canım benim oğlum 2 yaşında. üzgünüm ama hala karıştırıyor. hatta büyüdükçe daha meraklı oluyorlar:) ama ilgisi değişken, bazen mutfağa takıyor kafayı bazen vitrinesenin oğlan kaç yaşındaydı rabiacımm
biraz dağıtma huyunuz gectimi ne zaman bitecekk diye meraklıyımdaa bıktım cünküü dolap karıştırmasındann
canım evde biraz kaçırdın mı yoksa? hareket etmedin desem ettin bence. sağa sola koşturup duruyorsun geldiğinden beri. eski diyetlerinden bir tanesini uygula bence. her koşulda da moralini koru canım.selam kızlar ben hala rahat bi şekilde davranıyorum
hala ortaya bişi çıkaramadım
neysecim ve adcım sormuş dr. diyetisyen değil bacağımın doktoruydu normlde her kontrolde tartıyorlar
ama kiloma bakmadan söylemesi daha da moralimi bozdu...
evet memlekette kilo almamıştım ama burda 2 kilo kadar almışım tartılmadığım için farkında değildim
hatta backlarıma bakıp şişin yok dedi ve kilo aldığımı söledi...dikkat et dedi..
neyseki çok moral vermesini bilen biri...hemen toparladı :)
hoşgeldin masalcım. bilgisayar iyi hoş da benim de günlük düzenimi etkiliyor. seni özlüyoruz ama işin doğrusu yeme düzeninin, odanın hayatının bu kadar yoluna girmesine sevindim.Kızlar nasılsınız?
Bilgisayarım bir türlü yapılmadı.
Size çok alışmışım canımı çok sıkıyor bu bilgisayar olayı.
Ama birazcıkk dağınık oaln ben bilgiayarım bozulduğundan beri pırıl pırıl oldum günde 2-3 kez toz alıyorum.
Sonra yemek yapmaya üşenirdim bugün yemek yaptık arkadaşlarla. ( karnıbahar yaptım fırında)
Sonracığımaa .. TAtlı krizim geçti kaçamak yapmıyorum.
BUgün bol bol su içtim yarın kavitasyona gideceğim ..
Başka başka .. Öğün atlamıyorum ..
Bir süre daha giremeyebilirim ama inanın aklım sizde hep.
üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin..JUzunnnnnnnnnnnn sureden sonra merhabalar kızlar
ayyy nerden baslasamkı
İş yogunlugum eşimin ameliyat sonrası surecı ve benım hastalıgım
Ikı gundur delı gıbı mıdemegırenı cıkartıyorum. Gecen hafta aclık kan sekerım 93 cıkdı ve bırsey yok dedıler
Bugun ozel bır dıyetısyene gıttım ve aclık kan sekerımı duyunca bıraz arastırmalıyız dedı
Cunku bırazda hızlı dıyet yuzunden pek ıyı degılsın sanırım dedı
Bulumia (KUSMA HASTALIGI) tarzında davranısların baslamıs dedı
gercekdende ole bırsey yıyınce dırek bööö
Zaten ıs guc derken ıyıce bosladım kendımı
YArın bır ton testım var. Sonrada ona gore dıyet lıstem hazırlanıp tekrardan sıfırdan baslıcam bakalım nolcak bu sefer
Bı ıyıleseyımde o bana yeter dıyorum aslında
su mıdemden bır kurtulayımda
HErseyı kacırdım
ama gordugum kadarıyla kg ler baya ınmıs
Allah herkese saglıklı kılo vermeler versın ınsallah
günaydın dosbacımgünaydııııııınnnn
nasılsınız canlarım
ben erken kalktım hazırlıklara devam ediyorum
bugün akşama kadar giremem
kendinize ii bakın
canım cok dagıttım toplamam lazım aylık programlar olusturdum.her ayın sonunda hedefledım kıloya ınmem lazımkızlar kendinizi güzel tanıtmışsınız
dombili canım benim eski diyetisyenim bu şekilde diyet yaptırdı bana ve hiç kaçamaksız yaptım ve ayda 3 kilo verdim
canım acele etme derim diyet listeside sağlıklı görünüyor başarılar dilerim sadece öğle ile sabah arası yok sanırım kolay gelsin
kolay olsaydı adı anne olmazdı dombilim baba olurdu.oyle anne olmak kolay degıl
bugub hastalandım oruc gıttı
bende 1 kase tarhana corbası 5 dılım sucuk ve yumuta yedım
persembeye mısafırım gelecek
yarın temızlık ve asurenın son hazırlıgı yarın akşamda asure yapacagım
dıyet bakıorum benım acılen hızlı kılo vermem lazım
ama ha bıre yıyınce olmaz yarım kılo almısımm
sedacım sana özelden yazdım ama bu yazını okumadan yazdım. ama doğru tespit yapmışım sanırım,rahatsızlığından dolayı kilo vermeye devam edecekmezsin sanırım,yani bir süre iyileşesiye kadar. gerçi diyet listesi falan yazmışsın ama nasıl olacak akıbetini yazarsan sevinirim. ayrıca rahatsızlığın içinde üzüldüm,inşallah kısa sürede toparlanırsın,çünkü bahsettiğin gerçekten sıkıntılı rahatsızlık,ir tanıdıkta aynı sıkıntıyı yaşamıştı vakti zamanında.dikkat et hayatım hiçbirşey sağlığından önemli değil.JUzunnnnnnnnnnnn sureden sonra merhabalar kızlar
ayyy nerden baslasamkı
İş yogunlugum eşimin ameliyat sonrası surecı ve benım hastalıgım
Ikı gundur delı gıbı mıdemegırenı cıkartıyorum. Gecen hafta aclık kan sekerım 93 cıkdı ve bırsey yok dedıler
Bugun ozel bır dıyetısyene gıttım ve aclık kan sekerımı duyunca bıraz arastırmalıyız dedı
Cunku bırazda hızlı dıyet yuzunden pek ıyı degılsın sanırım dedı
Bulumia (KUSMA HASTALIGI) tarzında davranısların baslamıs dedı
gercekdende ole bırsey yıyınce dırek bööö
Zaten ıs guc derken ıyıce bosladım kendımı
YArın bır ton testım var. Sonrada ona gore dıyet lıstem hazırlanıp tekrardan sıfırdan baslıcam bakalım nolcak bu sefer
Bı ıyıleseyımde o bana yeter dıyorum aslında
su mıdemden bır kurtulayımda
HErseyı kacırdım
ama gordugum kadarıyla kg ler baya ınmıs
Allah herkese saglıklı kılo vermeler versın ınsallah
sanırım şimdiye kadar çoktan halletmişsindir işlerini marifetli hatunsun nede olsa.selam kızlar ben hala rahat bi şekilde davranıyorum
hala ortaya bişi çıkaramadım
neysecim ve adcım sormuş dr. diyetisyen değil bacağımın doktoruydu normlde her kontrolde tartıyorlar
ama kiloma bakmadan söylemesi daha da moralimi bozdu...
evet memlekette kilo almamıştım ama burda 2 kilo kadar almışım tartılmadığım için farkında değildim
hatta backlarıma bakıp şişin yok dedi ve kilo aldığımı söledi...dikkat et dedi..
neyseki çok moral vermesini bilen biri...hemen toparladı :)
elacım sana hediye gönderecek arkadaş kim bilmiyorum hayatım,ama sen her fırsatta yenilersin. keşke kallisteye yazsaydın durumu oda sana hediye gönderecek kişiye özelden yazardı. yazmadıysan istersen yazıver çünkü sana hediye gönderecek kişiyi o biliyor hayatım.kargo konusundaa askeri lojman oluğu için kargo almıyolar bana göndercek arkadaşınn ptt kargoyla göndermesini rica ediyorum bide bana haber vermiyolar geldi diyee asumancım haber verirsen sevinirim cnm göndercek arkdaş sana söyler sende bana ona göre ararım gelip gelmediğini yoksa eve getirmiyolarrrbenden bu kadarrr :42
valla liste iyi görünüyor,çok sıkı değil,ama ayda 10 kg çok fazla,gerçi öyle yazarlar ama en fazla 5 kg verirsin ki o daha iyi,ayda 5 kg en ideali bence. sen başla istersen hayatım,benim listelerle aram yok,yani yok derken hiç uygulamadım uygulamakta zor geliyor bana açıkçası hiç yapamazmışım gibi ama bir gün işte o birgün kayışı koparıp bir diyet listesiyle bütün fazlalıkları atıcam inşallah.Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.
Bu diyetin günlük menüleri:
arkadaslar 31 aralık gunu 66 kg olup yanı 3.5 kg vermem lazım kı benım 15 gunum var yarınbenımle bırlıkte baslamak ısteyen var mı?
bana arkadas olun
benım kendımı toplamam lazım bana destek olun arkadaslar
ayda 10 kg verılır
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
canım senin yokluk belli oluyor olmasına da, yalnız bir pc nin yokluğu bu kadarmı belli olur,ne hale gelmişsin sen öyleKızlar nasılsınız?
Bilgisayarım bir türlü yapılmadı.
Size çok alışmışım canımı çok sıkıyor bu bilgisayar olayı.
Ama birazcıkk dağınık oaln ben bilgiayarım bozulduğundan beri pırıl pırıl oldum günde 2-3 kez toz alıyorum.
Sonra yemek yapmaya üşenirdim bugün yemek yaptık arkadaşlarla. ( karnıbahar yaptım fırında)
Sonracığımaa .. TAtlı krizim geçti kaçamak yapmıyorum.
BUgün bol bol su içtim yarın kavitasyona gideceğim ..
Başka başka .. Öğün atlamıyorum ..
Bir süre daha giremeyebilirim ama inanın aklım sizde hep.
Melankoli sınavın nasıldı onu merak ettim?
Eminecim nasıl oldun iyileştin mi?
Fiyuce moralin nasıl gönderdiniz mi erkek arkadaşını askere?
Nurcum hastaydın iyi misin şimdi?
Kaptancığım sende de bir kırıklık vardı nasıl oldun?
Dosba sen iyidin moralin iyidi iyisin dimi ..
Seda eşin nasıl oldu tatlım? İşle aran nasıl?
Dombilicim senin nasıl gidiyor?
Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar ..
Çekilişler yapılmış hayırlı olsun ..
Ben de biraz kendimden bahsedeyim o zaman ..
20 yaşındayım.
170 boyunda 59 kiloyum.
Soğuklarda ısıtacak şeylere son günlerde bayılıyorum.
Yeni yeni süslü olmaya başladım. Yavaş yavaş makyaj yapmaya başlıyorum.
Takılar hoşuma gidiyor.
Diyorum ya kilo verirken değişiyorum.
Yurtta olduğumdan çok fazla süs eşyalarını koyacak yerim olmuyor.
Önemli olan düşünme zaten.
Biz bayanlar ufacık şeylerle bile mutlu olabiliyoruz.
kızlar kendinizi güzel tanıtmışsınız
dombili canım benim eski diyetisyenim bu şekilde diyet yaptırdı bana ve hiç kaçamaksız yaptım ve ayda 3 kilo verdim
canım acele etme derim diyet listeside sağlıklı görünüyor başarılar dilerim sadece öğle ile sabah arası yok sanırım kolay gelsin
düzenli,sade,hoş bir liste,ne diyeyim afiyet olsun rabiacım.yediklerimi yazayım:
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 1 dilimden biraz fazla ekmek
ara: yok
öğle: aşure(şekersiz yaptı annem, porsiyon olarak az değildi)
ara: 1 bardak ayran
ikindi: kurufasulye 4-5 kaşık vardı ve soğan
ara: 1 kupa yeşilçay
akşam: tavuklu salata
gece: sütlü kahve 1-2 badem ve 1-2 fındık yedim bir ara. birazdan nar yiyeceğim.
kolay gelsiiin misafir güzeli.günaydııııııınnnn
nasılsınız canlarım
ben erken kalktım hazırlıklara devam ediyorum
bugün akşama kadar giremem
kendinize ii bakın
nihanım sen bu sefer epey kararlısın sanırım,çok iyi gidiyorsun tebrikederim hayatım.üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin..
günaydın dosbacım
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
dünden kalan yahni bu sefer 1 parça et
2yk pilav
bi kaç kaşık yoğurt
bugün niyetliyim
sahurda yediklerim
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
birazda şekerli yoğurt
2,5 dilim ekmek
5 km yürüyüş yaptım ayrıca
hedef belirleme inşallah iyi olur senin için. seninde aşure gecen mübarek olsun canım sağol.canım cok dagıttım toplamam lazım aylık programlar olusturdum.her ayın sonunda hedefledım kıloya ınmem lazım asure gecenız mubarek olsun yarın ve cuma gunu oruc tutmak cok sevap bu gecede dualar kabul oluyor
günaydın kızlar,
11'de spor var. şimdi de biraz evle ilgilenmem lazım. spordan sonra görüşmek üzere.
nihanım sen bu sefer epey kararlısın sanırım,çok iyi gidiyorsun tebrikederim hayatım.
Ben geldim...Askerimizi uğurladık..Şu sıralar varmıştır kars'a...
Babamı da gönderdim 1saat önce...
bikaç gündür düzensiz beslenme devam ediodu özetle azdı da...dün biraz(!) abarttım sanırım...
klasik kahvaltı ettim yumurta 1-2dilim ekmek falan...
ogleden sonra kumpir yiyelm beraber diye tutturdu bizim asker:) 1kumpiri beraber yiyelm ozaman dedim.. yarım kumpir yedm işte..sonra 6-7tane mideye dolma, sora 1salep,akşam da babam halamlardan lahana sarması getrmiş..1tabak falan yemişimdir saymadım kactane..dayanamıyorum lahanayasora beraber biraz kestane yedik..
arada da 3-4tane falan kücük kurabiye(şekerini az koydum, elma damla çikolata falan vardı içinde ama en önemlisi karabugday unundan yapılma(karabugday unu içinde %10protein bulunduran bi un))
sabahtan beri hala şişim...
bugünkü yediklerimi yazayım..sonra gecmişe bakıcam..
Kahvaltı(09:00da)
1yumurta+4-5parça piliç sucugundan yapılma omlet,domates,salatalık,kırmızı ve yesil biber, birz beyaz peynir,1dilim sorada yarım dilim işte 1,5dilim ekmek... babamla kahvaltı ettim de...
arada3tane kücük kurabiye (biliorm kalorili ama dogru dzgün yemedigim icin arada pişiriyorum vücut eksik kalmasın diye),sonra son 5lahana sarması...
oturuyorum şimdi öyle...ama wcden cıkamadım resmen bugün ya.. günlerdir böyle yememiştim...
babamdan bayaa fırca yedim dogru duzgun beslenmedigim icin...buzluga köfte yaptı bana,sonra biton tavuk hazırladı sogan sarımsak falan soslayıp koydu direk pişirirsin dedi...
e askerim de gitti...artık adam gibi diet yapmak lazım.. ama 2gundr böyle tıkınınca gene iştahım tavan yaptı
ben gecmise bakcam simdi...aksama kadar yazarım bişiler oke
görüsürüz..
Allah kavuştursun canım.Ben geldim...Askerimizi uğurladık..Şu sıralar varmıştır kars'a...
Babamı da gönderdim 1saat önce...
bikaç gündür düzensiz beslenme devam ediodu özetle azdı da...dün biraz(!) abarttım sanırım...
klasik kahvaltı ettim yumurta 1-2dilim ekmek falan...
ogleden sonra kumpir yiyelm beraber diye tutturdu bizim asker:) 1kumpiri beraber yiyelm ozaman dedim.. yarım kumpir yedm işte..sonra 6-7tane mideye dolma, sora 1salep,akşam da babam halamlardan lahana sarması getrmiş..1tabak falan yemişimdir saymadım kactane..dayanamıyorum lahanayasora beraber biraz kestane yedik..
arada da 3-4tane falan kücük kurabiye(şekerini az koydum, elma damla çikolata falan vardı içinde ama en önemlisi karabugday unundan yapılma(karabugday unu içinde %10protein bulunduran bi un))
sabahtan beri hala şişim...
bugünkü yediklerimi yazayım..sonra gecmişe bakıcam..
Kahvaltı(09:00da)
1yumurta+4-5parça piliç sucugundan yapılma omlet,domates,salatalık,kırmızı ve yesil biber, birz beyaz peynir,1dilim sorada yarım dilim işte 1,5dilim ekmek... babamla kahvaltı ettim de...
arada3tane kücük kurabiye (biliorm kalorili ama dogru dzgün yemedigim icin arada pişiriyorum vücut eksik kalmasın diye),sonra son 5lahana sarması...
oturuyorum şimdi öyle...ama wcden cıkamadım resmen bugün ya.. günlerdir böyle yememiştim...
babamdan bayaa fırca yedim dogru duzgun beslenmedigim icin...buzluga köfte yaptı bana,sonra biton tavuk hazırladı sogan sarımsak falan soslayıp koydu direk pişirirsin dedi...
e askerim de gitti...artık adam gibi diet yapmak lazım.. ama 2gundr böyle tıkınınca gene iştahım tavan yaptı
ben gecmise bakcam simdi...aksama kadar yazarım bişiler oke
görüsürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?