• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bana gelince 1kase çorba içtim
3-4yk kestaneli pilav yedim
brokolisalatası ve marul salatası yedim
üzeirnede hafif bi haşhaşlı tatlı yedim(içinde yağ yok ama şerbetli)
akşamda sadace 2yk kadar pilav yedim

selam kızlar çok şükür bi günü daha atlatım ve artık rahat rahat gezebilirim
neysecim spor konusunda şimdi benimde canım sıkıldı :((insanlar hakkıyla işini yapmıyor ve zincir bi yerde kopuyor...sonra herkes birbirine bu ülkede şu olmaz bu olmaz diye ahkam kesiyor... o hocaya sorsan Allah bilir nelerden şikayetçidir ama kendi yaptığı işi hakkıyla yapmayarak asıl zinciri kıran oluyor ...kısacası işini hakkıyla yapan herkesi takdir ediyorum ...çok konuştum
ya canım bu hoca şikayet de edilmiş, bir şey değişmiyor. vardır bir tanıdığı artık.. ben de Allaha havale ediyorum. zaten bu dönem başka bir lokale yazıldım.
evet, canım çok haklısın. bir sürü şeyden şikayetçi. seanslara geç gelişimiz vs her bişeyi sorun etmişti ilk geldiğinde. sanki konferans veriyor 5 dk geç kaldık diye tepiniyordu. sonra kendisinin ne kadar laçka olduğunu gördük.
valla ben de çok doluyum bu meselede:)) bir dokundun bin ah işittin:1:

HErkese iyi akşlamlar kızlarrr
Bugun doktorumdan geldım bayada sevınclıyım :3: :3:
Doktorum tumkıtle endekslerım ve herseyımı ıyıce aldı
84,3 Kgyım
15,5 KG fazla yagım
5 KG fazla kasım var (Bu kas normalınde fazla oldugu ıcın )=
Ayrıca obez teshısınıde bır nevı yemıs oldum

Şimdi bu kadar para bayıldın ne oldu dıye soranlara acıklayım
Gunlerdır sıkıntıdaydım bulantılar kusmalar artık bole olmucagını anladım
ama ondan oncede rejım yaparken hersey super ama ıkı dılım ekmek fazla yıyım sabah 1 kg neredeyse gerı almıs oluyordum
Artık cıldırmısdım :3:
Doktorumun bır dızı test ve soru cevaplarından sonra test sonuclarımada bakarak metabolızmamın bozuldugu ortaya cıkdı
Sebeblerıyse
Yanlıs yapdıgım dıyetler ve yanlıs beslenme alıskanlıgım
Bunun yanı sıra hersey bır yana kendı saglıgımıda etkılemem bunun cabası
Bunları yazıyorum aman benı yanlıs anlamayın bu yanlıs su yanlıs dıye degıl basıma gelenlerı paylasmak ıstedım
Ee ne yıceksın dersenız ?
Dıyet yok tamamen normal beslenme alıskanlıgımı kazanmak
İşte boyle şeyler :)
Dıyet yaz dersenız gercekden zor cunku dıyet yerıne gunluk yemen gereken ekmegın yerıne ne yencek tarzı seyler
Bakalım neler olucak bekleyıp gorucez haftayakı randevuma kadar

kahvaltı: 1 patatesli börek ve biraz peynir. 1-2 bardak çay
ara: 1 armut
spor yaptım.
ara: 1 elma
öğle: yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşil çay, 1 kase nar, yarım ayva
ikindi: 1 köfte
akşam: tavuklu salata
ara: cafe crown ikisi birarada süt ile yaptım. 1 kupa

daha da yemem sanırım.

iyi geceler herkese. benden sonra kimse uğrar mı bilmiyorum:50:

selam kızlar çok şükür bi günü daha atlatım ve artık rahat rahat gezebilirim
neysecim spor konusunda şimdi benimde canım sıkıldı :((insanlar hakkıyla işini yapmıyor ve zincir bi yerde kopuyor...sonra herkes birbirine bu ülkede şu olmaz bu olmaz diye ahkam kesiyor... o hocaya sorsan Allah bilir nelerden şikayetçidir ama kendi yaptığı işi hakkıyla yapmayarak asıl zinciri kıran oluyor ...kısacası işini hakkıyla yapan herkesi takdir ediyorum ...çok konuştum
hakkıyla işini yapan insan az kaldı zaten canım

bana gelince 1kase çorba içtim
3-4yk kestaneli pilav yedim
brokolisalatası ve marul salatası yedim
üzeirnede hafif bi haşhaşlı tatlı yedim(içinde yağ yok ama şerbetli)
akşamda sadace 2yk kadar pilav yedim

afiyet olsun canım. Şu brokoliye bi alışamadım yemem lazım ama bi alışsam alıyorum evde çürüyor
kahvaltı: 1 patatesli börek ve biraz peynir. 1-2 bardak çay
ara: 1 armut
spor yaptım.
ara: 1 elma
öğle: yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşil çay, 1 kase nar, yarım ayva
ikindi: 1 köfte
akşam: tavuklu salata
ara: cafe crown ikisi birarada süt ile yaptım. 1 kupa

daha da yemem sanırım.

iyi geceler herkese. benden sonra kimse uğrar mı bilmiyorum:50:

afiyet olsun canım. börek ne kadardı azmıydı
ama menün çok güzel gerçekten tebrikler

günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
3 yk etli taze fasülye
1 yk pilav
1 dilim ekmek
biraz yoğurt

sahura kalkamadığım için bişey yiyemedim
bugün 11e kadar deneyeceğim eğer aç tutabilirsem oruç tutucam.
11 e kadar niyet etme zamanı var ya umarım dayanırım

Son düzenleme:
günaydııııınnn :71:
nasılsınız canlarım
ben iyiyim yada iyi olmaya çalışıyorum
kilo almış görünüyorum
artık diyete dönmem lazım...yakında listede olurum sanırım
güne hafif bi kahvaltıyla başladım
hepinize güzel günler diliyorum

günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
3 yk etli taze fasülye
1 yk pilav
1 dilim ekmek
biraz yoğurt

sana da günaydın nihancım. dün iftarın güzel olmuş. sahura kalkabilseydin daha dengeli bir beslenme olurdu, ama kalkamamışsın. akşam vakti çabuk geliyor ama bakalım tutmaya karar verecek misin. tutarsan Allah kabul etsin.
börek sigara bireğinin biraz şişmancasıydı:) fırında pişirilmişti. annem yaptığı için tariflerle ifade ediyorum.

nasılsınız canlarım
kilo almış görünüyorum
günaydın dosbacım.
ben kendi adıma iyiyim şükür. sporda biraz zorlanıyorum sanırım, kaslarım ağrıyor sanki.. ondan hariç çok şükür:)
sana da güzel günler canım. listede yer alman bizi mutlu eder:) çünkü azimlisin maşallah, fazlalıkları çabuk atacağını düşünüyorum ben.

takıma da günaydın diyeyim. bugün oğlum geç uyandı, ben de uyumuş oldum. daha kahvaltının k'si yok ortalıkta:)
inşalah herkes iyidir.

günaydın kızlar,inşallah herkesler iyidir.
bende iyiyim çok şükür yalnız bağırsaklarımdan ses geliyor sürekli,sanırım üşüttüm. ilerleyen dakikalarda durum kötüleşebilir:)))

neyse,dün sürekli buralardaydım bir iki sefer yazdım site bakımda diyor,geçmişe bakıp yazdım neyseki oldu. ama tekrardan yazamadım çünkü aşırı derecede yoğundum.
hala öyleyim kdv ler zamanı böyle oluyorum malesef.
bugün inşallah fırsat buldukça buralarda olucam .
dünkü yediklerimi yazarak başlayayım.
sabah ekmeksiz normal bir kahvaltı yaptım ama gerçekten azdı.
öğleye doğru,arkadaş ay çöreği almış onun yarısını yedim.
öğleden sonra saat 14.30 gibi 1 tabak pırasa yarım dilim ekmek yedim
1 saat sonra 200 gr yoğurt yarım dilim ekmek.
akşam 1 dilim ekmek,1 tabak çorba yarım tabak yoğurtlu kabak sote
sonrraaaaa 1 ad. blv. yedim hemide çkltlı. 30 gr birşeydir ama kalorisi ne kadar tam çözemedim. gerçi 520 kalori yazılıyor 1 porsiyonu için 4 tane olsa tanesi 130 kalori olur ama çklt olduğu için sanırım 200 olur o cezama razıyım. o kaloriyi yakmam lazım. :))
aman tanrım 1 ad ay çöreğinin kalorisi 513 kalori yazıyor ben yarısını yedim 256.5 kalori. :14:
ay çıldıracam, neyse ceza neyse uygularım arkadaşlar. sorun değil yeterki aldığım kaloriyi yakayım.

Merhabalar şekerler
ohh sporlar yapılmış harikasınız valla benim spor nerdeyse sıfır valla artık kilolarda takıldı gitmiyor...
ne yediğime gelince
Akşam 2 kaşık pilav ve küçük bir kase çorba yedim
arada 1 tane elma akşam artı olarakta çay içtim
suyumda dün 2.5 litre
sabah kahvaltısında eşim dayanamamış poaça almış çok güzeldi 1 tane poaça yedim:17::17: yanındada çay
şimdilikde suyum 1 litreyi geçti

neyse,dün sürekli buralardaydım bir iki sefer yazdım site bakımda diyor,geçmişe bakıp yazdım neyseki oldu. ama tekrardan yazamadım çünkü aşırı derecede yoğundum.
hala öyleyim kdv ler zamanı böyle oluyorum malesef.
bugün inşallah fırsat buldukça buralarda olucam .
dünkü yediklerimi yazarak başlayayım.
sabah ekmeksiz normal bir kahvaltı yaptım ama gerçekten azdı.
öğleye doğru,arkadaş ay çöreği almış onun yarısını yedim.
öğleden sonra saat 14.30 gibi 1 tabak pırasa yarım dilim ekmek yedim
1 saat sonra 200 gr yoğurt yarım dilim ekmek.
akşam 1 dilim ekmek,1 tabak çorba yarım tabak yoğurtlu kabak sote
sonrraaaaa 1 ad. blv. yedim hemide çkltlı. 30 gr birşeydir ama kalorisi ne kadar tam çözemedim. gerçi 520 kalori yazılıyor 1 porsiyonu için 4 tane olsa tanesi 130 kalori olur ama çklt olduğu için sanırım 200 olur o cezama razıyım. o kaloriyi yakmam lazım. :))
aman tanrım 1 ad ay çöreğinin kalorisi 513 kalori yazıyor ben yarısını yedim 256.5 kalori. :14:
ay çıldıracam, neyse ceza neyse uygularım arkadaşlar. sorun değil yeterki aldığım kaloriyi yakayım.
asumancım, ceza sistemini de oturtamadık ama sen illa ceza istiyorsun gibi:)) ay çöreğinden emin misin yaw? çok aşırıymış kalorisi cidden, hiç aklıma gelmezdi. öbürünü sadece 1 dilim yemişsin. yine de şükür diyorum:)) şimdi önüme gelse 1 porsiyon hayatta kesmez:33:

asumancım, ceza sistemini de oturtamadık ama sen illa ceza istiyorsun gibi:)) ay çöreğinden emin misin yaw? çok aşırıymış kalorisi cidden, hiç aklıma gelmezdi. öbürünü sadece 1 dilim yemişsin. yine de şükür diyorum:)) şimdi önüme gelse 1 porsiyon hayatta kesmez:33:

asumancım senin bünyeyi gerçekten alıştırmamak gerekiyormuş he
bu sıralar çok kaçamak yaptın sanki:47:

kış aylarında sanırım enerjiye ihtiyaçtan dolayı kaçamaklarda çoğalıyor...
bende bu kaçamklara bi son vermek istiyorum ama şu aralar hiçte bu ruh halinde değilim :((

ay çöreğinin kalorisi fazlaymış zaten adcımın diğer yediği herneyse anlamadım :)) sanırım o markayı bilmiyorum :)) yinede afiyet olsun bi de çikolatalı cık cık cık :))

takıma da günaydın diyeyim. bugün oğlum geç uyandı, ben de uyumuş oldum. daha kahvaltının k'si yok ortalıkta:)
inşalah herkes iyidir.
günaydın rabiacım.benim yerimede uyusaydın dicem ama ben bugün biraz daha dinç uyandım nedense. bende iyiyim canım sağol.
nasılsınız canlarım
kilo almış görünüyorum
günaydın dosbacım. valla bizim bu kilomuz ne olacak bilmiyorum,sihirli değneyide bulamadım yapacak birşey yok ama gerçekten bir dönüm noktası bulmamız lazım,işte bu deyip kaçamaksız diyete başlamak için. sanada güzel günler canım.
hakkıyla işini yapan insan az kaldı zaten canım
afiyet olsun canım. Şu brokoliye bi alışamadım yemem lazım ama bi alışsam alıyorum evde çürüyor
günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
3 yk etli taze fasülye
1 yk pilav
1 dilim ekmek
biraz yoğurt
akşam yemeğin iyimiş canım ama bu 11 e kadar denerim olayını öyle bir zaman mı var .anlamadım kız. nasıl oluyor ki. :26:
ceza sistemini eğer diğer arkadaşlarda devam ettirelim derse,önce kaptan yardımcısı olayını ayarlayalım sonrada ona bir çözüm bulalım.ama ben gerçekten cezamı istiyorum aldığım kaloriyi bu sayede azaltıyorum,yaptırım olmayınca gerçekten olmuyor en azında sizlere mahcup olma sıkıntısı yüzünden yapıyorum zor gelmiyor ozaman yapması. valla kalorisini çok baktım ama net birşey bulamadım en son bir bayan sitesinde hem tarifini vermiş hemde kalorisini yazmış. bundan sonrada zorda kalmadıkça(canım istemedikçe)gerçekten yemeği düşünmüyorum. tatlı benide kesmedi emin ol kendimi kahveyle kandırdım aaa bak kahveyi yazmamışım.
asumancım senin bünyeyi gerçekten alıştırmamak gerekiyormuş he
bu sıralar çok kaçamak yaptın sanki:47:
ben biliyorum zaten nihancım,rahatlığa çabuk alışıyor benim bünye,şımarık birşey işte,ama dur ben onu nazi kampına koyduğumda bakalım ne yapacak.
kız aslında dikkat etmeye çalışyıorum tamam kaçamak çeşidim bol ama ölçülerini küçük tutuyorum yalnız bu son yediklerim mahvetti beni.
kış aylarında sanırım enerjiye ihtiyaçtan dolayı kaçamaklarda çoğalıyor...
bende bu kaçamklara bi son vermek istiyorum ama şu aralar hiçte bu ruh halinde değilim :((
ay çöreğinin kalorisi fazlaymış zaten adcımın diğer yediği herneyse anlamadım :)) sanırım o markayı bilmiyorum :)) yinede afiyet olsun bi de çikolatalı cık cık cık :))
bugün karar verdim perşembe,cuma ve cumartesi bu 3 gün ağzıma hamur işi koymıcam tatlı asla. sadece sebze ve çorba türü gıdalar ekmek sabah yedim başka olmıcak. hadi bakalım elmi yaman beymi yaman. (nasıl gaza geldim anlatamam)
ay çöreği bayanın yazdığına göre öyle dosbacım ama ne yalan söyleyeyim banada fazla geldi. araştırmaya devam edeceğim.
şu markasını bilmediğin çikolatalıda epey güldüm ,ne bileyim şifreli yazayım istedim:9:

akşam yemeğin iyimiş canım ama bu 11 e kadar denerim olayını öyle bir zaman mı var .anlamadım kız. nasıl oluyor ki. :26:

ben biliyorum zaten nihancım,rahatlığa çabuk alışıyor benim bünye,şımarık birşey işte,ama dur ben onu nazi kampına koyduğumda bakalım ne yapacak.
kız aslında dikkat etmeye çalışyıorum tamam kaçamak çeşidim bol ama ölçülerini küçük tutuyorum yalnız bu son yediklerim mahvetti beni.

bugün karar verdim perşembe,cuma ve cumartesi bu 3 gün ağzıma hamur işi koymıcam tatlı asla. sadece sebze ve çorba türü gıdalar ekmek sabah yedim başka olmıcak. hadi bakalım elmi yaman beymi yaman. (nasıl gaza geldim anlatamam)
ay çöreği bayanın yazdığına göre öyle dosbacım ama ne yalan söyleyeyim banada fazla geldi. araştırmaya devam edeceğim.
şu markasını bilmediğin çikolatalıda epey güldüm ,ne bileyim şifreli yazayım istedim:9:

asumancım oruç tutmak için niyette edilmesi lazımya öğlene kadar niyet etmek gerekir niyet edildikten sonrada bozulması halinde hem çok günah hemde 2 ay kadar borçlanıyorsun ya o yüzden 11 e kadar niyet etmeden durayım dayanırsam niyet ederim dayanamazsam daha niyet etmediğim için yerim demiştim.

bunun nedenide sahura kalkamadım en son akşam saat 5 te yedim orucu açtığımda 24 saattir bişey yememiş olacağım ya dayanamazsam dedim ama Allah yardım ediyor dayanıyorum çok şükür

evet hamur işi yeme buda ceza olsun vücuduna:1:

asumancım oruç tutmak için niyette edilmesi lazımya öğlene kadar niyet etmek gerekir niyet edildikten sonrada bozulması halinde hem çok günah hemde 2 ay kadar borçlanıyorsun ya o yüzden 11 e kadar niyet etmeden durayım dayanırsam niyet ederim dayanamazsam daha niyet etmediğim için yerim demiştim.
bunun nedenide sahura kalkamadım en son akşam saat 5 te yedim orucu açtığımda 24 saattir bişey yememiş olacağım ya dayanamazsam dedim ama Allah yardım ediyor dayanıyorum çok şükür
evet hamur işi yeme buda ceza olsun vücuduna:1:
aa şuna bak birde dalga geçiyor,bizde biliyoruz hatun niyetsiz oruç tutulmaz, ama senin şu '' 11 e kadar deneyeyim,iyiysem tutarım değilsem tutmam'' olayını anlayamadım. ben öyle birşey duymadım bilmemde sabah kalkınca ağzını çalkalayıp niyet edersin hani geceden kalkamadıysan onu duydum hatta okudum. kefaret orucunu evet bilerek oruç bozanlar için olduğunu biliyorum,yani rahatsızlanmadığı sürece. neyse dediğin gibi olsun bakem. sonuçta sana ama yinede yazmak istedim,tuhaf geldi bacuum.

aa şuna bak birde dalga geçiyor,bizde biliyoruz hatun niyetsiz oruç tutulmaz, ama senin şu '' 11 e kadar deneyeyim,iyiysem tutarım değilsem tutmam'' olayını anlayamadım. ben öyle birşey duymadım bilmemde sabah kalkınca ağzını çalkalayıp niyet edersin hani geceden kalkamadıysan onu duydum hatta okudum. kefaret orucunu evet bilerek oruç bozanlar için olduğunu biliyorum,yani rahatsızlanmadığı sürece. neyse dediğin gibi olsun bakem. sonuçta sana ama yinede yazmak istedim,tuhaf geldi bacuum.

yok kız valla dalga geçmek için yazmadım aa
ya ben açlığa gelemiyorum hemen bayılcak gibi oluyorum normalde ben bukadar aç hayatta kalamam
sabah kahvaltı bile yapsam 12 de acıkırım bayılcak gibi olurum
eğer kendimi kötü hissedersem diye niyet etmiiyim dedim
işyerinde böyle konulardan anlayan teyzem var ona filan sordum olurmu öğlene kadar niyet etsem diye olur dedi ama kendimi iyi hissedince 10 da niyetlendim.
Allah kabul eder İnşallah gece kalkamadım bugün de tutmayı çok istiyordum inş kabul olur
dalga niye geçeyim

yok kız valla dalga geçmek için yazmadım aa
ya ben açlığa gelemiyorum hemen bayılcak gibi oluyorum normalde ben bukadar aç hayatta kalamam
sabah kahvaltı bile yapsam 12 de acıkırım bayılcak gibi olurum
eğer kendimi kötü hissedersem diye niyet etmiiyim dedim
işyerinde böyle konulardan anlayan teyzem var ona filan sordum olurmu öğlene kadar niyet etsem diye olur dedi ama kendimi iyi hissedince 10 da niyetlendim.
Allah kabul eder İnşallah gece kalkamadım bugün de tutmayı çok istiyordum inş kabul olur
dalga niye geçeyim

espri anlamında yazıyorum hayatım. ayrıca dalga geçsen bile hani kızmadım,güldüm ama smile :9: eklemeyi unutmuşum yazımın yanına,ozaman daha açıklayıcı olurdum.
ayrıca gerçekten hayatım ilk defa duydum, belkide vardır bilemiyorum ki. :26:

Merhabalar şekerler
ohh sporlar yapılmış harikasınız valla benim spor nerdeyse sıfır valla artık kilolarda takıldı gitmiyor...
ne yediğime gelince
Akşam 2 kaşık pilav ve küçük bir kase çorba yedim
arada 1 tane elma akşam artı olarakta çay içtim
suyumda dün 2.5 litre
sabah kahvaltısında eşim dayanamamış poaça almış çok güzeldi 1 tane poaça yedim:17::17: yanındada çay şimdilikde suyum 1 litreyi geçti
kim yapmış sporu
gerçi çok geçmişe bakamadım henüz birazdan bakarım.
afiyet olsun.

Back