• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad .içimi rahatlattın canım size karşı mahcubiyet duyuyordum.sevindim yediklerimi az bulmana.kızlar inanın hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım zayıflamaya.sayenizde.teşekkür ederim destekleriniz için.bana yemeğe hayır demeyi öğretiyorsunuz sağolun canlarım
canım,zaten lokma lokma yemişsin,firuze yazınca aklıma geldi 9 tane zeytin fazla ama sende rabiada çok seviyordunuz zeytini yanılmıyorsam. :70:
Günaydın canlarım geçmiş o kadar uzundu ki okuyamadım :17:
Adcım canım grup olmuşuz çok güzel diyet belirlemedim ama beraberce karar verelim bence msn adresimi özelden yolluyorum sana tamam mı canım
günaydın canım gerçekten çok uzun geçmiş ben okumaya çalışıyorum ama cevap yazamam hepsine :)) msn i ekledim haytım.
günaydın kızlar... evet evet saat 10da kalktım bu benm için büyük bir başarı:65::65:

bugün sanırım regl baslayacak bikac gune acaip şiş hissediyorum kendimi... göbek önden gidiyor öyle kalktım gece de birşey yemedim oysa bogazımdan giren tek sey 1bardak daha su olmuştu...
bakalım azimle devam ediyorum görüces noluyor...
kahvaltımı yapmam lazım gec olmadan, sonra modemi kırmak yerine kapamak lazım kafayı yicem ders calısamıorm yaa:59: şu ilham gelmedi gitti günlerdir bekliyorum...
bu arada açım hemen kahvaltı etmem lazım sanırım
haslanmıs yumurta,biraz peynir, belki 1-2lokma ekmek ile falan düşünüyorum. sonra eczaneye gidip su multivitamini sorucam, ardından market alısverisi gene sebze kalmadı salata icin:56: e sonra da artık derse baslamak lazım sanırım...
hı ne ev temizlii mi o ne:77::77:
günaydın canım erken kalkan erken yolalır derler. ders çalışmak için en uygun saatler sabah zamanlarıdır. sabah çalış akşamları gel hayatım. geleceğini kurabilmek için zamanından çalma, hayata zamanında atıl.
regl boyunca şişkalanlardanmısın firuzecim,yoksa 2 günde ddüzene giriyormusun.:))
günaydın kızlar :66:
günaydın canım.
kızlar, geçmişi o kadar okudum nq'ya da bastım şimdi onlar yok. bu yeni forum bezdirecek beni. neyse hatırladıklarımı yazayım.

seda, ben çoğunlukla buralarda oluyorum ama senle benim geldiğimiz saatler örtüşmüyor bence. bu arada mangal partisinde ekmek yemeseydin iyi olurdu. kalanının zararlı olduğunu sanmıyorum.

daha da aklıma bir şey gelmedi kızlar. misafirim var biliyorsunuz. belli bir süreden sonra sıkıyor. hergün yemek düşün onu düşün bunu düşün.
misafir bugünmü canım,yemeklimi , pasta böreklimi. kolay gelsiiinn :))
bu arada kızlar, kardeş takımdan takyon annesini kaybetmiş. gözünüzden kaçabilir. malum sayfalar hızlı ilerliyor. buraya yazayım dedim.

söylediğin için sağol canım. takıma yzdım geldim.

Malesef şişiyorum resmen... şimdi bi resim çeksem :53:kalırsınız kesin:59: göbegim onde:(
daha regl olmadımda var 1-2gune, malesef en az 3gün +1-2kg gezenlerdenim... dogrusu dietteysem aynı kilo görünüyor sonra 1-2kg gidiyor... bakalım bugun yarın olsam da bari cumaya bitmiş olsa...ama kesmicem dieti dun basladım azimle devam edicem...
kahvaltımı yazıyorum
250ml su
1haslanmıs yumurta
1kk beyaz peynir(tuzu sadece burdan alıorm)
1salatalık
1köy biberi

bu kadar doydum... şimdi bi çay yaparım derse otururm 4e kadar sonra gidip ilacı alıcam...
karar veremedim elma çayı, kırmızı meyve çayı, çilekli form çay...
sanırım form içmeliyim dun bugun hic wc cıkamadım:26: bu bagırsaklarım beni öldürecek umarım şu ilaç işe yarar:59:

bende biraz çalışmalıyım. firuzecim bende regl dönemimi yaklaştım canım. ve maesef şiş gezenler grubundanım.
sabah kahvaltın kararında olmuş afiyet olsun canım.
tam anlamıyla bakamadım ama bu kavitasyon sistemine, reyhanın kullandığı gibi güzellik merkezlerinde kullanlan bir cihazmıdır. paramolsaydı yaptırabilirdim :14:

öğle yemeğim
1 kase çorba
2 dilim ekmek
baget

nihan canım,kusura bakmazsan birşey hatırlatmak istiyorum.
tamam güzel çok sağol gelip bizlerle yediğini içtiğini paylaşıyorsun ama sadece bu kadarla olmaz,bizlerede cevaplar yazmanı isteriz,yorumlar yaz. bak takım içinde gruplar yazdık grup arkadaşınla ki melankoli senin grup arkadaşın yazışın lütfen. gerçi melankolinin paylaşımlarıda az bu sıralar gözden kaçan bir sorun varmı bilemiyorum. yoğunsun o yüzden yazamıyorsun dicem ama hayatım diğer topiklerde bol bol vakit geçiriyorsun. bizlere vakit ayırman için yapmamız gereken birşey varsa söyle lütfen.nerde yanlış yaptığımızı bilmek isteriz.

Son düzenleme:
nihan canım,kusura bakmazsan birşey hatırlatmak istiyorum.
tamam güzel çok sağol gelip bizlerle yediğini içtiğini paylaşıyorsun ama sadece bu kadarla olmaz,bizlerede cevaplar yazmanı isteriz,yorumlar yaz. bak takım içinde gruplar yazdık grup arkadaşınla ki melankoli senin grup arkadaşın yazışın lütfen. gerçi melankolinin paylaşımlarıda az bu sıralar gözden kaçan bir sorun varmı bilemiyorum. yoğunsun o yüzden yazamıyorsun dicem ama hayatım diğer topiklerde bol bol vakit geçiriyorsun. bizlere vakit ayırman için yapmamız gereken birşey varsa söyle lütfen.nerde yanlış yaptığımızı bilmek isteriz.

yoo kusura bakılacak bişey yok. Şöyle ki ben daha önce menümü yazdığımda arkadaşlar yorum yapıyordu onlar yazdığında da ben yorum yapıyordum. Ben geliyorum yazıyorum menümü selamımı veriyorum kimse bana cevap vermeyince de (herkez bi konuya girmiş muhabbetin ortasında olmuş oluyor) bende ortadan giremeyeceğim için yazılanları sadece okumakla kalıyorum bak mesala kaptancığım yazmışın bana hemen gelip sana cvp verdim dimi burayıda takip ediyorum ben ama muhabetin ortasına dalamıyorum maalesef

mesela siz cumartesi yazışabiliyorsunuz ama ben cumartesileri burda değilim çalışmadığımdan dolayı ve doğal olarak yazdıklarınızı okuyamıyorum geçmişi okumaya kalkıyorum oda olmuyor çünkü burdaki işyerindeki bilgisayarlar ağır anca cvp yazabiliyorum geçmişi okumaya kalktığımda işin içinden çıkamıyorum bu sefer kimseye bişey yazamıyorum mesela cumartesi çekilş ile ilgili yazmışsınız (geçmişine bakıpta gördüm adcım) pazartesi tekrar böyle önemli konular hatırlatılsa olmazmıydı örnek bu sadece

kızlar eşleştirmeler tamam,zor oldu ama kurayı çektim. şöyle ki ;

nihan ve melankoli
rabia ve seda
nur ve ad1
reyhantuana ve ela
masal ve firuze + fderya

kızlar takım 11 kişi. kurada 11 kişiyide yazdım. f derya arkadaşım son kalan kağıttı bende paylaşım sıklığına göre masal ve firuzenin grubunda olsun istedim. dosba gelince onunla eşleşirler ama dediğim gibi haftalık kilo durumuna göre gruplarda değişiklik yapılabilir. hesaplama konusuna gelince yine aynı hesaplamadan gideceğiz çıkan yüzdeyi ikili gruplarda 2 ye üçlü grupta 3 e bölelim çıkan sonuç birinci grubu belirlesin. kafama takılan birşey var ama ne bilen varsa söylesin lütfen. :))

mesela bu mesajı cumartesi yazmışsın asumancım (eğer yanlışım varsa özür dilerim daha önce yani cuma ve pazartesi de yazdıysan kusuruma bakma)bunu tekrardan pazartesi yazsan iyi olmazmıydı. yani hatırlatma mahiyetinde

bende biraz çalışmalıyım. firuzecim bende regl dönemimi yaklaştım canım. ve maesef şiş gezenler grubundanım.
sabah kahvaltın kararında olmuş afiyet olsun canım.
tam anlamıyla bakamadım ama bu kavitasyon sistemine, reyhanın kullandığı gibi güzellik merkezlerinde kullanlan bir cihazmıdır. paramolsaydı yaptırabilirdim :14:

bakalım şu ilaçtan umutluyum bende.. çünkü benm normalde de en büyük sorunum midede şişlik, bu ödem dışında bişi..yani dün ve bugun daha tuvalete cıkamadım bile:53:kafayı yicem göbek önce ve sıvı da tüketir oldum anlamıyorum:50:
kavitasyon tam ne bilmiorm ama powerplate i duymustum super etkili diyolardı...cidden param olsaydı yapardım bende ama o parayla aralık15e kadar gecinmemlazım:69:

yoo kusura bakılacak bişey yok. Şöyle ki ben daha önce menümü yazdığımda arkadaşlar yorum yapıyordu onlar yazdığında da ben yorum yapıyordum. Ben geliyorum yazıyorum menümü selamımı veriyorum kimse bana cevap vermeyince de (herkez bi konuya girmiş muhabbetin ortasında olmuş oluyor) bende ortadan giremeyeceğim için yazılanları sadece okumakla kalıyorum bak mesala kaptancığım yazmışın bana hemen gelip sana cvp verdim dimi burayıda takip ediyorum ben ama muhabetin ortasına dalamıyorum maalesef
cnm ben gördükce yazmaya calısıorm gözümden kactıysa kusura bakma:77:
bu arada menünde baget yazmıssın 2baget ekmek anlamında mı anlamadım:30:

bu arada kızlar derse basladım:68: 12de kahvaltı etmiştim...
ondan sonra 1tane dogus çilekli form çay
250ml daha su(toplamda yarım litre oldu simdiden:26: zorla içiyorum)

2de ara yaptım acıktım cunku...
2tane kuru incir ve 1tane grissini(dedigim gibi büyük degil boyutu, zaten bitmek üzere off sonra napcam acaba ekmek de yemiorm elimdeki ekmegin tadı cidden kötü:26:)
inciri de bagırsaklar calısır belki die yedim agır olmaz sanırım...

simdi elma çayı aldım.. derse geri donuorum..saat 4de ogle yemeyi arası yapıcam..sonra 8de aksam yemegi dunden mercimek corbam kalmıstı yagsız tuzsuz:34:

görüşürüz kendinize ii bakın:58:

bakalım şu ilaçtan umutluyum bende.. çünkü benm normalde de en büyük sorunum midede şişlik, bu ödem dışında bişi..yani dün ve bugun daha tuvalete cıkamadım bile:53:kafayı yicem göbek önce ve sıvı da tüketir oldum anlamıyorum:50:
kavitasyon tam ne bilmiorm ama powerplate i duymustum super etkili diyolardı...cidden param olsaydı yapardım bende ama o parayla aralık15e kadar gecinmemlazım:69:

cnm ben gördükce yazmaya calısıorm gözümden kactıysa kusura bakma:77:
bu arada menünde baget yazmıssın 2baget ekmek anlamında mı anlamadım:30:

bu arada kızlar derse basladım:68: 12de kahvaltı etmiştim...
ondan sonra 1tane dogus çilekli form çay
250ml daha su(toplamda yarım litre oldu simdiden:26: zorla içiyorum)

2de ara yaptım acıktım cunku...
2tane kuru incir ve 1tane grissini(dedigim gibi büyük degil boyutu, zaten bitmek üzere off sonra napcam acaba ekmek de yemiorm elimdeki ekmegin tadı cidden kötü:26:)
inciri de bagırsaklar calısır belki die yedim agır olmaz sanırım...

simdi elma çayı aldım.. derse geri donuorum..saat 4de ogle yemeyi arası yapıcam..sonra 8de aksam yemegi dunden mercimek corbam kalmıstı yagsız tuzsuz:34:

görüşürüz kendinize ii bakın:58:

yok canım 1 tavuk butu demek istemiştim.
Allah zihin açıklığı versin neye çalışıyorn ki ünivmi

yok canım 1 tavuk butu demek istemiştim.
Allah zihin açıklığı versin neye çalışıyorn ki ünivmi

teşekkür ederm:25: bıkkınlık vermiş bir vizeye calısıyorum... 2uzatış senem ve sadece 2 dersten...ank üni fizik müh gına geldi artık bitsede gitsem modundayım:27:

teşekkür ederm:25: bıkkınlık vermiş bir vizeye calısıyorum... 2uzatış senem ve sadece 2 dersten...ank üni fizik müh gına geldi artık bitsede gitsem modundayım:27:

inş biterde hayata atılırsın hemencecik bende aöf deyim ne zamandır o bıkkınlığı çok iyi bilirim

inş biterde hayata atılırsın hemencecik bende aöf deyim ne zamandır o bıkkınlığı çok iyi bilirim

cidden sinir bozuyor... bide ben temmuzda mezuniyet sınavına girdim tmm diorum mezun olcam falan böyle hevesle beklerken bi haber geldi kaldın 2derstende diye... 1ders bu donem işte 7aralıkta vizesi, diger ders te 2.donem dersi... subatta tekrar mezuniyet sınavına giricem ama hoca illa donemde bidaha dersi al diyor... off bidaha uzarsa subatta ozaman cidden çıldırcam:(
sana da kolay gelsin cnm valla ben okadar derse girip zor anlıorm hatta anlamıorm:60: aöf de daha zor geliyor bana... bikere istemistim acaba aynı anda okusam mı die ama işte ekonomi dersi bizde zorunluydu 2yılda anca gectm oda kopyayla:77: öyle olunca hic yeltenmedim bile...

cidden sinir bozuyor... bide ben temmuzda mezuniyet sınavına girdim tmm diorum mezun olcam falan böyle hevesle beklerken bi haber geldi kaldın 2derstende diye... 1ders bu donem işte 7aralıkta vizesi, diger ders te 2.donem dersi... subatta tekrar mezuniyet sınavına giricem ama hoca illa donemde bidaha dersi al diyor... off bidaha uzarsa subatta ozaman cidden çıldırcam:(
sana da kolay gelsin cnm valla ben okadar derse girip zor anlıorm hatta anlamıorm:60: aöf de daha zor geliyor bana... bikere istemistim acaba aynı anda okusam mı die ama işte ekonomi dersi bizde zorunluydu 2yılda anca gectm oda kopyayla:77: öyle olunca hic yeltenmedim bile...
ayy uzamaz inşallah daha.
evet aöf çok zor dondurmuştum geçen sene bakalım ya bırakacam yada bi sene daha deneyeceğim daha karar vermedim

ayy uzamaz inşallah daha.
evet aöf çok zor dondurmuştum geçen sene bakalım ya bırakacam yada bi sene daha deneyeceğim daha karar vermedim
umarım bitirirsin cnm..valla ben de bırakmayı dusundum, hatta babam artık çıldırmış modda zaten bölüm zor bide o durmuyor subata bitcek bu okul baskısı:27: bilmiyorum umarım bitiririz kısa zamanda:34:
ben kaçar şimdilik derse doneyim 1saat çalışayım sonra eczaneye inicem zaten gene vakit kaybedicem...
görüsürzz:34::34:

umarım bitirirsin cnm..valla ben de bırakmayı dusundum, hatta babam artık çıldırmış modda zaten bölüm zor bide o durmuyor subata bitcek bu okul baskısı:27: bilmiyorum umarım bitiririz kısa zamanda:34:
ben kaçar şimdilik derse doneyim 1saat çalışayım sonra eczaneye inicem zaten gene vakit kaybedicem...
görüsürzz:34::34:

:80: görüşürüz iyi çalışmalar

valla nihancım niye böyle düşündüğünü anlamadım,birebir muhabbet bekliyorsan bu sürekli olmaz sende biliyorsun.herkesin işi gücü var. sen buraya geldiğinde kimse olmaz,sen gidersin herkes burada olur. ama ben biliyorum ki takip ettiğim kadarıyla senin menülerine cevap veriliyor yani yorum yazılıyor. belki birkaç tanedir yazılmayan yani senin menülerine cevap yazana yazarsın başka türlü yazmazsın demekmi oluyor. e ama hayatım bugün ben yoğun olurum senin yazını görmem bu demek değildirki bunu bilerek yapıyorum. ayrıca muhabbetlerin bir yerinden başlayıp konuya ortak olabilirsin. o zaman bende her geldiğimde muhabbet eden varsa bana laf atmalarını bekleyeyim. yok öyle birşey hayatım. geçmişe bakıp yazamıyorum ddiyorsun.tamam yoğunlukla bütün sayfalara bakamazsın eyvallah ama hangi sayfadan başladıysan o sayfadaki yazıları okuyup cevaplandırabilirsin. hafta sonu bende yarımgün çalışıyorum ve dolayısı ile yarımgün buradayım,geçmişe bir baktım 30 dan fazla sayfa var. hala daha okumaya çalışıyorum,cevap yazmamam belki ama en azından bileyim istiyorum. eşleştirme konusuna gelinceki sende farketmişsin zaten, yapılan sohbetlerde grup arkadaşı muhabbeti var oradan anladın(geçmişe bakmışsın)bakamazsan bile söylesen yine paylaşırım.hoş senin farkında olmadığını anladığımda en geç yarın özelinde mesaj olarak görürdün. paylaşım olmazsa motivasyonda olmaz.

Back