senden kurtulmak isteyen kim canım aa:) cuma günü olmuş bir istisna, haftaya inşallah listede olursun. bence paylaşımın çok iyi.canım çiçekler için çok sağol :))
küçük bir şakaydı sadece ama bildirim yapamamın sebei çok ayrı.aslında şöyle;perşembe gecesi topiğe yazdım ve gönderdim zannettim meğer mail gelmemiş,kontrol etmek istedim fakat site onarıma girmişti o yüzden bakamadım,sabahta işe gidiyorum ve nete giremedim ama yineden telefonumla bağlanıp kontrol etmek istedim fakat o da olmadı.velhasıl eve geldiğimde öğrendim ki benim geceden attığım mail gitmemiş( napalım dedim sağlık olsun,haftaya inş. aksilikler seyretmezse listeye girebilme şans olur olmazsada benim adresim yine 13. takım:)) benden kurtulş yok açıktan devam ederim :))
haftada 1 kere balık yeme kararını sonuna kadar destekliyorum. böyle havalar da soğudu ya benim aklıma balıktan başka bir şey gelmiyor:) ben de bugün pazardan aldım hep annem alıp temizliyordu bu sefer ben deneyeceğim:)Günaydın kızlar ..
Neyneysecim herkesin ayrı bir faydası oluyor takımda.
Akşam bilgisayarı kapattıktan sonra mandalina yedim.
Meyve konusuna senden alıştım biliyorsun.
Balığa da Emine saolsun ..
Bundan sonra mümkün oldukça haftada bir balık yemeğe çıkmaya karar verdik ..
Öğlende danstan çıktım sıhıyeden kızılaya 20 dakika da ancak işe gittim hiç fırsat yoktu arada ve 18i geçiyordu çıktığımda mecburen böyle oldu ama daha dikkat edeceğim.
Ben bu bir kaç günden beri menüleri çok dikkatli okuyamıyorum girip hemen yazıp çıkmam gerekiyor gibi bir durum oldu kaçırdığım bir şey var mı?
Neyneyse harikasın ciddi anlamda ne demek ya kaç beden bir incelme ciddi anlamda mükemmel ..
Dansla hiç alakam yoktur aslında ama hoşuma gitti ..
Devam etmeyi düşünüyorum.
Sürekli bir yenilik arayışındayım şimdi de İtalyanda kursu arıyorum veya İspanyolca bildiğiniz bir yer var mı?
Nasıl zaman bulacağım bunca şeye bende bilmiyorum ama ..
BU arada sen sormuştun Oğlak burcuyum ..
Sanırım okuyup cevap yazamamıştım .
italyanca eğitimini italyan kültür merkezi veriyor sanırım. ama dönemleri vardır, hatırladığım kadarıyla bir web siteleri vardı ordan bakabilirsin. gaziosmanpaşa tarafındaydı bir zamanlar değişmediyse eğer. ispanyolca ise bilmiyorum. hiç araştirmadım:) italyancaya ben de niyetlenmiştim ama kısmet olmamıştı. dil öğrenmeyi severim.
çok duygusal olduğun için burcunu merak etmiştim canım:)ondan sormuştum.
Yediklerine özellikle dikkat ediyorum kahvaltıyı güzel yapıp sonra azaltıyorsun öğünleri güzel oluyor ..
Acaba kzıartılmış tavuğun kalorisi nasıldır ki?
Benim için de alternatif olabilir mi diye düşündüm.
evet canım sabahdan akşama doğru azalarak devam ediyor yediklerim. akşamları salatayı mümkün mertebe koruyorum. dün akşamki tavuk da lokantalarda falan dışarda çevirerek pişirilen tavuklar var ya ondandı. bence onlar çok yağlı değil yani bir kfc tarzı pane kızartma değil ki. hatta salata yeseydim daha çok doyardım o tavuk aç bıraktı beni:)) ben ağır olduğunu düşünmüyorum. kalorisine bakalım diyeceğim ama bu türkçe listelerin hiçbiri birbirini tutmuyor.