• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Salebin de kalorisi var mutlaka aldırıyordur biraz ama bence çok güzel bir ara.
Hem besleyici hem tatlı hem de normal tatlılara göre çok az kalorisi ..

Bebeğin var mı canım?
Çok genç evlenmiş bizim topiğin kızları kapılmış hemen :69
Merkezinde misin Bursanın?

Sabah yaptığında bütün gün daha hızlı çalışır metabolizman ..
Akşam yapınca da gün içinde yediklerini eritiyorsun ..

ilçesindeyim inegölde biliyorsundur inegölu geldinmi hiç bu taraflara
bebeğim vardı yaşasaydı 1 yaşında olcaktı 1 ay sonra,, vefat etti inş dusunuyoruz tekrardan
sen nerdeydin masal

Son düzenleme:
iyi geceler sevgili takımım. nihancım da bugün burdaymış:80: gördüm bir an şaşırdım.

masalcım sınavından inşallah iyi sonuç alırsın.

hazır gelmişken akşam yemeğimi yazayım
1 kase çorba
fırınnda patates ve tavuk ama çok az
1 dilim ekmek
yarım saat yuduyuş ve mekik

bende son aramı yaptım 21:30 da,kardeşime yeşil çay yapacaktım ama bir an unumuşum :))
yarın benim için yorucu olacak sporumada kavuşuyorum artık,inş. sakatlanma yaşamadan kesintisiz devam edebilirim...
bu arada benim baldırlarım çok ağrıyo nasıl seansa gircem düşünmeden edemiyorum:44:

bende son aramı yaptım 21:30 da,kardeşime yeşil çay yapacaktım ama bir an unumuşum :))
yarın benim için yorucu olacak sporumada kavuşuyorum artık,inş. sakatlanma yaşamadan kesintisiz devam edebilirim...
bu arada benim baldırlarım çok ağrıyo nasıl seansa gircem düşünmeden edemiyorum:44:

kacırdım yazdıklarını
sporda ılk gununmuydu
yada seans derken neye basladın ?

uzun süre yapmayıp birden yapınca oluyor ama rabianın dedii gibi kas gevşetici iyi geliyor kremide olur

uzun süre yapmayıp birden yapınca oluyor ama rabianın dedii gibi kas gevşetici iyi geliyor kremide olur

spordan değil canım benimki merdiven inmekten oldu,birden o kadar çok merdiven inmişim ki böyle olacağını tahmin edemedim :(( bu arada zonguldağın merdivenleriyle birleşen kesme yolları meşhurdur :66:

Back