herkeze güel günler
adcım,dosbam,fiyucecim hepinize merhaba..
o kadar çok uyumuşm ki akşam konuşmadan sonra yattım ve 10.30 da kalktım,kahvaltı deken biraz dinlendim
kahvaltı : patates az yağda kızartma değil haşlama gibi buğlamada denebilir,iki çatal beyaz peynir ve 7 zeytin yedim (sanırım zeytini biraz fazla kaçırdım ama akşama kadar telafisini yaparım ) yanında a şekersiz çay
ilaçlarımı içtim
arada meyve yerim
akşama da çorba içerim ıspanak yemeği az ve belki yoğurt...
akşamdan sonraki aram ise yine meyve olur...
mrb cnm biraz geç oldu ama yeni geldim eve

bende cogu zaman patates yemek istedigimde yaptıgından yapıyorum,azıcık renk versin diye kırmızı toz biberle süper oluyor cidden:) ay ne oburum yaa hep yemeklere cvp veriyorum:):):) menü güzel görünüyor vlla,ben gene duramadım kacamak yaptım
selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
cnm gecmis olsun hayırdır ya böyle takımca herseyimiz hastalıklar falan da...umarım kısa zamanda düzelirsin... dikkat et kendine
hadi bakalım hayırlı olsun çorba diyetin firuzeciğim. gün gün gelişmeleri bekliyoruz.
saol cnm bakalım arada kaçamaksız duramıyorum ben ama nasıl olcak görüces yarın bi fark olursa tamamdır bu iş
İnş ulaşırsın canım istediğin kiloya bende 57 falan istiyorum bakalım
İnş kolayca gelir teskere gününüz canım
Allahım biz nasıl bekleyecez acaba rabbim yardımcımız olsun bu konuda
ohh tavla keyfi ne güzel kızım hareketleneli ağız tadıyla tavla oynayamaz oldum ya
Lahana çorbasınıda inş içebilirsin ben içemedim çünkü
nurcum valla 58kg iken fıstık gibiydim yaa...dogrusu o kiloda bile belim anca 70cm falan olmustu ama ölcülerim söyleydi 90-70-90buna bile razıyım suan benm bel istesem de fazla incelmiyor,cogu kisinin hosuna giden bacak boyu yüzünden...o kaburga ile kalcamdaki kemikler arası taş çatlasın 3cm falan bacak cok uzun,haliyle ne kadar inceltirsem incelteyim bel oyumu olmuyor eski kilo verişimden tecrübeliyim bu konuda,daha fazla verince de kemiklerim cıkıyor...ergenlikte yüzücüydüm sanırım ondan kemiklerim cidden cok gelişmiş

tavla buyrun gelin oynayalim:) ben hastasıyım valla,hatta 2el tavla 1kere de kelime oyunu oynadık cok iyi geldi bana:)
firuzecim inş. teli kaptırmaz canım konuşmak hasreti birazcık azaltıyo...tavla bilmem aslında öğrenmek istiyorum
öğretiriz cnm benm kısmet olursa:)
teli kaptırmaz sanırım bi zula buldum dedi,bide cok kiside varmıs zaten karsta ortam rhat dedi,sabah1saat knstuk az once gene aradı,bide kamu hattı olunca bizim kendi aramızda knsmamız sınırsız cok iyi oldu böyle canı sıkıldıkca arıyor:)
inşallah firuzecim inşallah moralim bozulmaz. sağol hayatım.
askerlik yeni başladı firuzecm. 15 aymı yapacak arkadaşın.hani daha çok yolunuz var diye söyledim,

eski kilona gelmişsin gözeün aydın.
bir ara beraber atalım tavla,hangi ara onu hiç sorma bilmiyorum.
inşallah bozulmaz hiçbirimizin de güzel bi sonuc goruruz:)
yok askerlii kısa dönem 5ay...ya aslında ben rahatım cogu arkdsma göre bana okadar koymuyor askerlik, nihayetinde sayılı gün gecer...ama işte beyimize biraz fazla koyuyor...oda alısır gittiginden beri istirahatte haliyle sıkılıyor farkındayım... tek sinir bozan şey,tanısma günümüzde,yıldönümünde,dogum günümde,sevgililer gününde,kendi dogum gününde offf yani hicbi özel günde burda olamayacak

evet bende sevindim eski kiloma dönmeme...yarın azalmıs olarka bildirim yapıcam ya cok sevincliyim:):)
yaw ben de ferihanı alıntılamıştım ama çıkmamış o. ferihancım asumanın da dediği gibi verdiğin kiloyu korumak da önemli. sen güzel verdin ve inşallah vermeye devam edersin. ben bu eş-dost çevreyi hiç anlamıyorum. kilo alırsın herkes, çok kilo almışsın cık cık yapar. kilo verirsin bu sefer de sürekli bir şeyler yedirmeye çalışırlar. yine kendi irademizi kendimiz koruycaz, yapıcak bir şey yok. ben yarın bir tartılsaydım bir iki kaçamak düşünüyorum ama bakalım

cidden öyle ya...rejimdeyim desen nie cok fazlalıgın yok ki derler, rejim yapmasan dalga gecerler

benm tüm kilom göbekte ve simitlerde diye tüm arkdslarım kız erkek dalga geciyorlar benmle,hep aynı şey,aldır artık su cocugu firuze die,hamilelere benziomusum
nasılsınız kızlar ben kötüü bazı konular canımı sıkıyoo kişilerdee ağlamak istiyorumm hıçkıra hıçkıraa
herkesiyidir inş
gecmişe bakalyımm öpüyorumm
hayırdır elacım neyin var? kötü bisi yok di mi....
adcım benide götürecekti ama hem bütün ekip erkek hemde benim burda işim vardı
saolsun anlayışla karşıladı geliyor şimdi yoldaymış...
akşama yemek menüm gayet bomba oldu
ama ben bomba diye dalmayacağım hepsinden az yiyeceğim (diye ümit ediyorum)
yayla çorbası
p.pilavı
kuru fasülye (etli)
turşu salata
yoğurt
emin olun tadımlık yiyeceğim aslında hepsini de çok severim
belki pts gününden itibaren oruçlarımı tutarım
offf süpermiş menü cidden.... benm de balkonumda 10ar kgluk tursular var,birinde lahana birinde salatalık...ve lahana turşusunun hastasıyım... inanır mısınız resmen can çekişiyorum yememek icin...dedemler yapmıs, lahana tursusunun tuzu da az üstelik ama biliyorum ki su toplayacak vücut,cesaret edemiyorum
kızlar şimdilik çıkıyorum bugün uğrayamam gibi...
yarın herkese bol şans diliyorum umarım herkes görmek istediği rakamı görür
görüşürüz
görüsürüz cnm