iyidir canım senden naber?selam kızlar hoş geldiniz
nur üzüldüm ya bi geçmedi umarım alternatif tıp işe yarar
dosba kolay gelsin canım dikkat eder veririsin ya üzülme
selammrabia naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir canım senden naber?selam kızlar hoş geldiniz
nur üzüldüm ya bi geçmedi umarım alternatif tıp işe yarar
dosba kolay gelsin canım dikkat eder veririsin ya üzülme
selammrabia naber
hg tatlımm ohh ne güzel spor yapıyosunn hayranımmselamlar kızlar,
spora vardı anca geldim. geçmişe bakayım.
iyi o zaman ekmeksiz yediysen ben dışarda yiyorsam salata felan ısmarlayamıyorum hergün gitmiyoruz sonuçta ayda yılda birryok kız çok değil ekmek yemedim
ben çok açlığa gelemem bayılırım hemen onun için ekmekte yemediğim için normal canım
akşama dikkat ederim tekrardan
evet en önemlisi sağlık
Allah dermansız dert vermesin
arkadaşım uğra cnm özletme kendinii bak int bağlanırsa eve seni daha cok görürüz ne güzell aslında ödevler icin sart gibiicanım arkadaslarım herkese merhaba.bu ara işyerinde işler çok yoğum giremedim,ne zaman girsem site bakımda yazısıyla karşılaştım.sizi özledim.vaktim çok az hemen bi selam verip aklımda olduğunuzu hatırlatmak için uğradım işe dönücem yakında eve de net alıcaz.kızımın öğretmeni istedi,biz kaldırmıştık ama gerekli derslerimiz için dedi.o zaman inşallah bol bol yazarım.bu ara kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazarım.sizi öpüyorum....
sıkmamaya calışıyorumda gördükce sinir oluyomm düzeliyim yapacağımm inşşşemineciğim,
sıkma canını canım. olduğu kadar olur. bebek olunca ev düzelmek bilmiyor.
iyiyim sağol canımiyidir canım senden naber?
merhaba nur,canım inşallah faydasını görürsün bantların. evet canım çekiliş tamamdır kendimizi tanıtma mesajlarıda yazarsak daha iyi olacak.Herkese merhabalar canlarım
Benim ne yazık ki hala başım ağrıyor asumanımın dediği gibi alternatif tıpa yönelecem artık bi migren bandı varmış onu alacağım bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak içilen bi ot kullanamam ama masaj yağları varmış onları araştırıyorum
Çekilişimiz nihayet yapılmış hediye aramaya başlamalıyım ama kendimizi birazda tanıtan bi yazı yazsak en azından fikir sahibi oluruz
Dün gelemedim ne zaman açtıysam kızım bilgisayarı kapattı bir türlü yazdırmadı
beslenmeme gelince açıkçası çok düzenli değil ama çok az yiyorum biraz fazla kaçırınca midem bulanıyor
Artık daha sık gelmeye çalışacağım bayanlar
a.s canım. bacakların konusunda sıkıntı olmamasına sevindim. sana kilo almışsın diyen diyetisyenin değil anladığım kadarıyla. o dr da tartımı vardı yoksa bakıptamı konuştu anlamadım. neyse üzülme derim. yarın gün olayını halledersin hayırlısı ile. kolay gelsin canım.selam kızlar ben geldim
keyifsizim çnk çok işim var
sabahtan beri dr.daydım çok şükür durumum iyi diye biraz moralim düzeldi...
dr. konuşmak bile rahatlatıyor...
yarın günüm var veeeee ben daha ev temizleyip hazırlık yapacağım(
inanın çok feci durumdayım bakalım nasıl yetiştireceğim
bu arada dr.um kilo almışsın diyetine dön dedi ben hala şoktayım
moralim buna çok bozuldu
neyse ben daha fazla uzatmadan kaçayım görüşürüz kızlarrr
benim bünyeye hiç yüz vermemek lazım aslında ama kıyamıyorum :86: :))evet site çok kötü umarım biter çalışmalar
sağol sanada afiyet olsun
olsun asumancım ya zaten hep öyle yapıyordun bikerede böyle olsun
akşama dikkat edersin.
sorma rabiacım,bu iştahı kilitlemenin bir yolu olsaydı keşke.kızlar havalar böyle olunca iştahlar açılıyor. dikkatli olmak lazım.
meyve varsa onunla takviye yap canım. bu aralar yeşil çay içtiğini de göremiyorum??
işlerini hallet gel hayatım, özletme sakın kendinicanım arkadaslarım herkese merhaba.bu ara işyerinde işler çok yoğum giremedim,ne zaman girsem site bakımda yazısıyla karşılaştım.sizi özledim.vaktim çok az hemen bi selam verip aklımda olduğunuzu hatırlatmak için uğradım işe dönücem yakında eve de net alıcaz.kızımın öğretmeni istedi,biz kaldırmıştık ama gerekli derslerimiz için dedi.o zaman inşallah bol bol yazarım.bu ara kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazarım.sizi öpüyorum....
benim bünyeye hiç yüz vermemek lazım aslında ama kıyamıyorum :86: :))
akşamlar akşamlar akşamlar yaktı beni akşamlar,bakalım bu akşam ne yapıcam.
ay çok güldüm
bak ikidir seni çok güldürüyorum kıymetimi bil nihanım.
![]()
tıpı var sua havada soguk
pencereden ızledım bebek yokken hemen dısarı cıkardık esımle bu kar yagarken gezerdık kuru yemıs alır gelırdık
gece 12 gubı de kar topu oynardık
sımdı bebegı bırakacak yer yok
haavda soguk ıraz ılık olsa cıkacagız bebıs zaten hasta
bence karın tadını cıkart
bu aradada
ıftarda
1 kase yogurt corbası 1 dılım ekmek
1 saat sonra 1 yk patates yemegı 10 tabe cubuk kraker1ky yogurt
1 avuc fındık
canım tatlı ıstıyor esıme demıyorum hadı al gel dıye
yetrınce abarttım
kosu bandında 40 dk kosar adımlarla yurudum
eskiden kışı bende severdim ama şimdi sevemiyorum nedense gelmesin kış diyorum. ama kar seviyorum gerçekten onunda erirkenki eziyeti çok sinir bozucu.kızlar eve yeni girdim felaket kar fırtınası var anlatamam...zaten yarın haberlede görürsünüz...
ben dr. gittim ama kar başlayınca acele ettik ve muayene olamadım yarına verdi ama Allahtan ii bi karar vermişiz... çnk eve zor girdik yok böle bi kar
neyse bakalım yarın gidebilirim umarım
ii akşamlar diliyorum hepinize
aslında tadımlık da haketmiyorum ben. ama tadımlığı yedikten sonra senin gibi diyorum hepsini yemekyen iyidir diye. birde öyle birşey varki bende eğer birşeyi yemek istiyorsam ve direniyorsam sonunda iradem beni yeniyor hepsini yiyorum,en iyisi sıkmayayım kendimi azcuk ucundan zararı olmaz değilmi yaaa:78:merhabalar kızlar,spor vardı bugün ancak gelebildim. şimdi de yemek pişirmem lazım ama kısaca bir uğrayım dedim. zaten fazla sayfa da birikmemiş okumadığım:) iyi oldu yani.
asumancım, haftasonu dengeli bence. cips ve patates tadımlık olmuşlarsa ben sorun etmiyorum. sonuçta bütün pakettense birkaç tana evladır, değil mi
takımımıza nazar deydi,göz var göz. kedi dili bıraktılar takımımıza,gelen dedi ay ne kalabalıksınız giden dedi ay ne çok muhabbet var. bilen herkes takımı okusun üflesin lütfen:95: gülmeyin çok ciddiyim.slm kızlar nasılsınz ben kötüyüm halla buğün dr gittim yine gecmedi diye anca gecer diyoo endoskopi yaptır dedi burda yok muğlaya gitmemiz lazım devlet hasanesindede hemn yapmıyolarrmış randevu veriyolarmış burda özel hataneye sordum sadece endeskopi 300 lira dedi cokmu bilen varmıı
allah kimseye bu acıları yaştmasın resmen ağlıyomm
yemek felan yiyesimde yok acaba dahamı kötü yapcak diye corbayla duruyom
herkes iyidir inş
asuman cekiliş yapılmadı sanırım ben cıkmak istiyorum cnm cok gec oldu eşim yokk alsamda yollayamam sanırımm ayım 13olmuş cnmm cok gecc kalmadıkmııı
bana acıklama yaparmısın ben izine ayrılmak istiyorum kendimi iyi hissedene kadarr
öğünlerin güzel olmuş yani abartılı birşey yok diye düşünüyorum,browniyide sabahkii sınavdan dolayı harcadığın efora sayıyorum kendimce. afiyet olsun canım. hamsili pilav gönder bizde yiyek melankolim,anneciğinin ellerine sağlık. ama inşallah ucunu kaçırmamışsındır.dün neler yediğimi yazayım;
kahvaltı : sınav öncesi az k-fleks yarım yağlı sütle daha sonra ablamda yaptım asıl kahvaltımı az sucuklu yumurta 2 zeytin ve 1,5 dilim kızarmış ekmek şekersiz çayla
ara : 2 mandalina
arada da çok az çorba da içtim
akşam : az çorba,pırasa yemeği,bir küçük but ve bol salata
ara : ablam çocuklara browni yaptı ince bir dilim yedim
bugün ise;
sabah : az melemen yarım dilim ekmek ve şekersiz çayla
ara: bir kepekli galeta
öğlen : annemin yapmış olduğu mercimek ıspanak karışımı isim koyamadığım bir çorba :)) yanında ev yapmı esmer undan 2 dilim ekmek ve çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
ara yapmadım daha,akşamada hamsili pilav var :))) annem çok güzel yapar![]()
kaptancım arapça dil sınavım vardı ve tek ders ocakta yine var :18: nasıl geçtiğini ise sonuçlar açıklandığında anlıycam artık
aslında aklımdan geçtin kaptancım ama tek gün olunca birde konuşmak lazım önceden ki ayarlayıp buluşalım ama bende çok isterim buluşmayı
...
canım artık çocukları büyütüp öyle gezeceğiz,ne zaman onlar bizden ayrı gezmeye başlıcaklar bizde ozaman eskilerimizi yad ederiz ama yinede onları düşünmeden edemicez kesin.
canları sağolsun yeterki. iftar menün iyi olmuş,tatlıya dur demişsindir umarım.
oyle anne olmak kolay degıl
bugub hastalandım oruc gıttı
bende 1 kase tarhana corbası 5 dılım sucuk ve yumuta yedım
persembeye mısafırım gelecek
yarı temızlık ve asurenın on hazırlıgı yarın akşamda asure yapacagım
dıyet bakıorum benım acılen hızlı kılo vermem lazım
ama ha bıre yıyınce olmaz yarım kılo almısımm
canım artık çocukları büyütüp öyle gezeceğiz,ne zaman onlar bizden ayrı gezmeye başlıcaklar bizde ozaman eskilerimizi yad ederiz ama yinede onları düşünmeden edemicez kesin.
canları sağolsun yeterki. iftar menün iyi olmuş,tatlıya dur demişsindir umarım.
oyle anne olmak kolay degıl
bugub hastalandım oruc gıttı
bende 1 kase tarhana corbası 5 dılım sucuk ve yumuta yedım
persembeye mısafırım gelecek
yarı temızlık ve asurenın on hazırlıgı yarın akşamda asure yapacagım
dıyet bakıorum benım acılen hızlı kılo vermem lazım
ama ha bıre yıyınce olmaz yarım kılo almısımm