Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kendinizi güzel tanıtmışsınız
dombili canım benim eski diyetisyenim bu şekilde diyet yaptırdı bana ve hiç kaçamaksız yaptım ve ayda 3 kilo verdim
canım acele etme derim diyet listeside sağlıklı görünüyor başarılar dilerim sadece öğle ile sabah arası yok sanırım kolay gelsin

senin oğlan kaç yaşındaydı rabiacımm
biraz dağıtma huyunuz gectimi ne zaman bitecekk diye meraklıyımdaa bıktım cünküü dolap karıştırmasındann
canım benim oğlum 2 yaşında. üzgünüm ama hala karıştırıyor. hatta büyüdükçe daha meraklı oluyorlar:) ama ilgisi değişken, bazen mutfağa takıyor kafayı bazen vitrine

canım evde biraz kaçırdın mı yoksa? hareket etmedin desem ettin bence. sağa sola koşturup duruyorsun geldiğinden beri. eski diyetlerinden bir tanesini uygula bence. her koşulda da moralini koru canım.

hoşgeldin masalcım. bilgisayar iyi hoş da benim de günlük düzenimi etkiliyor. seni özlüyoruz ama işin doğrusu yeme düzeninin, odanın hayatının bu kadar yoluna girmesine sevindim.

yediklerimi yazayım:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilimden biraz fazla ekmek
ara: yok
öğle: aşure(şekersiz yaptı annem, porsiyon olarak az değildi)
ara: 1 bardak ayran
ikindi: kurufasulye 4-5 kaşık vardı ve soğan
ara: 1 kupa yeşilçay
akşam: tavuklu salata
gece: sütlü kahve

1-2 badem ve 1-2 fındık yedim bir ara. birazdan nar yiyeceğim.

günaydııııııınnnn
nasılsınız canlarım
ben erken kalktım hazırlıklara devam ediyorum
bugün akşama kadar giremem
kendinize ii bakın

üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin..
günaydııııııınnnn
nasılsınız canlarım
kendinize ii bakın
günaydın dosbacım

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
dünden kalan yahni bu sefer 1 parça et
2yk pilav
bi kaç kaşık yoğurt

bugün niyetliyim
sahurda yediklerim
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
birazda şekerli yoğurt
2,5 dilim ekmek

5 km yürüyüş yaptım ayrıca

Son düzenleme:
canım cok dagıttım toplamam lazım aylık programlar olusturdum.her ayın sonunda hedefledım kıloya ınmem lazım

asure gecenız mubarek olsun yarın ve cuma gunu oruc tutmak cok sevap bu gecede dualar kabul oluyor

Herkese merhabalar canlarım
ben ev hanımı olmayı hiç sevmiyorum akşama kadar topluyorum sabaha kadar dağılıyor
Sizler nasılsınız bakalım
gelelim yediklerime
akşam yarım kase mercimek çorbası
2-3 yemek kaşığıda patates yemeği yanında 1 kaşık yoğurt
dünki suyum 2.5 litre
sabah
2 dilim kepek ekmeği ve 1 tatlı kaşığı kadar ev yapımı acı sos yanındada çay
suyumda şimdilik 1.5 litre

kolay olsaydı adı anne olmazdı dombilim baba olurdu.
neyse, temizliğinde kolay gelsin aşurende şimdiden afiyet olsun canım. kalıcı kilo verdiren diyetleri tercih etmeni öneririm.

sedacım sana özelden yazdım ama bu yazını okumadan yazdım. ama doğru tespit yapmışım sanırım,rahatsızlığından dolayı kilo vermeye devam edecekmezsin sanırım,yani bir süre iyileşesiye kadar. gerçi diyet listesi falan yazmışsın ama nasıl olacak akıbetini yazarsan sevinirim. ayrıca rahatsızlığın içinde üzüldüm,inşallah kısa sürede toparlanırsın,çünkü bahsettiğin gerçekten sıkıntılı rahatsızlık,ir tanıdıkta aynı sıkıntıyı yaşamıştı vakti zamanında.dikkat et hayatım hiçbirşey sağlığından önemli değil.
sanırım şimdiye kadar çoktan halletmişsindir işlerini marifetli hatunsun nede olsa.
canım düğünden sonra kilo vermişim dedin ama düğünden önce almıştın sanırım,onu diyor. neyse inşallah toparlarsın hayatım.
elacım sana hediye gönderecek arkadaş kim bilmiyorum hayatım,ama sen her fırsatta yenilersin. keşke kallisteye yazsaydın durumu oda sana hediye gönderecek kişiye özelden yazardı. yazmadıysan istersen yazıver çünkü sana hediye gönderecek kişiyi o biliyor hayatım.

valla liste iyi görünüyor,çok sıkı değil,ama ayda 10 kg çok fazla,gerçi öyle yazarlar ama en fazla 5 kg verirsin ki o daha iyi,ayda 5 kg en ideali bence. sen başla istersen hayatım,benim listelerle aram yok,yani yok derken hiç uygulamadım uygulamakta zor geliyor bana açıkçası hiç yapamazmışım gibi ama bir gün işte o birgün kayışı koparıp bir diyet listesiyle bütün fazlalıkları atıcam inşallah.
canım senin yokluk belli oluyor olmasına da, yalnız bir pc nin yokluğu bu kadarmı belli olur,ne hale gelmişsin sen öyle ev kızı olmuşsun,hayatın düzene girmiş gibi anlatıyorsun. doğru söyle sen bizimi özlüyorsun pc ni mii :)))
şaka bir yana özelliklede öğün atlamayıp,kaçamak yapmıyor olman ayrı bir tat katmış yazdıklarına,şuanda hep böyle devam etmesini dilemek istiyorum ama bu sefer biz özleriz seni.
bu arada bende iyiyim hayatım sorduğun için sağol.

tanıtımım hakkında ne düşünüyorsun dosbacım,doğruyu söyle aklından kesin bişeyler geçmiştir senin.

düzenli,sade,hoş bir liste,ne diyeyim afiyet olsun rabiacım.
bende böyle listeler yazmak istiyorum :84:
günaydııııııınnnn
nasılsınız canlarım
kendinize ii bakın
kolay gelsiiin misafir güzeli.
nihanım sen bu sefer epey kararlısın sanırım,çok iyi gidiyorsun tebrikederim hayatım.
canım cok dagıttım toplamam lazım aylık programlar olusturdum.her ayın sonunda hedefledım kıloya ınmem lazım asure gecenız mubarek olsun yarın ve cuma gunu oruc tutmak cok sevap bu gecede dualar kabul oluyor
hedef belirleme inşallah iyi olur senin için. seninde aşure gecen mübarek olsun canım sağol.
orucu hatırlattığın için tekrar sağol canım. inşallah tutabilirim.
günaydın kızlar,

11'de spor var. şimdi de biraz evle ilgilenmem lazım. spordan sonra görüşmek üzere.

kolay gelsin rabiacım,bol ter atmalar.

Çekiliş için kendimi tanıtayım şimdide:
165 boyum 64.5 kilom yaşım 27
Hafif kokoş hafif sade bi insanım açıkçası takılarla pek bi aram yok
kitap okumayı çok severim ama KPSS yüzünden bu zevkime ara veriyorum
Makyaj yapmayı gezmeyi çok severim
Evimdede sadeliği çok seviyorum
bildiğiniz gibi cadı bir prensese sahibim
benden bu kadarlık

slm kızlar nasılsınz
cokvaktim yok temizlik yapıyom aksamada elayı dr götürcez asımız var sonra gezeriz biraz kumpir istiyo cnmm bakalımm yermiyimm
sabah cavdarekmeğinden peynirli tost
öğlen domates corbası 1dilim ekmekk
akşamada kumpir yada bilmiyomm
cekilişş ne zaman son göndermee ben bu hafta alıpgöndererim kurbanımaaa
bana kim alacakk söyleyinnn cabukkkk

selamlar sevgili takımım,
spordu oğlandı oydu buydu derken ancak gelebildim. zevksiz bir spor seansı geçirdim. hiç emek göstermeden para alabilen insanlara ben hakkımı helal etmiyorum. kadın 1 gösteriyor sonra yan gel yat osman modunda. seansı erken bitiriyor. zaten geç başlıyor... neyse uzar işte. böyle belediye kurumlarında da amcası olan çalışıyor benim anladığım.

asumancım senin de listelerin güzel canım. kendine niye haksızlık ediyorsun. ben çalışsaydım facia bir yeme biçimim olurdu sanırım. sen çalıştığın halde elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. senin tek sorunun akşamlar, şarkı ile de belirttiğin gibi canım

Ben geldim...Askerimizi uğurladık..Şu sıralar varmıştır kars'a...
Babamı da gönderdim 1saat önce...
bikaç gündür düzensiz beslenme devam ediodu özetle azdı da...dün biraz(!) abarttım sanırım...
klasik kahvaltı ettim yumurta 1-2dilim ekmek falan...
ogleden sonra kumpir yiyelm beraber diye tutturdu bizim asker:) 1kumpiri beraber yiyelm ozaman dedim.. yarım kumpir yedm işte..sonra 6-7tane mideye dolma, sora 1salep,akşam da babam halamlardan lahana sarması getrmiş..1tabak falan yemişimdir saymadım kactane..dayanamıyorum lahanaya sora beraber biraz kestane yedik..
arada da 3-4tane falan kücük kurabiye(şekerini az koydum, elma damla çikolata falan vardı içinde ama en önemlisi karabugday unundan yapılma(karabugday unu içinde %10protein bulunduran bi un))
sabahtan beri hala şişim...

bugünkü yediklerimi yazayım..sonra gecmişe bakıcam..

Kahvaltı(09:00da)
1yumurta+4-5parça piliç sucugundan yapılma omlet,domates,salatalık,kırmızı ve yesil biber, birz beyaz peynir,1dilim sorada yarım dilim işte 1,5dilim ekmek... babamla kahvaltı ettim de...
arada3tane kücük kurabiye (biliorm kalorili ama dogru dzgün yemedigim icin arada pişiriyorum vücut eksik kalmasın diye),sonra son 5lahana sarması...
oturuyorum şimdi öyle...ama wcden cıkamadım resmen bugün ya.. günlerdir böyle yememiştim...

babamdan bayaa fırca yedim dogru duzgun beslenmedigim icin...buzluga köfte yaptı bana,sonra biton tavuk hazırladı sogan sarımsak falan soslayıp koydu direk pişirirsin dedi...
e askerim de gitti...artık adam gibi diet yapmak lazım.. ama 2gundr böyle tıkınınca gene iştahım tavan yaptı
ben gecmise bakcam simdi...aksama kadar yazarım bişiler oke
görüsürüz..

canım benim Allah kavuştursun inşaAllah
düzeltirsin sen durumu firuzecim

Allah kavuştursun canım.
Bence o kadar az yedikten sonra vücudun biraz kendine gelmiş, gayet iyi olmuş. Baban sağolsun, seni düşünmüş adamcağız.. O buzluktakileri de kullanarak güzel bir diyet yaparsın işte, oh mis.

selam kızlar çok şükür bi günü daha atlatım ve artık rahat rahat gezebilirim
neysecim spor konusunda şimdi benimde canım sıkıldı (insanlar hakkıyla işini yapmıyor ve zincir bi yerde kopuyor...sonra herkes birbirine bu ülkede şu olmaz bu olmaz diye ahkam kesiyor... o hocaya sorsan Allah bilir nelerden şikayetçidir ama kendi yaptığı işi hakkıyla yapmayarak asıl zinciri kıran oluyor ...kısacası işini hakkıyla yapan herkesi takdir ediyorum ...çok konuştum

adcım kendi tanıtman çok hoşuma gitti...gayet netti ne istediğini bilen kadın....sanırım otuz yaş olgunluğu bu olsa gerek...yakında bende otuz oluyorum önce çok takıyordum ama şimdi ilginç bi özgüven geliyo insana yada ben çok abartıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…