günaydın canlar
iyi olmanızı diliyorum,bende iyiyim çok şükür.
tatilden sonra işe başlamak her zaman zor geliyor.
cumartesi arkadaşa oturmaya gittim,akşam yemeği yerine 1 dilim börek,1 kasede amerikan salatası yedim.
pazar günü kahvaltıda,2-3 çatal patates kızarması ve biraz sahanda yumurtadan başka abartılı birşey yoktu. saat 10 gibi kalktık geç bir kahvaltı oldu saat 11 e geliyordu.uzun zamandan sonra ilk defa bir pazar günü o kadar uyudum.
öğlen yemeğinde dışarıdaydık,körili tavuk ve salata aldım yarım bardak kolaiçtim.haliyle oda geç bir yemek oldu saat 16 gibiydi.
evdede meyve yedim,4-5 ad cips yedim ve çay.
bugün biraz yoğun olurum ama elimden geldiğince geçmişede bakmaya çalışacağım. buralardayım.
dun akşam 3 brownı hazır dankek hanı buyuk olanlarıdan yarısı 3 bardak fantayı soylemıyecegımTeşekkür ederim Neyneysecim ..
Gayet iyiyim bu sıralarda.
Heyecanla çarşambayı bekliyorum ..
Bizim topiğin kızları da hep çizgi filmi seviyormuş :)
Çİzgi film günü düzenleyelim bir gün .
Başın saolsun Fiyucecim ..
Ben çok fazla bir fazlalık göremedim menünde.
Düzensiz ama aşırılık yok ..
3 çokonat mı ne yaptınn sen ?
ya hafta sonları uyuyamıyorum ki cumartesi gecesi film filan izlerken 5 te yattım sabah saat 9buçukta kalktım. hafta sonları uyuyamıyorum hafta içide uyanmak istemiyorum.nihancım,iyiolmana sevindim canım, biz çalışanlar bu uyku problemini yenemeyiz malesef hayatım. işyerindeyken daha bir tatlı oluyor uyku :))
sanada kolaygelsin canım. sağol.
aynen canım benimde aram yok ama kalkmak zorundayız ya ondannihancım uyku ile aram çok ii değil aslında sabah 7:30da kalkarım bi daha da işim olmasa bile yatıp uyumam...bugün sadece 6:30da kalkınca uykumu alamadım yattım 9kalktım
ama çalışıyor olsam kesin benimde gözüm uykuda olurdu :)) sıcak yatağı bırakıp kalkmak zordur
bugün senin yerine de uyudum say
geçmiş olsun canımkaptanım kendi adıma söyleyeyim bende iyiyim
sen nasılsın??
bugün dr. işlerim var saat 2 gibi çıkcam akşamda yine dr.1 gideceğim
sağlık olsun diyorum
bacağım çok şükür düğündeki gibi değil biraz daha iyiyim ama bakalım dr. ne diyecek
canım arkadaş geldi yazamadım. bende iyiyim hayatım. iyi olmanada sevindim,dr dan inşallah güzel haberler duyarsın.kaptanım kendi adıma söyleyeyim bende iyiyim
sen nasılsın??
bugün dr. işlerim var saat 2 gibi çıkcam akşamda yine dr.1 gideceğim
sağlık olsun diyorum
bacağım çok şükür düğündeki gibi değil biraz daha iyiyim ama bakalım dr. ne diyecek
hafta sonu bendede aynı sıkıntı var ama tabi ben 5 e kadar oturamıyorum en fazla 1 bilemedin son ihtimal 2 oluyor yatışımız. pazar günüde oğlum kaça kadar uyursa okadar uyuyabiliyooruz. sağolsun ama dün 10 da kalktı bende uzun zaman sonra ilk defa o saatte uyandım. valla hayatım kıy*****i bil bu günleriniin.ya hafta sonları uyuyamıyorum ki cumartesi gecesi film filan izlerken 5 te yattım sabah saat 9buçukta kalktım. hafta sonları uyuyamıyorum hafta içide uyanmak istemiyorum.
aynen canım benimde aram yok ama kalkmak zorundayız ya ondan
geçmiş olsun canım
afiyet olsun şeker, ekmek yok çok iyi.öğle yemeğim
2 tane biber dolması
2yk yoğurt
1 tane de kurabiye
site çok yavaş sinir oldum
1 elma yedim
şimdi yavaş yavaş hazırlanıyorum çıkacağım
akşamda dr.um var belki gelemem görüşürüz güzeller
aynen sylediğin gibi masalcım,ders çaışmam gerektiğinde uykumda eksik olmaz :))Ben uyku tutmayınca ders çalışmaya başlardım en fazla 10 dakikada uyuklamaya başlardım
Kaç yaşında yiğenin?
bir de sen nerede çalışıyordun canım?
melankolicim şimdi sınavdasın Allah yardımcın olsun canım
canım ya çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin ama tedavini ihmal etme sakın ve geciktirme,canım sosyal güvencen varsa öel hastane de neden o kadar pahalı endoskopi,gerçi fiytlar konusunda bilgim yok ama nedense bana çokmuş gibi geldi:44:slm kızlar nasılsınz ben kötüyüm halla buğün dr gittim yine gecmedi diye anca gecer diyoo endoskopi yaptır dedi burda yok muğlaya gitmemiz lazım devlet hasanesindede hemn yapmıyolarrmış randevu veriyolarmış burda özel hataneye sordum sadece endeskopi 300 lira dedi cokmu bilen varmıı
allah kimseye bu acıları yaştmasın resmen ağlıyomm
yemek felan yiyesimde yok acaba dahamı kötü yapcak diye corbayla duruyom
herkes iyidir inş
iyi uykular hayatım,sanada güzel birgün dilerim sağol hayatım.günaydıııııınnnnn
güzel bi gün olsun inş.
sabah erken kalkmak zorunda kaldım kar nedeniyle eşim arabayı çıkarmadı serviste çok erken( yani bu saatte kahvaltımı yapmış bulunmaktayım
şimdi birazcık uyuyayım hala uykum var
hemide yatarken 4 dilim ekmeğe ne demeli,iftarda çok gereksiz ve yanlış besleniyorsun hayatım,beyninin değil vücudunun isteğini vermelisin.bende gece yatrken 3 çokonat yedım
bu akşam ıftarda 1/4 sucuk
4 yk patates yemegı 4 dılımekmek 1 kase yogurt
ama yaterken sadece portakal yıyecegım
yarında orucl u olacagım ınsallah
canım başınız sağolsun.Kızlar... dün giremedim tekrar kusura bakmayın..sanırım bugünde bidaha giremicem..gecmisi okuyamadım kusura bakmayın...dün gece dısardaydım...bugünde acil babam geldi...babamın annanesi öldü 95yasındaydı..cenaze falan yeni geldiler memleketten onlara gidicem simdi bende..
fotolar için sağol hayatım.Ankara çook güzel bugün ..
Hele beytepe daha da güzel ama ne yaazık ki fotoğraf çekemedim ellerimi cebimden çıkarıp.
Sedanın eşi ameliyat olmuştu kaptancığım o yüzden giremiyor olabilir.
Eminim güzel olacak çekiliş :)
Bakalım heyecanla ilk vizelerimin sonuçlarını bekliyorum ne olacak canım:)
Benim basenimden başka bir yerden sıkıntım yok zaten.
Onu bir verebilsem rahatlayacağım..
bu nasıl birbeslenme şeklidir dicem ama bekarken bende sizin gibiydim vede o yaşlardayken, ama o yaşlarda dengeli besleniyor olsaydım şimdi bukadarcık kiloyu verirken bu kadar zahmet çekmezdim sanırım. bu arada çizgi filmi bende eşimde çok seviyoruz. animasyona bayılıyoruz. çocuklar için diyorlar ama biz çok gülüyoruz,heleki tom ve jerry ve sünger bob.Kızlar elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım tüm mesajlara ..
Bana gelince güzel bir gün geçirdim diyebilirm.
Sabah kalktım mükemmel bir manzarayla karşılaştım kar ..
Arkadaşlar kahvaltı hazırlamış çizgi film açmışlar
Sabah keyfi yaptık.
Kahvaltım: Az omlet ( az yağda yapılmış)
biraz peynir
Domates
1 dilim kepekli ekmek.
Öğle: Çeyrek tiramisu ..
Canım çok istiyordu
Ara: 2 tane çiğköfte
Akşam: 5 tane midye
Ara : 1 muz ...
hayatım,söylemiştin biliyordum ama ne sınavı olduğunu unuttum.inşallah iyi geçmiştir.son olarak yeşil çay içtim uykum açılsın diye,ders çalışmayacak olsam etki ederdi eminim ama şimdi inadına uyku bastırıyor,neyseki konuları amamladım ve sabaha tekrar eder 9 da sınavımda olurum,
masalcım söylediklerine canı gönülden katılıyorum.ama batırdıysak çıkartırızda hmde alasıylabiraz fala abarttım galiba yani elimizden geldiğince
söylemeyi unutuyordum az kalsın yarın sınavdan sonra ereğliye geçicem ablama.yiğenimin doğumgününü kutlayamamıştım onun için hem özledim kerataları
ertesi günü yani pazartesi gelicem malum iş var,herkeze iyi pazarlar
canım tek yapabileceğin hafif az ama sık beslenmek ve iyi çiğnemek. iyileşmeni diliyorum canım.nasılsınız kızlar benim midem düzelmedii bu aralar bakamam herhalde
sabah az bişey yedim öğlen corba kavurma 2kaşık,2kaşık pilav
akşamda pasta 4catall((
akşamları daha kötü oluyorumm ilaç içeceğim aç karna akşamabişey yemem herhaldee
valla hayatım sedayı bekledik kaç gündür biliyorsun kalliste abla yapacaktı çekilişi ama ne yaptı bilemedim. eşin 15 inden sonra gelmicek elacım hani 10 gün gelmicekse gelince ayarlarsın birşeyler olmazmı hayatım.asumancım cekiliş belli olmadımı cnmben bu haftaya kadar almam lazım yoksa eşim yokk dışarı cıkamam belli olsaydı ayın 10 oldu daha gönderme felan cok gec kalmadıkmı eğer giremezsem özel msj atın gemişi okuyamazsam 15 gecerse tarih ben katılamam herhalde eşim seyire gidecek elayla zorr alıp göndermem
herkesi öpüyorummmm
amin canım.çok saol cnm.. hayırlısıyla tüm askerler gider gelir umarım…
Cnm arkdslardan biri daha yazmıs…kıyafet cidden +1kg ediyor.. ben sabah aç karnına çamasırla tartılmayı tercih ediyorum bu yuzden, nası olsa evde yalnızım : )
teşekkür ederim kaptancım : ) sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana… ama kücük bi problemim var… yemek yiyesim gelmiyor… sanırım bu sorunlu donemlerden kaynaklı…aç yaşamak istiyorum
bu arada 100gr 100grdır hakkını yeme bnce:)
valla çok şaşırdım. o kadar uykusuzlukla nasıl durabiliyorsun firuzecim. yazık valla yapma böyle hayatım.nur cnm migrenin vardı di mi… bende de var migren, beni tetikleyen şeyleri örgendim artık, bence oncelikle bunlara dikkat et…
mesela ben Hindistan cevizi kokusuna katlanamıyorum resmen çıldırtıyor beni…aşırı çikolata yersem ya da sıcak çikolata mahvediyor sevdiğim halde… sonra cok yemek yemek, cok ac kalmak, aşırı üzüntü, çok uyumak ya da az uyumak…. Anlıcan herseyin düzenli olcak ama bizde nerde…bakınız bana dün 11de uyanmıstım sabah…hala uyanıgım daha uyuyamadım….
Size de nisanda kolay gelsn cnm… umarım sizin de yakın biyerlere cıkar da uzak kalmazsınız
valla belki kızacaksın bana uyku yok,yeme düzeni yok bu yüzden veremiyorsun. eski üyemiz taylor arkadaşımız uykusuz kalınca 1 kilodan fazla fark oluyordu.gerçi herkesin bünyesi bir değil tabi.cnm hamur işi yiyerek zayıflayan bildiğim kadarıyla çölyaklıların çogu… ama işte lanet hastalık herkesi zayıflıktan kırarken bende kilo alımı yapıyor.. o hamur isiyle kilo verenler aslında hastalıgının farkında degil.. söyle ki ince bagırsak zedelenince aldıgı besini aynen dısarı cıkarıyor…haliyle yememişsin gibi düsün, gittikce kilo veriyorsun…
iyi ki öyle degilsin şükret :) hem hamur işi iyi bişi diil yeme bosver salata ye sebze ye et ye :):):)
tekrar tekrar teşekkür ederim kaptancım :)
eşine çok geçmişolsun sedacım,yazmışsın ama ben kaçırdım sanırım canım,hayırdır ne ameliyatı,inşallah durumu iyidir. ayrıca bildirim sabahları yapılıyor bunu biliyorsun hayatım.çekiliş konusunda sana özelden mesaj attım.:18:Kızlarrrr kusura bakmayın bu aralar fenalardayım eşim işlerim derken bakamaz oldum nete
ne yazıkkı uzulerek yazıyorum
86
bende anlamadım noldu
sanırım fazla umursamamısım bu hafta
iyi akşamlar asumancım, eline sağlık. bir cumayı daha atlattık.
hayatım,söylemiştin biliyordum ama ne sınavı olduğunu unuttum.inşallah iyi geçmiştir.
ereğliye geldiğinde birgün banada uğrarsın inşallah hatta dışarıdada buluşuruz nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?