• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohh bende 1 haftadır gıdıyorum
sonra sonra cok rahatlıyorsun
bellı sure sonra tek takılıp kendı basına yapıp bıtıryorsun sporunu :D

biz hewp hoca eşliğinde ayrobik,step,plates yapıyoruz hep.her ne kadar bir aydır spor yapmasamda evet vücut kendini anca bir haftada toparlıyor,nankör oluyo spor konusunda hemen hamlık çekiyosun:32:

biz hewp hoca eşliğinde ayrobik,step,plates yapıyoruz hep.her ne kadar bir aydır spor yapmasamda evet vücut kendini anca bir haftada toparlıyor,nankör oluyo spor konusunda hemen hamlık çekiyosun:32:

cok ıyı bak ne guzel :D
BEnde kardıo ve kas tarzı :)
Bakalım hakkımızda hayırlısı olur ınsallah :d

ohh super
bu arada spor derken kardıo fıtness yoga pılates yada komplemı :9:

dans ettiğimizi hatta dinlemeye geçtiğimizde yoga yaptığımızı yazmayı unutmuşum,birde seans başlamadan yada başladıktan sonra istersen aletlerde de çalışabiliyorsun:66: kardiyoda yapıytoruz,ne arasan var gelll vatandaş gell :):):)

Son düzenleme:
iyi çalışmalar canım. ama o bonibonlar olmaz:19: incir de sen bugün yedin. seviyorsa kuru kayısı ye biraz da.
yok yok bonibon yemedim de aksam yemegi corbam yerine 1kücük mücver indirdim mideye:(
inşALLAH böyle devam ederim fiyucecim :)) yanlış anlamışım canım kusura bakma emi :1: eksilerde başlamak çok kötü olu ama yaa öyle değilmi? :14::14::14:
spordan değil canım benimki merdiven inmekten oldu,birden o kadar çok merdiven inmişim ki böyle olacağını tahmin edemedim :(( bu arada zonguldağın merdivenleriyle birleşen kesme yolları meşhurdur :66:
valla cnm ben anlamadım bende eski üyeyim geri dondum şimdi 6kusur kilo almıs mı baslıcam noluo anlamadım...
bu arada zonguldak nerdensin? ereglide babamlar oturmustu 3yıl 1yıl once tasındılar antalyaya, bilirim o yokuşları adamın canını cıkarır, kolay gelsin valla...

Okuyabildiğim kadar okudum geçmişi ama o kadar yorgunum ki tek tek cevap yazamıyorum.
Fiyuce grup arkadaşım olduğundan biraz daha dikkat ettim.
Yediklerin güzel olmuş bir problem göremedim ben ama o bonibonlar umarım kaçmaz.
Hızlı davranıp yakalayamadım.
Vitaminlerde umarım işe yarar.
İnsan yorgun bitkin olunca çok kötü oluyor.
Aslında hafif hafif spora başlasan iyi olur gibi o kendine getiriyor biraz ama birden zor tabi.
Bu arada ders çalışmaya oturmuşsun tebrik ederim :54:
Ben de yarın çalışırım artık diyorum.
Bugünkü sınavdan çok korkuyordum.
Fena değil gibiydi..
Ama ben bugün bir şey yiyemedim diyebilirim.
BAşım çok ağrıyor sabah uyuyup kalmışım derken.
1 elma
1 bardak haşlanmış mısır
1 mandalina
Birazdan da bir bardak süt içmeyi planlıyorum.
1.5 litre su içtim 2 ye tamamlarım onu da yatmadan ..
cnm simdi aksam yediklerimi de yazıcam bi sonraki mesaja orda mücver kacırdım bitane ama:( napiim cnm cekti... bakalım ilac işe yarayacak mı 2.gun bitio hala sindirim sistemim aktif diil kafayi yicem...
bu arada bu yazdıkların tum gun yediklerin mi... eger oyleyse grupta bi ilk yapıp nekadar az yiyosun öyle hatta niye düzgün beslenmiyorsun sen diye fırca cekebilrm sana haberin olsun... yahu hicbisi yok burda:47: sınav zamanı kendine dikkat et kilo vericem derken bünyeden olma sonra...

kızlar
sabah daha ıyı olur denılıyor spor ıcın
acaba sabahmı kalkıp gıtsem spor salonuna

darısı bana valla sporu istiyorum da ev cevresinde yok, okula gitmem lazım 3aylık sınırsız 30tl ama işte 2kere yüzfelci gecirmis biri olarak ıslak sacla dısarı cıkmaya korkuyorum, sac kurutma makinesi de tee batıkentten tandogana nası tasınır bilmiyorum, o yuzden ben hala sıfır spor takılıyorum:(havaların isinması lazım gidebilmem icin:(

ilçesindeyim inegölde biliyorsundur inegölu geldinmi hiç bu taraflara
bebeğim vardı yaşasaydı 1 yaşında olcaktı 1 ay sonra,, vefat etti inş dusunuyoruz tekrardan
sen nerdeydin masal

cnm başın saolsun:59:

kızlar akşam 1tane avuc ici kadarcık mücver yediim icin yemek yemedim... toptan bugun tum yediklerimi yazıcam cokmu bakayım bi diyorum...

SABAH:
1haslanmıs yumurta
1kk beyaz peynir
1salatalık
1köy biberi

2SAAT SONRA ARA:
2incir 1grissini

ÖĞLE:
koca bi kase dolusu salata (içinde sadece az zeytinyagı ve nar ekşisi)
üstünde haslanmıs tavuk gogsu(yagsız tuzsuz)

AKŞAM:
avuç içi kadar kücüktü:77: 1tane mücver
2 grissini
1elma

Tükettiğim sıvılar;
su yaklaşık 1.5lt
2kupa meyve çayı
1kupa form çay
1kupa sütlü(yarımyaglı) sıcak çikolata

çok mu? mücver olmayaydı iiydi biliorm ama dayanamadım tee cuma aksam yapmıstım dolapta duruodu 3parca, 1ini en kücük olanı yedim...
bu yuzden de corba içmedim...biraz ac kaldım ama idare ederim:34:

valla cnm ben anlamadım bende eski üyeyim geri dondum şimdi 6kusur kilo almıs mı baslıcam noluo anlamadım...
bu arada zonguldak nerdensin? ereglide babamlar oturmustu 3yıl 1yıl once tasındılar antalyaya, bilirim o yokuşları adamın canını cıkarır, kolay gelsin valla...

maalesef firuzecim eksiyle başlıycaz,açıkcası işimiz zor ama kolay :)) merkezde oturuyorum canım ama ereğliyi bilirim abim ile ablam oturuyo,sık sık gidip geirim :) ahhh o merdivenler ahhhh:66:

maalesef firuzecim eksiyle başlıycaz,açıkcası işimiz zor ama kolay :)) merkezde oturuyorum canım ama ereğliyi bilirim abim ile ablam oturuyo,sık sık gidip geirim :) ahhh o merdivenler ahhhh:66:

offf :59::59: ben verdiim kiloları gormek istiorm ama:59:

ben eregliden sırf bu yuzden nefret etmiştim... babam gümrükteydi bide, her allahın gunu o merdivenlerle yasıyordu...niyeyse eregliye icim bi türlü ısınmamıstı ama garip biyer orası...

76855_461207660204_72354825204_5720141_8069140_n.jpg

kızlarrrr şuna bakın kadın ne halden ne hale gelmiş helal olsun valla darısı bize:77::77:

Son düzenleme:
offf :59::59: ben verdiim kiloları gormek istiorm ama:59:

ben eregliden sırf bu yuzden nefret etmiştim... babam gümrükteydi bide, her allahın gunu o merdivenlerle yasıyordu...niyeyse eregliye icim bi türlü ısınmamıstı ama garip biyer orası...

bende görmek isterdim ama işte bize en büyük ceza :59:
ben severim ereğliyi helede sahilini,güzel anılarım var :93:

iyi geceler cnm aslında benimde yatmam lazım cunku fena acıktım...:44: sanırım uyusam iyi olcak...
umarım ikimizde en kısa zamanda o eski kilomuza doner ustune bide kilo veririz:77::77:

Günaydınnn:)
okul olunca böyle erkenden kalkılıyo işte... hala uykum var....
kızlar gecen hafta salı bayram tatili sonrası tartıldıgımda 69kg gelen ben suan itibariyle 67.5 geldim:64::64:nasıl iyi di mi:64::62:

bugün 4-5e kadar dışarda olcam...şimdi duş alıım kahvaltı ederim,
yumurta peynir salatalık domates falan... sonra derse gidicem...öğlen 12de ders aram var 1saat artık okulda yiyebilceem tek şey patates salatası ondan yerm sanırm...
ama önce gec kalmamak icin dus almam lazım hemen...
bu arada dun gece wcye cıkabildim :77: sanrım ondan da tartı boyle gosterdi:77::76:

Back