• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaw ben de ferihanı alıntılamıştım ama çıkmamış o. ferihancım asumanın da dediği gibi verdiğin kiloyu korumak da önemli. sen güzel verdin ve inşallah vermeye devam edersin. ben bu eş-dost çevreyi hiç anlamıyorum. kilo alırsın herkes, çok kilo almışsın cık cık yapar. kilo verirsin bu sefer de sürekli bir şeyler yedirmeye çalışırlar. yine kendi irademizi kendimiz koruycaz, yapıcak bir şey yok. ben yarın bir tartılsaydım bir iki kaçamak düşünüyorum ama bakalım:60::60:

nasılsınız kızlar ben kötüü bazı konular canımı sıkıyoo kişilerdee ağlamak istiyorumm hıçkıra hıçkıraa
herkesiyidir inş
gecmişe bakalyımm öpüyorumm

canım merhabalar. maşallah neşen yerinde belli. yeni cicilerin de hayırlı olsun. dün akşamki beslenmende 10 numara olmuş canım, çok güzel. hadi 1 gün gitti kaldı 7 gün.
iyiyim çok şükür dosbacım. spora gittim geldim. şimdi oğlanı yatırıcam ama sabah geç kalktı diye bekliyorum biraz. gündüz yatsaydın da dinlenseydin keşke dosbacım. neden huzursuz uydun diyecektim ama nedenini yazmışsın. ben de yalnız kalamıyorum. eşim ilk askere gittiğinde koridorun ışığını açık bırakarak yattım. zamanla alıştım ve kendi kendime de bu duruma alışmam gerektiğini tekrarladım. şimdi daha iyiym. duamı edip yatıyorum:)
hadi bakalım hayırlı olsun çorba diyetin firuzeciğim. gün gün gelişmeleri bekliyoruz.
geçmiş olsun nihancım. biz de merak etmiştik sabah seni göremeyince.. meğer hastalıktanmış. hain melankoli sana bulaştırdı değil mi:1::1:
merhaba canım. aslında neşhe pek yok ama yinede kendimi bırakmamak istiyorum. tutunuyorum. ;)
sağol hayatım,cicilerim diyetimin ilk gününde iyi geldi gerçekten.
bekle beni yedi gün ben geliyorum, :10: hayırlısı ile geçer temennim. aslında askerlik değilde eşinden ayrı kalmak zorunda olmak zor,eşleriniz yaradanın izniyle askerliklerini yapıp gelecekler ki senin az kaldı hayatım,:46: yılda 2 yada 3 defa eşini görebilen insanlar var,adam gitmiş yurt dışına senede 2 defa geliyor. siz yine şanslısınız en azından süreniz belli. dosbamda eşini göndersin hayırlısı ile oda alışır sonra bir bakmış eşi gelivermiş. :8:
canım iyi olmana çok sevindim
inan yazını okuyunca bi mutluluk duydum gerçekten pozitif enerji saçıyorsun
inş bu azimle başaracaksın
Canım cesaretini topla eminim çok rahat başaracaksın
İnş canım
cidden o kadar sevindi ki eşim anlatamam

sağol hayatım. inşallah bu yazılarım devam eder de daha çok enerji verebilirim :))
eşinin gözüaydın ama bu sefer giderken yine üzülecek, aman çok üzülmesin,seninde gözünü arkada bırakmasın hayatım. kaç gün kalacasınız.

adcım bu defa çok ii gidiyorsun inanıyorum başaracaksın canım
inşallah hayatım,dilerim hep beraber başarırız.
yaw ben de ferihanı alıntılamıştım ama çıkmamış o. ferihancım asumanın da dediği gibi verdiğin kiloyu korumak da önemli. sen güzel verdin ve inşallah vermeye devam edersin. ben bu eş-dost çevreyi hiç anlamıyorum. kilo alırsın herkes, çok kilo almışsın cık cık yapar. kilo verirsin bu sefer de sürekli bir şeyler yedirmeye çalışırlar. yine kendi irademizi kendimiz koruycaz, yapıcak bir şey yok. ben yarın bir tartılsaydım bir iki kaçamak düşünüyorum ama bakalım:60::60:
doğru söze ne denir. :128:
nasılsınız kızlar ben kötüü bazı konular canımı sıkıyoo kişilerdee ağlamak istiyorumm hıçkıra hıçkıraa
herkesiyidir inş

gelem mi elacım, dağılın uleyyynnn diye bağırıp hepsini dövem mi :95:

kızlar son olarak yarım muz yemiştim sanırım,ardından yeşil çay içerim dedim ama içemedim, saat 13.3 a kadar 1 tane ayveyı dilim dilim yedim,1 tane hurma.
öğle yemeği saat 14.00 gibi 1 tabak yoğurlu kabak sote.
ardından doymadığım için 2 tane hurma(3 tane yanımda getirdim bitti)
şimdi ara olarak tatlandırıcılı nescafe içiyorum(2in1)
ama birşey söyleyeyimmi hala çok açım,sanırım dünde az yediğim için böyle ki midem ve bağırsaklarım sürekli gurulduyor ama alışmak zorunda,başka çaresi yok,
saat 16.3 gibi 1 porsiyon salatamı ve 3-4 yemek kaşığı kadar olan taze fasulyemi yerim. eve gidince yine salata yeşil çay ve birazcıkda meyve olacak inşallah.
bugün yediklerimi yarın topluca yazacağım daha net görmek adına en iyisi worde kaydedeyim yarında akşam yediklerimide yazar kopyalarım buraya.

dosbacım yazmayı unuttum,canım bak eşinde sensiz kalamıyor sevgiye bak maşallah size yerim sizi ben. :nazar:

adcım benide götürecekti ama hem bütün ekip erkek hemde benim burda işim vardı
saolsun anlayışla karşıladı geliyor şimdi yoldaymış...
akşama yemek menüm gayet bomba oldu
ama ben bomba diye dalmayacağım hepsinden az yiyeceğim (diye ümit ediyorum)
yayla çorbası
p.pilavı
kuru fasülye (etli)
turşu salata
yoğurt
emin olun tadımlık yiyeceğim aslında hepsini de çok severim
belki pts gününden itibaren oruçlarımı tutarım

kızlar şimdilik çıkıyorum bugün uğrayamam gibi...
yarın herkese bol şans diliyorum umarım herkes görmek istediği rakamı görür
görüşürüz

herkesiyidir inş
noldu eminecim ya? kimler sıktı senin canını. gerekirse döveriz ben varım asuman var:) spor olur hem, 2 yumruk kaç kalori kızlar:1:

merhaba canım. aslında neşhe pek yok ama yinede kendimi bırakmamak istiyorum. tutunuyorum. ;)
sağol hayatım,cicilerim diyetimin ilk gününde iyi geldi gerçekten.
bekle beni yedi gün ben geliyorum, :10: hayırlısı ile geçer temennim. aslında askerlik değilde eşinden ayrı kalmak zorunda olmak zor,eşleriniz yaradanın izniyle askerliklerini yapıp gelecekler ki senin az kaldı hayatım,:46: yılda 2 yada 3 defa eşini görebilen insanlar var,adam gitmiş yurt dışına senede 2 defa geliyor. siz yine şanslısınız en azından süreniz belli. dosbamda eşini göndersin hayırlısı ile oda alışır sonra bir bakmış eşi gelivermiş. :8:
güzel tutunuyorsun şekerim, aynen böyle devam.:81:
canım, zaten eşlerinden uzakta kalmak durumunda olanları daha iyi anladım. aslında sedece eş değil, sevdiği birinden uzak kalmayı.. hep yanında olacak zannediyorsun alışkanlık olmaya başlıyor. bakıyorsun hiç öyle değil. çok şükür benim sürem az kaldı. darısı takımımızın diğer kızlarının başına.

kızlar son olarak yarım muz yemiştim sanırım,ardından yeşil çay içerim dedim ama içemedim, saat 13.3 a kadar 1 tane ayveyı dilim dilim yedim,1 tane hurma.
öğle yemeği saat 14.00 gibi 1 tabak yoğurlu kabak sote.
ardından doymadığım için 2 tane hurma(3 tane yanımda getirdim bitti)
şimdi ara olarak tatlandırıcılı nescafe içiyorum(2in1)
ama birşey söyleyeyimmi hala çok açım,sanırım dünde az yediğim için böyle ki midem ve bağırsaklarım sürekli gurulduyor ama alışmak zorunda,başka çaresi yok,
saat 16.3 gibi 1 porsiyon salatamı ve 3-4 yemek kaşığı kadar olan taze fasulyemi yerim. eve gidince yine salata yeşil çay ve birazcıkda meyve olacak inşallah.
bugün yediklerimi yarın topluca yazacağım daha net görmek adına en iyisi worde kaydedeyim yarında akşam yediklerimide yazar kopyalarım buraya.
aslında ben de toplu görmeyi seviyorum. sadece senin için değil bazen diğer kızlar da ayrı ayrı yazıyor. hatta ben de en başta ayrı ayrı yazıyordum. kendim bile anlamıyordum ne yedim ne içtim. en güzeli hepsini bir yazmak. yapabilirsen öyle daha hoş olur canım. parça parça da yazsan bugün de güzel menün gerçi. biraz açlık hissi olur. eşim bana hep derdi açlığa hiç dayanamıyorsun sen diye. şimdi çok şükür uzun süre aç kalsam aramıyorum. artık midem beni yönetmiyor çok şükür. sen de böyle düşün. beynin mideni yönetsin canım.

e ben biraz çalışayım gelirim öptüm sizi. :71:
kolay gelsin asumancım. zihinsel bir çalışma da kalori yaktırıyor biliyorsun değil mi:) işleyen demir ışıldar diye boşuna dememiş atalarımız.

yayla çorbası
p.pilavı
kuru fasülye (etli)
turşu salata
yoğurt
:56::56::56: dosbam naptın yaw:) bomba ötesi bir menü olmuş. afiyet olsun sana ve eşine.

yayla çorbası
p.pilavı
kuru fasülye (etli)
turşu salata
yoğurt
anladım canım. e sen gidemedin ama o geliyor bak. yakınyere gitmişti sanırım,kaç gün kalacaktı hayatım. (çok meraklıyım)
bu arada menü süper canım çekti amaaa. :43:
az ye hayatım,afiyet olsun. :92:
görüşürüz
iyi akşamlar görüşürüz. :49:
noldu eminecim ya? kimler sıktı senin canını. gerekirse döveriz ben varım asuman var:) spor olur hem, 2 yumruk kaç kalori kızlar:1:
güzel tutunuyorsun şekerim, aynen böyle devam.:81:
canım, zaten eşlerinden uzakta kalmak durumunda olanları daha iyi anladım. aslında sedece eş değil, sevdiği birinden uzak kalmayı.. hep yanında olacak zannediyorsun alışkanlık olmaya başlıyor. bakıyorsun hiç öyle değil. çok şükür benim sürem az kaldı. darısı takımımızın diğer kızlarının başına.
aslında ben de toplu görmeyi seviyorum. sadece senin için değil bazen diğer kızlar da ayrı ayrı yazıyor. hatta ben de en başta ayrı ayrı yazıyordum. kendim bile anlamıyordum ne yedim ne içtim. en güzeli hepsini bir yazmak. yapabilirsen öyle daha hoş olur canım. parça parça da yazsan bugün de güzel menün gerçi. biraz açlık hissi olur. eşim bana hep derdi açlığa hiç dayanamıyorsun sen diye. şimdi çok şükür uzun süre aç kalsam aramıyorum. artık midem beni yönetmiyor çok şükür. sen de böyle düşün. beynin mideni yönetsin canım.
kolay gelsin asumancım. zihinsel bir çalışma da kalori yaktırıyor biliyorsun değil mi:) işleyen demir ışıldar diye boşuna dememiş atalarımız.:56::56::56: dosbam naptın yaw:) bomba ötesi bir menü olmuş. afiyet olsun sana ve eşine.
:60: he he yumruğu bulamadım hayatım kaç kaloridir.
emine hala geçmişi okuyor anladığım kadarıyla.
rabiacım,sana yetişmeye çalışıyorum hayatım,sen gibi olamam ama idare edicez artık,sen parmakala gösterdiğimiz tek üyesin,azmine hayran değilim desem yalan olur.
bende şuan irademi görünce kendime hayret ediyorum madem yapabiliyorum niye bu kadar debeleniyorum diye,bak oluyormuş işte. inşallah devam edicem canım bırakmak yok. bakarsınız 55 den sonra 52 ye inerim. ayy demesi bile süper ama 55 i göreyimde 52 şimdilik eksik kalsın. oruç tutarken bu kadar acıkmıyorum ama şuan midem beynimle savaş veriyor,midem diyor açım,beynim diyor değilsin ama birazdan midemin gönlünü hoş ederim.:))
bende sen gibi yapmak istiyorum. şimdi wordde oluşturdum listemi, zor olsada netten kalorileride buldum yarın tümünü eklerim buraya.
eşinin gelmesine gerçekten az kaldı hayatım yaa,hayırlısı ile su gibi gelsin inşallah.

ya bu arada hurmanın kalorisi 15 yazıyor nette yanlış değildir umarım. bilen varmı canlar.

canlar işlerimi toparlayıp çıkacağım,
hepinizi çok öpüyoorum iyi akşamlar.
sanada ıyı akşamlar
bu arada bugun sabah 2 dılım kızarmıs ekmek 1 kup peynır 1 catal patates kızarması(1 dılım)
ara yok
oglen 1 tane cevız buyuklunde un kurabıyesı
ıkındı 16.30 gıbı 2 yk pılav 2 yk bamya ekmeksız
akşamda gezme var bırazcık hamur ısı yerım sanırım

herkesiyidir inş
elacım ınsanın hayatı ınıslı cıkıslı
malesef bu donemler yasanıyor
sunuda bılıyoruzkı bıtıyor
sabır gerekıyor
canını sıskan kısılere olabıldıgınce sabr et
cokta takma
kımse senı senın gıbı dusunmuyor
kendını yıprattınla kalıyor

kızlar bu gün bir karar verdim ama inanın çok korkuyorum aklıma geldikçe kalbim hızlı atıyor şehir içinde araba kullanmaya karar verdim eetabii acemiyim biryanım vazgeç ya birşey olursa diyor bir yanım eğer kullanmassan hiç öğrenemezsin diyor bakalım ne yapacağım yaş ilerledikçe insan daha korkak oluyor

bılıyorsun araba kullanan bırısıydım babam annemle bıze araba vermıstı sımdık annem kullanıyor
trafık sıkıntılı streslı
o rıskı alıyorum dersen bısı demıyorum
ama zorda degıl kımler kımler kullanıyor
pratıkle ogrenırsın zoru yok cesaretede gerek yok 1-2 kullandıkca cesarette kendınden gelıyor
en zor ıhtımalle 3 ayda trafıktesın
bana esım kullandırmıyor
gerekçeleri var
o gerekcelere sunuda eklıyor
ben hapse gırsem bısı olmaz ama sen kaza yapıp allah korusun hapıs falan olsa herseyden once

annesın bu rıskı almana degmez demıstı senı heryere ben gotururum dıyor gelıp getırıp goturuyor ozel sofor gıbı allah razı olsun hıç usenmez bende sorun etmıyorum benı magdur etmıyor ama araba kullanmayı ıstemıyorda degılım tadını aldın mı ıstıyorsun tıpkı cıkolata gıbı

Son düzenleme:
herkeze güel günler
adcım,dosbam,fiyucecim hepinize merhaba..
o kadar çok uyumuşm ki akşam konuşmadan sonra yattım ve 10.30 da kalktım,kahvaltı deken biraz dinlendim
kahvaltı : patates az yağda kızartma değil haşlama gibi buğlamada denebilir,iki çatal beyaz peynir ve 7 zeytin yedim (sanırım zeytini biraz fazla kaçırdım ama akşama kadar telafisini yaparım ) yanında a şekersiz çay
ilaçlarımı içtim
arada meyve yerim
akşama da çorba içerim ıspanak yemeği az ve belki yoğurt...
akşamdan sonraki aram ise yine meyve olur...
mrb cnm biraz geç oldu ama yeni geldim eve:34::71: bende cogu zaman patates yemek istedigimde yaptıgından yapıyorum,azıcık renk versin diye kırmızı toz biberle süper oluyor cidden:) ay ne oburum yaa hep yemeklere cvp veriyorum:):):) menü güzel görünüyor vlla,ben gene duramadım kacamak yaptım:(

selam kızlar ben geldim ama inanın kafamı kaldırcak halim yok işyerinden izin de alamıyorum vermezler verselerde binbirsuratla verirler diye. gripmiyim nezlemiyim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum hapşurmaktan gözlerimi açamaz oldum ve çok halsizim şifayı kaptım malesef bol bol sıvı tüketiyorum inş hemen geçer umarım sizlerde iyisinizdir öpüldünüz kızlar
cnm gecmis olsun hayırdır ya böyle takımca herseyimiz hastalıklar falan da...umarım kısa zamanda düzelirsin... dikkat et kendine :71:

hadi bakalım hayırlı olsun çorba diyetin firuzeciğim. gün gün gelişmeleri bekliyoruz.
saol cnm bakalım arada kaçamaksız duramıyorum ben ama nasıl olcak görüces yarın bi fark olursa tamamdır bu iş:34:
İnş ulaşırsın canım istediğin kiloya bende 57 falan istiyorum bakalım

İnş kolayca gelir teskere gününüz canım
Allahım biz nasıl bekleyecez acaba rabbim yardımcımız olsun bu konuda
ohh tavla keyfi ne güzel kızım hareketleneli ağız tadıyla tavla oynayamaz oldum ya
Lahana çorbasınıda inş içebilirsin ben içemedim çünkü
nurcum valla 58kg iken fıstık gibiydim yaa...dogrusu o kiloda bile belim anca 70cm falan olmustu ama ölcülerim söyleydi 90-70-90buna bile razıyım suan benm bel istesem de fazla incelmiyor,cogu kisinin hosuna giden bacak boyu yüzünden...o kaburga ile kalcamdaki kemikler arası taş çatlasın 3cm falan bacak cok uzun,haliyle ne kadar inceltirsem incelteyim bel oyumu olmuyor eski kilo verişimden tecrübeliyim bu konuda,daha fazla verince de kemiklerim cıkıyor...ergenlikte yüzücüydüm sanırım ondan kemiklerim cidden cok gelişmiş:60::60:
tavla buyrun gelin oynayalim:) ben hastasıyım valla,hatta 2el tavla 1kere de kelime oyunu oynadık cok iyi geldi bana:)

firuzecim inş. teli kaptırmaz canım konuşmak hasreti birazcık azaltıyo...tavla bilmem aslında öğrenmek istiyorum
öğretiriz cnm benm kısmet olursa:)
teli kaptırmaz sanırım bi zula buldum dedi,bide cok kiside varmıs zaten karsta ortam rhat dedi,sabah1saat knstuk az once gene aradı,bide kamu hattı olunca bizim kendi aramızda knsmamız sınırsız cok iyi oldu böyle canı sıkıldıkca arıyor:)
inşallah firuzecim inşallah moralim bozulmaz. sağol hayatım.

askerlik yeni başladı firuzecm. 15 aymı yapacak arkadaşın.hani daha çok yolunuz var diye söyledim,:9:
eski kilona gelmişsin gözeün aydın.
bir ara beraber atalım tavla,hangi ara onu hiç sorma bilmiyorum. :37:
inşallah bozulmaz hiçbirimizin de güzel bi sonuc goruruz:)
yok askerlii kısa dönem 5ay...ya aslında ben rahatım cogu arkdsma göre bana okadar koymuyor askerlik, nihayetinde sayılı gün gecer...ama işte beyimize biraz fazla koyuyor...oda alısır gittiginden beri istirahatte haliyle sıkılıyor farkındayım... tek sinir bozan şey,tanısma günümüzde,yıldönümünde,dogum günümde,sevgililer gününde,kendi dogum gününde offf yani hicbi özel günde burda olamayacak:(
evet bende sevindim eski kiloma dönmeme...yarın azalmıs olarka bildirim yapıcam ya cok sevincliyim:):)

cidden öyle ya...rejimdeyim desen nie cok fazlalıgın yok ki derler, rejim yapmasan dalga gecerler:(
benm tüm kilom göbekte ve simitlerde diye tüm arkdslarım kız erkek dalga geciyorlar benmle,hep aynı şey,aldır artık su cocugu firuze die,hamilelere benziomusum:(
herkesiyidir inş
hayırdır elacım neyin var? kötü bisi yok di mi....

yayla çorbası
p.pilavı
kuru fasülye (etli)
turşu salata
yoğurt
offf süpermiş menü cidden.... benm de balkonumda 10ar kgluk tursular var,birinde lahana birinde salatalık...ve lahana turşusunun hastasıyım... inanır mısınız resmen can çekişiyorum yememek icin...dedemler yapmıs, lahana tursusunun tuzu da az üstelik ama biliyorum ki su toplayacak vücut,cesaret edemiyorum:(

görüşürüz
görüsürüz cnm:71:

sanada ıyı akşamlar
bu arada bugun sabah 2 dılım kızarmıs ekmek 1 kup peynır 1 catal patates kızarması(1 dılım)
ara yok
oglen 1 tane cevız buyuklunde un kurabıyesı
ıkındı 16.30 gıbı 2 yk pılav 2 yk bamya ekmeksız
akşamda gezme var bırazcık hamur ısı yerım sanırım

hoşgeldin dombilicim sanrım başbaşayız daha gelen giden yok:)

ay bambayı nası yiyosunuz ya,hicbişeyi yememezlik yapmam da onu yıllardır agzıma sokamıyorum....
hamur işini fazla abartmamaya bak menün iyi bozulmsın:34:

kızlar bende yediklerimi yazayım...

kalktım arkdsla bulusmadan önce kulplu tavada bayaa çorba ısıttım içine 2yk yogurt katıp yedim...

kafede: 1sahlep,1kupa çay,1kücük çay
sonra arkdsmla markete girmiştik kalpli çikolatalar gelms kalorisini bilmiyorum ama 1tane yedim 26grlık:77:
ama pişman degilim cunku sbahtan beri midem agzımda geziyorum hala kereviz tadı vardı agzımın icinde,baktım sahlep deiştirmedi bide halsizlik var 1tane yiyim dedim iyi geldi birz canlanlım...

şimdi biraz daha corba içicem...ilerleyen saatlerde portakal mandalina elma ayva var evde, meyve ile geçiştirrm diyorum...

Back
X