Kızlar...günlerdir yokum farkındayım... okadar çok sey oldu ki sinirken kendimi resmen yemege verdim...
Biliyorsunuz çarşamba erkek arkdsımı yolladım askere,aynı gün babam gitti....resmen boşluga düştüm ya yalnız kalınca...söyle ki çarşamba gününden beri sadece 1 kere dışarı cıktım,oda kuaförüm arkdsm biraz kafa dagıtayım diyeydi... eve kapandım resmen...
aynı gün sınav sonucu açıklandı...bildiğim bütün küfürleri etmek istiyorum hocaya...resmen adilik yaptı haketmedigim bi not aldım ve bakamıyorum bile kagıdıma...25almısım inanamıyorum imkansız...ama adamın yapabilceklerini düsününce agzımı bile acamıyorum... söyle ki sorularda puanlar yazmaz...sana cıkar gelr yapmadıgın soru 40puanlıktır der,bisey soyleyemezsin.... tabi bu feci halde moralimi bozdu...
Allahtan hergün erkek arkdsm arayabiliyor...ama gittigi gün tüm bu yukardakiler yetmezmiş gibi, bizi tanıştıran ortak arkdsmız olacak adam(ki artık onla gorusmuyorum) netten bayaa agır cümleler yazdı...benim onunla olmamı istemiyor ve çok içerledim o laflara... e anlatamıyorsun bizimkine oda askerde ne diyebilirim ki... resmen boslua düştüm...
cuma allahtan bi arkdsm geldi.. onda da trajikomik yaşıyorum resmen...kız arkdsm gelicek diye, buzlukta normal ekmek vardı sizin yediklerinizden,cıkarayım da çözülsün kız ekmeksiz kalmasın dierekten buzdolabını bi açtım....Dolap bozulmus... babamın giderken koydugu biton tavuk özelköfte vs erimeye baslamıs bile...
cuma aksam onları birilerine dagıtmakla ugrastık bozulmasın diye.... tabi bicogunu da pişirdim... akşam yemegi cok dolu olunca sinirden de yemege bindirince düşünn halimi(zeytinyaglı fasulye,mucver kızartma,somon fırında.....)
cumartesi buzdolabı icin geldiler.... şaka gibi ya, motor falan bozulmamıs kartı yanmış devre kartı....
oda artık üretilmiomus neymiş efendim 12yıllık nofrostmuş...artık üretilmiomuş bekoda...ama kartı tamir etmeye calısırlarmıs... kesin olur diyemiolarmıs falan fisman...salı günü belli olcak buzdolabının sonu... tabi buzlugumda durması gereken biton şoklanmış şeyi de allahtan sitenin bodrumda bi lokal gibi yeri varmıs ordaki buzdolabına koyduk.... mutfak balkonum da suan sebzelik kahvaltılık vs kaynıyor...
durduramıorum kendimi sinirden...yedikce yiyorum... ya bi insan dün sabaha karsı 5te yatmak üzere iken, kalkıp tencereden (ne kadar yedim bilmiyorum) zeytinyaglı fasuyle,sonra kesmez 2-3tane damla çikolatalı biskuvi(glutensiz) tüketip de yatar mı ya....
bana bi çözüm arkdslar ceza mı öneri mi nolur kurtarın beni....
bu salı degil de haftaya salı sunumum var daha yasak bant aralıgında ne olup bittiiyle ilgili arastırma yapmam lazım hala hazırlamadım

pazar günü ales var... erken kalkmaya alısmam lazım...
ya sinir küpüyüm yaaa hayat beni neden bu kadar yoruyor