• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım çiçekler için çok sağol :))
küçük bir şakaydı sadece ama bildirim yapamamın sebei çok ayrı.aslında şöyle;perşembe gecesi topiğe yazdım ve gönderdim zannettim meğer mail gelmemiş,kontrol etmek istedim fakat site onarıma girmişti o yüzden bakamadım,sabahta işe gidiyorum ve nete giremedim ama yineden telefonumla bağlanıp kontrol etmek istedim fakat o da olmadı.velhasıl eve geldiğimde öğrendim ki benim geceden attığım mail gitmemiş :(( napalım dedim sağlık olsun,haftaya inş. aksilikler seyretmezse listeye girebilme şans olur olmazsada benim adresim yine 13. takım:)) benden kurtulş yok açıktan devam ederim :))
senden kurtulmak isteyen kim canım aa:) cuma günü olmuş bir istisna, haftaya inşallah listede olursun. bence paylaşımın çok iyi.

Günaydın kızlar ..
Neyneysecim herkesin ayrı bir faydası oluyor takımda.
Akşam bilgisayarı kapattıktan sonra mandalina yedim.
Meyve konusuna senden alıştım biliyorsun.
Balığa da Emine saolsun ..
Bundan sonra mümkün oldukça haftada bir balık yemeğe çıkmaya karar verdik ..
Öğlende danstan çıktım sıhıyeden kızılaya 20 dakika da ancak işe gittim hiç fırsat yoktu arada ve 18i geçiyordu çıktığımda mecburen böyle oldu ama daha dikkat edeceğim.
Ben bu bir kaç günden beri menüleri çok dikkatli okuyamıyorum girip hemen yazıp çıkmam gerekiyor gibi bir durum oldu kaçırdığım bir şey var mı?
Neyneyse harikasın ciddi anlamda ne demek ya kaç beden bir incelme ciddi anlamda mükemmel ..
Dansla hiç alakam yoktur aslında ama hoşuma gitti ..
Devam etmeyi düşünüyorum.
Sürekli bir yenilik arayışındayım şimdi de İtalyanda kursu arıyorum veya İspanyolca bildiğiniz bir yer var mı?
Nasıl zaman bulacağım bunca şeye bende bilmiyorum ama ..
BU arada sen sormuştun Oğlak burcuyum ..
Sanırım okuyup cevap yazamamıştım .
haftada 1 kere balık yeme kararını sonuna kadar destekliyorum. böyle havalar da soğudu ya benim aklıma balıktan başka bir şey gelmiyor:) ben de bugün pazardan aldım hep annem alıp temizliyordu bu sefer ben deneyeceğim:)

italyanca eğitimini italyan kültür merkezi veriyor sanırım. ama dönemleri vardır, hatırladığım kadarıyla bir web siteleri vardı ordan bakabilirsin. gaziosmanpaşa tarafındaydı bir zamanlar değişmediyse eğer. ispanyolca ise bilmiyorum. hiç araştirmadım:) italyancaya ben de niyetlenmiştim ama kısmet olmamıştı. dil öğrenmeyi severim.

çok duygusal olduğun için burcunu merak etmiştim canım:)ondan sormuştum.

Yediklerine özellikle dikkat ediyorum kahvaltıyı güzel yapıp sonra azaltıyorsun öğünleri güzel oluyor ..
Acaba kzıartılmış tavuğun kalorisi nasıldır ki?
Benim için de alternatif olabilir mi diye düşündüm.

evet canım sabahdan akşama doğru azalarak devam ediyor yediklerim. akşamları salatayı mümkün mertebe koruyorum. dün akşamki tavuk da lokantalarda falan dışarda çevirerek pişirilen tavuklar var ya ondandı. bence onlar çok yağlı değil yani bir kfc tarzı pane kızartma değil ki. hatta salata yeseydim daha çok doyardım o tavuk aç bıraktı beni:)) ben ağır olduğunu düşünmüyorum. kalorisine bakalım diyeceğim ama bu türkçe listelerin hiçbiri birbirini tutmuyor.

alabalık kısmı çok çok güzel. öğle yemeği olmadığı için 1 negatif puan canım. meyve yok 2. negatif nokta.

dansa başladın demek. maşallah yeniliklere çok açıksın masalcım:) ama dans çok güzel fikir gerçekten, çok imrendim.:97:
bu arada ben de bugün 40 beden pantolon aldım:) bir zamanlar 46 bedene kadar çıktığımı söylersem mutluluğumu tahmin edersin zannediyorum.

mekik çekmek iyi oluyor göbek için gerçekten.

bu arada akşamki kıymalı pide ve kek olmamış. ve bu ikisi ceza da gerektiriyor. ben 3 gün birer saat koşu bandı öneriyorum ceza olarak. diğer arkadaşlar da fikir belirtirse netleştiririz.

canım çekiliş yılbaşı çekilişi. asuman sana da yazmıştı katılmak ister misin diye ama sanıyorum gözünden kaçmış. çekilişe katılanlar kallisteye mesaj atıyorlar.

valla canım fırında da dursa tezgahta da dursa yemeyeceksin.
en guzeli aklında durmasın :52:
yapmıyacanda yemıyecende
cezamın 1. gununu yaptım 60 dk hızl tempo yurudum
hatta mekıge bugun baslıyacagım
sabah 1bardak acık cay 1/4 sımıt 1dılım ekmek 2dılımcık sucuk 2 dılım kızarmıs patates 2 tane yesıl zeytın
ogle1/4 sımıt evı temızledım bu arada
ıkındı 3 yk bamya 1dılım ekmek 1 kepce tarhana corbası
akşam 1 kepce tarhana
bu arada yaın oruc tutam
muharrem ayına gırıyoruz muharremı orucla karsılamak cok sevap
oruc bana ıyı gelıoo :)
hafta sonları harıc tutayım bakalım akşamları da ıftardan sonra yururum tabı akşama 2 lt su ıçmem lazım

bugün ne yemişim ;
kahvaltı : patatesli yumurta,yarım kibrit kutusu kadar peynir,2 zeytin yarım dilim ekmekle ve şekersiz çay
ara : 2 mandalina
ara: yarım kase yoğurt
form çayı bir kupa
akşam : 2 kepçe sebze çorbası,4 kaşık pazı kavurması üzeri sarmısaklı yoğurt ve bol salata (1,5 ev yapımı poğaça ekmek yerine
şimdilik bu kadar :))
sanırım pazar olduğundan topik bu kadar sessiz
neyneysecim teşekkür ederim bu arada :))

geldım anca
haklısınm masalcım hakettım ben bır cezayı
Bu arada asırı sosyallesıyorsun desene
ama cok mutlu oldum
hadı bakalım ınsallah hep boyle devam edersın cnm :)

bende bugun yenı bır dans okulu gordum alanyada plates felan bır t0n sey vardı :D
bakalım yarın bır konusucam ıs cıkısı :)
ama ben utangacımdır
pek beceremıcemı dusunsemde salsada ıyıyım :)

en guzeli aklında durmasın :52:
yapmıyacanda yemıyecende
cezamın 1. gununu yaptım 60 dk hızl tempo yurudum
hatta mekıge bugun baslıyacagım
sabah 1bardak acık cay 1/4 sımıt 1dılım ekmek 2dılımcık sucuk 2 dılım kızarmıs patates 2 tane yesıl zeytın
ogle1/4 sımıt evı temızledım bu arada
ıkındı 3 yk bamya 1dılım ekmek 1 kepce tarhana corbası
akşam 1 kepce tarhana
bu arada yaın oruc tutam
muharrem ayına gırıyoruz muharremı orucla karsılamak cok sevap
oruc bana ıyı gelıoo :)
hafta sonları harıc tutayım bakalım akşamları da ıftardan sonra yururum tabı akşama 2 lt su ıçmem lazım
canim güzel beslenmişsin, tebrikler. oruç fikrin de çok güzel, Allah kabul etsin. oruç bende de iştahı kesmeye yarıyor.
cezanı da uygulamaya başlamışsın, çok güzel:81:

bugün ne yemişim ;
kahvaltı : patatesli yumurta,yarım kibrit kutusu kadar peynir,2 zeytin yarım dilim ekmekle ve şekersiz çay
ara : 2 mandalina
ara: yarım kase yoğurt
form çayı bir kupa
akşam : 2 kepçe sebze çorbası,4 kaşık pazı kavurması üzeri sarmısaklı yoğurt ve bol salata (1,5 ev yapımı poğaça ekmek yerine
şimdilik bu kadar :))
sanırım pazar olduğundan topik bu kadar sessiz
neyneysecim teşekkür ederim bu arada :))
afiyet olsun canım, sorunsuz bir beslenme olmuş. poğaçayı kaç tane yedin?

Neyneysecim ..
İtalyancayı dediğin yerden hemen bakacağım teşekkür ederim.
Bugün biraz araştırmıştık tam bir yer bulmadan bakayım ona da bir de çok yoğun bir program olmaması lazım..
Yemek için de alternatiflere ihtiyacım var çok sıkıldım aynı şeylerden.

Dombili Allah kabul etsin ..

Melankoli menün güzel de pazı kavurması nasıl bir şey acaba?

Teşekkür ederim Sedacım inan çok ihtiyacım vardı ihtiyacım vardı ..
Uzun bir konuşma yapalım biz bir ara :1:
Dans konusunda ben de utangaçlık yok da pek yetenek de yok tek şansım arkadaşlarım dans asistanlarından dans haricinde çalıştıracaklar ama vücudu şekle sokacağını düşünüyorum bence düşünmelisin sen de fırsatın olursa ..

BUgün sessiz bir gün geçmiş topikte kızlar ..
Ben de işe gittim sabah ..
Bütün gün oradaydım çıkışta da arkadaşın morali çok bozuktu kendiminkini düzelttim bir de onunkisini düzelttim ..
Dün hiç beklemediğim birinden evlenme teklifi aldım çok şaşırdım :17:
Menümü de yazayım ..
Sabah: k special ve süt ..
Ara: 1 tane kuru pasta
Öğle : 1 zeytinli açma
Ara: Çay, nescafe ( 3-5 bardak oldu sanırım sayamadım ama hiç şeker kullanmıyorum)
Akşam : Hamsi ( Benim hafta da bir her güne dönüştü , dışarıda ne yiyeceğimi bilemiyordum fast food yerine harika bir çözüm oldu )
Üzgünüm ama dönüşte de dayanamadım 1 tane tadella yedim cezama razıyım .. ( ama mümkünse düzenli yemek olmasın çünkü gerçekten elimden geleni yapıyorum ama fazla yoğunluk var bu kadar düzen oluyor en fazla ..)

Bu arada dün gece 2 saate yakın yürüdüm ..

BUgün sessiz bir gün geçmiş topikte kızlar ..
Ben de işe gittim sabah ..
Bütün gün oradaydım çıkışta da arkadaşın morali çok bozuktu kendiminkini düzelttim bir de onunkisini düzelttim ..
Dün hiç beklemediğim birinden evlenme teklifi aldım çok şaşırdım :17:
Menümü de yazayım ..
Sabah: k special ve süt ..
Ara: 1 tane kuru pasta
Öğle : 1 zeytinli açma
Ara: Çay, nescafe ( 3-5 bardak oldu sanırım sayamadım ama hiç şeker kullanmıyorum)
Akşam : Hamsi ( Benim hafta da bir her güne dönüştü , dışarıda ne yiyeceğimi bilemiyordum fast food yerine harika bir çözüm oldu )
Üzgünüm ama dönüşte de dayanamadım 1 tane tadella yedim cezama razıyım .. ( ama mümkünse düzenli yemek olmasın çünkü gerçekten elimden geleni yapıyorum ama fazla yoğunluk var bu kadar düzen oluyor en fazla ..)

Bu arada dün gece 2 saate yakın yürüdüm ..

hahah demek evlenme teklifi aldın:) hayırlı olsun mu diyelim? beklemediğin biri olduğuna göre beyaz atlı değil anlaşılan:61:
tadelle kaç kalori yazarsan ceza düşünürüz:)

Acaba yarın bende mi oruç tutsam ki diyorum ..
tut bence canım. oruç vücudumuzdaki organları da dinlendiriyor. ben spora ara vermem gerekir diye tutmuyorum.

Ne yazıkki değil beyaz atlı prensim :1:
Ama hiç böyle şaşırmamıştım ne zamandan beri ..
Hı nasıl ama ben evlenmicem ki falan dedim az daha saçmaladım galiba o şaşkınlıkla ..
Tadella sanırım 120 kalori ..
Yanlış hatırlamıyorsam veya karıştırmıyorsam başka bir şeyle ..
Ben oruç tutayım o zaman yarın ..

120 kalori çok değilmiş. sana 1 günlük bir ceza verelim ama ne olsun?? spor olabilir.

bu beyaz atsız direk evlenme mi teklif etti? insan önce gelir bir arkadaşın falan olur:63:

Olur spor ne kadar yapayım ?
Yarın akşam yapabilirim saatini söylerseniz ..
Arkadaşımdı zaten ( yok arkadaş demeyelim de tanışıyorduk)
Ben beğeniyorum falan diyecek diye bekliyorum bir baktım yüzük :S

Kızlar aklıma ne geldi ..
Evli olanlar özel olmazsa hafiften nasıl tanıştığınızdan ve eşlerinizin nasıl evlenme teklifi ettiğinden bahseder misiniz?
Videosunu görmüştüm ben çok hoşuma gitmişti.
Kadın uyurken adam ayarlıyor kadının parmağına bir ip bağlanıyor.
Ve bu ip taaa karşı apartmandaki bir evin penceresine kadar gidiyor.
Kadın telefonla uyandırılıyor o sırada yüzük serbest bırakılıyor ve parmağına kadar gidiyor kadın ve evlenme teklifi geliyor ..:69::69:

Kızlar aklıma ne geldi ..
Evli olanlar özel olmazsa hafiften nasıl tanıştığınızdan ve eşlerinizin nasıl evlenme teklifi ettiğinden bahseder misiniz?
Videosunu görmüştüm ben çok hoşuma gitmişti.
Kadın uyurken adam ayarlıyor kadının parmağına bir ip bağlanıyor.
Ve bu ip taaa karşı apartmandaki bir evin penceresine kadar gidiyor.
Kadın telefonla uyandırılıyor o sırada yüzük serbest bırakılıyor ve parmağına kadar gidiyor kadın ve evlenme teklifi geliyor ..:69::69:

oluuur ben anlatırım ama yarın doktora gitcem geç gelirim yarın akşama kesin yazmış olurum:76:

Selam kizlar nasilsiniz?cep tlf nundan yaziyorum int baglanir baglanmaz uzun yazrm.masal evlilik falan sen simdi istahinida kapatirsin.canim ins gonlune gore olur hersey. Ben dondum ama hic kilo almamisim kaptan.81.4 ama hala regl devam:( :59::59:

Selam kizlar nasilsiniz?cep tlf nundan yaziyorum int baglanir baglanmaz uzun yazrm.masal evlilik falan sen simdi istahinida kapatirsin.canim ins gonlune gore olur hersey. Ben dondum ama hic kilo almamisim kaptan.81.4 ama hala regl devam:( :59::59:

Hoşgeldin fDerya ..
Cuma bildirim yapamamıştın sanırım değil mi?
O gün konuşuluyordu da ..
Nasılsın iyi misin?
Valla istediğim birisinden olmadığından etki yok iştah aynı :1::66:

Back