07.12.2010
sabah
tam tahıllı üzerine beyaz peynir sürülmüş bir dilim ekmek
5 zeytin
1 kaşık pekmez
öğlen
kumru sandwich,yoğurt
ara çikolata
offf fena dağıttım bugün napıcam bilmem yine göbiş çıktı.ben rejim yapamıyorum çok başarısızımmmmm offff.yedim kumruyu,çikolatayı
afiyet olsun canım sende güzel beslenmişinnasılsınız kızlar bakamıyorum işim cok ben anlamıyorum neden 1gün temiz durmuyoo bu evv anlatsam aklınız sasarr bıktım valla yap yap aynııı
biraz dursun dediğimdee katlanarak coğalıyoo sankii 1oda yapsam diğeri kalıyoo diğerini yapsam öbürü kirleniyoo bu ara cok yoruluyorum neden acaba cnm yapmak istiyoo spnra içime sıkıntı geliyoo bırakıyom tekrar başlıyyom yine aynıı yoruluyorum hemen yaşlandım mı nee
yemek konusuna gelincee dün eşim pohca felan yaparmısın dedi istek gelmiş arkdaşlarından yemekten sonra bide onlarla uğraştım yattığımd 1di ela gece hiç uyumadı ağlayarak uyandıı eşim gitti perşembeye kadar yokk 2tepsi pohca yaptım yesinler 2tane kendime bıraktım olursa yerim diyeee:18:
dün akşam ,
kıymalı sehriye corbası
4kaşık pırasa yemeği
1dilim ekmek
sabah 1tane poğca
nescafe 1tane mandalina
öğlen
1dilim ekmek
3 kaşık pırasa yemeğii
asumancım ben bu aralar bakamıyorum işlerimden bide elayla ilgilenemediğimi fark ettim izinli olayım yine sizi takip ederim cünkü yorum felaan fazla yapamıyorumm takımın motivasyonunu düşürüyorum gibi geliyoo kendimi topladığımda başlarım yine bakarım ama takipte olurum vakit buldukca yazarımm
buarada cekiliş belli olmadımı daha
Allah şifa versin canım ya üzüldüm şimdiSelamlar bayanlar nasılsınız bakalım benim ağrılarım hala devam ediyor o yüzden bilgisayar başında fazla kalamıyorum
bugün eşim yurtdışına gidiyor kızımında aşısı var ona gidecem
allahım bu ağrıyla napacam bilmiyorum doğru düzgün yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum akşam 2 kaşık barbunya yedim sabahda 1 dilim ekmek midem almıyor
bol şekilde su içiyorum inş şu ağrım geçerde bende rahatlarım
afiyet olsun canımsabah spordaydım. geldim yemekti falandı filandı anca oturdum kızlar. duşa girmeden okuduğum kısma da yorum yazdım. dün akşam uyumuşum, yediklerimi şimdi yazayım.
dün,
kahvaltı: peynir, 2 zeytin, bol marul ve 2 lokma ekmek.
ara: 1 elma, 1 mandalina, 1 hurma
öğle: 1 kase yayla çorbası ve zeytinyağlı karnabahar. misafirlerden kalanlar halen bitmedi:))
ara: 2 kupa yeşil çay
ara: 2 elma, 1 portakal. elmalar ufaktı, bozulmak üzere oldukları için 2 tane yedim ve hala 2 tane var.
akşam: buharda haşlanmış brokoli, sarımsaklı yoğurtla.
bol su içtim. başka da bir şey yemedim diye hatırlıyorum.
geçmiş olsun kaptan dikkat et kendinekızlar biraz rahatsızım,bakamıyorum,yazamıyorum.kendimi iyi hissedince gelirim.
evet canım ya hem kumru hem çikolata olmamış07.12.2010
sabah
tam tahıllı üzerine beyaz peynir sürülmüş bir dilim ekmek
5 zeytin
1 kaşık pekmez
öğlen
kumru sandwich,yoğurt
ara çikolata
offf fena dağıttım bugün napıcam bilmem yine göbiş çıktı.ben rejim yapamıyorum çok başarısızımmmmm offff.yedim kumruyu,çikolatayı
yarısarak kılo vermek guzel ben esımle kılo verme yarısına gırem o kazanırHosgeldin aramiza kardes.kizlar hepiniz yazdiklarini okumaya calisiyorum malum bizim int baglanmadi hala..cep tlf nundan takip ediyorum sizleri. Ben de buyk bir kilo verme heyecani basladi cunku evde ki beyefendi (esim) ile kilo verme yarisina basladik. Sonucunda mukemmel bir odul olacak ins. Aramizda 10 kilo var eger o benim kiloma ulasirsa o kazanacak tabi bende zayiflarsam aramizda ki klo mesafesini acmis olacagim. Simdiden cok heyecan geldi arkadaslar. İddaya girmekte guzelmis. Masal grup arkadasim nasilsin? Takip ediyorum seni aralkta insallah istedigimiz kiyafetleri giyecegiz. Ben su saglk problemlerini bir atlatayim daha iyi olacak ins. Oruc tutan arkadaslar sizleri de tebrik ediyorum ben de baslayacagim borclarim var zatengorusmek uzere
Kızlar merhaba ..
Bir sınavı daha atlattım ..
Cuma bir dahaki bakalım ...
Siz nasılsınız?
Fderyacım grup arkadaşım iyiyim saol sen nasılsın?
İnşallah gireceğiz tabi ..
Farkediyorum zaten gelişmeler olduğunun ..
Bu arada ayın 15inde kavitasyona başlayacağım ..
Nihancım dediğin gibi herkes yoğun sanırım bu sıralarda ..
Sınavım çok iyidi ..
Ve çook mutluyum bugün kızlar ..
yap canım yapSaol Nihancım ..
Azıcık dans ettim
Akşam da koşmaya çıkarım saçlarıma bakım da yapacağım ..
valla bilmiyorum ben bi google amcaya sor istersen belki o bilirKızlar Ankara- İzmir arası trenle kaç saat bilen var mı?
Sınavım çok iyidi ..
Ve çook mutluyum bugün kızlar ..
Yediklerimi yazayım ..
Sabah: Kepekli ekmekten yapılmış peynirli tost
Ara kaçamak : browni ( bitkindim tatlı almadan kendime gelemeyecektim ve sınavım vardı)
Öğlen: Salep
Ara: mandalina
Ara: 3 tane çubuk kraker
Akşam: salata
ne kadar az yemişsin bugün
ne kadar az yemişsin bugün
kızlar ıftarımı yaptım
3 yk bezelye 1/2 dılım ekmek
1/2 kase yogurt
1 fıncan y. cay
evet kacamaklar olunca ınsan sucluluk duyuyor ben ertesı gun ekmek yemıyorumBrowni yediğim için suçluluk hissettim ondan öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?