herkeslere günaydın.kış geldi ya benim isteksizliklerimde başladı,sürekli uyumak isteği falan. kışı sevmiyorum ama,güzel olduğunuda düşünüyorum.
sanırım dünü yamamışım.
dün sabah kahvaltı olarak 1 ad elmalı kurabiye yemiştim.
ara 1 ad mandelina
öğle, 1 tabak kabak sote,2 dilim ekmek
1 saat sonra ara olarak 1 kepçe ezogelin çorbası
akşam evde 2 dilim patatesli börek
ara yeşil çay ve 2 ad mandelina
1 ad bayram çikolatası.
kendime söyleyecek söz bulamıyorum
yorumları size bırakıyorum.
bu sabah kahvaltıda
biraz haşlanmış yumurta,biraz peynir,birazda patates kızartması, patatesten mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum yarım bardak çay ekmek yok. sabah birşey yiyesim yoktu zorla yedim diyebilirim.
yazılanları alıntılayıp cvp verdim ama elektrikler gitti silindi
rabiacım hafta sonu yediklerimi yazamadım söz telaşemiz vardı ne yediğimi bende bilmiyorum
ama kaçamak yapmadım koşturmacadan..
adcım evet haklısın valla çocuk olunca çoğu şeyden kısıtlanacaz daha çok uykusuz kalcam ama olsun ne yapalım sağlık olsunda
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
yahni minik 2 et parçası
1 dilim ekmek
yoğurt ve salata
kızlar bide kaçamak yaptım :78:
2 avuç cips yedim

sabah kahvaltım
2 dilim ekmekten peynirli tost
kendim yaptığım için çok yağlı değil
1 bardak çay
nihancım sözünüz hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
çocuk sahibi olmak çok güzel ama zahmetli,ertelemeyin hemen yapın,biranönce büyüsün.
dünakşam yemeğin kararında olmuş. cips evet olmamış ama çok fazla olmamıştır sanırım kalorisi.
sabah kahvaltında iyi,afiyet olsun.
gunaydın kızlar
akşam kar yagarken yagmura dondu tabı karlar erıdı
soguk kaldı yıne nıyetlıyımdun gece yatarken 1/2 dılım ekmek 1 tatlı kasıgı lor yedım
bagırsaklarda duzensızlık basladı salata yemedıgım ıcın oldu
bugun yıne salataya baslıyacagım her akşam yıyeyım herkes uyuyor sanırım kımsecıkler yok
günaydın canım. burdada arada yağmur yağıyor,ve çok soğuk. orucun kabul olur inşallah.sahur yemeğini az tutmuşsun,sorun olmaz inşallah. alınan besinle çok önemli tabi ama üşütmemeye de çalış canım malum havalar buz gibi.