günaydın arkadaşlar
Hoşgeldin , günaydın reyhantuana ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar
nihancım verdiğin kiloyu az deme sakın,hiç yoktan iyidir hayatım,o kadar kilo bile mutluluk sebebidir yani ben öyle düşünüyorum.
evet kaptancım az değil gerçekten akşam 2 aydır görüşmediğim arkadaşıma gittim baya kilo vermişin dedilerçok sevindim
günaydın kızlar
sabah kahvaltım
geç kalktığımdan 1 simit yedim çok acıkmışım
1 de çay
dünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah
3 küçük adet çiğ börek
ara
2 parça çikolata
akşam
balık ve salata
gün boyu temizlik,bahçe temizliği,ev temizliği,hiç oturmadım
gece
1 elmalı soda
cumartesi akşamıda çerez yedim
cezama razıyım(ama hep eşimin yüzünden hafta sonu bana rejim yaptırmıyo)
yiyormuş gibi yapsaydın kız bana çok ısrar ettiklerinde öyle yapıyorum yavaş yavaş az az![]()
günaydın eminecim öğlen ve akşama ayarlarım artık çok acıkmışım :78:günaydın kızlar
dün int kopuk kopuktuu girdim yazdım int gitti hafta sonu zaman fazla giremiyom malüm eşim evde ve bu hafta yok hiç gibi bişeyy
yediklerimi yazayım gecmişebaktım aklıma genleri yazıyımm
rabiacım miasafirlerin gitmiş allah kavuştursun cnmm
masalcım sende evlenme teklifi almışın sanırım hayırlısı olsun
ortağımm zaten süperr kilo verdi bu haftada devamını bekliyozzzz
nihan sende iyisindir inş cnm simit olmamış
ad cnm nasılsın hafta sonu grşmedik cekiliş için gönderdim bişey belirtmek istiyorum bana cıkan arkdaş ptt kargoyla göndermesi lazım cünkü askeriye olduğu için yasak kargo ptt var oraya geliyo sadece aklımdayken söyleyeyim dedimm
seda sende iyisindir inş işe başlıcakmışsın hayırlı olsun
bana gelincehafta sonu evdeydik cumartesi komsudaydıkk 4aile ve baya hazırlanmış hepsinden azcık tadına baktımm bide keşkek yapmış ilk kez yedim ama yağlı diye 3kaşık felan aldım sadecee
pazarda normal kahvaltı 1dilim ekmek,öğlen corba,aralarda mandalina salep içtim, akşamada makarna 5kaşık,ıspanak 2kaşık
hiç aklıma gelmemişti.bu tavsiyene uyucam arkadaşım
günaydın kızlar
dün int kopuk kopuktuu girdim yazdım int gitti hafta sonu zaman fazla giremiyom malüm eşim evde ve bu hafta yok hiç gibi bişeyy
yediklerimi yazayım gecmişebaktım aklıma genleri yazıyımm
rabiacım miasafirlerin gitmiş allah kavuştursun cnmm
masalcım sende evlenme teklifi almışın sanırım hayırlısı olsun
ortağımm zaten süperr kilo verdi bu haftada devamını bekliyozzzz
nihan sende iyisindir inş cnm simit olmamış
ad cnm nasılsın hafta sonu grşmedik cekiliş için gönderdim bişey belirtmek istiyorum bana cıkan arkdaş ptt kargoyla göndermesi lazım cünkü askeriye olduğu için yasak kargo ptt var oraya geliyo sadece aklımdayken söyleyeyim dedimm
seda sende iyisindir inş işe başlıcakmışsın hayırlı olsun
bana gelincehafta sonu evdeydik cumartesi komsudaydıkk 4aile ve baya hazırlanmış hepsinden azcık tadına baktımm bide keşkek yapmış ilk kez yedim ama yağlı diye 3kaşık felan aldım sadecee
pazarda normal kahvaltı 1dilim ekmek,öğlen corba,aralarda mandalina salep içtim, akşamada makarna 5kaşık,ıspanak 2kaşık
dünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah
3 küçük adet çiğ börek
ara
2 parça çikolata
akşam
balık ve salata
gece
1 elmalı soda
ortim naptın sen ciğ börek mii
ahh o eşler yokmuu bizimde öyle boşver ben seni böyle seviyomm demezzmii bidee
çiğ börek kaç kaloriki
bandada ceza verilmişş ne yapcam kızlar bana vereceğiniz cezalar oryantal olabilir![]()
valla ben eskişehiliyim üstüne üstük tatar geliniyim bizde kıymalı yapılır bol yağda yanınada ayran amancnm istedi bakkk![]()
çiğ böreğin içi bomboş oluyor yani hamurumsu değil içindeki malzemeyede bağlıdır kalorisi kıymalımı patatesmi peynirmi kimileri küçük yapıo kimileri baya bi büyük
canım dans olayı denk geldidemi yaptın,yoksa kursamı başladın. tebrikederim canım,inşallah ömrün boyunca sağlıklı olarak bu kiloya sahip olursun. vede hep insanlardan böyle güzel sözler duyarsın.Aaa asıl söylemem gerekeni unuttum 1.5 saat dans ettimKaptancığım evet kilonun teki gitti haftaya diğeri de gidecek ve sonra hedef 55 ..
Bugün de hoşuma giden 2 şey oldu ..
canım yapabilirsen mekik olayını aksatma derim inan faydasını göreceksin. afiyet olsun akşama kadar iyiymiş ama akşam yemeğin olmamış gerçekten.3pazartesı mekık cekmeye baslıyacagım
bugunkı yedıklerım
sabah1fıncan yeıl cay 2 dılım ekmek 1 yumurta bıraz peynır
oglen 2 yk etlı bamya 1 yk kasıgı pılav ve salata 1 kepce mercımek corası
akşamdısarı cıkmıstık kıymalı pıde ve kola az oncede 1 dılım portakallı kek
canım hem gözün aydın diyeyim(misafir nede olsa diye ) hemde Allah sevdiklerinle tekrar kavuştursun dilerim. eşinin dönmesinede neredyse 1 ay kaldı değilmi.sayılı gün çabuk geçer inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz. menün bana göre uygun olmuş,bir abartı yok afiyet olsun. narı sevdiğini yazmıştın sanırım. :)iyi geceler kızlar. misafirlerimi uğurladım. :85:şimdi de evin içi bomboş kaldı. onlar varken yeri geliyordu sürekli yemek şu bu canım sıkılıyordu ama gittikleri zaman da üzüldüm. eşimi özlemekle de ilgili bu sanırım. neyse misafirlerin gitmesi dmek artık diyetime istediğim gibi devam edebilirim demek. misafir varken illaki çeşit çok oluyor. hepsinden yemesem dahi bir miktarından yenmek zorunda kalınıyor. öğle yemeklerim bu yüzden biraz şişti son günlerde. neyse artık, tembelliğimdn tek çeşit pişirip yerim inşallah.
bugünkü yediklerim:
kahvaltı: yarım simit, sosisli yumurta, 1 kk peynir ve 2 zeytin. 3 bardak çay.
ara: 1 hurma ve 1 armut.
öğle: 1 kepçe yayla çorbası, 2 küçük kase zeytinyağlı karnabahar.
ara: yok (dışarı çıktık)
akşam: salata yapmaya vakit yoktu. babamın aldığı kızarmış tavuktan birkaç parça ve onunla gelen salatadan yedim. 1 bardak yarı sulandırılmış ayran içtim.
biraz önce 1 kase nar yedim.
daha da geç oldu yatarım inşallah. yarın yeni bir gün:93:
rabiacım bende dün regl oldum,sanada geçmişolsun. sen istirkrarlı bir insansın vede çok iradelisin,yerini ve zamanını biliyorsun.bunu yaptığın diyetten anlıyorum,sen böyle oldukça fazlalıklar tarih olacak eminim. grup olayında da biz bir örnekmi yapsak ki. belki etkisi daha belli olur. canım yumurtalı ekmeğin kalorisi 1 dilimde 305 yazıyor,ama sen neredeyse yağsızdı diyorsun sanırım 150-200 arası diyebiliriz. belkide daha az oluyordur emin olamadım. muz olayıda 100 kaloriymiş canım, bence sen bu konuda olması gerekeni yapıyorsun gibi geliyor bana. bu arada bende birbirimizi motive etmek adına olması gerekeni yapıyorum aslında. arada atladıklarım illaki oluyordur,ama mümkün olduğunca dikkatli okumaya çalışıyorum. rabiacım inan çaba gösterenler yazılarından belli oluyor,artı söze gerçekten gerek duymuyorum ama yeterince paylaşım yapmayan arkadaşları izinli göstermem gerekecek.yumurtalı ekmek diyette olmaz mı asumancım yaw? ben sadece süt ve yumurtaya batırdım valla, çok masumdu. tavayı da yanmayacak kadar yağladım hatta fazla yağı akıttım yani o derece. muzu da seviyorum ben yaw:) kendime 4 porsiyon meyve verdim günlük. 1 muz 1 porsiyonu götürüyor, ama daha bilgili arkadaşlar yazarsa öğrenirim 1 muz kaç porsiyon?
ayrıca da ilgilendiğin ve menümü dikkatle okuduğun için teşekkür ederim canımolmamışsa olmamış de ki ben de öğreneyim yanlış yaptıklarımı:93:
yakında herkesten yorum gelir inşallah oryantal olur canım yap istersen 1 saat oryantal 340 kalori yaktırıyormuş.senden başka kimseden yorum gelmedi revaniye canım ya:) yani kaçamağımın yakalanmasına bile sevinecek hale geldim o derece.
bir tane oryantal aerobik programı indirdim. ben onu yapayım istersen 1 saat, zaten denemk istiyordum yapabilecek miyim diye?
canım ben yetişemedim sana ama yine de inşallah oğluşunla güzel vakit geçirirsin. ana oğul gezin sefanız olsun:87:
e daha ne olsun,38 leride görmeni dilerim canım.tebrikler.bu arada ben de bugün 40 beden pantolon aldım:) bir zamanlar 46 bedene kadar çıktığımı söylersem mutluluğumu tahmin edersin zannediyorum.
bu arada akşamki kıymalı pide ve kek olmamış. ve bu ikisi ceza da gerektiriyor. ben 3 gün birer saat koşu bandı öneriyorum ceza olarak. diğer arkadaşlar da fikir belirtirse netleştiririz.
canım çiçekler için çok sağol :))
küçük bir şakaydı sadece ama bildirim yapamamın sebei çok ayrı.aslında şöyle;perşembe gecesi topiğe yazdım ve gönderdim zannettim meğer mail gelmemiş,kontrol etmek istedim fakat site onarıma girmişti o yüzden bakamadım,sabahta işe gidiyorum ve nete giremedim ama yineden telefonumla bağlanıp kontrol etmek istedim fakat o da olmadı.velhasıl eve geldiğimde öğrendim ki benim geceden attığım mail gitmemiş( napalım dedim sağlık olsun,haftaya inş. aksilikler seyretmezse listeye girebilme şans olur olmazsada benim adresim yine 13. takım:)) benden kurtulş yok açıktan devam ederim :))
sabahki patatesli yumurtan ne kadardı melankolim, akşamda poğaça olmamış diye düşünüyorum zaten yeteri kadar yemişsin akşamın daha hafif olurdu.bugün ne yemişim ;
kahvaltı : patatesli yumurta,yarım kibrit kutusu kadar peynir,2 zeytin yarım dilim ekmekle ve şekersiz çay
ara : 2 mandalina
ara: yarım kase yoğurt
form çayı bir kupa
akşam : 2 kepçe sebze çorbası,4 kaşık pazı kavurması üzeri sarmısaklı yoğurt ve bol salata (1,5 ev yapımı poğaça ekmek yerine
şimdilik bu kadar :))
sanırım pazar olduğundan topik bu kadar sessiz
neyneysecim teşekkür ederim bu arada :))
canım dans konusunda anladım sen dansa başlamışsın tebrik ederim,benimde hayalimde hep eşimle tango eğitimi almak ve oğlumun düğününde tango yapmamız. dilerim olur. dans gerçekten çok güzel her şekliyle çok severim. evlilik teklifin hayırlı olsun sanırım kabul etmeyeceksinDans konusunda ben de utangaçlık yok da pek yetenek de yok tek şansım arkadaşlarım dans asistanlarından dans haricinde çalıştıracaklar ama vücudu şekle sokacağını düşünüyorum bence düşünmelisin sen de fırsatın olursa ..
BUgün sessiz bir gün geçmiş topikte kızlar ..
Ben de işe gittim sabah ..
Bütün gün oradaydım çıkışta da arkadaşın morali çok bozuktu kendiminkini düzelttim bir de onunkisini düzelttim ..
Dün hiç beklemediğim birinden evlenme teklifi aldım çok şaşırdım
Menümü de yazayım ..
Sabah: k special ve süt ..
Ara: 1 tane kuru pasta
Öğle : 1 zeytinli açma
Ara: Çay, nescafe ( 3-5 bardak oldu sanırım sayamadım ama hiç şeker kullanmıyorum)
Akşam : Hamsi ( Benim hafta da bir her güne dönüştü , dışarıda ne yiyeceğimi bilemiyordum fast food yerine harika bir çözüm oldu )
Üzgünüm ama dönüşte de dayanamadım 1 tane tadella yedim cezama razıyım .. ( ama mümkünse düzenli yemek olmasın çünkü gerçekten elimden geleni yapıyorum ama fazla yoğunluk var bu kadar düzen oluyor en fazla ..)
Bu arada dün gece 2 saate yakın yürüdüm ..
bi ara aklıma gelince yazarım canım ama öyle ahım şahım bir teklif anım yok malesef. :))Kızlar aklıma ne geldi ..
Evli olanlar özel olmazsa hafiften nasıl tanıştığınızdan ve eşlerinizin nasıl evlenme teklifi ettiğinden bahseder misiniz?
Videosunu görmüştüm ben çok hoşuma gitmişti.
Kadın uyurken adam ayarlıyor kadının parmağına bir ip bağlanıyor.
Ve bu ip taaa karşı apartmandaki bir evin penceresine kadar gidiyor.
Kadın telefonla uyandırılıyor o sırada yüzük serbest bırakılıyor ve parmağına kadar gidiyor kadın ve evlenme teklifi geliyor ..![]()
senin adına sevindim hayatım,inşallah sağlıklı bir şekilde devamı gelir.evet kaptancım az değil gerçekten akşam 2 aydır görüşmediğim arkadaşıma gittim baya kilo vermişin dedilerçok sevindim
günaydın kızlar
sabah kahvaltım
geç kalktığımdan 1 simit yedim çok acıkmışım
1 de çay
canım regl falanmı olacaksın,yoksa sende nede olsa kilo verebiliyorum deyip şımaranlardanmısın. çiğ börek kötü bir başlangıç olmuş,boyutu ne kadar bilmiyorum ama 2 tanesi 1 porsiyon yapıyor ve 300-350 kalori arası. sanırım,temizlik yüzünden öğle yemeğini falan es geçimişsin keşke olmasaydı,ne bileyim cebinde küçük ekmekli sandviç olsaydı yerdin,öğün atlamamış olurdun en azından,neyseki akşamın iyi. reyhanım pazar günleri kabul ediyorum,benim içinde zor oluyor diyet yapması hatta yapamıyorum bile ama yediklerimizi en azından birden bire yememeliyiz. atıyorum o gün öğle yemeği 1 hamburgermi yedim,ara öğün olarak yoğurt ve yeşil çay tüket,anlayacağın yarı diyet yarı normal yapmaya çalış canım. bakalım ben bu hafta ne yapıcam.dünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah
3 küçük adet çiğ börek
ara
2 parça çikolata
akşam
balık ve salata
gece
1 elmalı soda