• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar eve yeni girdim felaket kar fırtınası var anlatamam...zaten yarın haberlede görürsünüz...
ben dr. gittim ama kar başlayınca acele ettik ve muayene olamadım yarına verdi ama Allahtan ii bi karar vermişiz... çnk eve zor girdik yok böle bi kar
neyse bakalım yarın gidebilirim umarım
ii akşamlar diliyorum hepinize
tıpı var sua havada soguk
pencereden ızledım bebek yokken hemen dısarı cıkardık esımle bu kar yagarken gezerdık kuru yemıs alır gelırdık
gece 12 gubı de kar topu oynardık
sımdı bebegı bırakacak yer yok
haavda soguk ıraz ılık olsa cıkacagız bebıs zaten hasta
bence karın tadını cıkart

bu aradada
ıftarda
1 kase yogurt corbası 1 dılım ekmek
1 saat sonra 1 yk patates yemegı 10 tabe cubuk kraker1ky yogurt
1 avuc fındık

canım tatlı ıstıyor esıme demıyorum hadı al gel dıye
yetrınce abarttım
kosu bandında 40 dk kosar adımlarla yurudum

yazılanları alıntılayıp cvp verdim ama elektrikler gitti silindi
rabiacım hafta sonu yediklerimi yazamadım söz telaşemiz vardı ne yediğimi bende bilmiyorum
ama kaçamak yapmadım koşturmacadan..

adcım evet haklısın valla çocuk olunca çoğu şeyden kısıtlanacaz daha çok uykusuz kalcam ama olsun ne yapalım sağlık olsunda

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
yahni minik 2 et parçası
1 dilim ekmek
yoğurt ve salata

kızlar bide kaçamak yaptım :78:
2 avuç cips yedim :59:

sabah kahvaltım
2 dilim ekmekten peynirli tost
kendim yaptığım için çok yağlı değil
1 bardak çay

gunaydın kızlar
akşam kar yagarken yagmura dondu tabı karlar erıdı
soguk kaldı
yıne nıyetlıyım
dun gece yatarken 1/2 dılım ekmek 1 tatlı kasıgı lor yedım
bagırsaklarda duzensızlık basladı
salata yemedıgım ıcın oldu
bugun
yıne salataya baslıyacagım her akşam yıyeyım herkes uyuyor sanırım kımsecıkler yok

günaydın kızlar buğün biraz daha iiyiyim ama ev berbat 1haftadır hiç birşey ellemeyince nasıl toplarım bilmiyorum ela bi yandan cıldırtıyoo mızır mızır dışarıyada cıkaramıyorumm hava soğuk sıkıldı dün dolaptan sekeri cıkarmış ben yemek yaparken halının üstüne gelde kızma kiloo şekeri dökmüşş daha neler nelerr ortalık toplayacağım sonra temizlik yapmam lazım eşimde nöbetçii
akşama bakmaya calışırım
cekiliş olmuşş sevindimmm ne zamn göndercez:62:

gunaydın kızlar
soguk kaldı
yıne nıyetlıyım
bugun
yıne salataya baslıyacagım her akşam yıyeyım herkes uyuyor sanırım kımsecıkler yok

ben geldim ya sabah sabah görmedinmi kız
günaydın kızlar buğün biraz daha iiyiyim ama ev berbat 1haftadır hiç birşey ellemeyince nasıl toplarım bilmiyorum ela bi yandan cıldırtıyoo mızır mızır dışarıyada cıkaramıyorumm hava soğuk sıkıldı dün dolaptan sekeri cıkarmış ben yemek yaparken halının üstüne gelde kızma kiloo şekeri dökmüşş daha neler nelerr ortalık toplayacağım sonra temizlik yapmam lazım eşimde nöbetçii
akşama bakmaya calışırım
vay yaramaz vay
kolay gelsin canım ya

herkeslere günaydın.kış geldi ya benim isteksizliklerimde başladı,sürekli uyumak isteği falan. kışı sevmiyorum ama,güzel olduğunuda düşünüyorum.
sanırım dünü yamamışım.

dün sabah kahvaltı olarak 1 ad elmalı kurabiye yemiştim.
ara 1 ad mandelina
öğle, 1 tabak kabak sote,2 dilim ekmek
1 saat sonra ara olarak 1 kepçe ezogelin çorbası
akşam evde 2 dilim patatesli börek
ara yeşil çay ve 2 ad mandelina
1 ad bayram çikolatası.

kendime söyleyecek söz bulamıyorum
yorumları size bırakıyorum.
bu sabah kahvaltıda
biraz haşlanmış yumurta,biraz peynir,birazda patates kızartması, patatesten mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum yarım bardak çay ekmek yok. sabah birşey yiyesim yoktu zorla yedim diyebilirim.

rabiacım hafta sonu yediklerimi yazamadım söz telaşemiz vardı ne yediğimi bende bilmiyorum
adcım evet haklısın valla çocuk olunca çoğu şeyden kısıtlanacaz daha çok uykusuz kalcam ama olsun ne yapalım sağlık olsunda
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
yahni minik 2 et parçası
1 dilim ekmek
yoğurt ve salata
sabah kahvaltım
1 bardak çay
nihancım sözünüz hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
çocuk sahibi olmak çok güzel ama zahmetli,ertelemeyin hemen yapın,biranönce büyüsün.
dünakşam yemeğin kararında olmuş. cips evet olmamış ama çok fazla olmamıştır sanırım kalorisi.
sabah kahvaltında iyi,afiyet olsun.
gunaydın kızlar
soguk kaldı yıne nıyetlıyımdun gece yatarken 1/2 dılım ekmek 1 tatlı kasıgı lor yedım
bagırsaklarda duzensızlık basladı salata yemedıgım ıcın oldu
bugun yıne salataya baslıyacagım her akşam yıyeyım herkes uyuyor sanırım kımsecıkler yok
günaydın canım. burdada arada yağmur yağıyor,ve çok soğuk. orucun kabul olur inşallah.sahur yemeğini az tutmuşsun,sorun olmaz inşallah. alınan besinle çok önemli tabi ama üşütmemeye de çalış canım malum havalar buz gibi.

akşama bakmaya calışırım

ay evin şimdi ne pis olmuştuuuurrr eyvah eyvah. sen zaten 1 hafta nasıl durdun şaşırdım. gerçi ara ara el atmışsındır biliyorum seni.tertemiz eve pis dersin şimdi. neyse kolay gelsin hayatım çok yorma kendini. elacımada teessüf ederim, canım şekeri heba etmiş. bence annesi sana kek yapmak istemiştir.:))
çekiliş nihayet yapıldı, canım isterseniz son hafta kargoya verilsin hediyeler,zaten cuma yılbaşı,pazartesi versek herkesin elinde olur hediyeler cumaya kadar.
ayrıca hadi bakalım kendimizi tanıtmaya başlayalım mıı...

gunaydın kızlar
soguk kaldı
yıne nıyetlıyım
bugun

herkeslere günaydın.kış geldi ya benim isteksizliklerimde başladı,sürekli uyumak isteği falan. kışı sevmiyorum ama,güzel olduğunuda düşünüyorum.
sanırım dünü yamamışım.

ara 1 ad mandelina
1 ad bayram çikolatası.

bu sabah kahvaltıda
biraz haşlanmış yumurta,biraz peynir,birazda patates kızartması, patatesten mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum yarım bardak çay ekmek yok. sabah birşey yiyesim yoktu zorla yedim diyebilirim.

nihancım sözünüz hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
çocuk sahibi olmak çok güzel ama zahmetli,ertelemeyin hemen yapın,biranönce büyüsün.
dünakşam yemeğin kararında olmuş. cips evet olmamış ama çok fazla olmamıştır sanırım kalorisi.
sabah kahvaltında iyi,afiyet olsun.

günaydın canım. burdada arada yağmur yağıyor,ve çok soğuk. orucun kabul olur inşallah.sahur yemeğini az tutmuşsun,sorun olmaz inşallah. alınan besinle çok önemli tabi ama üşütmemeye de çalış canım malum havalar buz gibi.

günaydın kaptan evet kaçırmışın gerçekten
bu hafta kaçamak haftası oldu bazı arkadaşlar için :1:bende dahil
sağol amin İnşallah canım.

nihancım,sabahtan beridir buradayım.yazdım yazdım hep gitti,site bakımda diyor,sinir oldum. şimdi baktım gelmiş,senin yazını gördüm.
öğle yemeğin afiyet olsun canım
bende
1tabak karnabahar,salata 2 dilim kepek ekmeği yedim.
ama yedikten sonra sinir oldum,keşke önce 1 tabak yemeği ve 1 dilim ekmeği yeseydim.1-2 saat sonrada salata ve diğer kepek ekmeği yerdim. ama çok açım diye saldırdım. normalde biliyorsunuz,salataları iş çıkışına 1 saat varken yerdim. zaten ne oluyorsa bu pis boğazlılığım yüzünden oluyor. düzelemedim gitti. :14:

Herkese merhabalar canlarım
Benim ne yazık ki hala başım ağrıyor asumanımın dediği gibi alternatif tıpa yönelecem artık bi migren bandı varmış onu alacağım bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak içilen bi ot kullanamam ama masaj yağları varmış onları araştırıyorum
Çekilişimiz nihayet yapılmış hediye aramaya başlamalıyım ama kendimizi birazda tanıtan bi yazı yazsak en azından fikir sahibi oluruz
Dün gelemedim ne zaman açtıysam kızım bilgisayarı kapattı bir türlü yazdırmadı
beslenmeme gelince açıkçası çok düzenli değil ama çok az yiyorum biraz fazla kaçırınca midem bulanıyor
Artık daha sık gelmeye çalışacağım bayanlar

selam kızlar ben geldim
keyifsizim çnk çok işim var
sabahtan beri dr.daydım çok şükür durumum iyi diye biraz moralim düzeldi...
dr. konuşmak bile rahatlatıyor...
yarın günüm var veeeee ben daha ev temizleyip hazırlık yapacağım :((
inanın çok feci durumdayım bakalım nasıl yetiştireceğim
bu arada dr.um kilo almışsın diyetine dön dedi ben hala şoktayım
moralim buna çok bozuldu
neyse ben daha fazla uzatmadan kaçayım görüşürüz kızlarrr

nihancım,sabahtan beridir buradayım.yazdım yazdım hep gitti,site bakımda diyor,sinir oldum. şimdi baktım gelmiş,senin yazını gördüm.
bende
ama yedikten sonra sinir oldum,keşke önce 1 tabak yemeği ve 1 dilim ekmeği yeseydim.1-2 saat sonrada salata ve diğer kepek ekmeği yerdim. ama çok açım diye saldırdım. normalde biliyorsunuz,salataları iş çıkışına 1 saat varken yerdim. zaten ne oluyorsa bu pis boğazlılığım yüzünden oluyor. düzelemedim gitti. :14:

evet site çok kötü umarım biter çalışmalar
sağol sanada afiyet olsun:61:
olsun asumancım ya zaten hep öyle yapıyordun bikerede böyle olsun :70:
akşama dikkat edersin.

selam kızlar hoş geldiniz
nur üzüldüm ya bi geçmedi umarım alternatif tıp işe yarar

dosba kolay gelsin canım dikkat eder veririsin ya üzülme

selamm :3:rabia naber

sitee bakımıından yazdıklarımda gittii
asumancım fazla yemiyosun aslında sen ama belli kiloya gelince vücut direniyo sanırım bende 60 kaldımm zorluyorum ama olmuyoo ya spor olmadığı için yağlar kaldı sanırm artıkk evime gelince gercekten pis cnm ela doğduktan sonra kendimi tanıyamaz oldumm hiç toplu durmuyoo ev cat kapı biri gelir diye korkuyorum sabah tpolasam akşama aynıı 1oda yapsam diğerlerini yapana kadar oda kirleniyoo soğuktata cnm istemiyo bide hastalıkk aman sağlık olsun napayımm gelen yokk

nihan cnm beyticok deil mi cnm bende severim ama bu aralar herşey yasak allah kimseye vermesin sağlıklıyken insan kıy*****i bilmiyoo acıkcası cokta bünyemi zorlamak istemiyorum diyet konuşunda korkuttu beni midee yeni bieşey deil ama yeme içme stree özellikle cok etkiledi hayyatta sağlıktan başka bişeye yalanmışş kimseyi takmıcam artıkk üzüldükce kendime ettiğimi anladımm bi beytiden nerelere geldim aman allahımmmm

dosbacım iyi olmana sevindim yetiştirirsin zaten temizsindir akşamadan tatlını yaparsın sabah erken kalkar tuzluları yaparsın kolay gelisinn cnmm

nur cnmm allah sifa versin kızınla coktur tahmin ediyorumm tek olmak inan cok zor suurda gideceğim kapısını calacağım 1kişi zordur komsularım var ama herkes kendi derdindee ailenin yanında olsan 2gün baksalar işinide yaparsın dinlenirsinde eşinle vakitte gecirirsinde ela 19 aylık oldu hiç bir yere kendim gitmemişimdir hep elayla ne sinamaya ne alışverişee inan 2saat olsa bile kendine vakit ayırmak istiyoo bizim gecen sene cok görüştüğümüz arkdaşlar vardı onlarda taşındı cok arıyorumm cnm kendini iyi hissettiğinde uğra özletme

bana gelince sabah tost yaptımm öğlen makarna
akşam bilmiyomm

dün akşam yemeğim
yahni minik 2 et parçası
1 dilim ekmek
yoğurt ve salata

sabah kahvaltım
1 bardak çay
nihancım sözünüz hayırlı olsun canım. fazla kaçırmadıysan sorun yok.:13:
o cips olmasaydı süperdi:63:

günaydın kızlar buğün biraz daha iiyiyim ama ev berbat 1haftadır hiç birşey ellemeyince nasıl toplarım bilmiyorum ela bi yandan cıldırtıyoo mızır mızır dışarıyada cıkaramıyorumm hava soğuk sıkıldı dün dolaptan sekeri cıkarmış ben yemek yaparken halının üstüne gelde kızma kiloo şekeri dökmüşş daha neler nelerr ortalık toplayacağım sonra temizlik :
selamlar eminecim. evi düşünmeye başladığına göre biraz daha iyisin demek ki:1: sağlığın önemli canım ev her zaman olur.

sanırım dünü yamamışım.

ara 1 ad mandelina
1 ad bayram çikolatası.

bu sabah kahvaltıda
kızlar havalar böyle olunca iştahlar açılıyor. dikkatli olmak lazım.

bende
meyve varsa onunla takviye yap canım. bu aralar yeşil çay içtiğini de göremiyorum??

selam kızlar ben geldim
keyifsizim çnk çok işim var
sabahtan beri dr.daydım çok şükür durumum iyi diye biraz moralim düzeldi...
dr. konuşmak bile rahatlatıyor...
yarın günüm var veeeee ben daha ev temizleyip hazırlık yapacağım :((
inanın çok feci durumdayım bakalım nasıl yetiştireceğim
bu arada dr.um kilo almışsın diyetine dön dedi ben hala şoktayım
moralim buna çok bozuldu
neyse ben daha fazla uzatmadan kaçayım görüşürüz kızlarrr
hoşgeldin dosbacım. dr tartıya bakıp mı dedi? sen tartıda kilo almamışım demiştin.

nihan cnm beyticok deil mi cnm bende severim ama bu aralar herşey yasak allah kimseye vermesin sağlıklıyken insan kıy*****i bilmiyoo acıkcası cokta bünyemi zorlamak istemiyorum diyet konuşunda korkuttu beni midee yeni bieşey deil ama yeme içme stree özellikle cok etkiledi hayyatta sağlıktan başka bişeye yalanmışş kimseyi takmıcam artıkk üzüldükce kendime ettiğimi anladımm bi beytiden nerelere geldim aman allahımmmm
yok kız çok değil ekmek yemedim
ben çok açlığa gelemem bayılırım hemen onun için ekmekte yemediğim için normal canım
akşama dikkat ederim tekrardan
evet en önemlisi sağlık
Allah dermansız dert vermesin

canım arkadaslarım herkese merhaba.bu ara işyerinde işler çok yoğum giremedim,ne zaman girsem site bakımda yazısıyla karşılaştım.sizi özledim.vaktim çok az hemen bi selam verip aklımda olduğunuzu hatırlatmak için uğradım işe dönücem yakında eve de net alıcaz.kızımın öğretmeni istedi,biz kaldırmıştık ama gerekli derslerimiz için dedi.o zaman inşallah bol bol yazarım.bu ara kusuruma bakmayın fırsat buldukça yazarım.sizi öpüyorum....

Back