• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
diyorum ama kimsecikler de yok kimse gelmiyor artık

öğle yemeğim
5yk nohut yemeği
1 dilim ekmek
birkaçtane minik salata turşu
sanırım herkes yogun
nıhan 5 yk nohut ıraz fazla degıl mı?
nohut :emir_bebek:baklıyat daha kalorılı dıye bılıyorum
gercı ekmekte ır dılım yemıssın sanırım dengeler
tusu cok sevıyorrum nohur kuru fasulyenın yanınada cok yakısıyor ama bende tuzlu gıdalar tansıyonumu yukseltıyor vede sıslık yapıyor ödemlerı atmakta cok zorlanıyorum

sanırım herkes yogun
nıhan 5 yk nohut ıraz fazla degıl mı?
nohut :emir_bebek:baklıyat daha kalorılı dıye bılıyorum
gercı ekmekte ır dılım yemıssın sanırım dengeler
tusu cok sevıyorrum nohur kuru fasulyenın yanınada cok yakısıyor ama bende tuzlu gıdalar tansıyonumu yukseltıyor vede sıslık yapıyor ödemlerı atmakta cok zorlanıyorum

5 yemek kaşığı kız yemek kaşığı ne kadar olcakki yarım tabak bişey tatlım..
pilavda yemedim yanında 1 dilim ekmek yedim .
ben salata turşusuna bayılırım bana dokunmuyor.
evet herkez yoğun bu aralar:97:

yuruysum ıftardan sonraya kaldı mekık cektım
25 duz
25 sag capraz
25 sol capraz
Hosgeldin aramiza kardes.kizlar hepiniz yazdiklarini okumaya calisiyorum malum bizim int baglanmadi hala..cep tlf nundan takip ediyorum sizleri. Ben de buyk bir kilo verme heyecani basladi cunku evde ki beyefendi (esim) ile kilo verme yarisina basladik. Sonucunda mukemmel bir odul olacak ins. Aramizda 10 kilo var eger o benim kiloma ulasirsa o kazanacak tabi bende zayiflarsam aramizda ki klo mesafesini acmis olacagim. Simdiden cok heyecan geldi arkadaslar. İddaya girmekte guzelmis. Masal grup arkadasim nasilsin? Takip ediyorum seni aralkta insallah istedigimiz kiyafetleri giyecegiz. Ben su saglk problemlerini bir atlatayim daha iyi olacak ins. Oruc tutan arkadaslar sizleri de tebrik ediyorum ben de baslayacagim borclarim var zaten:17: gorusmek uzere

yuruysum ıftardan sonraya kaldı mekık cektım
25 duz
25 sag capraz
25 sol capraz
Hosgeldin aramiza kardes.kizlar hepiniz yazdiklarini okumaya calisiyorum malum bizim int baglanmadi hala..cep tlf nundan takip ediyorum sizleri. Ben de buyk bir kilo verme heyecani basladi cunku evde ki beyefendi (esim) ile kilo verme yarisina basladik. Sonucunda mukemmel bir odul olacak ins. Aramizda 10 kilo var eger o benim kiloma ulasirsa o kazanacak tabi bende zayiflarsam aramizda ki klo mesafesini acmis olacagim. Simdiden cok heyecan geldi arkadaslar. İddaya girmekte guzelmis. Masal grup arkadasim nasilsin? Takip ediyorum seni aralkta insallah istedigimiz kiyafetleri giyecegiz. Ben su saglk problemlerini bir atlatayim daha iyi olacak ins. Oruc tutan arkadaslar sizleri de tebrik ediyorum ben de baslayacagim borclarim var zaten:17: gorusmek uzere

+

inş kazanırsın canım :1:

nasılsınız kızlar bakamıyorum işim cok ben anlamıyorum neden 1gün temiz durmuyoo bu evv anlatsam aklınız sasarr bıktım valla yap yap aynııı
biraz dursun dediğimdee katlanarak coğalıyoo sankii 1oda yapsam diğeri kalıyoo diğerini yapsam öbürü kirleniyoo bu ara cok yoruluyorum neden acaba cnm yapmak istiyoo spnra içime sıkıntı geliyoo bırakıyom tekrar başlıyyom yine aynıı yoruluyorum hemen yaşlandım mı nee:52:
yemek konusuna gelincee dün eşim pohca felan yaparmısın dedi istek gelmiş arkdaşlarından yemekten son:52:ra bide onlarla uğraştım yattığımd 1di ela gece hiç uyumadı ağlayarak uyandıı eşim gitti perşembeye kadar yokk 2tepsi pohca yaptım yesinler 2tane kendime bıraktım olursa yerim diyeee:18:
dün akşam ,
kıymalı sehriye corbası
4kaşık pırasa yemeği
1dilim ekmek

sabah 1tane poğca
nescafe 1tane mandalina
öğlen
1dilim ekmek
3 kaşık pırasa yemeğii

asumancım ben bu aralar bakamıyorum işlerimden bide elayla ilgilenemediğimi fark ettim izinli olayım yine sizi takip ederim cünkü yorum felaan fazla yapamıyorumm takımın motivasyonunu düşürüyorum gibi geliyoo kendimi topladığımda başlarım yine bakarım ama takipte olurum vakit buldukca yazarımm
buarada cekiliş belli olmadımı daha

teşekkür ederim neyneyse o zaman yarın bir telefonla öğreneyim bakalım.
Hangi üniversitede okudun sen?
Yoksa eşinle orada mı tanıştınız?
Odtüdeydi değil mi eşin?
eşim odtü mezunu masalcım. odtüde çalışmıyor. ankara dışına gidip geliyor(du). geldiği zaman hangi üniv. olacak belli değil. eşimle aynı üniversiteden değiliz. bir arkadaş vesile oldu tanıştık:) ben çankaya mezunuyum canım.

Niye kimsecikler yok ki ..
Sporumu yaptım bilginize ..
Cezamı tamamlamış bulunmaktayım ..
ben oğluşla uyuyakaldım, gelemedim. cezanı da uygulamışsın, tebrikler canım.:46:

Yarım saat dans ettim ve 1.5 litre su içtim 2 ye tamamlamaya çalışıyorum
yaw ne hareketli bir gece geçirmişsin:))
herkeze iyi geceler kızlar :))
resmen başım şişti derse bakmaktan,haftasonu sınavım var inş. iyi geçer,o yüzden bu hafta pek bakamayabilirim topiğe (gerçi dayanamam ben ):90:
neler yedğimi paylaşayım;
kahvaltı : 2 dilim ekmekle kaşarlı yağsız tost ve şekersiz çay
ara: 2 kepekli galeta
bir kapiçino :))
öğlen : 2 kepçe kereviz çorbası , 3 yemek kaşığı pazı kavurması yarım dilim ekmekle ve yanında roka salatası
ara: bir adet küçük nar
akşam : haşlanmış patatesten kavurma bol maydanozlu yanında da bir bardak tuzsuz ayran
ara : 6 kaşık yoğurt
geçmişe bakıp okuma fırsatım olmadı ama yarın inş. bakacam (merakta et:90:miyor değilim hani:61:
sınavında başarılar canım. ben de diğer haftasonu ales'e gireceğim yusuf yusuf oldum şimdiden:18:
beslenmen güzel duruyor. patates kavurması umarım az yağla yapılmıştı:97: kereviz çorbasına bayılırım ben:81:

günaydın kızlar.herkes iyidir inşallah. bende iyiyim çokşükür. dün işlerimin yoğunluğu yüzünden çok fazla burada olamadım malesef yoğunluğum devam ediyor ama bugün daha sakinim.
dün yoğun olduğum ve gelen giden çok diye öğle yemeğimde tost yedim,birde hızlı hızlı yedim,
akşam yemeğimde bol salata vardı.

bu sabah kahvaltıda,yumurta,peynir, 1 dilim ekmek vardı. birazcık reçek ve tereyağda vardı.:))

biraz geçmişe bakayım buralarda olacağım.
tostu zaten yağsız yaptırmışsındır canım. gerçi bu koşturmacada erimiştir bence. sabahki tereyeğ reçel de birazcık demişsin, problem yok:81:

Selamlar bayanlar nasılsınız bakalım benim ağrılarım hala devam ediyor o yüzden bilgisayar başında fazla kalamıyorum
bugün eşim yurtdışına gidiyor kızımında aşısı var ona gidecem
allahım bu ağrıyla napacam bilmiyorum doğru düzgün yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum akşam 2 kaşık barbunya yedim sabahda 1 dilim ekmek midem almıyor
bol şekilde su içiyorum inş şu ağrım geçerde bende rahatlarım

Kızlar merhaba ..
Bir sınavı daha atlattım ..
Cuma bir dahaki bakalım ...
Siz nasılsınız?
Fderyacım grup arkadaşım iyiyim saol sen nasılsın?
İnşallah gireceğiz tabi ..
Farkediyorum zaten gelişmeler olduğunun ..
Bu arada ayın 15inde kavitasyona başlayacağım ..
Nihancım dediğin gibi herkes yoğun sanırım bu sıralarda ..

Neyneysecim hiç sorma ya ..
Son zamanlarda sıkılıyorum diye full doldurdum zamanımı şimdi de yoruluyorum çıkmamaya çalışıyorum bir yere ..
Bir de şey sorsam :1:
Hanımlar lokalinin yeni yıl kayıtları başladı mı?

Nurcum çok geçmiş olsun ..
Umarım bir an önce geçer ağrıların da rahatlarsın..

sabah spordaydım. geldim yemekti falandı filandı anca oturdum kızlar. duşa girmeden okuduğum kısma da yorum yazdım. dün akşam uyumuşum, yediklerimi şimdi yazayım.

dün,

kahvaltı: peynir, 2 zeytin, bol marul ve 2 lokma ekmek.
ara: 1 elma, 1 mandalina, 1 hurma
öğle: 1 kase yayla çorbası ve zeytinyağlı karnabahar. misafirlerden kalanlar halen bitmedi:))
ara: 2 kupa yeşil çay
ara: 2 elma, 1 portakal. elmalar ufaktı, bozulmak üzere oldukları için 2 tane yedim ve hala 2 tane var.
akşam: buharda haşlanmış brokoli, sarımsaklı yoğurtla.

bol su içtim. başka da bir şey yemedim diye hatırlıyorum.

Kızlar merhaba ..
Bir sınavı daha atlattım ..
Cuma bir dahaki bakalım ...
Siz nasılsınız?
Fderyacım grup arkadaşım iyiyim saol sen nasılsın?
İnşallah gireceğiz tabi ..
Farkediyorum zaten gelişmeler olduğunun ..
Bu arada ayın 15inde kavitasyona başlayacağım ..
Nihancım dediğin gibi herkes yoğun sanırım bu sıralarda ..
geçmiş olsun canım, bir sınavın daha gitmiş. inşallah iyi geçmiştir.
kavitasyon işine de atılacaksın yani:)) helal olsun yaw.

Neyneysecim hiç sorma ya ..
Son zamanlarda sıkılıyorum diye full doldurdum zamanımı şimdi de yoruluyorum çıkmamaya çalışıyorum bir yere ..
Bir de şey sorsam :1:
Hanımlar lokalinin yeni yıl kayıtları başladı mı?

Nurcum çok geçmiş olsun ..
Umarım bir an önce geçer ağrıların da rahatlarsın..
benim gittiğim elvankentteki 13 aralıktan itibaren başlayacak diye duyuru asmış. diğerleri de aşağı yukarı yakın tarihler olur diye düşünüyorum.

sabah spordaydım. geldim yemekti falandı filandı anca oturdum kızlar. duşa girmeden okuduğum kısma da yorum yazdım. dün akşam uyumuşum, yediklerimi şimdi yazayım.

dün,

kahvaltı: peynir, 2 zeytin, bol marul ve 2 lokma ekmek.
ara: 1 elma, 1 mandalina, 1 hurma
öğle: 1 kase yayla çorbası ve zeytinyağlı karnabahar. misafirlerden kalanlar halen bitmedi:))
ara: 2 kupa yeşil çay
ara: 2 elma, 1 portakal. elmalar ufaktı, bozulmak üzere oldukları için 2 tane yedim ve hala 2 tane var.
akşam: buharda haşlanmış brokoli, sarımsaklı yoğurtla.

bol su içtim. başka da bir şey yemedim diye hatırlıyorum.

Menü harika olmuş ..
Karnıbahar brokoli ohh sağlığa gel :)
Ben de yarın yapacağım karnıbahar inşallah ..

geçmiş olsun canım, bir sınavın daha gitmiş. inşallah iyi geçmiştir.
kavitasyon işine de atılacaksın yani:)) helal olsun yaw.

benim gittiğim elvankentteki 13 aralıktan itibaren başlayacak diye duyuru asmış. diğerleri de aşağı yukarı yakın tarihler olur diye düşünüyorum.

Bakalım işe yarayacak mı?
Bölgesel olması benim için çok büyük bir avantaj ..
7-8 cm incelsem basenlerden çok güzel olacak ..
Spordan başka aktivitelerinle ilgilendin mi hiç nasıllar ?
Bu sene kayıt olayım diyorum ben de ..
kızlar biraz rahatsızım,bakamıyorum,yazamıyorum.kendimi iyi hissedince gelirim.

Geçmiş olsun kaptancığım kendine dikkat et ..

Selamlar bayanlar nasılsınız bakalım benim ağrılarım hala devam ediyor o yüzden bilgisayar başında fazla kalamıyorum
bugün eşim yurtdışına gidiyor kızımında aşısı var ona gidecem
allahım bu ağrıyla napacam bilmiyorum doğru düzgün yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum akşam 2 kaşık barbunya yedim sabahda 1 dilim ekmek midem almıyor
bol şekilde su içiyorum inş şu ağrım geçerde bende rahatlarım

geçmiş olsun canım ,Rabbim şifa verir inşallah

07.12.2010
sabah
tam tahıllı üzerine beyaz peynir sürülmüş bir dilim ekmek
5 zeytin
1 kaşık pekmez
öğlen
kumru sandwich,yoğurt
ara çikolata
offf fena dağıttım bugün napıcam bilmem yine göbiş çıktı.ben rejim yapamıyorum çok başarısızımmmmm offff.yedim kumruyu,çikolatayı :43::43::43::43::43::43:

Kızlar şunun tatlılığına bakın ya :54:

Eklentiler

• $1258667894855.webp
    $1258667894855.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 30
07.12.2010
sabah
tam tahıllı üzerine beyaz peynir sürülmüş bir dilim ekmek
5 zeytin
1 kaşık pekmez
öğlen
kumru sandwich,yoğurt
ara çikolata
offf fena dağıttım bugün napıcam bilmem yine göbiş çıktı.ben rejim yapamıyorum çok başarısızımmmmm offff.yedim kumruyu,çikolatayı :43::43::43::43::43::43:

İlk kural moralimizi bozmamak değil mi ?
Hiç sıkma canını evet kumru hiç gitmemiş oraya ama bir cezayla eritilebilir.

Back