Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar,

spora vardı anca geldim. geçmişe bakayım.
hg tatlımm ohh ne güzel spor yapıyosunn hayranımm

iyi o zaman ekmeksiz yediysen ben dışarda yiyorsam salata felan ısmarlayamıyorum hergün gitmiyoruz sonuçta ayda yılda birr kebapp

arkadaşım uğra cnm özletme kendinii bak int bağlanırsa eve seni daha cok görürüz ne güzell aslında ödevler icin sart gibii
cnm cekilişte varmıydın bilmiyorumm varsan kendini tanıdtırmısın nelerden hoşnırsınn

emineciğim,
sıkma canını canım. olduğu kadar olur. bebek olunca ev düzelmek bilmiyor.
sıkmamaya calışıyorumda gördükce sinir oluyomm düzeliyim yapacağımm inşşş
senin oğlan kaç yaşındaydı rabiacımm
biraz dağıtma huyunuz gectimi ne zaman bitecekk diye meraklıyımdaa bıktım cünküü dolap karıştırmasındann

merhaba nur,canım inşallah faydasını görürsün bantların. evet canım çekiliş tamamdır kendimizi tanıtma mesajlarıda yazarsak daha iyi olacak.
canım en kısa zamanda kendini toparlayıp,bol paylaşımla aramızda olmanı bekliyoruz.
a.s canım. bacakların konusunda sıkıntı olmamasına sevindim. sana kilo almışsın diyen diyetisyenin değil anladığım kadarıyla. o dr da tartımı vardı yoksa bakıptamı konuştu anlamadım. neyse üzülme derim. yarın gün olayını halledersin hayırlısı ile. kolay gelsin canım.
evet site çok kötü umarım biter çalışmalar
sağol sanada afiyet olsun
olsun asumancım ya zaten hep öyle yapıyordun bikerede böyle olsun
akşama dikkat edersin.
benim bünyeye hiç yüz vermemek lazım aslında ama kıyamıyorum :86: :))
akşamlar akşamlar akşamlar yaktı beni akşamlar,bakalım bu akşam ne yapıcam.
kızlar havalar böyle olunca iştahlar açılıyor. dikkatli olmak lazım.
meyve varsa onunla takviye yap canım. bu aralar yeşil çay içtiğini de göremiyorum??
sorma rabiacım,bu iştahı kilitlemenin bir yolu olsaydı keşke.
yeşil çay konusunda haklsın,bir tek dün akşam içtim.
işlerini hallet gel hayatım, özletme sakın kendini bu arada çekilişte yapıldı.umarım mesajını görmüşsündür.
kızlar reyhanı yakaladığınız anda eğer benim aklıma gelmezse ve burada olmazsam çekilişi hatırlatırsanız sevinirim.

tabiki elacım.

adım asuman,soyadım akman yarışmaya kdz ereğliden katılıyorum.

gezmeyi ama bi kadarda evde olmayı seven bir insanım. kitap okumayı çok isterim ama vaktim yok,müzik dinlemeyi severim ama fırsatlarım az. makyaj yapmayı,takı takmayı çok severim özellikle küpe. sarkık küpe sevemedim ama derli toplu hoş görünenler tercihimdir. şal takmayı eldiven takmayı çok severim. el emeğine çok önem veririm. resimler önemlidir dolayısı ile çerçeveleri de severim. renkli mumları çok severim. sade ama şık olan herşey küçük büyük farketmez herzaman tercihimdir. fiyatlarla takıntım yoktur.bütçeme uygunsa görünüşüde hoşsa gördüğümü alırım.önemli olan benim ona verdiğim değerdir.
ama şunu söylemeliyim canlar,kendime almayacağım hatta ve hatta severek kullanmayacağım hiçbirşeyi karşımdakine de almam. diğer bir önemli ayrıntıda hediye paketime özen gösteririm.
inşallah açıklayıcı olmuşumdur. ha bu arada el yazınızla yazılmış bir yılbaşı kartıda çok hoşuma gider açıkçası.

Son düzenleme:

canım artık çocukları büyütüp öyle gezeceğiz,ne zaman onlar bizden ayrı gezmeye başlıcaklar bizde ozaman eskilerimizi yad ederiz ama yinede onları düşünmeden edemicez kesin.
canları sağolsun yeterki. iftar menün iyi olmuş,tatlıya dur demişsindir umarım.
eskiden kışı bende severdim ama şimdi sevemiyorum nedense gelmesin kış diyorum. ama kar seviyorum gerçekten onunda erirkenki eziyeti çok sinir bozucu.
aslında tadımlık da haketmiyorum ben. ama tadımlığı yedikten sonra senin gibi diyorum hepsini yemekyen iyidir diye. birde öyle birşey varki bende eğer birşeyi yemek istiyorsam ve direniyorsam sonunda iradem beni yeniyor hepsini yiyorum,en iyisi sıkmayayım kendimi azcuk ucundan zararı olmaz değilmi yaaa:78:

takımımıza nazar deydi,göz var göz. kedi dili bıraktılar takımımıza,gelen dedi ay ne kalabalıksınız giden dedi ay ne çok muhabbet var. bilen herkes takımı okusun üflesin lütfen:95: gülmeyin çok ciddiyim.
elacım endoskopiyi kim dedi sana o kadar fiyat diye anacım,ortada bir yanlışlık var bence. ayrıca devlet hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum,ablamda yaptırmıştı paralı olsa bilirdim ozamanlar. ama yeni kılıfına uydurdularsa bilemem, artık ülkemizde herşeyin kılıfı hazır onada uydurmuşlardır birtane

öğünlerin güzel olmuş yani abartılı birşey yok diye düşünüyorum,browniyide sabahkii sınavdan dolayı harcadığın efora sayıyorum kendimce. afiyet olsun canım. hamsili pilav gönder bizde yiyek melankolim,anneciğinin ellerine sağlık. ama inşallah ucunu kaçırmamışsındır.

hıımmm arapça demek,zor bir sınav olduğunu düşünüyorum,senin içinde öylemi bilemiyorum hayatım ama değildr inşalla ve iyi sonuç alırsın.
sen nezaman istersen görüşürüz canım.:13:

Son düzenleme:

ben çıkıyorum canlar herkese iyi akşamlar,
nihancım Allah gülmekten ayırmasın hayatım.
hepinizi öpüyorum.

JUzunnnnnnnnnnnn sureden sonra merhabalar kızlar
ayyy nerden baslasamkı
İş yogunlugum eşimin ameliyat sonrası surecı ve benım hastalıgım
Ikı gundur delı gıbı mıdemegırenı cıkartıyorum. Gecen hafta aclık kan sekerım 93 cıkdı ve bırsey yok dedıler
Bugun ozel bır dıyetısyene gıttım ve aclık kan sekerımı duyunca bıraz arastırmalıyız dedı
Cunku bırazda hızlı dıyet yuzunden pek ıyı degılsın sanırım dedı
Bulumia (KUSMA HASTALIGI) tarzında davranısların baslamıs dedı
gercekdende ole bırsey yıyınce dırek bööö
Zaten ıs guc derken ıyıce bosladım kendımı
YArın bır ton testım var. Sonrada ona gore dıyet lıstem hazırlanıp tekrardan sıfırdan baslıcam bakalım nolcak bu sefer
Bı ıyıleseyımde o bana yeter dıyorum aslında
su mıdemden bır kurtulayımda
HErseyı kacırdım
ama gordugum kadarıyla kg ler baya ınmıs

Allah herkese saglıklı kılo vermeler versın ınsallah

selam kızlar ben hala rahat bi şekilde davranıyorum
hala ortaya bişi çıkaramadım
neysecim ve adcım sormuş dr. diyetisyen değil bacağımın doktoruydu normlde her kontrolde tartıyorlar
ama kiloma bakmadan söylemesi daha da moralimi bozdu...
evet memlekette kilo almamıştım ama burda 2 kilo kadar almışım tartılmadığım için farkında değildim
hatta backlarıma bakıp şişin yok dedi ve kilo aldığımı söledi...dikkat et dedi..
neyseki çok moral vermesini bilen biri...hemen toparladı :)

hımmm nerden başasam kii tanıtmayaaa
ben emine 1986 doğumluyum aslan burcuyumm
165 boyunda 60 kiloyumm
ayakkabı numaram 37 bedenim M --38 beden
gezmeyi eğlenmeyi severim aslan burcunun özelliklerini taşırım inçik boncuk taşlarr gösterişşş vazgecilmezimdirrr yerine göre giyinirim ortam etkiler ama geneldee biraz kokoşlık vardırr eşimde der aradaa
makyaj yapmayı severimm kumralımm çakma sarışınım suaralarr
evimi severim değişik orjinal seylerden hoşanırımm
beğenmeden aldığım seyide ne giyerim ne kullanırım braz seciciyimdirr
sevdiğim renkler siyah-yeşilll
takı olarak alyansım takarım fazla sevemem arada kolye takarımm küpeyii sevemem
aklıama gelenler bunlarrr
hediyeleşmek cok güzell önmli olan düşünmek maddiyat önemli değil beni mutlu etmesi yeterliii

kargo konusundaa askeri lojman oluğu için kargo almıyolar bana göndercek arkadaşınn ptt kargoyla göndermesini rica ediyorum bide bana haber vermiyolar geldi diyee asumancım haber verirsen sevinirim cnm göndercek arkdaş sana söyler sende bana ona göre ararım gelip gelmediğini yoksa eve getirmiyolarrr
benden bu kadarrr

Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyetin günlük menüleri:
arkadaslar 31 aralık gunu 66 kg olup yanı 3.5 kg vermem lazım kı benım 15 gunum var yarınbenımle bırlıkte baslamak ısteyen var mı?
bana arkadas olun
benım kendımı toplamam lazım bana destek olun arkadaslar
ayda 10 kg verılır
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

Kızlar nasılsınız?
Bilgisayarım bir türlü yapılmadı.
Size çok alışmışım canımı çok sıkıyor bu bilgisayar olayı.
Ama birazcıkk dağınık oaln ben bilgiayarım bozulduğundan beri pırıl pırıl oldum günde 2-3 kez toz alıyorum.
Sonra yemek yapmaya üşenirdim bugün yemek yaptık arkadaşlarla. ( karnıbahar yaptım fırında)
Sonracığımaa .. TAtlı krizim geçti kaçamak yapmıyorum.
BUgün bol bol su içtim yarın kavitasyona gideceğim ..
Başka başka .. Öğün atlamıyorum ..
Bir süre daha giremeyebilirim ama inanın aklım sizde hep.
Melankoli sınavın nasıldı onu merak ettim?
Eminecim nasıl oldun iyileştin mi?
Fiyuce moralin nasıl gönderdiniz mi erkek arkadaşını askere?
Nurcum hastaydın iyi misin şimdi?
Kaptancığım sende de bir kırıklık vardı nasıl oldun?
Dosba sen iyidin moralin iyidi iyisin dimi ..
Seda eşin nasıl oldu tatlım? İşle aran nasıl?
Dombilicim senin nasıl gidiyor?
Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar ..

Çekilişler yapılmış hayırlı olsun ..
Ben de biraz kendimden bahsedeyim o zaman ..
20 yaşındayım.
170 boyunda 59 kiloyum.
Soğuklarda ısıtacak şeylere son günlerde bayılıyorum.
Yeni yeni süslü olmaya başladım. Yavaş yavaş makyaj yapmaya başlıyorum.
Takılar hoşuma gidiyor.
Diyorum ya kilo verirken değişiyorum.
Yurtta olduğumdan çok fazla süs eşyalarını koyacak yerim olmuyor.
Önemli olan düşünme zaten.
Biz bayanlar ufacık şeylerle bile mutlu olabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…