Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun.kızlar biraz rahatsızım,bakamıyorum,yazamıyorum.kendimi iyi hissedince gelirim.
bence bu şey bölgesel incelme sağlarsa tam senin aradığın şey. snin aslında çok aşırı bi kilo problemin yok. incelmeyi sağlarsan sadece kilonu korumaya çalışırsan yeterli bence.Menü harika olmuş ..
Karnıbahar brokoli ohh sağlığa gel :)
Ben de yarın yapacağım karnıbahar inşallah ..
Bakalım işe yarayacak mı?
Bölgesel olması benim için çok büyük bir avantaj ..
7-8 cm incelsem basenlerden çok güzel olacak ..
Spordan başka aktivitelerinle ilgilendin mi hiç nasıllar ?
Bu sene kayıt olayım diyorum ben de ..
canım geçmiş olsun.
bence bu şey bölgesel incelme sağlarsa tam senin aradığın şey. snin aslında çok aşırı bi kilo problemin yok. incelmeyi sağlarsan sadece kilonu korumaya çalışırsan yeterli bence.
ben başkaca bir ilkyardım kursuna gittim ama sadece teoriydi. pratik olmayınca unuttum bile. başka da o ahşap boyama gibi şeyler var ama ben onları denemedim.
bu arada tcdd'nin sayfasında şunu buldum:
İZMİR MAVİ trenleri, Ankara - Alsancak - Ankara arasında her gün işlerler.
HAREKET SAATLERİ :
Ankara K: 19.50 - Alsancak V: 09.02
Alsancak K: 19.45 - Ankara V: 09.29
gece 1.5 gıbı 3 dılım salcalı ekmek yemıstım ama az once 1/4 KANgal sucuk ve 2 dılım ekmekte yedım sahurda sadece su ıcerımAllah kabul etsin ..
Sahurda yemiş miydin?
Gerçekten işe yararsa bölgesel incelebilirsem bir daha kilomu korumaya çalışacağım sporla ..
İnşallah yarar bakalım göreceğiz ..
Yüzme havuzuna falan gittin mi hiç nasıldır ki?
Uzunmuş baya yol ..
İzmire gitme planım var ama yol çok geliyor ..
gece 1.5 gıbı 3 dılım salcalı ekmek yemıstım ama az once 1/4 KANgal sucuk ve 2 dılım ekmekte yedım sahurda sadece su ıcerım
kılo verdıken sonra orumak kolay bır verelımde
ızmıre otobusle gece yolculugu olursa 8 saat
aslında en guzelı ubak 3 ay onceden bılet alınırsa otobusle aybı fıata gelıyor
evlendımız sene 1 ayda bır gıdıoduk
Masalcım,
havuza ben gitmedim ama annem gitti. gayet temiz olduğunu söylemişti. yaz döneminde gittiği için kalabalıkmış. kış döneminde o kadar kalabalık olacağını sanmam.
tren yolculuğu çok uzun izmire canım:)) bu kadar uzun yol ne kadar edebi olur bilmiyorum:96:
menüm:
kahvaltı: peynir, 4 zeytin ve ekmek
ara: elma, hurma ve mandalina
öğle: 3 kaşık kısır ve hamsi buğulama
ara: 2 kupa yeşil çay
ara: 2 elma 1 mandalina e 1 kase nar
akşam: salata
yüzme ücretleri farklı oluyor canım. o yüzden ben tam bilmiyorum. normalde 100 tl ama dediğim gibi yüzme daha pahalı ve yıllık değil de aylık ücretle çalışıyorlar diye biliyorum.Yüzesim de çok var :)
Bakalım önümüzdeki hafta kayıt olayım diyorum
Ücretlerini biliyor musun acaba?
Ben sana çok şey soruyorum sanırım ya ..
Uff bilemedim valla.
Gece uyurum zaten diyorum ama bakalım.
16 sında gidecektim yılbaşını mı beklesem diyorum.
Kız aç kalmışsın bugünn ...
Yememişsin neredeyse bir şey .
yüzme ücretleri farklı oluyor canım. o yüzden ben tam bilmiyorum. normalde 100 tl ama dediğim gibi yüzme daha pahalı ve yıllık değil de aylık ücretle çalışıyorlar diye biliyorum.
az mı olmuş diyorsun bugün? aslında ben balıktan yiyecektim daha ama artık vicdan azabı oluyor, fazla mı yedim diye?
sporunu da yapmışsın, beslenmeyi de görüyorum ama bu aralar seni mazur görüyorum.:97:
aynen bende çok mutlu oluyorumAma ben çikolata yiyince mutlu oluyorum .
Ciddi anlamda direk sırıtma moduna geçiyorum enerjik oluyorum falan ..
İnsanlar da fark etti biraz suratım asılsın çikolata alıp geliyorlar ama bilmiyorlar ki ben onun için ceza alabilirim![]()
Ama ben çikolata yiyince mutlu oluyorum .
Ciddi anlamda direk sırıtma moduna geçiyorum enerjik oluyorum falan ..
İnsanlar da fark etti biraz suratım asılsın çikolata alıp geliyorlar ama bilmiyorlar ki ben onun için ceza alabilirim![]()
aynen bende çok mutlu oluyorumçiko yiyince
günaydın kızlar
akşam yemeğim yarım tabak tas kebabı
1 ince dilim ekmek
1,5 saat yürüyüş
ayrıca 1 küçük kase patlamış mısır
sabah kahvaltı,
2 dilim ekmek klasik kahvaltı
çikolatayı kim sevmez ki arkadaşım.bende bayılırımmmm
Nihancım sen tartılma günü yaklaştıkça o güzel menünü bozmaya mı başlıyorsun yoksa ..
Tas kebabı yağlı mıydı çok?
Aslında yağsızsa iyi de olmuştur vazgeçtim :)
Patlamış mısırda da pek kalori yok sanırım zaten ..
Ben de daha çikolatayı sevmeyen bir bayan bulamadımm![]()
geçmiş olsun kaptan üzüldüm şimdi iyi olmanada sevindimkızlar selam
herkes iyidir inşallah,ben bugün daha iyiyim çok şükür.dün tüm gün boyunca tansiyon problemi yaşadım,akşam üzerine doğru daha iyiydim. neyse geçmiş epey birikti.okumam lazım.
bu arada yılbaşı çekilişi için masal ve seda canlar kallisteye henüz adres bilgilerinizi vermemişsiniz. birtek siz kaldınız.kızlar bugün bu iş bitsinki haftaya hediyeleri almaya başlayalım. birazgeçmişi okurum,biraz çalşırım,birazda yazışırımm,buralarda olacağım inşallah.![]()