• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada neyneysecim,elacım ve sedacım iyi akşamlar :))
elacım hediyelerin çok cici gözüküyor,canım çekmedi desem yalan olur :61:
bugün neler yediğimide yazayım,
sabah erken kalkmama rağmen hemen kahvaltı yapmak istemedi canım,10:30 gibi süt ve hatme çiçeğiyle olan bitkisel öksürük giderici ilaç yaptım ve içtim peşine de kendime iki dilimden tost yaptım yine yağsız ve şekersi çay yanında.tabi öncesinde 2 bardak suyumu içtim
ara : bir küçük portakal ve bir mandalina
akşamda: 2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası ve 6 kaşık limonlu pırasa yedim
şimdi kahve içiyorum ama ilerleyen saatlerde meyve arası yaparım belkide salepte içebilirim,boğazımı yumuşak tutar diye:7:

Son düzenleme:
menümü bir yazayım, yoksa unutuyorum:

kahvaltı: yarım dilim kek, 1 kk peynir, 3 zeytin. 2 minik dilim ekmek.:26:
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa adaçayı
ara: 2 çatal revani
akşam: 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası, yarım karnıyarığın sadece içi.
akşam2: salata fasulyeli
ara: 1 kupa form çayı, 1 elma

1 tane portakalım var onu yiyeceğim. sonra da yatarım inşallah.

sabah çok oldu farkındayım. kaçtı ucu.
cnmm süpersin ama revani olmamışşş gerci az yemişsindir
sabah kahvaltısını bende arkdaş olursa eşim yada bir başkası menü kalabalık ve uzun süreli oluyoo:32:
gece portakal yemee ben mideden cekiyorum yaa asitli geliyo bilmiyomm :32:yinedee dokunmuyosaa:39:

teşekkür ederim neyneysecim ve diğer geçmiş olsun diyen arkadaşlarada;
nerdeyse 5 saat uyumuşum ama uyandığımda çok kötüydüm midem felaket bulantım var ama ortada birşey yok o derece yani,öksürük desen iflahımı kesti keza burun akıntısı ve aksırmaa:2:sanırım fena üşüttüm şimdi de sırtımdan doğru ağrı vuruyo nefes alırken anlam veremedim
sanırım en son öğlen yemek yedim şimdi iki kase limonlu arpa şehriyeli yoğurtlu çorba içtim inş. şifa olur...
cnm gecmiş olsunn kendine dikkat et bulantıyaa nane limon içç yemek yemeye calışşş ac durma corba tarhana felan
revani ikramdı canım. aslında 2 koca dilimdi. 1 dilimini oğluma yedirdim ancak 2 lokma kaldı yemedi. ben de nefsimi körlettim:) 2 küçük çatalcık yedim ve 1 dilim kaldı.
bende bu ara elaya veriyorum yarısınıı kalan bana iyi oluyoo fazla yememiş oluyorumm

günaydıııııınnnnn :71:
nasılsınız canlarım ?
bakıyorum dün gece kaynatmışsınız... melankoli canım nasıl oldun ??
neysecim afiyet olsun 2 çataldan bişi olmaz
bana gelince kaçırdım hiç anlatmayayım ...sonra sinemaya gittik akşam geç geldim eve...
kahvaltımı yaptım canım hiç bişi istemiyo :(( 1 zeytin 1/2dilim peynir 1/2dilim ekmek çay
tebrik ederim dosbacım iş konusundaa
kutlama felan kaçırmışsın sanırımm olsun telafiedersinn
bende gitmek istiyorum ama nerde yanımızda ama elayla ne mümkün
1bucuk senedir bir yere gidemiyoruzz

günaydın sevgili takımım. yeni uyandık sayılır, gerçi yarım saat olmuş. şimdi ballı limonlu sıcak suyumu içiyorum. sonra da kahvaltıya bir şeyler düşünüyorum bakalım.
afiyet olsunn ne düşünüyosunn:27:

rabiacım bugün erkencisin canım günaydın.
daha önce dikkatimi çekmedi ballı limonlu suya yenimi başladın, kahvaltıyı şimdiye kadar yapmışsındır afiyet olsun canım.
bende şimdilik buralardayım,bugün biraz durgunum nedense kendimi halsiz hissediyorum.
neden durgunsunn asumancımm:50:

neysecim ankarada yapılacak pek bişi yok sinemayıda seviyoruz... newyorkta beş minareye gittik... fikrimi sorarsan çok beğenmedim...içi boş gibi geldi bana...
adcım sanada günaydın :)) evet ğlen oldu dimi??
hafta sonu olduğu için sessizleşmiş yine...
ballı limonlu suyu aslında bende seviyordum ama bıraktım
bugün hala bişi yemedim aslında dışarı çıkmıştım canım neler neler çekti ama ben dur dedim :)) uzun zaman sonra dur diyebilmek bile başarı benim için :))
neyse ara yaparmıyım bilmiyorum ama öğle yemeğinde çorba ve karnabahar düşünüyorum
hafta sonu sesziz evet eşim evde olunca bakamıyorum ama haftaya burdayım hafta içi seyir hafta sonu nöbet ben yine yanlızzzz:60::60::60::60:

dışarı cıktımı insanın canı cok sey istiyo gercekten
bende dün karnıbahar haşlamıştımm ama yapmadımm
buğündee kaldıı yemeğim var yarın yaparımm inşş
kızartma yapacaktımm fırına mı versem acabaa

canım, alıntıları okumak iyi oluyor. ben de dün dosbanın yazısını öyle farkettim. bazen aynı anda yazıyoruz ve sayfa atlayınca o arada kaçabiliyor.
bizim oğlan kendi yatağında yatmakla ilgili bir sorun yaşamıyor ama uykuya dalması çook uzun sürüyor maalesef. bu uyku meselesi en sevmediğim konulardandır. yemeği bile bu kadar problem etmiyorum. abartısız 1 saatten fazla uğraştığım oluyor. sağa dönüyor sola dönüyor. bir şeyler anlatıyor. uyumamak için elinden geleni yapıyor velhasılı kelam. benimki öyle laminatta falan uyur mu bilmiyorum:) bıraksan 12'ye kadar oturabilir ya. hatta o vakitten sonra uyutmak istesen yine seni 1 saat uğraştırabilir. küçücük boyuyla bu enerji nerden geliyor anlamıyorum ki.:19:
bana da çok gelmemişti aslında kahvaltım canım:1: sofradan kalktığımda Allahım ne çok yedim midem şişti durumu olmadı:9: kek yeyince ekmeği kesebilirdim, sadece o noktada kendime kızdım. o da biraz kilo verememenin motivasyonsuzluğu ile oldu. ayrıca canım yorumlaman çok iyi oldu kendimi iyi hissettim şimdi. çok teşekkürler.:71:
elada kendi uyuyo ben yanında yatıyom o kendi yatağında ben kendi yatağımdaa
gece 11 oluyoo nerdeyse 10 uyusa ne güzel olcak ama yokk nerdee uyumuyoo sallamak istemiyorum kendi alışsın diyee inş düzene girerizz:59:

Ad1 cim
saol cnm
tabıkı yenı seyler onerdıkce doktorum bende sıze yazarım seve seve
yeterkı bırılerıne bıraz yardımcı olayım ohh ne guzel olur :)

cnm tavsiyelerini bekliyoruz her zamann gell özletme kendinii:))))
bu arada neyneysecim,elacım ve sedacım iyi akşamlar :))
elacım hediyelerin çok cici gözüküyor,canım çekmedi desem yalan olur :61:
bugün neler yediğimide yazayım,
sabah erken kalkmama rağmen hemen kahvaltı yapmak istemedi canım,10:30 gibi süt ve hatme çiçeğiyle olan bitkisel öksürük giderici ilaç yaptım ve içtim peşine de kendime iki dilimden tost yaptım yine yağsız ve şekersi çay yanında.tabi öncesinde 2 bardak suyumu içtim
ara : bir küçük portakal ve bir mandalina
akşamda: 2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası ve 6 kaşık limonlu pırasa yedim
şimdi kahve içiyorum ama ilerleyen saatlerde meyve arası yaparım belkide salepte içebilirim,boğazımı yumuşak tutar diye:7:
cnmm tşk bende zevkle hazırladımm cnm arkadaşımaa inş beğenirr
sen katılmamıştın değilmi yine yaparsak bekleriz:)) corbasıyla sehriye güzel olmuşşş
salep iç meyvede güzelll
kendine dikkat et hastayım diye beslenmene ara verme dikatli sağlıklı beslenn
yoğurt
pc başında değilim kızlar ama arada bakarım çok kalamıyorum,biraz ytsam sanırım iyi olcak :))

dinlen cnm bende cıkacağımm grşş eşimm kızacak şimdii pc başından kalkmıyosun diyee

iyi geceler kızlar. eminecim ve melankoli cevap yazacaktım ama oğlan uyutmaktan beynim kazan gibi olmuş. yarın da sınavım olduğu için fazla kalmayacağım. yarın öğleden sonra görüşürüz inşallah kızlar.

kahvaltı: sucuk, peynir ve 3 zeytin. 1 dilim ekmek
ara: 2 bardak çay
öğle: tarhana çorbası, dünden kalmış az miktar brokoli
ara: 2.5 kupa adaçayı
ikindi: yoğurtlu kereviz
ara: 2 kupa yeşil çay, yarım ayva, 1 mandalina
akşam: ton balıklı salata
ara: 1 mandalina

ayran içip yatıorum inşallah, herkese iyi geceler.

gunaydın
kızlar dun goksuya pıknıge gıttık dondum çok soguktu
ama degdı alısverıs merkezlerınden artık öğğğğğğğğ geldı
dun kahbaltı olarak asure
oglen yok
ıkındı mangalda 2 tavuk but
1 kucuk cıpura
salata
kola
akşamda 2 kase asure
bugub sabahta asure

asureye hayır dıyemıyorum

kahvaltı 1 dılım ekmek
1 dılım peynır 2 zeytın domates doga form kayısılı cay
oglen 4 yk karnıbahar (sarımsalı yogurt)1 dılım ekmek
akşam karbıbahar 4 yk 1 dılımekmek salata

yarın bebegı hastaneye goturecegız oksuruyor

iyi geceler kızlar. eminecim ve melankoli cevap yazacaktım ama oğlan uyutmaktan beynim kazan gibi olmuş. yarın da sınavım olduğu için fazla kalmayacağım. yarın öğleden sonra görüşürüz inşallah kızlar.

kahvaltı: sucuk, peynir ve 3 zeytin. 1 dilim ekmek
ara: 2 bardak çay
öğle: tarhana çorbası, dünden kalmış az miktar brokoli
ara: 2.5 kupa adaçayı
ikindi: yoğurtlu kereviz
ara: 2 kupa yeşil çay, yarım ayva, 1 mandalina
akşam: ton balıklı salata
ara: 1 mandalina

ayran içip yatıorum inşallah, herkese iyi geceler.
cnm nasılsınız ne sınavı ben atlamışım yada buaralar iremedim görmemişim sanırım inş güzel gecer sınavım başarılarr
beslenmene diyecek yok sucuk gördüm ama görmediimmm:60::60:

gunaydın
oglen yok
1 kucuk cıpura
salata
kola
akşamda 2 kase asure
bugub sabahta asure

cnm değişiklikgüzel oluyoo bende sıkıldımm burda olsan bir alışveriş merkezi bile yok 2tane market var onlar dışındaabir yer yokkk ölüüü gibii carşı felan 2sokak zatenn
asure bende severim yapayım dedimdee elayla gözüm yemediii bidee eşim yok bu haftaa zor olurr
keşkee kola içmeseydin en azındannn ızgara güzell bende mangalı özledim :)))

kahvaltı 1 dılım ekmek

gecmiş olsun cnmm önemlibişey deildir inş ihamal etme
menün güzel gözüküyooo :64:

benden başka kimse yok hafta sonuu boşşş öfffpöfff:33::33::37::37::37:
bizde evdeyiz soğuk yapcak bişley yok dün gezdik gezecekyer kalmadıı
sabah kahvaltııı biraz fazlakaçtıı ama 3dilim ekmek kadar:47:
yumurta,peynir,dereotu ,maydonoz,cay cemenli ekmekk :47:
evdeyimm bakarım aradaa temzilik yapacağım yarın ark gelirim belki dedii dr gitmeyide düşünüyorum
mide için ilacım bitti bakalımm yarın ola hayır ola:52:

cnm iştee ani kilo vermelerr ac kalmalar geri dönüyooo inş bu hafta düzene koyarsınnn:26:

cnm koyamıyorum düzene yaa resmen kendimi kaybettim:(
yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedim :5: ama en başta kendime :14:
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum

cnm çok haklısın şahsen ben kendi adıma tüm bunları kabul ediyorm... ya bi türlü sıkıntı başımdan eksik olmuyor bu ara.. bende stresten kendimi resmen yemege verdim... artık toplamam lazım cünkü tkrar tartı 68lere cıkmaya basladı... tabi bunun cogu su biliyorum cunku cok tuzlu tükettim:(
elimden geldigince toparlanmaya calısıcam grup olarak kusura bakmayın olur mu:(
nur,nihan,dosba,adcım hayırlı akşamlar hepinize
bugün nedense pek keyfim yok sanırım üşüttüm :((
midem bulanıyo özelliklede öksürürken :(( keza burun akıntısı....:43::2:
bugün düzenli beslenemedim hastalık fena vurdu beni..
sabah : bir muz
ara : bir kepekli galeta
ara: bir kepekli galeta
öğlen :2 bardak su,evde yemek yoktu bende halsiz olduğumdan yapamadım ama sıcak çorbayı çok aradım..iki dilim ekmeğe tost yaptım yağsız yanında da şekersiz çay
şimdi bir mandalina yerim
akşama ise çorba içerim yeter bana
canım bişey istemiyor çünkü:94:

melankoli cnm gecmis olsun umarım kısa sürede düzelirsin... öksürük icin bal tarçın süt karısımı yapabilirsin tarçın cidden rahatlatıyor...
bal da cok etkili yumuşatır hem tahrişi önler,elinden geldiğince de sert katı bişiler tüketmemeye bak daha fazla tahrişi arttırırsın cunku...
bu arada hoş geldin diyen herkese teşekkürler.
yeni bi üyemiz olmus sanırım hoşgelmiş:71:
kaptanımında ıznıyle ızınlıyım ama bırseyler yazmamı engellemıcek sanırım :) :) :)
Rejımım ıyı gıdıyor yalnız hesap kıtaba dayanıyor onu yersem neyden kıscam sunu alırsam neyden kescem derken kendımı kalem defterde buluyorum her ogun yemeden once :) :)
İşin en komıgı yemeklerımı hesaplayıp ona gore yasamak
yalnız acayıp keyıflı ıkı gundur aynen uyguluyorum gunduzlerı az yıyorum
bu arada dıyetısyenden sıze tuyolarımızı yazayım
kızlar aksam 6 dan sonra yenmez lafı tamamen bır psıkolojık durunm benım doktorum eger aksam 6 da yersen gece yada yatmadan once asırı acıkırsın dedı ve ben 8 gıbı yemegımı yıyorum sonra meyvemı yıyorum ayrıca en ıyısıde yatmadan ıkı saat once herseyı bıtırıyorum
Ayrıca gunde 3 3.5 lt suyunda cok buyuk bır avantajı yokmus bana dedıgı 2 lt ondan sonrasında zorlamanın manası yok
Dıger bır konuysa meyveler :)
gunde dort porsıyon meyve yenmelıymıs rejımlerde :)
Bunun gıbı bır suru sey :)
Yalnız su yasımda ne dıetler ne doktorlargordum ama ılk defa bır doktorun bana YICEKSIN SEDA dedıgını duydum :)
VE gercekden tok olarak rejım yapıyorum
KAdının bır cok hastasıyla tanısdım hepsı mukemmel sonuclar alan ınsanlarkı en yakını patronumun esı 10 kılo vermıs ama sankı dersın ıkıye bolunmus :D
20 kg gıbı duruyor :)
Ayrıca benı en cok mutlu eden kemık yapım olculdu ve rahatladım
hanı vardırya 1.65 boy yazınca dırek sana verırler 55 kg olmalısın yazısını o tamamen ınce kemıklıler ıcın
Doktorum 1.65 boya maksımum 60 olmalısın dedı ve 60da senı cok zayıf gosterır ıdealın 63 65 arası olcak bak goruceksın dedı ben baya bır ınanmayınca :)
Bunun gıbı seyler
hep merak ederdım bu ender sarac ve bunun gıbı dıyetısyenler ne yapıyor dıye
gercekden uygulamaları sahane eger etrafınızda bu sekılde dıyetısyenler varsa bence deneyın derım
En onemlısı artık ıyıyım yemeklerımı yedıkten sonra kusmuyorum yada ortalıkta aclıkdan sınırlenmıyorum
PArtımı var doktorumu arıyorum aksam bole boleyemek var bugun neyı azaltayım aksam ne yıyım dıye super cıdden :)
GElısmelerı yazarım sıze tekrardan :)

cnm bu diyetisyen özel mi? ya bende gitmeyi düsünüyorum ama gazi üni tıp fakultesi diyetisyenine gitsem işe yarar mı acaba diye düsünüyorum...20tl mi ne muayene ucreti veriomussun... belki yardımcı olur bu çölyak muhabbeti cıktıgından beri kilo alışlarım artık delirtecek beni... bugday tüketmeyince haliyle pirinc ve mısıra yükleniyor insan...e onlar da şişiriyor adamı :( napsam bilemedim....
gunaydın
oglen yok
1 kucuk cıpura
salata
kola
akşamda 2 kase asure
bugub sabahta asure

yaaa aşureye bende bayılırdım:(ama artık yiyemicem sanırım,bugdaysız bi aşure düsünemiyorum:(:(
sen gene iyiymissin zamanında annem yapardı,2gün olmadan 1tencere yokolurdu:):):)benim sayemde:60:
kahvaltı 1 dılım ekmek

geçmiş olsun cnm umarım ağır bişeyi yoktur....

Kızlar...günlerdir yokum farkındayım... okadar çok sey oldu ki sinirken kendimi resmen yemege verdim...

Biliyorsunuz çarşamba erkek arkdsımı yolladım askere,aynı gün babam gitti....resmen boşluga düştüm ya yalnız kalınca...söyle ki çarşamba gününden beri sadece 1 kere dışarı cıktım,oda kuaförüm arkdsm biraz kafa dagıtayım diyeydi... eve kapandım resmen...
aynı gün sınav sonucu açıklandı...bildiğim bütün küfürleri etmek istiyorum hocaya...resmen adilik yaptı haketmedigim bi not aldım ve bakamıyorum bile kagıdıma...25almısım inanamıyorum imkansız...ama adamın yapabilceklerini düsününce agzımı bile acamıyorum... söyle ki sorularda puanlar yazmaz...sana cıkar gelr yapmadıgın soru 40puanlıktır der,bisey soyleyemezsin.... tabi bu feci halde moralimi bozdu...

Allahtan hergün erkek arkdsm arayabiliyor...ama gittigi gün tüm bu yukardakiler yetmezmiş gibi, bizi tanıştıran ortak arkdsmız olacak adam(ki artık onla gorusmuyorum) netten bayaa agır cümleler yazdı...benim onunla olmamı istemiyor ve çok içerledim o laflara... e anlatamıyorsun bizimkine oda askerde ne diyebilirim ki... resmen boslua düştüm...
cuma allahtan bi arkdsm geldi.. onda da trajikomik yaşıyorum resmen...kız arkdsm gelicek diye, buzlukta normal ekmek vardı sizin yediklerinizden,cıkarayım da çözülsün kız ekmeksiz kalmasın dierekten buzdolabını bi açtım....Dolap bozulmus... babamın giderken koydugu biton tavuk özelköfte vs erimeye baslamıs bile...
cuma aksam onları birilerine dagıtmakla ugrastık bozulmasın diye.... tabi bicogunu da pişirdim... akşam yemegi cok dolu olunca sinirden de yemege bindirince düşünn halimi(zeytinyaglı fasulye,mucver kızartma,somon fırında.....)
cumartesi buzdolabı icin geldiler.... şaka gibi ya, motor falan bozulmamıs kartı yanmış devre kartı....
oda artık üretilmiomus neymiş efendim 12yıllık nofrostmuş...artık üretilmiomuş bekoda...ama kartı tamir etmeye calısırlarmıs... kesin olur diyemiolarmıs falan fisman...salı günü belli olcak buzdolabının sonu... tabi buzlugumda durması gereken biton şoklanmış şeyi de allahtan sitenin bodrumda bi lokal gibi yeri varmıs ordaki buzdolabına koyduk.... mutfak balkonum da suan sebzelik kahvaltılık vs kaynıyor...

durduramıorum kendimi sinirden...yedikce yiyorum... ya bi insan dün sabaha karsı 5te yatmak üzere iken, kalkıp tencereden (ne kadar yedim bilmiyorum) zeytinyaglı fasuyle,sonra kesmez 2-3tane damla çikolatalı biskuvi(glutensiz) tüketip de yatar mı ya....

bana bi çözüm arkdslar ceza mı öneri mi nolur kurtarın beni....

bu salı degil de haftaya salı sunumum var daha yasak bant aralıgında ne olup bittiiyle ilgili arastırma yapmam lazım hala hazırlamadım:(
pazar günü ales var... erken kalkmaya alısmam lazım...
ya sinir küpüyüm yaaa hayat beni neden bu kadar yoruyor:(:(

bugün lapa yapıcam heryerim su topladı... okadar kızartma +tuzlu şeyler yiyince 2günde:(:(:(

giremedigim günler icin kusura bakmayın nolur... resmen külkedisi modundayım...
verilecek her türlü öneriye açıgım... yardımcı olun nolur:59::43:

cnm nasılsınız ne sınavı ben atlamışım yada buaralar iremedim görmemişim sanırım inş güzel gecer sınavım başarılarr
beslenmene diyecek yok sucuk gördüm ama görmediimmm:60::60:
canım, ales vardı bugün. ona girdim. fena değildi, bakalım nasıl bir sonuç gelecek.
sucuk arada yapıyorum valla:) canım çekiyor, diyet yapmazken çekmiyordu biliyor musun:9: 1 sene sucuk yemesem aramazdım.

benden başka kimse yok hafta sonuu boşşş öfffpöfff:33::33::37::37::37:
bizde evdeyiz soğuk yapcak bişley yok dün gezdik gezecekyer kalmadıı
sabah kahvaltııı biraz fazlakaçtıı ama 3dilim ekmek kadar:47:
yumurta,peynir,dereotu ,maydonoz,cay cemenli ekmekk :47:
evdeyimm bakarım aradaa temzilik yapacağım yarın ark gelirim belki dedii dr gitmeyide düşünüyorum
mide için ilacım bitti bakalımm yarın ola hayır ola:52:
sabahları yenen ekmek bence çok sorun değil. şimdi mesele gün boyunca ekmek yememen lazım. ekmek yedirecek yiyeceklerden uzak dur bence. bugünü sabahkinden hariç ekmeksiz bitirsen güzel olur canım. işlerinde de kolaylıklar dilerim. benim hafif başağrım var, iş falan gözüm görmüyor.

Kızlar...günlerdir yokum farkındayım... okadar çok sey oldu ki sinirken kendimi resmen yemege verdim...

Biliyorsunuz çarşamba erkek arkdsımı yolladım askere,aynı gün babam gitti....resmen boşluga düştüm ya yalnız kalınca...söyle ki çarşamba gününden beri sadece 1 kere dışarı cıktım,oda kuaförüm arkdsm biraz kafa dagıtayım diyeydi... eve kapandım resmen...
aynı gün sınav sonucu açıklandı...bildiğim bütün küfürleri etmek istiyorum hocaya...resmen adilik yaptı haketmedigim bi not aldım ve bakamıyorum bile kagıdıma...25almısım inanamıyorum imkansız...ama adamın yapabilceklerini düsününce agzımı bile acamıyorum... söyle ki sorularda puanlar yazmaz...sana cıkar gelr yapmadıgın soru 40puanlıktır der,bisey soyleyemezsin.... tabi bu feci halde moralimi bozdu...

Allahtan hergün erkek arkdsm arayabiliyor...ama gittigi gün tüm bu yukardakiler yetmezmiş gibi, bizi tanıştıran ortak arkdsmız olacak adam(ki artık onla gorusmuyorum) netten bayaa agır cümleler yazdı...benim onunla olmamı istemiyor ve çok içerledim o laflara... e anlatamıyorsun bizimkine oda askerde ne diyebilirim ki... resmen boslua düştüm...
cuma allahtan bi arkdsm geldi.. onda da trajikomik yaşıyorum resmen...kız arkdsm gelicek diye, buzlukta normal ekmek vardı sizin yediklerinizden,cıkarayım da çözülsün kız ekmeksiz kalmasın dierekten buzdolabını bi açtım....Dolap bozulmus... babamın giderken koydugu biton tavuk özelköfte vs erimeye baslamıs bile...
cuma aksam onları birilerine dagıtmakla ugrastık bozulmasın diye.... tabi bicogunu da pişirdim... akşam yemegi cok dolu olunca sinirden de yemege bindirince düşünn halimi(zeytinyaglı fasulye,mucver kızartma,somon fırında.....)
cumartesi buzdolabı icin geldiler.... şaka gibi ya, motor falan bozulmamıs kartı yanmış devre kartı....
oda artık üretilmiomus neymiş efendim 12yıllık nofrostmuş...artık üretilmiomuş bekoda...ama kartı tamir etmeye calısırlarmıs... kesin olur diyemiolarmıs falan fisman...salı günü belli olcak buzdolabının sonu... tabi buzlugumda durması gereken biton şoklanmış şeyi de allahtan sitenin bodrumda bi lokal gibi yeri varmıs ordaki buzdolabına koyduk.... mutfak balkonum da suan sebzelik kahvaltılık vs kaynıyor...

durduramıorum kendimi sinirden...yedikce yiyorum... ya bi insan dün sabaha karsı 5te yatmak üzere iken, kalkıp tencereden (ne kadar yedim bilmiyorum) zeytinyaglı fasuyle,sonra kesmez 2-3tane damla çikolatalı biskuvi(glutensiz) tüketip de yatar mı ya....

bana bi çözüm arkdslar ceza mı öneri mi nolur kurtarın beni....

bu salı degil de haftaya salı sunumum var daha yasak bant aralıgında ne olup bittiiyle ilgili arastırma yapmam lazım hala hazırlamadım:(
pazar günü ales var... erken kalkmaya alısmam lazım...
ya sinir küpüyüm yaaa hayat beni neden bu kadar yoruyor:(:(
canım, her şey üstüste gelmiş belli.. ancak sana önerebileceğim tek şey her durumda iradeni koruman lazım. biz bayanlar duygusallığımızdan çok çekiyoruz. tamam gerçekten canını sıkan şeyler olmuş. benim de canım sıkılırdı bunlar başıma gelseydi. ancak bu kadar yemeye yönelmen doğru değil. en başta kendi kendine bunu kabul ettirebilmen lazım. vücudunun seni yönetmesine neden izin veriyorsun?
buzdolabı bozuldu diye de bütün yemekleri bitirmek mi lazım:) ne yapalım bozulduysa canım niye midene işkence ediyorsun. hava zaten soğuk at balkona veya pişir öyle balkona koy. pişmiş yiyecek daha geç bozulur. her halükarda çok yiyerek stok tüketilmez.
ales bugün değil miydi? "pazar günü ales var" dediğinales hangi ales? ben biraz öne ondan geldim de başka ales mi var anlamadım:)

ah firuzeciğim ya çok üzüldüm. ben de acaba önceden yazıp da mesajı mı gönderemedin diye düşünmüştüm.:50: hayırlısı olsun canım.

Kızlar nasılsınız_?
Dün gece geç saatte girdim uzun uzun yazdım ve bütün yazdıklarım silindi.
Sinirlendim tekrar yazamadım.
HAftasonu annemler buradaydı.
Ben gitmeyince onlar özleyip gelmiş.
Ve 2-3 gündür ne bulduysam yedim diyebilirim size.
Fiyucecim bir başlayınca nasıl olsa bozdum diye devam ediyoruz bizim hatamız bu ve ben de senin gibi sinirliysem stresliysem yemek yemek istiyorum sadece.
Film ve yemek öyle hiç dışarı çıkmadan geçireyim bunu aşabilmek önemli sanırım.
Güzel bir öneri ben de istiyorum bu konuda.
Alesi nasıl unuttun ya :S
Ben de bir tane daha mı var falan diye düşündüm :S
Neyse hayırlısı tatlım.
Erkek arkdaşın nasıl memnun mu yerinden?
Ben de dediğim gibi fazla kaçırdım ama metabolizmamın çok yavaşladığını düşünüyordum o açıdan belki de iyi oldu yoluna girer ve ben düzene girerim artık.
Yarından itibaren dikkat etmeyi düşünüyorum.
Kilo almış da olabilirim.

Neyneysecim canım sen nasılsın?
Çok fazla inceleyemedim menülerini ama kilon aynı sanırım.
Menülerin de pek kaçamaklar dikkatimi çekmedi ama artık daha dikkatli bakarım.
Genel olarak takım dökülmüş galiba bu hafta ..

Dosbacımmm doğum günün kutlu olsunn.
Nice mutlu yaşlara umarım şimdiye kadar geçirdiğin en güzel yaşa adım atarsın..
:71::71::71::46::46::16::16:

Emine nasılsın ?
İyileştin mi miden naısl ?
Bu arada hediyeler ne zaman yollanacak ki kaptancığım yok soramadım..

Melankoli sen nasılsın tatlım?
spora devam mı?

Nihancım hafta sonu olduğundan sen de yoksun sanırım ..

Yeni katılan bir arkadaşımız var sanırım hoş gelmiş ..

Seda izinde diye okudum.
Gelir umarım o da bir an önce ..

Reyhan Tuananın yazılarını göremedim buralarda mı?

Fderya da çarpmadı gözüme ama geçmişe genel göz atabildim ancak ondan olabilir ...

Atladığım kimse yoktur umarım valla kızlar burayı çok özledim.

Yarından itibaren dikkat etmeyi düşünüyorum.
Kilo almış da olabilirim.

Neyneysecim canım sen nasılsın?
Çok fazla inceleyemedim menülerini ama kilon aynı sanırım.
Menülerin de pek kaçamaklar dikkatimi çekmedi ama artık daha dikkatli bakarım.
Genel olarak takım dökülmüş galiba bu hafta ..

Atladığım kimse yoktur umarım valla kızlar burayı çok özledim.

biz de seni özledik masalcım.:70: zannediyorum bilgisayarındaki problem halloldu. inşallah katılabilirsin eskisi gibi.
kilom aynı kaldı canım, bu hafta hiç veremedim. kaçamak da yapmadım. ama gitmedi kilocuklarım, ayrılmak istemiyorlar herhalde.
bu hafta pek iyi değildik. haftaya hepimiz daha azimliyiz. takım dereceyi hakediyor.

bugün de sınavdı falan derken acayip bir menüm oldu. buyrun bakalım:

kahvaltı: biraz peynir, 3 zeytin ve 1 dilimden fazla ekmek
ara: 1 elma, sınav öncesi 2 naneli şeker, 1 tane olips
öğle: 1 kase bamya, 2 kaşık pilav ve 1 bardak ayran
ikindi: 1 kase mercimek çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, mandalina, yarım ayva
akşam: 2-3 etiform, 1 elma ve portakal

dışarı çıktık yemek istemedim. meyveyle geçiştirdim gelince.

biz de seni özledik masalcım.:70: zannediyorum bilgisayarındaki problem halloldu. inşallah katılabilirsin eskisi gibi.
kilom aynı kaldı canım, bu hafta hiç veremedim. kaçamak da yapmadım. ama gitmedi kilocuklarım, ayrılmak istemiyorlar herhalde.
bu hafta pek iyi değildik. haftaya hepimiz daha azimliyiz. takım dereceyi hakediyor.

kardeşimin bilgisayarını aldım :)
İnşallah buralardayım artık ..

bugün de sınavdı falan derken acayip bir menüm oldu. buyrun bakalım:

kahvaltı: biraz peynir, 3 zeytin ve 1 dilimden fazla ekmek
ara: 1 elma, sınav öncesi 2 naneli şeker, 1 tane olips
öğle: 1 kase bamya, 2 kaşık pilav ve 1 bardak ayran
ikindi: 1 kase mercimek çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, mandalina, yarım ayva
akşam: 2-3 etiform, 1 elma ve portakal

dışarı çıktık yemek istemedim. meyveyle geçiştirdim gelince.

Sabah geçiştirme olmuş dimi ..
Menün gayet düzenli ve hafif bence.
Ama hak verirsin heralde artık daha çok bana sınav vs olunca atlanabiliyor :))
Sınavın nasıldı??

Back