Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlar
iyi olmanızı diliyorum,bende iyiyim çok şükür.
tatilden sonra işe başlamak her zaman zor geliyor.
cumartesi arkadaşa oturmaya gittim,akşam yemeği yerine 1 dilim börek,1 kasede amerikan salatası yedim.
pazar günü kahvaltıda,2-3 çatal patates kızarması ve biraz sahanda yumurtadan başka abartılı birşey yoktu. saat 10 gibi kalktık geç bir kahvaltı oldu saat 11 e geliyordu.uzun zamandan sonra ilk defa bir pazar günü o kadar uyudum.
öğlen yemeğinde dışarıdaydık,körili tavuk ve salata aldım yarım bardak kolaiçtim.haliyle oda geç bir yemek oldu saat 16 gibiydi.
evdede meyve yedim,4-5 ad cips yedim ve çay.
bugün biraz yoğun olurum ama elimden geldiğince geçmişede bakmaya çalışacağım. buralardayım.

kendi adıma iyiyim kaptancım.
hem patates kızartması hem cips az yemişsin gerçi
Kolay gelsin sana asumancım.. bende hala uyukluyorum masada uyuyup kalcam valla

dun akşam 3 brownı hazır dankek hanı buyuk olanlarıdan yarısı 3 bardak fantayı soylemıyecegım
kendımı durdurmam lazım canım aburcubur sıtıor normalde hıc sevmem
bugun pazartesı yenı bır hafta yenıden baslıyorum

nihancım,iyiolmana sevindim canım, biz çalışanlar bu uyku problemini yenemeyiz malesef hayatım. işyerindeyken daha bir tatlı oluyor uyku :))
sanada kolaygelsin canım. sağol.

dombili canım, oruç tutman iyi tabiki hayatım ama iftarda vücudunun istediklerini vererek beslenmen gerek diye düşünüyorum. hafif beslenerekde aşırı patlamaları engellersin. tatlı ihtiyacını kuru siyah kayısı, siyah üzüm kurusu gibi besinlerden karşılamaya çalış derim. tarçınlı salepde kesiyor ama önce psikolojini toparla lütfen.:)) oruç tutarak verebildiğini anlayınca yeme isteğin çoğaldı yada adet mi olacaksın. toparla kendini derim canımcım.

dombili canım çok cici boğaz şeyleri seviyorsun ama hangimiz sevmiyoruz ki :))
sende dikkat ettiğim şey şu...mesela ben 1 tane yesem pişman olurum ve tattığım için kaçamak sayarım ve dururum ama canım sen 3 taneden aşağı yemeyosun :))
bakma çok hoşuma gidiyor itirafların ama istersen orucunu hurma ile aç... 1 tane açarken ye 1 tanede yemekten hemen sonra...yavaş yavaş kan şekerin yükselecek ve tatlı ihtiyacını baskılayacaktır

nihancım uyku ile aram çok ii değil aslında sabah 7:30da kalkarım bi daha da işim olmasa bile yatıp uyumam...bugün sadece 6:30da kalkınca uykumu alamadım yattım 9kalktım
ama çalışıyor olsam kesin benimde gözüm uykuda olurdu :)) sıcak yatağı bırakıp kalkmak zordur
bugün senin yerine de uyudum say

kaptanım kendi adıma söyleyeyim bende iyiyim
sen nasılsın??
bugün dr. işlerim var saat 2 gibi çıkcam akşamda yine dr.1 gideceğim
sağlık olsun diyorum
bacağım çok şükür düğündeki gibi değil biraz daha iyiyim ama bakalım dr. ne diyecek

nihancım,iyiolmana sevindim canım, biz çalışanlar bu uyku problemini yenemeyiz malesef hayatım. işyerindeyken daha bir tatlı oluyor uyku :))
sanada kolaygelsin canım. sağol.
ya hafta sonları uyuyamıyorum ki cumartesi gecesi film filan izlerken 5 te yattım sabah saat 9buçukta kalktım. hafta sonları uyuyamıyorum hafta içide uyanmak istemiyorum.

aynen canım benimde aram yok ama kalkmak zorundayız ya ondan
geçmiş olsun canım

site çok yavaş sinir oldum
1 elma yedim
şimdi yavaş yavaş hazırlanıyorum çıkacağım
akşamda dr.um var belki gelemem görüşürüz güzeller

canım arkadaş geldi yazamadım. bende iyiyim hayatım. iyi olmanada sevindim,dr dan inşallah güzel haberler duyarsın.

hafta sonu bendede aynı sıkıntı var ama tabi ben 5 e kadar oturamıyorum en fazla 1 bilemedin son ihtimal 2 oluyor yatışımız. pazar günüde oğlum kaça kadar uyursa okadar uyuyabiliyooruz. sağolsun ama dün 10 da kalktı bende uzun zaman sonra ilk defa o saatte uyandım. valla hayatım kıy*****i bil bu günleriniin.
öğle yemeğim
2 tane biber dolması
2yk yoğurt
1 tane de kurabiye
afiyet olsun şeker, ekmek yok çok iyi.
site çok yavaş sinir oldum
1 elma yedim
şimdi yavaş yavaş hazırlanıyorum çıkacağım
akşamda dr.um var belki gelemem görüşürüz güzeller

görüşürüz canım.

merhabalar kızlar,

spor vardı bugün ancak gelebildim. şimdi de yemek pişirmem lazım ama kısaca bir uğrayım dedim. zaten fazla sayfa da birikmemiş okumadığım:) iyi oldu yani.

asumancım, haftasonu dengeli bence. cips ve patates tadımlık olmuşlarsa ben sorun etmiyorum. sonuçta bütün pakettense birkaç tana evladır, değil mi

dosbacım, inşallah doktorundan güzel şeyler duyarsın.

nihancım, sen haftasonu ne yedin ne içtin yazdın mı? yazdın da beni mi görmedim? bugünkü yediklerin güzel, sabahki poğaça erir akşama kadar.

dombili, bence takımdaki paylaşımınla da ilgili bu kadar kaçırman. biz çokonatla ilgili sana o kadar yazdık, sen onları okumadan browni yemişsin takımdan uzaklaşanı browni kapar canım:94:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınz ben kötüyüm halla buğün dr gittim yine gecmedi diye anca gecer diyoo endoskopi yaptır dedi burda yok muğlaya gitmemiz lazım devlet hasanesindede hemn yapmıyolarrmış randevu veriyolarmış burda özel hataneye sordum sadece endeskopi 300 lira dedi cokmu bilen varmıı
allah kimseye bu acıları yaştmasın resmen ağlıyomm
yemek felan yiyesimde yok acaba dahamı kötü yapcak diye corbayla duruyom
herkes iyidir inş
asuman cekiliş yapılmadı sanırım ben cıkmak istiyorum cnm cok gec oldu eşim yokk alsamda yollayamam sanırımm ayım 13olmuş cnmm cok gecc kalmadıkmııı
bana acıklama yaparmısın ben izine ayrılmak istiyorum kendimi iyi hissedene kadarr

Ben uyku tutmayınca ders çalışmaya başlardım en fazla 10 dakikada uyuklamaya başlardım
Kaç yaşında yiğenin?
bir de sen nerede çalışıyordun canım?
aynen sylediğin gibi masalcım,ders çaışmam gerektiğinde uykumda eksik olmaz :))
benim zong. ereğli de abimin bir oğlu 8 aylıkablamın iki oğlu 9 ve 2,5 yaşlarında ve istanbuldaki ablamında 6 ve 4,5 yaşında iki oğlu var :))) anlayacağın arkam şimdiden sağlam
melankolicim şimdi sınavdasın Allah yardımcın olsun canım

duaların için çok teşekkür ederim dosbacımsınav biraz zor geldi ama yaptım birşeyler artık hayırlısı ALLAH'tan

canım ya çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin ama tedavini ihmal etme sakın ve geciktirme,canım sosyal güvencen varsa öel hastane de neden o kadar pahalı endoskopi,gerçi fiytlar konusunda bilgim yok ama nedense bana çokmuş gibi geldi:44:

dün neler yediğimi yazayım;
kahvaltı : sınav öncesi az k-fleks yarım yağlı sütle daha sonra ablamda yaptım asıl kahvaltımı az sucuklu yumurta 2 zeytin ve 1,5 dilim kızarmış ekmek şekersiz çayla
ara : 2 mandalina
arada da çok az çorba da içtim
akşam : az çorba,pırasa yemeği,bir küçük but ve bol salata
ara : ablam çocuklara browni yaptı ince bir dilim yedim
bugün ise;
sabah : az melemen yarım dilim ekmek ve şekersiz çayla
ara: bir kepekli galeta
öğlen : annemin yapmış olduğu mercimek ıspanak karışımı isim koyamadığım bir çorba :)) yanında ev yapmı esmer undan 2 dilim ekmek ve çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir
ara yapmadım daha,akşamada hamsili pilav var :))) annem çok güzel yapar

iyi uykular hayatım,sanada güzel birgün dilerim sağol hayatım.
bende gece yatrken 3 çokonat yedım
bu akşam ıftarda 1/4 sucuk
4 yk patates yemegı 4 dılımekmek 1 kase yogurt
ama yaterken sadece portakal yıyecegım
yarında orucl u olacagım ınsallah
hemide yatarken 4 dilim ekmeğe ne demeli,iftarda çok gereksiz ve yanlış besleniyorsun hayatım,beyninin değil vücudunun isteğini vermelisin.
canım başınız sağolsun.
arkadaşınada hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun inşallah.beslenmen aslında çok abaratılı değil ama evet düzensiz, bu sıralar mazur görüyoruz seni. :))

fotolar için sağol hayatım.
sedanın durumundan haberim yoktu canım orayı kaçırmışım.çekiliş olur inşallah bu gidişle hevesim kursağımda kalacak sanırım.sonuçlar ne zaman açıklanıyor,hayırlısı diyelim.
basenlerin için egzersiz yap hayatım yaza kadar birşey kalmaz.
bu nasıl birbeslenme şeklidir dicem ama bekarken bende sizin gibiydim vede o yaşlardayken, ama o yaşlarda dengeli besleniyor olsaydım şimdi bukadarcık kiloyu verirken bu kadar zahmet çekmezdim sanırım. bu arada çizgi filmi bende eşimde çok seviyoruz. animasyona bayılıyoruz. çocuklar için diyorlar ama biz çok gülüyoruz,heleki tom ve jerry ve sünger bob.
hayatım,söylemiştin biliyordum ama ne sınavı olduğunu unuttum.inşallah iyi geçmiştir.
ereğliye geldiğinde birgün banada uğrarsın inşallah hatta dışarıdada buluşuruz nasip olursa.:))
canım tek yapabileceğin hafif az ama sık beslenmek ve iyi çiğnemek. iyileşmeni diliyorum canım.

valla hayatım sedayı bekledik kaç gündür biliyorsun kalliste abla yapacaktı çekilişi ama ne yaptı bilemedim. eşin 15 inden sonra gelmicek elacım hani 10 gün gelmicekse gelince ayarlarsın birşeyler olmazmı hayatım.
amin canım.
bende genelde sabah pijemalarla tartılıyorum. o şekilde başladım öyle devam.
canım yemek olayını düzene sokmaya çalış,tamam yaşınız genç yalnızsınız bekarsınız ama düzenli beslenme ileride lazım olacak diye düşünüyorum. sorunlu dönemini hayırlısı ile atlatmanı dilerim.

valla çok şaşırdım. o kadar uykusuzlukla nasıl durabiliyorsun firuzecim. yazık valla yapma böyle hayatım.
valla belki kızacaksın bana uyku yok,yeme düzeni yok bu yüzden veremiyorsun. eski üyemiz taylor arkadaşımız uykusuz kalınca 1 kilodan fazla fark oluyordu.gerçi herkesin bünyesi bir değil tabi.

:18: Kızlarrrr kusura bakmayın bu aralar fenalardayım eşim işlerim derken bakamaz oldum nete
ne yazıkkı uzulerek yazıyorum
86
bende anlamadım noldu
sanırım fazla umursamamısım bu hafta
eşine çok geçmişolsun sedacım,yazmışsın ama ben kaçırdım sanırım canım,hayırdır ne ameliyatı,inşallah durumu iyidir. ayrıca bildirim sabahları yapılıyor bunu biliyorsun hayatım.çekiliş konusunda sana özelden mesaj attım.

iyi akşamlar asumancım, eline sağlık. bir cumayı daha atlattık.

sağol rabiacım. cumaya hayırlısı artık.

hayatım,söylemiştin biliyordum ama ne sınavı olduğunu unuttum.inşallah iyi geçmiştir.
ereğliye geldiğinde birgün banada uğrarsın inşallah hatta dışarıdada buluşuruz nasip olursa

kaptancım arapça dil sınavım vardı ve tek ders ocakta yine var :18: nasıl geçtiğini ise sonuçlar açıklandığında anlıycam artık
aslında aklımdan geçtin kaptancım ama tek gün olunca birde konuşmak lazım önceden ki ayarlayıp buluşalım ama bende çok isterim buluşmayı...

kızlar eve yeni girdim felaket kar fırtınası var anlatamam...zaten yarın haberlede görürsünüz...
ben dr. gittim ama kar başlayınca acele ettik ve muayene olamadım yarına verdi ama Allahtan ii bi karar vermişiz... çnk eve zor girdik yok böle bi kar
neyse bakalım yarın gidebilirim umarım
ii akşamlar diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…