• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hoşgeldin. sınavının iyi geçmesine sevindim. sen bugün mü gidecektin kavitasyona?
Teşekkür ederim Neyneysecim ..
HAftaya çarşamba gideceğim ama bugün birisi sende çok etksii olmaz çok yağ dokun yok dedi moralim bozuldu ..

Gunaydin arkadaslar malesef int hala baglanmadi ve ben yine cep tlf nu. Ile size ulasiyrm . Benim kilom 81 amA regl hala bitmedi. Dr sonuclara iyi dedi ama polistk over vRmis. Ilac tedavisine baslayacagim .

Geçmiş olsun fderya ..
Bende de vardı bir ara sonra bir baktılar yok :S

canım son günlerde gayet iyi gidiyorsun ve emin ol salata çok tok tutuyor:) salatayı bitirince gözüm yemek görmek istemiyor. kendine bol yeşillikli bir salata yap, bak canın bişeycik istemeyecek.
ya gözlerinin altı çöküyor artık. vitamin yok, demir yok. bir tek süt içer işte. onun da fazlası iyi değil biliyorsun.

Ben de akşam yemeklerinde bunu denemeliyim sanırım.
Gündüz düzenli yiyip akşam salata ..

sağolasın hayatım.

hoşgeldin masalcım.sınavın iyi geçmiş moralinde iyi anladığım kadarıyla buna bağlı olarak. listeye takılarak bozma moralini canım yaa. liste demişken bu hafta listeye melankoliyide ekledim. inşalllah bol paylaşım yaparak yanımızda olur sürekli. menüler iyi afiyet olsun canım.

Benim de çok etkim oldu farkındayım listeyi bozma konusunda ama bu hafta daha dikkatli olacağım.
Eleştirin lütfen beni :)

13 .TAKIM 184. ETAP

Ad1 ( 57.0 / 56.9 / 0.1 / 0.18 %)
dombili85 ( 70.3 / 69.0 / 1.3 / 1.85 %)
ela26yeni ( 60.8 / 60.0 / 0.8 / 1.32%)
eski bir masal ( 58.0 / 59.0 / -1.0 / -1.72 %)
fiyuce ( 68.8 / 66.9 / 1.9 / 2.76 %)
melankoli_84 (72.3 / 82.5 / -10.2 / -14.11 %) (eski üye geri döndü. 127.etapta ayrılmıştı.)
neyneyse ( 72.3 / 71.2 / 1.1 / 1.52%)
nihan86 ( 58.1 / 58.0 / 0.1 / 0.17 %)
nur_84 ( 64.4 / 64.5 / -0.1 / -0.16 %)
reyhantuana ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00 %)
seda__ ( 84.6 / 84.6 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 727.6 / 733.6 / -6.00 / -0.82 %)

Kızlar hepinizi tekrar tekrar tebrik ederim.

kızlar sonunda listeleri hazırladım geldim. işyerimdede yapmam gerekenler var o yüzden çıkacağım.
deryacım ne yalan söyliyim canım melankoli kaç haftadır bizimle hani öyle yada böyle paylaşımıda oluyor kilo bildirimide yapıyor diye listeye aldım. canım bu demek değilki sen listede olmıcaksın. sakın alınma olurmu. bizimle yazışmaya devam net olayın çözülünce bol paylaşımla aramızda ol hayatım. biz seni bırakmak istemeyiz sende bizi bırakma,ilk boşlukta seni alırım listeye.
bu arada melankoli kilo alarak geri döndüğü için haftayı eskide kapattık. melankolim yanlış anlama hayatım senden sadece bol paylaşım yaparak ve bizleri gereksiz yere yüzüstü bırakmayarak bunu telafi etmeni istiyorum canım. yani kilo alıp almaman değil paylaşımınla ilgileniyorum.
ne yalan söyliyim geçen aylarda şişgo arkadaşımızda kilo alıp geldi yine böyle eksiye düştük bol paylaşım yaparım dedi ama bizi ekti malesef ozaman onada söyledim. sadece paylaşım bekliyoruz diye.
neyse güzel olacak inşallah.
kızlar herzaman söylüyorum hepde söylicem,paylaşım yapın yapılanları okuyun ve yoruma açık olanlara yorumunuzu yazın. öyle çok çok geçmişi okuyamasanızsa 1-2 sayfayı olsun okuyup cevaplayın lütfen .
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi akşamlar. :71: yarın görüşürüz.

İnanıyorum ki melankoli buralarda olacak ..
Spora da başlaması ayrı bir motive olur diye düşünüyorum.

Kızlar başladım cvplamaya msjlarınızı seri halde gelcek çok uzun diye wordde yazıp buraya ekliorum... en son da ne yedigimi yazıcam...

Üzme kendini cnm olur öyle arada…saglıklı beslenmiyordun ya alman normal ama şu kahvaltı alıskanlıgıyla falan umarım düzelir kısa zamanda… bakalım iyi diye duyumlar aldık ama üzüldüm acıkcası… durumlarımız da karışık olunca…hala inatçıyım, beklemicem diyip duruyorum ama icim icimi yiyor acıkcası…umarım askerlik onu biraz olgunlastırırda beni inandırabilir döndüğünde…14ünde teslim olması gerekiyor ama vasıta problemi yaşıyo.. otobüs 17saat… uçak desen yer yok…karısık yani yedekte bekliyor hala ucagı sanırım en erken pztrsi en gec Salı gondericez…

Cnm erkek arkdsım… dogrusu askerlik öncesi oldukca olaylıydı…yani ben gelecek düsünmeyen birini beklemem diyodum…ayrıca cok sessiz sakin,kimseyi kırmamaya çalısırken beni cok kırdı falan… böyle barıscak mıyız barısmayacak mıyız derken bi ayak üstü evlenme teklifi falan.. nebileyim garip oldu.. tabi hayır dedim..döndügünde görücez, once beni inandırmalı..ne kadar beklemicem seni sen askerdeyken desem de aklımda:(

Cnm çok sagol… kilonu sabitlemen de güzel bişi…aslında arada böyle sabitler koruyabildiğimizi göstermek adına cok iyi oluyor…
Senin de işin zormuş valla… evlendikten sonra asker yolu beklemek gerçekten zor olur… ne diyim cnm umarım yakın biyer cıkarda cok ayrı kalmazsınız…:(

teşekkür ederim cnm darısı hep beraber kilo vericemiz haftalara :):):)
herkesin krep yapası mı tuttu okadar cok cvp yazdım ki bide uykusuzluk kafam allak bullak:S
canım cekiyo yapmayın ama aksam aksam kalkıp yapıcam sonra:)

offf…ya varya aşure hastasıyım bayılırım….tabi bu hastalık bugdayı yasaklayınca bugdaysız aşure kim yapcak da yicem ohoooo…hem tadı da çıkmaz:( valla canım çekti.. bugün kime cvp yazdıysam süper şeyler yemiş acıktıımı anca siz yazınca anlıyorum :)
bi daha yersen şayet benm yerime de bikaşık ye olur mu:) ama kücük kaşık :)

Cnm sınavının ii gemcesine cok sevindim… insallah güzel bir not gelir devamında… benmki de hala acıklanmadı…
Bu arada kahvaltın benden alkış aldı söylemeden edemicem :):71:

fiyucecim merhaba :)) ne güzel yazılanları okuyup yorumlamışsın,ben şöyle bir göz gezdirdim sadece onda bile yoruldum :9:
bugün ne yediğimi yazayım;
kahvaltı : 1 muz ve bir saat sonra bir kepekli galeta
form çayı
ara : 2 kepekli galeta
öğlen : bir kase çorba iki dilim ekmek ve bol salata eşliğinde
bu arada bir saat spor (hoca canımıza okudu diyebilirim :62: )
ara: yarım elma
akşam : 2 kepçe çorba ve 2 karnabahar topundan yemek :)) anlamışsınızdır inş ne demek istediğimi
annem kardeşimin ısrarıyla irmik helvası yaptı bende az yedim ama pir porsiyon bile yoktur o yüzden rahatım...
asıl listeyi ben bozmuşum o eksiler ne o eksiler :14: adet dönemimde yaklaşıyor ve vücut tepki veriyor ama pes etmek yok spor artı beslenmeyle bu işi çözecem hatta çözecez inş. :64:

Canım bana da beklersin gibi geliyor.
Ama gelişmeleri bize de aktar ..
Sınav için teşekkür ederim çok iyi değildi ama beklediğimden iyiydi.
Boş verip çıkmak bile vardı aklımda ..
Kahvaltımı dün dediklerinden esinlendiğimi fark ettin mi:)

Aaaaa yeter canım cıktı valla daha da msj beklemeyin benden:60: arada gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın olurmu... kişi secerek yazmıyorum cvp verilcek tüm msjlara cvp vermek istedim sadece...unuttuysam affola malum suan bitkisel moddayım..

Arkdslar dün akşam yemegmi yazmamıştım...
tencerede yeşil mercimek + mısır makarnası beraber hasladım...tuzsuz yagsız az bişi yogurt kattım 1tabak yedim akşam yemegim buydu...

sonracıma hic uyumadım dedigim gibi...askerlik muhabbetleri...
sabah7 ye kadar bişi yemedim yani:34:
sonra sabah 7de okulda dersim var 8:30da die kahvaltı hazırlamakla ugraşamadım... 1tabak akşamkinin aynısından yedim... yok ya, bu bi tabaktan azdı...ama biraz tuz kattım tansiyonum düsmesin uykusuzum die..
sonra 1 kücük portakal
okulda 2nescafe sadece 1inde 2kesme seker attım uykusuzlugu bi şekilde yenmek ve halsiz kalmamak icin...
sonra saat14:30-15:00 gibi artk açlıktan mı uykusuzluktan mı bilmiorm elim kolum uyuştu.. eve de donmemistim daha dısarda bisi yiyemiyorum ya... 1.25tl lik lays cipsler varya, tuzlu diye ondan aldım yoksa ayran icsem uyurdum:( kızmayın arkdslar ama cidden güvenerek yediim şeylerden biri, inanın kuruyemişlerin bile cogunda un var...yarım pakete yakın yedim...yarısından fazlasını arkds yedi..
sora yarım kırmızı elma..

bu kadar.. evet akşam yemegi yemedim...canım da istemiyor...
hala uyumadım..yorgunum ama uyuyamıyorum da sadece gözlerim kurudu... sanırım stresten ne yemek ne uyku.. bide üstüne dişlerim acıyor sanırım gece dişlerimi cok sıkıyorum...
şimdi yukarı bakınca cok kalabalık göründü bi temize cekeyim yediklerimi:60:

1tabağa yakın haslanmıs makarna+yeşil mercimek karısımı (az tuzlu yagsız)
1kücük portakal
yarım pakete yakın lays (kücük boy paket ha 1.25tl lik olanlardan)
yarım elma...

ne kadar cok yiyorum öyle....

yoruldum yeter gari daa da bu kadar uzun cvp yazmıcam:63::60:

Ayy cidden harika yazmışsın uzun uzun :)
Çok hoşuma gitti.
Lays gitmemiş oraya onu sen de biliyorsun ..
Bir de takımda konuşma olmuştu makarna yoğurtla beraber kilo aldırıyordu diye bilgin olsun diye söyledim daha iyi bilenler açıklarlarsa seviniriz.

:60::60: bana genelde arkdslar firuze değil de sus firuze derler napiim:60: yorgun uykusuz aç farketmez her daim çenem olmadı klavyem susmaz:60::60:
inşallah hedeflerine ulasırsın cnm... ben spor yapamıyorum.. 2kere yüzfelci gecirdim...3.de kalıcı hasar riski var, haliyle kısın spora gitmek ıslak sacla cıkma ihtimali falan beni oyle korkutuyor ki yeltenemiyorum bile...ama bi ara mekik cekmeye baslamam lazım... midem kücüldükce gobegim gevşedi:59:

O gevezelik bende de var ..
Ama yazarken bazen yoruluyorum.
Severim ben geveze insanları hep öyle ol bence ...
Ovv aman dikkat et sağlık en önemlisi ama dediğin gibi mekik çekebilrisin veya bir alternatifte cd veya internetten spor videolarını izleyip yapabilirsin.

Kar fotoğraflarını da hemen paylaşayım dedim Neyneyse kar yok burada deyince :)
$100_4230.webp$100_4215.webp

çayım demleniyor canım kahvaltı istemiyor ama öğün atlamamak adına yiyeceğim
kızlar bu havada dışarı çıkmam lazım :50: ayyy çok soğuk ve canım çekmio ama elim mahkum buralarda olmazsam akşama görüşürüz :70:

Eki Görüntüle 113642 Eki Görüntüle 113640
şekercim bu tarafa da yağmış:) ancak bu kadar değil. beytepe yine güzel kar almış.

çayım demleniyor canım kahvaltı istemiyor ama öğün atlamamak adına yiyeceğim
kızlar bu havada dışarı çıkmam lazım :50: ayyy çok soğuk ve canım çekmio ama elim mahkum buralarda olmazsam akşama görüşürüz :70:
kahvaltıyı atlamamak adına bir şeyler atıştırırsın dosbacım. dışarda da güzel vakit geçirirsin inşallah. çok sıkı giyin canım, adet döneminin ilk günleri soğuğu sevmiyor.

neysecim çok şükür işim iptal oldu gibi bi tel. görüşmesi ile pazartesine kalacak gibi
ö.sonra arkadaşa gitcez ama çok yakın evi o sorun olmaz.... bizim burda da kar çok fazla beytepe kadar oldumu bilmem ama manzara güzel

karı severim çnk kış çocuğuyum ama iptal olmasına sevindim
sabah kahvaltımı hafif yaptım 3 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
zorla yedim

Son düzenleme:
teşekkürler dosbacım. ben de hallettim kahvaltı işini. yumurta, peynir, zeytin. zaman zaman sıkıcı oluyor ama pek de alternatifi yok.

günaydın kardeş takımcığım gününüz güzel geçşin inşallah.
neyneyşecim çok teşekkür ederim canım takıma yazmışşın ancak gördüm gelip teşekkür edeyim dedim canım inşallah daha nice verilmiş kiloları beraber kutlayalım . darışı kilo vermek işteyen tüm arkadaşlarımızın başına . öpüyorum canım .

aşumancım canım çok teşekkür ederim biricik arkadaşım gönlü güzel arkadaşım . 114 ten şonra 90 ı gördüm ya inşallah şizlerin deşteği motivaşyonu ile 70 ide görürürm Allahın izniyle canım ee 70 olayım da yeni şeneye beraber gelinlikte beğeniriz değilmi artık . malum çıtır gelin olunca iştediğim gelinliği giyerim inşallah . çok çok öpüyorum canım fazla kilolardan kurtulmak işteyen herkeze Rabbim yardım etşin kilo verme azmi verşin . görüşmek üzere canım .

günaydın kardeş takımcığım gününüz güzel geçşin inşallah.
neyneyşecim çok teşekkür ederim canım takıma yazmışşın ancak gördüm gelip teşekkür edeyim dedim canım inşallah daha nice verilmiş kiloları beraber kutlayalım . darışı kilo vermek işteyen tüm arkadaşlarımızın başına . öpüyorum canım .

aşumancım canım çok teşekkür ederim biricik arkadaşım gönlü güzel arkadaşım . 114 ten şonra 90 ı gördüm ya inşallah şizlerin deşteği motivaşyonu ile 70 ide görürürm Allahın izniyle canım ee 70 olayım da yeni şeneye beraber gelinlikte beğeniriz değilmi artık . malum çıtır gelin olunca iştediğim gelinliği giyerim inşallah . çok çok öpüyorum canım fazla kilolardan kurtulmak işteyen herkeze Rabbim yardım etşin kilo verme azmi verşin . görüşmek üzere canım .
günaydın ferihancım sana da. maşallah çok güzel gidiyorsun:nazar: dikkatimi çekmemesine imkan yok:) gelinliğinle de görürüz inşallah seni canım. :16:

neysecim çok şükür işim iptal oldu gibi bi tel. görüşmesi ile pazartesine kalacak gibi
ö.sonra arkadaşa gitcez ama çok yakın evi o sorun olmaz.... bizim burda da kar çok fazla beytepe kadar oldumu bilmem ama manzara güzel

gunaydın
ankara bembeyaz gune uyandı
esımde sımıt poğaca almaya gıtı kahvaltılık
bakalım dun odul olarak kacırdım bugun toplayacagım

selam kızlar.
geldim ama çok fazla takılamıcam üzgünüm işlerimi halledeip çıkmam lazım. havada berbat durumda yağmur ve fırtına var.
önemli olayı yazıp gideceğim sonra ilk fırsatta burdayım.
yılbaşı çekilişine biliyorsunuz seda girerim dedi kaç gündür kallisteye mesaj atmasını bekliyorum ama atmadı. şimdi kalliste ablaya yazıcam eğer yarına kadar adres bilgilerini göndermezse onu beklemicek çekilişi yapacak. artık 5 kişi arasında olur çekilişimiz.
ad1-ela-nur-masal ve reyhan.
bence çok güzel olacak çok güzel ciciler alıcam inşallah.
hadi bakalım ben kaçıyorum ilk fırsatta buradayım canlar. :54:

kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu :(
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay

oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım

herkese cok teşekkürler öncelikle kızlar halla kötüyüm gecmedi 15gün sürermmiş en az ama böyle nasıl yaşarım bilmiyorum coğu sey yasak baktımm yağlı,baharatlı,asitli,kahve ,gaz yapacak turunçgiller portakal,mandalina:39: sanırım ben mandalina maduruyumm:18::39: bu hafta cok yemiştim cok asit varmış dikkat edin amann kızlar stres baş düşmanıymış bu aralalar zaten stresliyim olur olmıcak kişiler yüzünden kendi sağlığımı bozuyorumm:26: işte inş ilaçlar fayda eder yoksa bu ağrı ne uyuyutuyo ne yediriyoo ne yatırıyoo yememem iyide zor yiyorum yesemde ağrıcak psikilojisi var kilo veririm böyle giderse ciddi sekildee:18:
herkesi öpüyorummmm:21:
kilo veren bütün arkdaşlaı tebrik ediyorumm:65:
:58::58::58:

cnm ülser vs gibi hastalıklarda illaki yasaklar oluyor... uymak zorundasın saglıgın icin.. bak bana...şuan bi lokma suböreği için neler vermezdim...ama bugday yasak ve ben kendi yapısmayan tutmayan lanet unumla ugrasmamak icinyememeyi tercih ediyorum...sen kendine dikkat et önce...umaırm kısa zamanda düzelir..:(
acemi birliğinde çok bir şey olmuyor canım. onlar genelde askeriyenin içinde kalırlar zaten. benim eşimin acemisi kırklareli, usta birliği ise balıkesir oldu. hep aynı yerde kalmayabiliyorlar yani. sizinki şimdiden belli mi? ayrıca kısa dönem olması da iyi bir şey, çabuk geçer Allahın izniyle.

teşekkür ederim cnm... benm bildigim kısa dönem askerlik yapanların yerleri degismiyor hep ordalar, cunku egitim birliği de degil piyade... bakalım 1gün gec gidicek vasıta bulamadı, malum otobüs 17saat uçakta ancak 1.gun sonrasında bilet var... 1gün gec girip 1gün geç cıkıcak...
menüyü yazalım, gün iyiydi de akşam aniden bir yemek teklifi geldi o işi bozdu:59:

kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 küçük simit ve 1 kurabiye. smit ve kurabiye ödülümdü. kilo verirsem yiyeceğim demiştim:76: kaç gündür yüzüme bakıyorlardı:1: ceza da verilecekse razıyım yani:3:
ara: 1 hurma, 1mandalina, 1 kase nar ve 1 elma:26: (hazırda öğle yemeğim yoktu, bunların bir kısmını yemek olana kadar mecburen yedim)
öğle: 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 portakal
akşam: (davette) 1 kase mercimek çorbası, pilav-mantar-kavurma. bu içlü de ikişer kaşık halinde falandı. ayrıca salata vardı. ekmek yemedim. börek vardı yemedim. cacık da içmedim:76: yeni gelin bir bayanda da yememek olmazdı bence:)

tepe taklak bir menü oldu ama yapacak bir şey yok:2:
cnm gözüme okadar cok görünmedi...açıkçası yedigin hamur işi de sadece sabah.. oyüzden gündüz yenen seyler zaten cabuk yakılıyor.. bence bozulmuş düşünme:)

ii geceler kızlar
firuze herkese cevap yazmış topic şenlenmiş...Allah kavuştursun canım
neysecim seninki de az kalmış...

akşam yemeği yemedim :)) kendimi tebrik ediyorum
sinemaya gittik mısır yemedim kendimi tebrik ediyorum

biraz önce 1 elma 1 mandalina yedim
adet oldum ve karnım ağrıyo...yavaş yavaş yatıyorum
valla helal olsun dosbaa:) ben olsam hayatta mısırsız film izlemem.. tüm gün aç kalırım ama gene de yerim yani tebrik ederim azmini:71:çiçeği hakettin:34:
cnm uyuyamıodum..üstüne stres vs olunca dedim bari burası biraz hareket kazansın...bide zaten herkes böyle bol bol yazsa feci egleniriz di mi:34:
karı severim çnk kış çocuğuyum ama iptal olmasına sevindim
sabah kahvaltımı hafif yaptım 3 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
zorla yedim
benmde hic istahım yok..bişi yiyesim bile gelmio... aksam da arkdslarla dısarı cıkma planı var..diyorum ki iştahım yokken yemeyim bari..nası olsa bi kız arkdsmda bende kalcak, beraber tavuk salata falan yaparız demstik.. ona mı bıraksam...cidden bişi yiyesim yok:(

teşekkür ederim cnm... benm bildigim kısa dönem askerlik yapanların yerleri degismiyor hep ordalar, cunku egitim birliği de degil piyade... bakalım 1gün gec gidicek vasıta bulamadı, malum otobüs 17saat uçakta ancak 1.gun sonrasında bilet var... 1gün gec girip 1gün geç cıkıcak...

cnm gözüme okadar cok görünmedi...açıkçası yedigin hamur işi de sadece sabah.. oyüzden gündüz yenen seyler zaten cabuk yakılıyor.. bence bozulmuş düşünme:)
aynı yerde de kalması olası tabi canım. ama teslim olduklarında belli oluyor kalıp kalmayacağı veya gidecekse nereye gideceği. her koşulda Allah sabır versin. beklemeyeceğim falan demişsin ona ama bana bekleyecekmişsin gibi geldi:)
o 1 gün bile çok önemli oluyor bazen ama sizin elinizden bir şey gelmez. mesafe çok maalessef.
menü yorumun için de teşekkür ederim canım:16:ben akşamları yememeye o kadar alıştım ki akşam yemeği yemek bana kaçamak gibi geliyor artık:1:
kahvaltıyı atlamamalısın canım. akşam kaçamak ihtimali olsa bile günlük rutinimizi bozmamamız gerektiği kanaatindeyim ben.

HAftaya çarşamba gideceğim ama bugün birisi sende çok etksii olmaz çok yağ dokun yok dedi moralim bozuldu ..

Canım bana da beklersin gibi geliyor.
Ama gelişmeleri bize de aktar ..
Sınav için teşekkür ederim çok iyi değildi ama beklediğimden iyiydi.
Boş verip çıkmak bile vardı aklımda ..
Kahvaltımı dün dediklerinden esinlendiğimi fark ettin mi:)

Ayy cidden harika yazmışsın uzun uzun :)
Çok hoşuma gitti.
Lays gitmemiş oraya onu sen de biliyorsun ..
Bir de takımda konuşma olmuştu makarna yoğurtla beraber kilo aldırıyordu diye bilgin olsun diye söyledim daha iyi bilenler açıklarlarsa seviniriz.

O gevezelik bende de var ..
Ama yazarken bazen yoruluyorum.
Severim ben geveze insanları hep öyle ol bence ...
Ovv aman dikkat et sağlık en önemlisi ama dediğin gibi mekik çekebilrisin veya bir alternatifte cd veya internetten spor videolarını izleyip yapabilirsin.
Eki Görüntüle 113642 Eki Görüntüle 113640
bana da beklerim gibi geliyor:59: bakalım cnm 1gün geç teslim olcak vasıta yüzünden...
boş kagıt vermekten nefret ediyorum iyi olmuş senin icinde:)
bu arada senin bu resmdeki kişinin sen olduğunu düşünürsek... sana bas bas bağırmak istiyorum:47: manyak mısın yaa ne kavitasyonu bacaklara falan baksana fıstık gibi hatunsun aaaaaaa:77::77:

kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu :(
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay

oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım

ohhh hamur işleri akmışşş:45::45: aman diim dombilicim aman.. dikkat...
bence öglen bisi yememek yerine meyve yiyebilrsn ki akşam aşırı yüklenme yemege...ama akşam ekmek yemesen pek bi güzel olur gibi:77:

şimdi gelelim bana... gece2-3gibi yattım kızlar..saat11-12gibi gece sanırım acıktım diyerek yarım tabak yesilmercimek makarna karısımı yedim... yagsız tabi ama biraz tuz döktüm cünkü resmen tansiyon yerlerdeydi...

kalktım11de...2gun uyumamıs biri için az bi uyku olsa gerek...hala boynum agrıyor anlamıs degilm bu ense agrısı tansiyondan mı yoksa yorgunluktan mı çözemedim...
bişi yemedim..aç diilim, ya da açım ama hissetmiyorum... o yüzden yiyesm de gelmedi...ama birazdan gidip mutfaga peynir tırtıklamayı düşünüyorum...
bugün hep arkdslarlayım aksam bi asker arkdsı yollucaz,aynı zamanda aksam dısarı da cıkcaktık..anlıcanız gece de ugrayamayablrm..kusura bakmayın olur mu...:71:

Back