- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 643
- 39
canın geçen hafta tam oalrak salı gününden itibaren :))
masallah masallah :) bende gecen hfta salı tam 69 idim... bakalım yarın ne olcak:)
yok yanlıs anladın gece giremezsem die dedim:) ben kac gundur saat9dan sonra hicbisi yemiorm yersem o saate kadar anlamındaydı...sakın hemde gece gece yiyceksin o bonibonları
sadece bi tane kuru incir yesen hem daha sağlıklı hemde en azından doğal canım,nacizane tavsiyem
teşekkür ederim... salep almadım eve ya, hep unutuyorum aklımda oysa, bide hala emin degilim güvenemiyorum biyandan da icinde un varmı yokmu diye...mesela nesquikte var haliyle yasak ama sıcakçikolatada yok,bende dayanamadım azonce hepsinin yerine daha fena mı yaptım bilmiyorum ama kesti... yarım yaglı sütle sıcak çikolatayı karıstırıp içtim... ama oda toplasan 100kalori anca eder ki bence etmez sıcak çikolata79kalori falan +yarım yaglı sut... yani bonibonmuş incirmiş yassak bana:26:canım sütlü tarçınlı salepi öneririm faydasını görürsün,iyi dersler.
ah ah melankolim bana göre olurda püsküütüme göre olmaz onun gözünden hiçbirşey kaçmaz. basar bize cezayı.
şimdi bende mi 61.5gibi bi kiloyla baslıo goruncem direk kilo almış gibi ama ağlarım