• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar,

spora vardı anca geldim. geçmişe bakayım.
hg tatlımm ohh ne güzel spor yapıyosunn hayranımm

yok kız çok değil ekmek yemedim
ben çok açlığa gelemem bayılırım hemen onun için ekmekte yemediğim için normal canım
akşama dikkat ederim tekrardan
evet en önemlisi sağlık
Allah dermansız dert vermesin
iyi o zaman ekmeksiz yediysen ben dışarda yiyorsam salata felan ısmarlayamıyorum hergün gitmiyoruz sonuçta ayda yılda birr:60: kebapp

canım arkadaslarım herkese merhaba.bu ara işyerinde işler çok yoğum giremedim,ne zaman girsem site bakımda yazısıyla karşılaştım.sizi özledim.vaktim çok az hemen bi selam verip aklımda olduğunuzu hatırlatmak için uğradım işe dönücem yakında eve de net alıcaz.kızımın öğretmeni istedi,biz kaldırmıştık ama gerekli derslerimiz için dedi.o zaman inşallah bol bol yazarım.bu ara kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazarım.sizi öpüyorum....
arkadaşım uğra cnm özletme kendinii bak int bağlanırsa eve seni daha cok görürüz ne güzell aslında ödevler icin sart gibii
cnm cekilişte varmıydın bilmiyorumm varsan kendini tanıdtırmısın nelerden hoşnırsınn

emineciğim,
sıkma canını canım. olduğu kadar olur. bebek olunca ev düzelmek bilmiyor.
sıkmamaya calışıyorumda gördükce sinir oluyomm düzeliyim yapacağımm inşşş
senin oğlan kaç yaşındaydı rabiacımm
biraz dağıtma huyunuz gectimi ne zaman bitecekk diye meraklıyımdaa bıktım cünküü dolap karıştırmasındann :52:

Herkese merhabalar canlarım
Benim ne yazık ki hala başım ağrıyor asumanımın dediği gibi alternatif tıpa yönelecem artık bi migren bandı varmış onu alacağım bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak içilen bi ot kullanamam ama masaj yağları varmış onları araştırıyorum
Çekilişimiz nihayet yapılmış hediye aramaya başlamalıyım ama kendimizi birazda tanıtan bi yazı yazsak en azından fikir sahibi oluruz
Dün gelemedim ne zaman açtıysam kızım bilgisayarı kapattı bir türlü yazdırmadı
beslenmeme gelince açıkçası çok düzenli değil ama çok az yiyorum biraz fazla kaçırınca midem bulanıyor
Artık daha sık gelmeye çalışacağım bayanlar
merhaba nur,canım inşallah faydasını görürsün bantların. evet canım çekiliş tamamdır kendimizi tanıtma mesajlarıda yazarsak daha iyi olacak.
canım en kısa zamanda kendini toparlayıp,bol paylaşımla aramızda olmanı bekliyoruz.
selam kızlar ben geldim
keyifsizim çnk çok işim var
sabahtan beri dr.daydım çok şükür durumum iyi diye biraz moralim düzeldi...
dr. konuşmak bile rahatlatıyor...
yarın günüm var veeeee ben daha ev temizleyip hazırlık yapacağım :((
inanın çok feci durumdayım bakalım nasıl yetiştireceğim
bu arada dr.um kilo almışsın diyetine dön dedi ben hala şoktayım
moralim buna çok bozuldu
neyse ben daha fazla uzatmadan kaçayım görüşürüz kızlarrr
a.s canım. bacakların konusunda sıkıntı olmamasına sevindim. sana kilo almışsın diyen diyetisyenin değil anladığım kadarıyla. o dr da tartımı vardı yoksa bakıptamı konuştu anlamadım. neyse üzülme derim. yarın gün olayını halledersin hayırlısı ile. kolay gelsin canım.
evet site çok kötü umarım biter çalışmalar
sağol sanada afiyet olsun:61:
olsun asumancım ya zaten hep öyle yapıyordun bikerede böyle olsun :70:
akşama dikkat edersin.
benim bünyeye hiç yüz vermemek lazım aslında ama kıyamıyorum :86: :))
akşamlar akşamlar akşamlar yaktı beni akşamlar,bakalım bu akşam ne yapıcam.
kızlar havalar böyle olunca iştahlar açılıyor. dikkatli olmak lazım.
meyve varsa onunla takviye yap canım. bu aralar yeşil çay içtiğini de göremiyorum??
sorma rabiacım,bu iştahı kilitlemenin bir yolu olsaydı keşke.
yeşil çay konusunda haklsın,bir tek dün akşam içtim.
canım arkadaslarım herkese merhaba.bu ara işyerinde işler çok yoğum giremedim,ne zaman girsem site bakımda yazısıyla karşılaştım.sizi özledim.vaktim çok az hemen bi selam verip aklımda olduğunuzu hatırlatmak için uğradım işe dönücem yakında eve de net alıcaz.kızımın öğretmeni istedi,biz kaldırmıştık ama gerekli derslerimiz için dedi.o zaman inşallah bol bol yazarım.bu ara kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazarım.sizi öpüyorum....
işlerini hallet gel hayatım, özletme sakın kendini :10: bu arada çekilişte yapıldı.umarım mesajını görmüşsündür.
kızlar reyhanı yakaladığınız anda eğer benim aklıma gelmezse ve burada olmazsam çekilişi hatırlatırsanız sevinirim.

tabiki elacım.

adım asuman,soyadım akman yarışmaya kdz ereğliden katılıyorum. :1:

gezmeyi ama bi kadarda evde olmayı seven bir insanım. kitap okumayı çok isterim ama vaktim yok,müzik dinlemeyi severim ama fırsatlarım az. makyaj yapmayı,takı takmayı çok severim özellikle küpe. sarkık küpe sevemedim ama derli toplu hoş görünenler tercihimdir. şal takmayı eldiven takmayı çok severim. el emeğine çok önem veririm. resimler önemlidir dolayısı ile çerçeveleri de severim. renkli mumları çok severim. sade ama şık olan herşey küçük büyük farketmez herzaman tercihimdir. fiyatlarla takıntım yoktur.bütçeme uygunsa görünüşüde hoşsa gördüğümü alırım.önemli olan benim ona verdiğim değerdir.
ama şunu söylemeliyim canlar,kendime almayacağım hatta ve hatta severek kullanmayacağım hiçbirşeyi karşımdakine de almam. diğer bir önemli ayrıntıda hediye paketime özen gösteririm.
inşallah açıklayıcı olmuşumdur. ha bu arada el yazınızla yazılmış bir yılbaşı kartıda çok hoşuma gider açıkçası. :34:

Son düzenleme:
tıpı var sua havada soguk
pencereden ızledım bebek yokken hemen dısarı cıkardık esımle bu kar yagarken gezerdık kuru yemıs alır gelırdık
gece 12 gubı de kar topu oynardık
sımdı bebegı bırakacak yer yok
haavda soguk ıraz ılık olsa cıkacagız bebıs zaten hasta
bence karın tadını cıkart
bu aradada
ıftarda
1 kase yogurt corbası 1 dılım ekmek
1 saat sonra 1 yk patates yemegı 10 tabe cubuk kraker1ky yogurt
1 avuc fındık
canım tatlı ıstıyor esıme demıyorum hadı al gel dıye
yetrınce abarttım
kosu bandında 40 dk kosar adımlarla yurudum

canım artık çocukları büyütüp öyle gezeceğiz,ne zaman onlar bizden ayrı gezmeye başlıcaklar bizde ozaman eskilerimizi yad ederiz ama yinede onları düşünmeden edemicez kesin.
canları sağolsun yeterki. iftar menün iyi olmuş,tatlıya dur demişsindir umarım.
kızlar eve yeni girdim felaket kar fırtınası var anlatamam...zaten yarın haberlede görürsünüz...
ben dr. gittim ama kar başlayınca acele ettik ve muayene olamadım yarına verdi ama Allahtan ii bi karar vermişiz... çnk eve zor girdik yok böle bi kar
neyse bakalım yarın gidebilirim umarım
ii akşamlar diliyorum hepinize
eskiden kışı bende severdim ama şimdi sevemiyorum nedense gelmesin kış diyorum. ama kar seviyorum gerçekten onunda erirkenki eziyeti çok sinir bozucu.
merhabalar kızlar,spor vardı bugün ancak gelebildim. şimdi de yemek pişirmem lazım ama kısaca bir uğrayım dedim. zaten fazla sayfa da birikmemiş okumadığım:) iyi oldu yani.

asumancım, haftasonu dengeli bence. cips ve patates tadımlık olmuşlarsa ben sorun etmiyorum. sonuçta bütün pakettense birkaç tana evladır, değil mi:1:
aslında tadımlık da haketmiyorum ben. ama tadımlığı yedikten sonra senin gibi diyorum hepsini yemekyen iyidir diye. birde öyle birşey varki bende eğer birşeyi yemek istiyorsam ve direniyorsam sonunda iradem beni yeniyor hepsini yiyorum,en iyisi sıkmayayım kendimi azcuk ucundan zararı olmaz değilmi yaaa:78:

slm kızlar nasılsınz ben kötüyüm halla buğün dr gittim yine gecmedi diye anca gecer diyoo endoskopi yaptır dedi burda yok muğlaya gitmemiz lazım devlet hasanesindede hemn yapmıyolarrmış randevu veriyolarmış burda özel hataneye sordum sadece endeskopi 300 lira dedi cokmu bilen varmıı
allah kimseye bu acıları yaştmasın resmen ağlıyomm
yemek felan yiyesimde yok acaba dahamı kötü yapcak diye corbayla duruyom
herkes iyidir inş
asuman cekiliş yapılmadı sanırım ben cıkmak istiyorum cnm cok gec oldu eşim yokk alsamda yollayamam sanırımm ayım 13olmuş cnmm cok gecc kalmadıkmııı
bana acıklama yaparmısın ben izine ayrılmak istiyorum kendimi iyi hissedene kadarr
takımımıza nazar deydi,göz var göz. kedi dili bıraktılar takımımıza,gelen dedi ay ne kalabalıksınız giden dedi ay ne çok muhabbet var. bilen herkes takımı okusun üflesin lütfen:95: gülmeyin çok ciddiyim. :68:
elacım endoskopiyi kim dedi sana o kadar fiyat diye anacım,ortada bir yanlışlık var bence. ayrıca devlet hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum,ablamda yaptırmıştı paralı olsa bilirdim ozamanlar. ama yeni kılıfına uydurdularsa bilemem, artık ülkemizde herşeyin kılıfı hazır onada uydurmuşlardır birtane :37:

dün neler yediğimi yazayım;
kahvaltı : sınav öncesi az k-fleks yarım yağlı sütle daha sonra ablamda yaptım asıl kahvaltımı az sucuklu yumurta 2 zeytin ve 1,5 dilim kızarmış ekmek şekersiz çayla
ara : 2 mandalina
arada da çok az çorba da içtim
akşam : az çorba,pırasa yemeği,bir küçük but ve bol salata
ara : ablam çocuklara browni yaptı ince bir dilim yedim
bugün ise;
sabah : az melemen yarım dilim ekmek ve şekersiz çayla
ara: bir kepekli galeta
öğlen : annemin yapmış olduğu mercimek ıspanak karışımı isim koyamadığım bir çorba :)) yanında ev yapmı esmer undan 2 dilim ekmek ve çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
ara yapmadım daha,akşamada hamsili pilav var :))) annem çok güzel yapar:56:
öğünlerin güzel olmuş yani abartılı birşey yok diye düşünüyorum,browniyide sabahkii sınavdan dolayı harcadığın efora sayıyorum kendimce. afiyet olsun canım. hamsili pilav gönder bizde yiyek melankolim,anneciğinin ellerine sağlık. ama inşallah ucunu kaçırmamışsındır. :56:
kaptancım arapça dil sınavım vardı ve tek ders ocakta yine var :18: nasıl geçtiğini ise sonuçlar açıklandığında anlıycam artık :1:
aslında aklımdan geçtin k:1:aptancım ama tek gün olunca birde konuşmak lazım önceden ki ayarlayıp buluşalım ama bende çok isterim buluşmayı:91:...

hıımmm arapça demek,zor bir sınav olduğunu düşünüyorum,senin içinde öylemi bilemiyorum hayatım ama değildr inşalla ve iyi sonuç alırsın.
sen nezaman istersen görüşürüz canım.:13:

Son düzenleme:
canım artık çocukları büyütüp öyle gezeceğiz,ne zaman onlar bizden ayrı gezmeye başlıcaklar bizde ozaman eskilerimizi yad ederiz ama yinede onları düşünmeden edemicez kesin.

oyle anne olmak kolay degıl
bugub hastalandım oruc gıttı
bende 1 kase tarhana corbası 5 dılım sucuk ve yumuta yedım
persembeye mısafırım gelecek
yarı temızlık ve asurenın on hazırlıgı yarın akşamda asure yapacagım
dıyet bakıorum benım acılen hızlı kılo vermem lazım
ama ha bıre yıyınce olmaz yarım kılo almısımm :47::47::47::47::47::47::47:

oyle anne olmak kolay degıl
bugub hastalandım oruc gıttı
bende 1 kase tarhana corbası 5 dılım sucuk ve yumuta yedım
persembeye mısafırım gelecek
yarı temızlık ve asurenın on hazırlıgı yarın akşamda asure yapacagım
dıyet bakıorum benım acılen hızlı kılo vermem lazım
ama ha bıre yıyınce olmaz yarım kılo almısımm :47::47::47::47::47::47::47:

ben çıkıyorum canlar herkese iyi akşamlar,
nihancım Allah gülmekten ayırmasın hayatım.
hepinizi öpüyorum.

JUzunnnnnnnnnnnn sureden sonra merhabalar kızlar
ayyy nerden baslasamkı
İş yogunlugum eşimin ameliyat sonrası surecı ve benım hastalıgım
Ikı gundur delı gıbı mıdemegırenı cıkartıyorum. Gecen hafta aclık kan sekerım 93 cıkdı ve bırsey yok dedıler
Bugun ozel bır dıyetısyene gıttım ve aclık kan sekerımı duyunca bıraz arastırmalıyız dedı :(
Cunku bırazda hızlı dıyet yuzunden pek ıyı degılsın sanırım dedı
Bulumia (KUSMA HASTALIGI) tarzında davranısların baslamıs dedı
gercekdende ole bırsey yıyınce dırek bööö
Zaten ıs guc derken ıyıce bosladım kendımı
YArın bır ton testım var. Sonrada ona gore dıyet lıstem hazırlanıp tekrardan sıfırdan baslıcam bakalım nolcak bu sefer
Bı ıyıleseyımde o bana yeter dıyorum aslında
su mıdemden bır kurtulayımda
HErseyı kacırdım
ama gordugum kadarıyla kg ler baya ınmıs

Allah herkese saglıklı kılo vermeler versın ınsallah
:3:

selam kızlar ben hala rahat bi şekilde davranıyorum
hala ortaya bişi çıkaramadım
neysecim ve adcım sormuş dr. diyetisyen değil bacağımın doktoruydu normlde her kontrolde tartıyorlar
ama kiloma bakmadan söylemesi daha da moralimi bozdu...
evet memlekette kilo almamıştım ama burda 2 kilo kadar almışım tartılmadığım için farkında değildim
hatta backlarıma bakıp şişin yok dedi ve kilo aldığımı söledi...dikkat et dedi..
neyseki çok moral vermesini bilen biri...hemen toparladı :)

hımmm nerden başasam kii tanıtmayaaa
ben emine 1986 doğumluyum aslan burcuyumm
165 boyunda 60 kiloyumm
ayakkabı numaram 37 bedenim M --38 beden:27:
gezmeyi eğlenmeyi severim aslan burcunun özelliklerini taşırım inçik boncuk taşlarr gösterişşş vazgecilmezimdirrr:23: yerine göre giyinirim ortam etkiler ama geneldee biraz kokoşlık vardırr eşimde der aradaa :60:
makyaj yapmayı severimm kumralımm çakma sarışınım suaralarr:60:
evimi severim değişik orjinal seylerden hoşanırımm
beğenmeden aldığım seyide ne giyerim ne kullanırım braz seciciyimdirr
sevdiğim renkler siyah-yeşilll
takı olarak alyansım takarım fazla sevemem arada kolye takarımm küpeyii sevemem
aklıama gelenler bunlarrr
hediyeleşmek cok güzell önmli olan düşünmek maddiyat önemli değil beni mutlu etmesi yeterliii

kargo konusundaa askeri lojman oluğu için kargo almıyolar bana göndercek arkadaşınn ptt kargoyla göndermesini rica ediyorum bide bana haber vermiyolar geldi diyee asumancım haber verirsen sevinirim cnm göndercek arkdaş sana söyler sende bana ona göre ararım gelip gelmediğini yoksa eve getirmiyolarrr:61:
benden bu kadarrr :42:

Hedef: 1 ayda ortalama 10 kilo
Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyetin günlük menüleri:
arkadaslar 31 aralık gunu 66 kg olup yanı 3.5 kg vermem lazım kı benım 15 gunum var yarınbenımle bırlıkte baslamak ısteyen var mı?
bana arkadas olun
benım kendımı toplamam lazım bana destek olun arkadaslar
ayda 10 kg verılır
30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

Kızlar nasılsınız?
Bilgisayarım bir türlü yapılmadı.
Size çok alışmışım canımı çok sıkıyor bu bilgisayar olayı.
Ama birazcıkk dağınık oaln ben bilgiayarım bozulduğundan beri pırıl pırıl oldum günde 2-3 kez toz alıyorum.
Sonra yemek yapmaya üşenirdim bugün yemek yaptık arkadaşlarla. ( karnıbahar yaptım fırında)
Sonracığımaa .. TAtlı krizim geçti kaçamak yapmıyorum.
BUgün bol bol su içtim yarın kavitasyona gideceğim ..
Başka başka .. Öğün atlamıyorum ..
Bir süre daha giremeyebilirim ama inanın aklım sizde hep.
Melankoli sınavın nasıldı onu merak ettim?
Eminecim nasıl oldun iyileştin mi?
Fiyuce moralin nasıl gönderdiniz mi erkek arkadaşını askere?
Nurcum hastaydın iyi misin şimdi?
Kaptancığım sende de bir kırıklık vardı nasıl oldun?
Dosba sen iyidin moralin iyidi iyisin dimi ..
Seda eşin nasıl oldu tatlım? İşle aran nasıl?
Dombilicim senin nasıl gidiyor?
Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar ..

Çekilişler yapılmış hayırlı olsun ..
Ben de biraz kendimden bahsedeyim o zaman ..
20 yaşındayım.
170 boyunda 59 kiloyum.
Soğuklarda ısıtacak şeylere son günlerde bayılıyorum.
Yeni yeni süslü olmaya başladım. Yavaş yavaş makyaj yapmaya başlıyorum.
Takılar hoşuma gidiyor.
Diyorum ya kilo verirken değişiyorum.
Yurtta olduğumdan çok fazla süs eşyalarını koyacak yerim olmuyor.
Önemli olan düşünme zaten.
Biz bayanlar ufacık şeylerle bile mutlu olabiliyoruz.

Back