sağol canım açelim valla sıcacık oh ne güzel :)) izle muhakkak canım onları izleyince zaten oryantal felan çok kaba geliyor bu arada pazı ıspanak gibi bir sebze kavurmasıda normal soğanlı kavurma gibi herhalde ıspanak kavurması gibi ama sapları biraz kalın oluyor pazının
masalcım ya çok pardon inan ben unuttum o pazı meselesini:44:
sınav açıköğretiin canım,benim alttan tek dersim kaldı arapça 1,adından da belli arapça :90: haliyle biraz zorluyor beni:97:
pazı kavurmasına gelince;
bir bağ pazıyı güzelce yıkıyorum sonra teflon tavaya az sıvıyağ koyuyorum.bol soğanı ölünceye kadar yağda çeviriyorum ve üzerine karabiber,pulbiber azda tuz koyuyorum,biraz karıştırdıktan sonra pazıları marul doğrar gibi doğrayıp tavaya atıyorum soğanlarla karıştırıp kapağını kapatıyorum kendi kendine pişiyor ve çok lezzetli oluyor,arzuya göre üzerine yumurta da kırabilirsin ama ben sarmısaklı yoğurtlu daha çok seviyorum :))
yemeni tavsiye ederim çok lezzetli oluyor,bilmemek ayıp değil heme :))Dediğim gibi ben pazının bir bitki olduğunu bilmiyordum
Anladım şimdi canım hatta kızacaktım kaçamak zannedip onu ..
Başarılar sınavında şimdiden umarım halledersin onu da ..
yemeni tavsiye ederim çok lezzetli oluyor,bilmemek ayıp değil heme :))
teşekür ederim canım tüm sınavı olablara ALLAH kolaylıklar versin inşALLAH
artık uyku vakti geldi benim için hatta geçiyor,herkeze iyi geceler )):80:
pazı guzel olur ege bolgesınde cok yaygındır pazıyı borekelr ıcınde kullanılır ve sarmasıda yapılırmasalcım ya çok pardon inan ben unuttum o pazı meselesini:44:
sınav açıköğretiin canım,benim alttan tek dersim kaldı arapça 1,adından da belli arapça :90: haliyle biraz zorluyor beni:97:arapça cok genıs dıl oldugu ıcın zorlar muennes(dişi)muzekkar(erkek) dıye ayrılmıstır fııl cekımlerı fazladır
anlıyorum allah yardımcın olsun
pazı kavurmasına gelince;
bir bağ pazıyı güzelce yıkıyorum sonra teflon tavaya az sıvıyağ koyuyorum.bol soğanı ölünceye kadar yağda çeviriyorum ve üzerine karabiber,pulbiber azda tuz koyuyorum,biraz karıştırdıktan sonra pazıları marul doğrar gibi doğrayıp tavaya atıyorum soğanlarla karıştırıp kapağını kapatıyorum kendi kendine pişiyor ve çok lezzetli oluyor,arzuya göre üzerine yumurta da kırabilirsin ama ben sarmısaklı yoğurtlu daha çok seviyorum :))
günaydın kızlar gunaydın
dün akşam yemeğim
4 küçük parça palamut
1 ince dilim ekmek
canlarım ekmek yemicektim ama balığı ekmeksiz yiyemem midem bulanıyor.
balığı zaten zor yiyorum pek sevmem ,ondan incecik dilim ekmek yedim
bol yeşillikli salata
palamut bıraz agır oluyor levrak ı ızgarada yıyebılıyorum ekmeksız o zaman gıdıyor
1 saat yürüyüş yaptım..
dun ende 40 dk yapabıldım malum bebek olunca
ugunde orucluyum gece1 gıbı cemen ve ekmek yedım iftara bezelye yogurt salata
ankarada ıftar16.30 da oluyor
su ve salata
18.30 19 arasıda yemegımı yerım gece boyunca da yesıl cay su
bugün arada mandalina yiyeceğim
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
4 küçük parça palamut
1 ince dilim ekmek
canlarım ekmek yemicektim ama balığı ekmeksiz yiyemem midem bulanıyor.
balığı zaten zor yiyorum pek sevmem ,ondan incecik dilim ekmek yedim
bol yeşillikli salata
1 saat yürüyüş yaptım..
bugün arada mandalina yiyeceğim
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
dun kacamagın olmamıs
ıyıymıs benı de tek durduran oruc :)
Nihancım aman son gün kaçamak yapma bu sefer ..
Son gün bir kaçamak olmazsa menülerin gayet güzel gidiyor ..
Bir dilim ekmekten de bir şey olmaz bence ..
güle güle:80: canımBen de sizi tutarken görünce arada tutarım güzel olur ..
Allah kabul etsin ..
Kızlar hepinize iyi günler.
Kuaföre ve sınava gideceğim öğleden sonra gelirim
gunler kısa benımde cok borcum var kurbandan once 7 gun tuttum bugun 8.gun tutabıldugım kadar tutacagım ınsallahsağol canım Allah kabul etsin benimde başlamam lazım aslında birsürü borcum var:97:
aa kefaret orucu tutarakmı zayıflamışgunler kısa benımde cok borcum var kurbandan once 7 gun tuttum bugun 8.gun tutabıldugım kadar tutacagım ınsallah
borcum 80 gun kadar suan daha 10/1 ını tuttum
bızım komsumuzun ablası vardı teyze çok tombıktı bıldıgımız obez bı gordumkı ıncelmıs 42 eden gıyınıyor nasıl verdın demıstım oda 60 GUN KEFARET ORUCU TUTTUM DEDİ
zaten ınsan hayatında bırkere kefaret orucu tutmalıymış en kazaları bıtırıp kefarette tutacagım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?