eksik olarak(öğlen yemiştim)
sonra eve gidince epey acıktım ama tuttum kendimi,saat 19.30 gibi bir kase salatamı yedim birde oğlumun pilavından onu heveslendirmek adına 1 çatal aldım. :))
ilerleyen saatlerde 3 dilim elma yedim,1 fincan yeşil çay içtim. aç birşekilde yattım.
bu sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurda ve kk büyüklüğünde peynir yedim,
iş yerime gelince baktım acıkıyorum yarım muz vardı,aslında 1 taneydi ama yarısı çürümüş,zaten o yüzden getirdim yanımda iş yerimde yerim çöpe gitmesin diye.:))
şimdide 250 ml suyumu içiyorum,evden çıkmadan öncede 1 bardak içtim.
ilerleyen dakikalarda yeşil çayımı içerim.
ah kızlar o kadar hevesliyim ki anlatamam bu sabah biraz inmiştim,düşünsenize yıl sonuna kadar böyle gidersem istediğim kilonun altına bile düşebilirim,
Rabbim den sabır diliyorum,sizlerden destek bekliyorum.

birde dün akşam,indirim yapan bir mağazadan 2 tane bluz aldım çok uygundu,iyi indirim yapmışlar. yani diyet yaparken alışveriş yapmak iyi oluyor motivasyon daha fazla oluyor,bugün bir tanesini giydim,makyajımıda yaptım kendimi iyi hissediyorum. inşallah böyle devam eder.
çenem nedense çok açık ama sanırım 2 gündür özgüvenim tam olduğu için böyle.
neyse kızlar buralarda olacağım,geçmişe biraz bakarım.
herkese güzel bir gün diliyorum canlar.